Hus

Just nu dras vi mellan hopp och förtvivlan. Ska vi kunna köpa huset? Kommer vi får högsta budet?

Nu har vi tittat på hus ett tag. Nu har huset dykt upp som vi vill ha. Det har alla kriterier som vi har haft och det känns som "vårat"! Meeeeen! Det hade varit vääääldigt bra om det hade dykt upp om 6mån kanske. Jag har inte så bråttom med att flyta just nu utan hade gärna väntat. Fast det känns som att det är detta huset vi väntat på...
Men men....det kommer säkert fler. Undra när bara...i det området oxå... =/

Mobilbilder

Idag tog vi oss en promenad till jätten för att köpa hink och spade. Men det fanns inte. Men vi promenera mot lekparken iaf...


På vägen träffa vi Anna, Andreas och Saga som var ute och övnings cykla. Sedan tog dom fram Sagas fräcka elbil. Så Saga körde runt lite på Love. :)


Sedan gick vi till den lekparken som var tänkt så att Love skulle få åka rutschkana (eller hur det stavas). Då kom det ridande poliser där...det tyckte Love var spännande!


Efter 2,5 timmar ute så fick det bli lite gos i soffan. :)

BVC

Vill bara skriva att vi var på bvc idag. Nu är Moa 65,5cm. Jösses! När ska hon stanna upp att växa så fort? Snart kan hon ju inte ha strl.68... Jaja...men bara 180g på 2 veckor. Men hon är ju pigg och glad och utvecklas som hon ska så det kan väl inte vara någon fara...men men... Hon blir väl lång och smal! :)
Så fick hon sina sprutor också. Stackars lilla gumman. Hon var så duktig först men tillslut brast det och hon blev jätte ledsen. Min lilla skruttrump! Än har hon inte fått feber iaf så det hoppas vi slippa!!!!!!

Mån-,tis-, onsdag

Denna veckan har varit VÄLDIG bra hittills! Är riktigt nöjd!! :)
I måndags var vi på banken nä-r Love var på dagis. Var nöjd med besöket! :) På eftermiddagen åkte vi hem till mina päron och fika och lämna en film som spelades in på min fars 50-års fest! Det var riktigt kul! Tobias hade redigerat så bra! Kul!

Igår eftermiddag kom fam.Björnberg hit och lekte och fika. Lika trevligt som alltid!!

Idag har jag varit på babysim med Moa för första gången. Så mysigt! Hon var jätte duktig! Dock väldigt hungrig så jag fick gå upp före alla andra. Det är enda gången hon gör lite väsen av sig typ, när hon är hungrig. Och då låter hon!!!!! Men efter lite mat var hon glad igen!
Så då klädde vi på oss och åkte på babymassage. Trodde hon skulle sova i bilen på väg dit men icke! Men när jag la henne på mage idag på massagen så höll hon upp huvudet jätte bra! Blev helt frvånad! Hon har inte varit så duktig på det innan!!! Så det var kul! :)
Nu på eftremiddagen har Tobias arbetskamrat varit här med sin syster. En jätte liten söt tjej! Eller hon är 2,5 år men väldigt liten och blyg...Men det var väldigt trevligt! Så vi hoppas vi kan träffa dom snart igen! :)

Nu ska jag nog hoppa i säng. Imorgon ska jag lämna Love på dagis och sedan blir det 3mån kontroll med Moa och spruta på det....USCH!

Mobilkort

Vi gick till lekparken en dag...








Detta roar sig Love med allt som oftast. :)


Mina barn i pyjamas.


Min påsk-gubbe


Och här med sin påsk-syster. (Kolla klänningen)


Love väljer att sova med hårda leksaker...knaspelle!!!


Love satte bilnyckeln i fickan, som pappa. :)


Igelkotten låg och sola sig när vi var på promenad.


Här är vi hemma hos Miio och leker.


Här ser man deras nya fina mur i bakgrunden.


Moa satt själv isoffan härom dagen :) Sötmaja!!!


Älskar mina underbara barn!!!!

...

Ja då sitter jag här på kvällskvisten och barnen sover. Tobias jobbar, men det är iaf sista natten på ett tag. Nästa vecka jobbar han bara en dag. Ska bli skönt att ha honom hemma! :) Me like!
Idag har vi inte gjort så mycket. Louise och Amanda var på besök här förut. Så vi snacka lite skit mellan varven. Jag hade bakat muffins med Loves mjöl men inte "hans" recept. Så dom blev VÄLDIGT smuliga! Så jag damsög en gång när dom var här men tog fram den en gång till när dom gått. Var smulor överallt! Så det blir nog inga mer sånna muffinsar bakade!!!

Igår hade vi familjen Lindskog på besök här. Mycket trevligt! Hampus är så snäll så det är en bra lekkamrat till Love. :) Love åker nämligen ofta på stryk av en del kompisar stackarn. Fast det har blivit lite bättre med det som tur är.

I Torsdags åkte jag och barnen och hälsa på fam. Johansson/Jonsson. Miio och Love tycker så bra om varandra. Dom var så söta när dom sprang runt där i trädgården. Sedan när vi hade fikat färdigt hitta Love sina muffins och kakor som jag tagit med till honom. Eftersom man måste äta upp dom eller slänga dom samma dag man tinat dom så fick han äta dom oxå. (Dom blir nämligen väldigt torra annars) Miio ville ju också ha såklart så Love mata honom. hehe...gulligt!!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får väl se...

ojoj!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Det är sent och jag borde gå och lägga mig. Men jag gör ett litet inlägg innan.
I Fredags var det fullt upp hela dagen. Först var jag till stan och bytte Moas badbyxor. Hon är så smal så dom var alldeles förstora i storlek 62. Så det fick bli sådanna man kan dra ihop med en dragsko. Sedan när Love sovit åkte vi hem till Mina föräldrar och bytte däck, tvätta bilen, damsög den, städa ur och damtorka. Så nu är den som ny ;) Medans Tobias bytte däcken så var jag och Love i lekparken och lekte med Emma och miio. Trevligt! :)

Lördag var det överraskningsfest för min far. Han blev verkligen överraskad! Sååååå kul! Alla hade jätte trevligt, så det var lyckat!

Söndag var det först tipspromenad och sedan åkte vi hem till min kusin Pernilla och hälsa på. Love lekte med Wilma så gott det gick. Hennes grejer fick han inte leka med!! hehe.. Dom är för söta barn! Efter det gjorde vi våfflor och bjöd hit min bror. Sedan körde vi våra vinterdäck till hans förråd så dom får sova där tills nästa vinter. :)

Idag var det städning och tvättning på schemat eftersom det inte hunnits med på ett par dagar. När Love sovit middag så åkte vi och hälsa på fam. Antonsson. Nice nice med lite tjöt och fika! :)

Imorgon tänkte jag gå på långpromenad medans Love är på dagis. Om vädret är fint. Annars är det ju väldigt tråkigt att promenera. Så vi håller tummarna för att det ska bli fint! Eftermiddagen vet jag inte hur vi ska fördriva. Pappa Tobias jobbar ju så jag får försöka underhålla barnen så gott jag kan. :) Någon som vill leka? :)

Ett par bilder på hur mina barn såg ut på festen :)



Då så....

Igår var det lite kalas här för Love. Vi bjöd 7 familjer men endast 2 kunde. Jösses, det var allt från dubbelsidig öroninflamtion till att ha bokat annat den dagen. Men men...det var mysigt iaf! Det lustiga var att dom två som kom hade köpt samma sak till Love i present. Spiderman bilar. Men han tyckte dom var jätte roliga! Han hann leka med dom idag innan han gick till dagis till och med..hehe :)  Han fick även ett pussel och en hmm...vet inte vad det heter. men en grej man stoppar klossar i. Kan lägga upp bilder lite senare idag kanske. Tack för igår! Det var trevligt! :)

Idag ska vi få lite besök här också. Så jag ska baka kladdkaka. Testade att baka det med Loves mjöl och smör igår. Det blev jätte gott så det får bli en sån idag oxå :)

Imorgon blir det bvc för att väga Moa. Hon gick ju ner lite i vikt när hon var sjuk så vi ska kolla att hon gått upp i vikt igen som hon ska. Sedan ska Love med moster Jenni till Vattenpalatset. Lite nervös är jag att släppa iväg honom till ett ställe med massa vatten när jag inte är med! Han är ju absolut inte rädd för vatten så han skulle kunna hoppa i en stor basäng utan problem! Usch!!! Men det ska nog gå bra! *håller tummarna*

Sedan är det inget direkt planerat för helgen. Så vi får väl se vad som händer. Någon som vill träffa? ;)

Långfredagen

Detta har varit en trött dag! Vet inte varför men jag sover dåligt på nätterna. Usch usch! Hoppas på bättre sömn inatt!
Men klockan 13 åkte Tobias till jobbet och imorgon slutar han 15.30. Då  ska jag och barnen hämta honom där och så åker vi till U-valla och firar lite påsk med Tobias familj.

Jag frågade Love förut idag vad han ville hitta på idag. -Åka till stan, sa han då. Då fråga jag vad vi skulle göra där. -Kika, blev svaret. Hehe.. Han är för härlig. Men det blev inget stan. Vi åkte hem till mormor och morfar och lekte i lekparken vid dom. Men det börja regna så vi gick in och lekte lite ist.
När vi skulle åka hem kom jag på att vi var tvugna att åka och köpa flingor till Love. Så in på Jätten med två barn, utan vagn. Men det gick bra. Love tog en såndär liten barn kundvagn, så la vi i den där scanningsapparaten i vagnen. Så gick vi och hämta flingor och Love scanna. Så gick vi och köpte flingor till mig också och Love tog upp apparaten och scanna. Det tyckte han var jätte skoj. Så det gick väldigt bra faktiskt. Han var så söt när han fick för sig att stanna och kolla på några prydnadshönor. Så parkera han vagnen så fint...hehe

Nu sover barnen och det ska jag också göra snart!

Kort uppdatering

Idag har jag och Moa varit på bvc. Kändes skönt att kolla hennes vikt nu när hon varit sjuk. Hon gick ju ner lite i vikt när vi låg inne. Men nu hade hon gått upp 120g sen i måndags. Det är ju godkänt! :) Så nu väger hon 5160g och är 63cm lååång! Jösses, 12cm på 10veckor. Det är inte illa! När vi ändå var i stan passa jag på att köpa en tröja och ett par byxor till Moa (såklart).

När Love sedan sovit middag och morfar varit här med påsk teckningar (sånna man fyller i färg på) så åkte vi ut till överby och köpte skor till Love. Kul kul! :) 2 par blev det och ett par gummistövlar. Så nu ska han väl klara sig tills det ska vara lite tunnare skor till sommaren. Då blir det nog ett par Converse =)

RSS 2.0