Hungrig

I natt jobba jag så idag är jag inte allt för pigg! Så är jag hungrig också... Vi åt sushi förut idag men jag tycker inte det mättar så länge. Men VÄLDIGT gott var det så jag njöt ju så länge det vara! =) Men nu är jag hungrig igen och vet inte riktigt vad jag är sugen på....hmm...får väl se vad jag rör ihop ;)
Senare idag får vi väl ta oss ner till stan och kolla på dom fina bilarna. Tobias jobbar i år igen så han får väl inte se så många bilar...
Nä nu till maten...

Rubrik saknas

Får väl uppdatera för mina trogna läsare! ;)
Idag har vi inte gjort så mycket spännande. Förmiddagen var lugn hemma som vanligt. Blivit så nu när Love bara sover en gång om dagen. Sedan hittar vi på något efter att han har vaknat (inte alla dagar men ibland).
Idag så åkte jag och Love hem till mormor Annica och hälsa på. Det tyckte Love var jätte roligt och han grävde i grusgången och lekte med vatten. Mitt lilla busfrö. Jag har bränt min ena axel..hehe... Men det är ju kul att man lyckas få lite färg iaf.
Nu när Love sover har jag tittat på Talang och snart kommer min älskling hem från jobbet, fast då ska jag ju gå till jobbet men lite gos kanske man hinner med iaf. En kram eller så...hehe...
Ne nu ska jag slå mig ner i soffan igen...

Ingen uppdatering

Men nu kommer en liten update...
I Tisdags var jag med min vän Sara i Ullared. Mycket trevlig resa med en del spänning! haha!
Igår var jag och Love mest hemma och mös. På kvällen tog vi oss en tur till lekparken med Marika. Men vädret var inte det bästa så vi gick upp till henne efter en stunds promenad. Där jagade Love katterna...men det är lika bra dom härdas! ;)
Idag var det en lugn förmiddag. Hade tänkt att jag skulle städa men Love var så trött och gnällig och ramla runt här så jag kunde inte gå en meter ifrån honom utan att han börja skrika. Sen när jag tänkte att då får han skrika då, så ramla han och slog i munnen i golvet och börja blöda MASSOR! Ringde till tandläkaren för säkerhets skull men dom sa att vi inte behövde komma. Jag hade känt på tänderna så dom var inte lösa eller så... Men sen fick vi besök i röran och sen var det dags för Love att sova. Så någon städning har det inte blivit idag. Jag har bara tvättat 2 maskiner med kläder.
När Love vakna åkte vi till ÖF. Mycket mysigt där idag för det var bara 6 barn där...
Nu ska vi väl käka lite kvällsmat här och sedan blir det sängen för lilleman!

Bilder

Här dansar Love och Nellie!


Jag tycker det är roligare än Love att gunga! hehe


Idag Måndag

Det var väldigt trevligt hemma hos fam Antonsson idag! Vi gick ut i trädgården lite och Love han gillar inte att gå barfota på gräs. Det ser så sött ut när han går som om han går på glas eller nått...sötisen. Men så illa kan det ju inte vara för han går ju ändå...
Jaja....när vi kom hem laga vi en god middag och sen var det lite bus och sen natten för Love. Jag ska också lägga mig snart! Imorgon ska jag till Ullared med en kompis så det gäller väl att man är pigg!!! Vi ska åka 6.30 så det blir att gå upp tidigt! Men det ska bli väldigt trevligt! =)
Så nu ska jag göra mig iordning!
God natt!


Bakat kaka och solat

Idag har jag bakat en kaka i våran "nya" bakform. Vi har nämligen fått tillbaka en bakform som vi gav bort för hmm...2 år sedan tror jag. Hon bakar inte så ofta sa hon och hon har inte använt den någon gång så jag tänkte att jag måste ju testa den nu då...
Så när den stod i ugnen så passa jag och Tobias på att sola lite. Så jag hann sola i typ 20 min sedan vakna Love.
Nu ska vi snart åka och hälsa på fam. Antonsson! =)

Fredag och Lördag

Igår var jag riktigt duktig tycker jag! hehe... Klockan 6.15 ville Love gå upp så det var ju inte mycket man kunde göra åt det. Tobias jobbade så det var bara att så snällt kliva upp... Jag var helt dö fram till klockan 9 ungefär. Då började jag ,möblera om i sovrummet, städa hela lägenheten, damsuga, tvätta 2 maskiner tvätt och diska. Vid 12 tiden kom mina systrar hit så jag stekte pannkakor. Sedan somna Love en stund och sen var klockan 14.30. Då var det bara att sätta igång med matlagning. Tobias kom hem lite efter 15 och då åt vi. Klockan 16 kom en tjej hit så fick jag och Tobias massage. Gött!
Sen var det en mycket lugnare kväll och klockan 22 åkte jag till jobbet.

Idag ska vi åka med Loves vagn till babyproffsen. En liten detalj som gått sönder som dom ska få fixa. Sedan ikv blir det boul turnering hos min mormor och morfar, om vädret tillåter.
Nu ska jag försöka få mig en dusch!


Natti

Jag måste bara skriva och klaga lite! Kollade på "Hjälp! Jag är med i en Japans tv show" nu ikv. Blir så, jag vet inte vad jag ska kalla det men, irriterad. Eller det är kanske ganska tragiskt att någon kan vara så som Anna Bok! Hon tror att alla vill henne ont och hon bara klagar hela tiden!! Hon har massa konstiga ursäkter och grinar hela tiden. Varför usätta sig för sånna här grejer om man inte klarar pressen?? Jag vet inte om jag har helt fel nu men jag tycker det bara varit klagande från henne hela tiden. Så klaga hon på att just Johannes kom tillbaka till programmet idag fast hon faktiskt själv fått komma tillbaka och fick en andra chans...jaja...nog om det...nu har jag fått klaga lite..hehe

Nu ska jag hoppa i säng. Själv tyvärr eftersom Tobias jobbar natten. Men men...jag ska ju bara sova ändå så.. Snart är det morgon igen med massa gos och bus! Natti natti!

Snurra

Love har börjar snurra runt runt och tycker det är jätte roligt! Så blir han yr och ramlar. Så skrattar han! Hehe Toker! Han bara börja med det igår helt plötsligt och så har han gjort det massor sen dess...Sötnosen!
Inatt sov Love en hel natt igen så man hoppas verkligen att det håller i sig nu!
Idag har vi varit ute på lite ärenden och nu lagar vi mat...det kurrar i magen så det ska bli riktigt gott!!
Kvällen blir lugn och jag hoppas på att Loves dumma snuva ska försvinna snart. Han är ju mycket mindre snuvig nu men han har börjat hosta lite också...inte bra! Fast man vet ju själv att när en förkylning är på väg bort så blir man lite hostig. Så nu hoppas vi att det snart är över!

Spisen ropar!

Babysim

Idag är det babysim som står på programmet. Love har sovit hela natten och ända till klockan 7 idag. Heeeelt otroligt! Har inte hänt många gånger förut!! Jag jobbade natten och hade inte så stor nytta av det ändå men Tobias har ju iaf fått sova en hel natt...nästan iaf. Våran kära katt vill ju ha uppmärksamhet på natten och kraffsar på dörrar och hoppas på hantag så man blir helt tokig! Vi gjorde oss av med våran andra katt p.g.a att hon höll på just så. I sitt nya hem nu så gör hon ite så...men då har våran katt som vi har kvar börjat med det ist...grrrrr!! Jaja...får väl se hur länge vi orkar med det!!
Loves snuva ger sig inte riktigt...jobbigt tycker jag! Men hoppas han är bättre innan helgen! Tror inte det smittar eftersom det bara är snuva kvar...
Nu ska jag packa!

2 bilder

Lägger 2 bilder från mobilen. Är så lat med att lägga in ifrån kameran!





Här har Love käkat rödbetor..hehe

Kalas och Talang

Idag var vi då på kalas hos Nellie som fyllde ett. Väldigt trevlig tillställning och barnen hade också kul! =)
När vi kom hem försökte jag få i Love mat men som vanligt trilskades han och det gick ner 3 skedar och sen var det bra... Så då fick det bli en banan ist. Var bara någon timma kvar tills han kunde äta kvällsmat så d fick bli så. När Love somnat sen så kollade jag på Talang 2009... Idag visade dom vilka som gått vidare till semifinal... Men jag undrar verkligen hur dom tänker! Om ett barn är lika duktig som en vuxen på en grej, då måste det väl vara en större talang för barnet än för den vuxne? Nästan inga barn gick vidare p.g.a att dom var barn. Bert sa att ett barn måste vara VÄLDIGT duktig för att gå vidare. Vet inte om jag är dum eller om dom bara förklarar konstigt!!?? Tror iaf att svenska folket hellre vill se ett barn än en vuxen om dom är lika duktiga! Eller vad tycker du?

Är på jobbet så jag kanske ska göra något annat än att bara sitta här nu...hehe

Ny vecka och kalas

Nu är det måndag och ny vecka. Love har faktiskt sovit ganska bra i natt, så idag är jag inte lika trött! Skönt!
Nu ligger Love och sover och när han vaknar ska vi åka på kalas. Nellie fyllde 1 år i Fredags och det måste ju firas! =)
Sen blir det nog bara att vara hemma. Skönt att bara ta det lugnt! Love är ju fortfarande lite snorig så han behöver nog det! Får se om det blir Öf imorgon. Känns som att det är lite mycket baciller på en gång när Love precis varit sjuk.. Kanske väntar och går på torsdag ist.

Nu ska jag göra mig iordning..

Söndag

Idag är det söndag och vi har bara tagit det lugnt idag! Eller iaf jag. Tobias har jobbat och Love har sprungit runt som en galning. Jag tänkte att det kunde vara trevligt att hälsa på min mor och far idag. Så efter Love sovit mellan 10.15-11 så klädde jag på honom och åkte dit. Blev en liten fika först och sen gick vi ut. Tänkte inte att vi skulle stanna så länge men vi var där till klockan 18 tror jag. Love tyckte det var såååå skoj att springa runt och kika och greja! Sen somna han i sin vagn och sov i en timma. Då passa vi på att käka smarrig rabarberpaj som min kära syster Emma bakade. Mums!
Sen tvätta Tobias bilen för det kom en gubbe och kolla på den idag. Vi ska sälja den för att airbagen inte går att koppla ur. Tycker inte riktigt om att ha Love i bak när man åker själv med honom... Så hoppas han kommer köpa den så vi kan hitta en annan bil!
Nu ska jag snart lägga mig på kudden. Hoppas på att få en bättre natt i natt!!! TRÖÖÖÖÖÖTT!!!

lördag

Idag har jag jobbat...nu ska snart Tobias åka till jobbet. Love är inte riktigt frisk idag. Han har varit lite snorig ett tag men idag är han lite varm också. Konstigt! Det ser svullet ut i munnen på honom men ser inte riktigt ut som om det är tänder på g heller...vi får väl se vad som händer...
Idag blir det att gosa massor iaf och imorgon får vi bli hemma också.. Vill ju att han ska bli riktigt frisk! Inte så kul att bara sitta hemma men vad gör man...
Hoppas han  ska vara riktigt frisk tills på Tisdag så vi kan gå till ÖF...
Nu ska jag ta min son som pillar på alla dator sladdar...

Fredag 15/5-09

Idag vakna jag och Love klockan 6.20 men det tyckte jag var lite tidigt så jag la honom på min arm och han somna om. Men du ska inte tro att jag somna om för det! =( Men men....har varit ganska pigg och glad idag så det känns skönt iaf! Tröttheten kommer nog fram emot kvällen...
 Farmor Gunilla och Loves kusin Alexandra ska komma hit sen så jags ka baka en kaka tänkte jag. Nu lagar vi mat och sedan får väl jag åka och handla lite ingredienser...
Sen blir väl kvällen lugn också. Imorgon ska jag jobba och när jag kommer hem går Tobias till jobbet och jobbar 1 dygn...Så vi får passa på att umgås idag!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer...

Internet och japansk tv-show

Sitter och skriver ett inlägg från min mobil. Vårat dumma internet funkar ju inte som det ska! *grr* :@ Sitter iaf och kollar på tv och har precis kollat på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show.. Jag tycker Anna Book är så barnslig! Löjligt att gråta, klaga på sin ömma axel och skylla allt på Dogge! Men när det väl är tävling så är det som inget har hänt! Löjligt! Vill hon ha sympati? Det får hon inte från mig iaf! Nu kollar jag Medium och sedan blir det sängen. Trött trött! Imorgon ska jag gosa med mina älsklingar!

Hjääääälp! En fästing!

Inatt har jag jobbat och jobbar förmiddag också. Så jag tog mig en dusch här på jobbet imorses... Så gjorde jag en fasansfull upptäckt! Det satt en fästing i min ljumske! Det äckligaste djuret i världen tror jag! Usch usch usch!!! Tänker bara på det här hela tiden. Tror jag ska bli sjuk nu!! Jag drog loss den iaf och spola ner den i all hast! Kliar på hela kroppen nu och det känns som det sitter fästingar överallt!! BLÄÄÄÄÄÄ!!!

Saknar min lille älsklingsgrabb där hemma!! Ska gosa med honom hela kvällen!!

Ny vecka då..

Idag är det måndag  och jag ska jobba. Vart har det fina vädret tagit vägen??
Igår hade vi besök av familjen Perciwall. Det var väldigt trevligt! Och god mat åt vi också. Fick plocka fram Loves gamla babygym och sätta ihop det så att Marius skulle ha något att ligga och kika på. Men det kunde ju han drömma om att ligga där  och kika! Love skulle fram och kramas hela tiden. Det är då man ångrar att man lärt honom att krama alla..hehe... Det var ju inte bara en kram utan den skulle vara låååååång kram. Men Marius är inte riktigt lika förtjust i att kramas så länge än... Han är iaf väldigt söt lille Marius som nu hade blivit lite större.

Nu får jag väl göra mig iordning för att åka till jobbet...

Nu var det kvällen

Det blev nog inget fikarekord idag! Men tror iaf att vi slog Uddevalla. GÖTT!! ;)
Efter vi hade fikat ett par timmar i stan (gratis är gott) så åkte vi hem till min farmor. Det var fixar dag där idag. Alla andra var ju där mycket tidigare än oss men jag hjälpe iaf till lite med en rabatt, sopa plattor och bära en fontän..
Nu ska jag snart göra mig iordning och lägga mig. Är jäääättte trött!!

Fikarekord

Idag ska vi ner till stan och slå fikarekord! =) Hoppas bara att det kommer mycket folk så att det blir ett rekord. Tyvärr har vi ju inte vädret på våran sida! =( Men men...det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. hehe ;)
Annars är inget specielt planerat för dagen. Skönt om det blior en lugn dag! Ska bara damsuga och torka golven. Love spillde ut ett helt glas saft på golvet förut och fast vi torkade med mopp och rengöringsmedel så är det kletigt! Så det är bara att göra om sen.
Imorgon kommer fam. Perciwall på besök. Ska bli väldigt trevligt! Inte så ofta man träffar dom!
Nu kommer jag inte på något mer att skriva..hehe

Fredag 8/5-09

Idag bestämde lilleman att när klockan var 6.30 skulle vi gå upp... Så pappa Tobias gick upp så jag fick ligga kvar en stund till. Gott! Klockan 8.45 var vi på badhuset och gick in och plaska lite med Angelica, Anthon, Emelie, Lilly, Maria och Nelly. Love tyckte det var jätte kul i den lilla polen för dom minsta. Men det är lite kallt tycker jag!
När vi badat i ca 1 timma så gjorde vi oss iordning och åkte ner till Oden. Där fika vi lite och mata barnen. Mys!
Klockan 12 åkte vi hem igen. När vi kom hem tog jag tag i lite pappersarbete som jag dragit ut på... Så nu är dom papprena skickade också. Skönt att ha det gjort!
Nu väntar vi besök av fam. Antonsson.. Ska bli väldigt trevligt!

Torp och Fika istället

Det blev inget vårrus. Det hade blivit fel i anmälan. Det var ju vi på jobbet som skulle springa/gå... Men när anmälan gjorts kom papprena tydligen bort på vägen och det blev inte inbetalat...så det blidde inget. Så jag åkte med min syster till Torp ist. Där köpte jag välling till Love. Har letat efter den mjölkfria i 5 affärer men den har varit slut överallt så nu äntligen hitta jag den.  I morses fick Love utspädd gröt i vällingflaskan ist. Men det gick ner det med. Nu kanske ni undrar varför han inte kunde fått gröt till frukost ist. Men Love äter ett pulver varje morgon för att hålla igång magen. Då måste man få i sig massa vätsa för annars blir den stoppande ist och han blir hård i magen. Så därför ger vi pulvret i vällingen så får han i sig all vätska där... 
Efter Torp åkte vi till Trollhättan och tog en fika. Hörde en ganska rolig sak när vi satt där. En tjej som sa -Han var skit snygg typ som han var tagen ur Grey's Anatomy. haha...den tyckte jag var ganska kul...

Ullared och gnäll

I Tisdags satte vi oss i bilen lite innen klckan 9 och satte kurs mot Ullared. Love var med,  han brukar tycka om att gå i affärer och titta på folk. Vi skulle ju ändå skynda oss igenom och bara kolla på det vi behövde så det skulle ju inte ta så lång tid! Men vi hann knappt in i affären innan han börja gnälla. Så allting tog ju mycket längre tid när man var tvungen att "behaga" Love hela tiden! Men då vet vi att vi inte ska ta med honom på något sådant igen. Till slut somna han, men då var vi i princip klara, så då gick vi och kika bara för att han skulle få sova en stund till... Så då blev det väl säkert 500kr till som rök..hehe... Slutnotan blev på 2300kr. Men vi köpte inget onödigt iaf!

Igår var det babysim och sedan åkte jag och Love och hälsa på Louise och Amanda.
Idag har vi varit och hämtat hem Tobias fån hans jobb och denna dagen blir bara lugn. Fast jag ska ut på lite bravader ikv. =) Jag ska delta i Vårruset. Love har ju gnällt i en vecka nu så det ska bli ganska skönt för öronen att få lite lugn!
Vet inte vad det är med honom riktigt. Jag trodde det kanske var tänder på g men ser inget.. Jaja...det går väl över.


Slut på veckan

Ännu en vecka till ända. Jag vet att jag tyckte tiden gick fort innan jag skaffa barn. Men nu går nog tiden ännu fortare!!! Så underbart med barn så tiden bara rusar förbi!
Idag har det varit en gnälldag för Love. Men vi har gosat massor ist för att leka så det har gått bra. Vi var ute en sväng och gunga och grävde i sanden förut också. Det tyckte Love var så roligt så han blev jätte arg när vi skulle gå in. Lille gubben då... vi får leka lite imorgon också.
Imorgon ska vi ju till läkaren med Love. Undra vad dom kommer säga. Om vi kanske ska börja ge honom någon mjölkprodukt för att testa. Usch! Hemska tanke!! =/ Vi som precis börjat få någorlunda ordning på det där med sömnen nu. Hoppas hoppas det inte kommer bli sådär jobbigt igen om vi ska börja med mjölk eller nått. Samtidigt hoppas man ju att han inte ska reagera på mjölk så han skulle kunna börja äta det. Hade blivit mycket enklare då! Man måste verkligen tänka på allt om man ska bort och hälsa på någon eller så! Dom flesta har ju inte mjölkfria grejer hemma!! jaja...vi får se vad dom säger imorgon!!
Nu ska jag gå och lägga mig!

Lördag

Idag har jag jobbat. När jag kom hem från jobbet åkte Tobias till sitt jobb och ska jobba i ett dygn =( Men men...Love har lite feber också och är jätte gnällig. Vet inte varför han har det för han är inte snorig och inga tänder på g. Konstigt tycker jag! Han har varit varm i ett par dagar nu, men det är ju säkert inte mer än 38,5 i temp. Vi har tappat bort termometern så jag vet inte men han är ju inte glöd het liksom... Jaja...hoppas han sover bra i natt så kanske han är bättre imorgon!

Så imorgon får vi väl se om vi bara stannar hemma eller om vi kanske tar oss ut på en liten cykeltur...

Nu ska jag fortsätta kolla på Robinsson.

RSS 2.0