Bilder

Som ni ser mår hon bättre idag. Skööönt!!


Love med sina tårtor..=) Lite special sådär när man inte kan äta mjölkprodukter (grädde).


Titta vad Love roade sig med att göra en dag. Gissa om jag blev förvånad när jag hitta detta i köket!!!

Sjukhus.....BLÄÄÄÄ!!

Japp, då har man legat på sjukhus i 4 dagar då. Blääää!! Lilla Moa var ju hostig och så men det var inte så farligt. Men sen tappa hon aptiten och fick hög feber. Så vi fick en tid till barnmottagningen. Men dom stängde en timma senare så dom skicka oss vidare till Akuten och där fick vi sitta i 5 timmar innan vi blev inlagda på barn och ungdomsavdelningen. Den natten hade Moa lite svårt att syresätta sig så hon fick inhalrea adrenalin. Skönt att man var på sjukhus då!!! Dagen efter fick jag inte i henne någon mat alls så dom fick sätta en sond på henne. Så i den fick hon mat tills igår, då hon helt plötsligt bestämde sig för att dra ur sonden. Så nästa gång det var dags för mat så fick hon amma. Det gick faktiskt ganska bra. Skönt det så hon slapp sätta tillbaka den dumma sonden! Hon hostade så hon dessutom spydde upp den lilla mat hon fick i sig flera gånger där uppe. Så hon är fortfarande väldigt trött och äter dåligt men det går ju åt rätt håll iaf. Så nu hoppas vi på att det blir ännu bättre imorgon! Vill ju inte behöva åka in igen!! Det låter så hemskt när hon får sina hostatacker...stackars stackars lilla Moa!!
Jag var så orolig och ledsen där i ett par dagar, hemskt var det!!!! Usch usch! Så skönt at vara hemma!! Har saknat Love så oxå!! Han fyllde ju dessutom 2 år idag så det var kul att få komma hem och fira honom!! Lite spontant sådär så bjöd jag hit min famlij idag på lite tårta och kaffe. Ville ju att någon mer än vi fira hans födelsedag. Vi hade ju tänkt ha lite barnkalas igår men det blev ju inget med det. Så när Moa återhämtat sig lite mer så ska vi bjuda hit hans kompisar. =)


La Familia


BVC

Idag har vi varit på bvc. Moa växer så det knakar!! Nu är hon 62cm lång och väger 5080g. Hon har inte gått upp så mycket i vikt men hon har ätit väldigt dåligt sista dygnet och precis innan vi skulle till bvc hosta Moa så hon spydde. Det kom massor och i vanliga fall är hon nyammad när vi väger henne så det är inte så konstigt att hon inte gått upp så mycket! Ville bara uppdatera om det =)

Igår och idag...

Igår var verkligen en lyckad dag!! Jag är verkligen jätte nöjd! Och jösses va mycket fina presenter vi fick jag, Moa och Love! Tack!! Jag ska lägga ut lite bilder när jag får tid. Förmodligen imorgon.

Men min stackars lille Love mår inte bra! :( Han är förkyld och vill inte äta. Så i Fredags blev han "dålig" i magen. Det finns ju inte så mycket som kan komma ut när man inte äter så då kommer det ju mest vätska.. Det gör så ont för honom varje gång det kommer ut något. Det gör så ont i hela mig när han inte mår bra! Hoppas verkligen det blir bättre imorgon! Vet inte hur man ska få i honom mat?
Men en tipspromenad blev det idag iaf så vi fick lite frisk luft!
Sedan var Sara och Marcus här på besök också. Det var trevligt! Inte varje dag man träffar dom!
Nu ska jag snart lägga mig. Känner att det behövs!

Dop & Kalas

Idag ska Moa döpas. Efter det blir det kalas. Både jag och Love ska oxå firas idag. :) För om bara 9 dagar blir Love 2 år. Jösses va tiden går!!! Min älskade underbara son! Jag blir så glad varje gång jag tittar på honom! Han gör mig så stolt! Och min underbara dotter som är sååååååå söt! Underbara älskade Moa!
Jag älskar mina barn så mycket! Den kärleken man känner till sina barn kan man inte känna för någon annan!!

25 år

Japp, idag blir man 25 då. Det är lite tråkigt att det inte känns som förr. Nu är det mer roligt när barnen fyller år eller det är något med dom som händer. Känner inte alls av att det är min födelsedag... Men men..skönt att slippa känna att man blir äldre..hehe ;)

Men i morses kom mina goa grabbar in och sjöng för mig och så fick jag en liten present. Underbara älskade gossar. Så jag fick sova till 8.15 idag. Lyx! :)

Me&i

Den 23:e Mars ska jag ha ett Me&i party här hemma hos mig klockan. Är det någon jag inte bjudit som är sugen på att komma?? :)

 

Idag har jag lämnat Love på dagis och sedan har jag städat lite här hemma. Snart ska jag få besök av Louise och Amanda. Trevligt! :)

 

I em ska jag ta med barnen hem till fam. Miljkovic så Love får busa lite och jag får lite vuxet folk att snacka med hehe.. Så tråkigt att vara själv hemma med barnen! Får så dåligt samvete för att jag inte hinner med båda två.. =/ Tobias jobbar till 11 nu och sedan börjar han 15 igen och slutar 10 imorgon. Men sen är han ledig till 15 på fredag. Skönt det!

 

Här är en bild på ”min” fjäril som min syster tattuerat på sig. Det är den mest färgglada, den andra är min brors..


Gårdagen i (dåliga)bilder

Är inte så bra kvalité eftersom jag tagit det med mobilen.

Moa var inte nöjd någong gång igår. Inget som var bra. Så jag la henne i hennes overall en stund för att få någon tid till Love! Hon tyckte tydligen om det.


När jag diska så satte Love på en hatt på grodan. :)


När det var läggdags för Love så ville han gosa med moa. :)


Moa har massa prickar i ansiktet. På bvc sa hon att det är hormonprickar... Men jag tycke det ser konstigt ut!
Idag syns dom knappt men dom känns!!!



Oj, titta mamma glömt

Idag jobbar T 15-21.30. Jag hade ju hellre varit själv med barnen på förmiddagen än på kvällen. Dom är ju så gnälliga då. Love har iof varit väldigt bra nu som tur är. Men Moa är INTE nöjd! Men men...det är ju inte så många timmar det handlar om som tur är.
Jag gjorde precis iordning lite vindruvor till Love. Så skar jag dom i bitar för att vara säker på att han inte sätter dom i halsen. Så är han så söt. Jag hade ju glömt skära en. Så säger han. Oj, titta mamma glömt! Så får jag så snällt dela den oxå.. hehe..

Bilder

Här är vi på besök hos Marika. Massa bebisar. Alvin, Morten, Vidar, Rut och Moa. Mycket trevligt!







Här är Love och Moa med moster Emma.


Moa


Gos med pappa

This is me

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

 

Enligt ett test som Marika lagt ut på sin blogg. Stämmer väl ganska bra..hehe

 

Testa själv :) http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Lite uppdatering.

Hmmm....finns väl inte så mycket atts kriva. Men igår var jag och Emma på Gekås i Ullared. :) Mycket trevligt! Och fort gick det oxå! Vi kom iväg runt 7 och klockan 15.30 var vi hemma igen. Då hann vi klämma i oss mat också innan vi åkte hem. Men dyrt blev det ändå! Eller det är väl billigt för allt man fick för pengarna men mycket pengar gick det iaf!

När jag kom hem så bar jag bara in påsarna och sedan åkte vi på kalas. Min syster Emma fyllde 19 i fredags. Så där fick jag klämt i mig massa god tårta! hehe..

Idag har vi varit på tipspromenad. Alltid lika skönt att komma ut och röra på sig. Tyvärr var det ställen som var väldigt hala idag och då är det ju inte lika njutsamt att gå. men men...snart smälter det väl undan på vägarna får vi hoppas!

Barna sover och vi ska passa på att äta lite mat. Sån där onyttig mat som man får gå och hämta..hehe Mums!! :D

Lååång lista.

Har snott en lista från ruina för att fördriva tiden lite.
Hoppas ni orkar läsa ;)


1. Hur gammal är du om fem år
? 30

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tobias, mina barn, Marika och Alvin.

3. Hur lång är du? 167 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Luftslottet som sprängdes

5. Vem ringde du senast? Tobias

6. Vem ringde dig senast? Min syster Emma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ring mig om du har tid.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Hmm..lite telefonskräck så sms skulle jag nog säga.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? I söndags på tipspromenaden

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag? Vakna flera gånger men gick upp vid 8.

13. Vilken är din favoritjulsång? Finns så många fina julsånger! Fam.Dahlberg är en jul familj. Min bror sprang i tomtedräkt på sommaren...haha

14. Vilken är din favoritplats? Hemma!

15. Vilken plats föredrar du minst? Hmm..svårt. Kommer inte på något.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor i hus, kanske fått ett barn till. Förhoppningsvis har både jag och Tobais fast jobb. Så hoppas jag att det ser ut iaf!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Trodde det skulle komma elaka människor och döda mig.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? ööö...? hmmm....förmodligen Love.
19. Hur stor är din säng? 160. Vill ha en bredare!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda. Men använde sällan den bärbara!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helst utan men när jag ammar sover jag med bh. OBEKVÄMT!

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem. fast jag använder bara 2.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Vilka städer har du bott i? Bara Trollhättan. Me like!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota om det är varmt.

26. Är du social? JA! Älskar att umgås med andra! Fast jag är inte social på det sättet att jag har lätt att komma på saker att prata om!

27. Vilken är din favoritglass? Någon isglass.

28. Vilken är din favoritefterrätt? Cheese cake!!! :D

29. Tycker du om kinamat? hmm...inte så vidare värst

30. Tycker du om kaffe? Ja

31. Vad dricker du till frukost? Juice.

32. Sover du på någon särskild sida? Nej. Men sover bäst på höger.

33. Kan du spela poker? Nej det kan jag inte påstå.

34. Tycker du om att mysa/kela? Väldigt sällan. Stackars Tobias som älskar närhet!

35. Är du en beroendemänniska? Nej det tor jag inte.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nix! Aldrig ens hört någon som fyller år den 18:e Mars.

37. Vill du ha barn? Ja ett eller två till kanske.

38. Kan du några andra språk än svenska? njae, engelska då kanske.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, hoppas slippa det oxå!

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Det beror på vart man är. I Sverige är det nog bättre med pool.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder till barnen.

42. Äger du dyrbara smycken? Nej, jag är inte så myckert för smycken!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Familjen Annorlunda

44. Kan du rulla med tungan? Ja, åt båda hållen...hehe

45. Vem är den roligaste människan du känner? Tobias. Han är bra knasig han!

46. Sover du med gosedjur? Ja, Love drar ju med sig sina när han kommer in till oss på natten.

47. Vad har du för ringsignal? Fireflies - Owl city

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej tyvärr

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Detaljerna på min mobil

50. Flirtar du mycket? njae

51. Kan du byta olja på bilen? Nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Sista boken i twilight serien

54. Läser du dagstidningen? ja. TTELA

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Händer väl att man gungar med

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Recept till cheese cake

59. När var du i kyrkan senast? Alvins dop. 24:e oktober

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Katarina Andersson. Tyvärr hade vi bara henne i 7:an.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En vecka under Roskildefestivalen.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Tobias gör det varje dag. Går upp med Love så jag får vila lite till. Såååå uppskattat!

63. Vad lyssnar du på just nu? Surret från datorn.

64. Har du varit med i tidningen? Ja några gånger.

65. Vad är det konstigaste du ätit? Har nog inte ätit så mycket konstigt.

66. Vem såg dig naken senast? Tobias

67. Vad är det för färg på din tandborste? Vit och rosa

68. Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Om inte Tobias är hemma så ringer jag han. Annars min mamma.

70. Har du någon piercing? Ja, näsan, tungar och två i öronen. Har haft 5 andra piercingar men dom togs ut under graviditeten och vid förlossning.

71. Din största vinst? 10000kr.

72. Civilstånd? Sambo

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och massa bloggar.

74. Är du fåfäng? Nej det kan jag inte påstå. Då skulle jag inte se ut såhär...haha

75. Ångrar du någonting du gjort? Ja absolut!

76. Hur gammal är din pappa? 49.

77. Vilket är ditt drömjobb? Svårt, men antingen brandman, läkare lr dagsifröken.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Köpa hus!

79. Vad har du haft för husdjur? Kaninen Nina och hmm...va hette den andra? Så har jag haft katterna Molly, Bella och Sture. Nu har vi fiskar.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Vill ha många barn men tror inte jag skulle orka det. Älskar semlor och cheese cake. Jag tror på andar.

81. Svär du ofta? Ja, men får nog börja tänka på vad man säger nu!

82. Sverige när det är som bäst? Sommaren.

83. Kan du åka slalom? Ja. Det är såååå kul!

84. Vad har du ätit i dag? Frukost på ritz, lite fika och sedan Max. Jösse va nyttig jag varit idag ;)

85. Vad har du för utbildning? Barnskötare

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Händerna kanske.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Allt annat...hehe

88. Vilken är din bästa egenskap? Att jag är snäll tror jag. Det tycker iaf jag. Hoppas ni också tycker det! hehe

89. Vilken är din sämsta egenskap? Lite kort stubin ibland.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Inga

91. Saknar du något? Det skulle vara ett hus isf

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja. Men bara för att det är en anledning att träffas.

93. Vad gör dig ledsen? Elaka människor

94. Vad gör dig glad? Att vara med mina barn

95. Har du varit gift eller förlovad? Jag är förlovad. Hoppas på att bli gift oxå.

96. Vad ska du göra i helgen? Kalas för min syster på Lördag. Inget med planerat.

97. Vad är det knasigaste du gjort? Inget jag vill skriva här...haha

98. Vad har du för laster? Älskar sötsaker

99. Vem är din förebild? Mamma

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gosa med Tobias.


BILDER



Här är två bilder på Moa när hon ler. :)



Idag var vi på kalas, då får man vara uppklädd! :)


Love ville att Moa skulle sova i hans säng...




PUSS!


Love tyckte nog det såg kul ut att ligga under babygymet för han kröp in bredvid Moa. Sedan berätta han massa intressanta saker för henne och visade dom olika sakerna som hände där...

Tummen upp! :)

Idag har varit en väldigt bra dag tycker jag! Love har absolut inte varit på sitt bästa humör men ändå har vi haft det mysigt!
Vi börja dagen med att tvätta, damsuga, göra rent akvariet och torka golven. Love torka golven, stolarna m.m. Tokpellen!
När Love sovit åkte vi ner till stan och gjorde lite ärenden. Eftersom Love hatar att sitta i vagnen så fick han gå. Det är lite svårt att få honom att gå dit vi vill. Det är ju så mycket intressant att titta på!! men det gick faktiskt över förväntan ändå!
Efter det åkte vi hem till (Love och Moas) mormor och morfar. Där fika vi med hemmagjora semlor. Mums! Mysigt och trevligt var det!!
Så nu har vi kommit hem och Moa har badat. Love sitter i soffan och gosar och det ska jag också snart.
När Love somnat ska vi käka Pizza, äta godis och kolla på film! :) Myyyyyys!

Tradera, ÖF, husvisning och fika.

Japp, idag ska det hinnas med mycket! hehe... Jag gillar att ha mycket för mig!!!!
I morses fynda jag lite på tradera men vann tyvärr inte dom snygga jeansen till Love. :( Det blev jag faktiskt väldigt besviken över! Jag är så oklok när jag sitter och budar! Men men....det kommer väl fler tillfällen hopaps jag!

Sedan var jag och Moa på baby öppet. Känns skönt att få lite tid för bara Moa. Det får jag för lite hemma tycker jag och tycker jag missar så mycket i hennes utveckling! Det var trevligt att träffa Marika och Alvin oxå! :)

Nu ska vi snart käka middag och sedan blir det husvisning! Klockan 19 ska jag träffa Sara i stan  och ta en fika. Nice! :)

Måndag 1:a Mars

Idag har Love busat hela dagen och moa har bara sovit! hehe
Först på morgonen åkte jag med båda barnen till Angelica och Anthon. Där lekte barnen en stund och sedan bjöds det på mat till barnen. Till efterrätt fick dom glass. Tack! :)
Efter det åkte vi hem för att Love skulle osva. Men inte då, Love ville inte sova så vi åkte till Öppna Förskolan utan att Love sovit. Där lekte vi med Miio, Alex, Waldemar och Julia. Love var helt speedad.
Än är han faktiskt ganska pigg. Vi får väl se när han deckar!

Jag satte Love framför tv:n och tog fram saxen nyss. Tänkte att han det skulle gå bra att klippa honom. Men efter typ 1min så ville han klippa själv och ville inte sitta still. Så det blev väl sådär men det får duga. Måste leta fram kammen så får jag fila lite på det imorgon oxå...

RSS 2.0