Ny dag, nya äventyr

Idag ska jag och Love gå till öppna förskolan. Fast vi ska inte gå själva. Angelica och hennes lille Anthon ska med och så var det hennes kompis Maria som ska med oxå. Men hennes barn vet jag inte va hon heter. För jag tor det är en dotter hon har. Hoppas jag har rätt nu, annars blir det ju lite pinsamt. hehe..
Så ska Tobias jobba jouren inatt så honom kommer jag inte träffa så mycket idag. =( Men min syster Emma kommer hit och ska sova här i natt. Så lite sällskap får jag iaf. =)
Hon slipper ju gå upp så tidigt på morgonen om hon sover här, så det har hon gjort några gånger nu den sista tiden. Så trevligt så! =)

Nä nu ska jag gosa med mina grabbar. ;)


6 månader

Idag blev våran lilla älskling ett halvt år. Va tiden går fort! Fast ändå känns det som vi haft honom här hela tiden. Konstigt!
Men iaf, vi bestämde oss för att gå ut och ta lite kort i naturen på våran skrutt. Så det gjorde vi. Blev en del ganska bra kort faktiskt! Hade ju antagligen blivit bättre om man haft en riktig kamera men det får man väl köpa när man vinner på lotto lr nått..hehe...
Men nu lägger våran snart av ändå så då får man väl köpa något nytt, men vi har ju inte råd att köpa en systemkamera tyvärr.. Den strejka ganska mycket när vi skulle lägga in bilderna på datorn så vet inte om det kommer gå att ta några fler bilder. Vi får väl se.
Vi har iaf haft en jätte mysig dag i det fina vädret!






Lördag

Idag har vi varit och hälsat på hemma hos familjen Björnberg. Linnea, Felix och Elvira. Väldigt trevligt och god mat! Dom borde vi umgås med oftare tycker jag. Men det går ju inte passa ihop alltid med jobb och pluggande. Men men...får väl bli när det blir.
Så nu ska vi väl bara ta det lugnt resten av kvällen och så blir det väl kanske att vara hemma imorgon oxå. Om man bortser från dom 2 timmarna som vi jag och min syster Jenni ska åka och käka scones på Villa Hehrne.
Nu ska jag gosa med min älskade Love. =)


Traderaholic

Så kallar Marika mig. Men det är ju sååååå mycket billigare att köpa kläder där än att gu ut i dyra affärer. Så idag har jag betalat några auktioner. Ska bli kul att få paket nästa vecka. =)
Idag är Love mycket bättre och han har sovit mycket bättre i natt! Skönt! Så idag känner jag mig ganska utvilad.
Snart ska vi gå och träffa Tobias som slutar jobbet nu och ska åka och klippa sig.
Sedan blir det nog att ¨ka och handla idag. Trängas med alla andra. Men om man åker ganska tidigt så är det förhoppningsvis inte så mycket folk!
Nu ska jag gå och byta en bajsig blöja..hehe...
Ha en bra dag!

Dagen

Idag har vi varit en sväng på överby med Emma. Blev en mössa och ett par byxor till Love och till Tobias blev det en tröja.
Efter det har vi väl inte gjort så mycket. Skulle gå på en promenix förut för att Love skulle få sova. Men han ville tydliogen inte det. Men det var magen som spöka. Så nu ligger han och sover...hoppas verkligen han villsova bättre i natt! Tobias jobbar jour i natt så ingen som kan avlösa mig liksom.Men det ska väl gå bra.
Love är fortfarande lite förkyld men mycket bättre!!

God natt!


Förkyld

Igår kväll började det. Love var lite snorig. Och idag har han varit jätte trött, lite febrig och snorig. Stackarn. Hans första förkylning. Så inatt sov han verkligen jätte dåligt lille skrutten!! Hoppas det blir lite bättre idag. Han har fått lite nezeril. Hoppas det kan hjälpa!!
Så idag har vi inte gjort så mycket. Men imorgon ska jag nog försöka komma ut på en liten promenad.

Nu ska jag fortsätta kola på tv.

Öppna förskolan och bussjä*el

I natt sov Love verkligen kass! Han vakna 8 ggr. Så jag är ju så där lagom pigg idag...NOT! Men men...
Idag kom Louise och Amanda hit vid 11. Så vi tog en fika med dom och sedan gick vi till bussen. Så kom bussen och vi skulle gå på...MEN! Då säger busschauffören: - Du, flickan...bara en får plats. Och jag blev lite chockad och fråga. -Skojar du??? -Nej, det får bara plats en. Då sitter det en tanrt med rullator på den platsen man ska ha barnvagnar.... Kan inte hon sätta sig någon annan stans då och flytta på sin rullator??????? Va är det frågan om?? Om han åtminstoden kunde sagt...TYVÄRR så får det bara plats en barnvagn...eller kollat med tanten om hon skulle kunnat flytta på sig.. Men nej då, det gick inte...utan han bara, Flickan!, bara en får plats.     Herregud! Va förbannad jag blev. Men vi fick sätta oss ner och vänta på nästa buss. Tur att just denna linjen går 4 ggr i timman.
Så till slut kom vi fram till öppna förskolan iaf. Väldigt trevligt med sångstund och allt =)
Efter det kom Tobias och hämta honom och jag stanna kvar på matkursen.
Nu är vi hemma och ska snart äta. Bara ätit frukost idag...fyyyy! Jag ammar ju faktiskt. Inte bra!!!

Jahaja...

Vad har vi gjort denna dag då? Fort har den gått iaf!
Käka lunch med Tobias syster idag, sedan kom hans mamma på besök här oxå. Så har det inte hänt så mycket mer. Men skönt att bara ta det lugnt oxå!
Så nu sitter vi och kollar på tv lite men snart ska jag nog hoppa i söng. Jag är JÄTTE trött!!

Imorgon kommer Louise och Amanda hit. Vi ska på öppna förskolan. =) Ska bli kul. Sedan när det är slut ska jag stanna kvar på matlagningskurs.. Hehe....lär oss om barnmat och puréer. Mycket bra tycker jag!
Men men...nu ska jag hoppa ner i soffan igen....

Oj, nu var det ett tag sedan igen..

I fredags var jag inte hemma på hela dagen nästan. Först var jag, Love och min syster Jenni på ladan och handla lite. Sedan ringde min bror och han hade inget att göra. Så vi åkte och fika med honom. Sedan åkte Nisse iväg och vi åkte vidare och hämta våran lillasyster. Så åkte vi ut till överby och gick där tills det stängde. Efter det körde jag hem dom och åkte hem med Love och gav han mat och natta honom. Sedan gjorde jag mig iordning och så kom min syster hit för att passa Love. Jag och Tobias  gick ut en sväng på krogen. Det var väldigt trevligt!! Men när vi kom hem klockan 00.30 så satt Love i soffan och pilla med sina tår..hehe... Söt han är. Så jag gav han lite mat och sedan somna han om.

Igår var det kalas. Då fick Love ärva en hoppgunga av sin syssling. Den tyckte han var väldigt rolig! Så har min syster Emma sovit här i natt oxå, så vi har umgåts hela dagen idag. Nu ska jag köra hem henne så får vi se vad som händer senare idag!

Har du/ni haft en bra helg??

Min älskling!



 Love älskar att bada

 Hemma hos Loves farmor

 
Håller ofta i sina fötter

Kameran funnen..

Jippie!!!! Nu har jag äntligen hittat våran kamera! Letade som en dåre. Vände upp och ned på hela lägenheten! Så det såg ut som ett bombnedslag här sen!! Den låg iaf bakom alla skor i hallen, hur den nu kommit dit fattar jag inte. men men... Tobias hitta den iaf när han var hemma på lunch. Så ska lägga in bilder sen när jag har tid.
Igår när Tobias slutat jobbet körde jag och lämna Love till honom. Så han gick hem till en kompis och var där ett par timmar så jag kunde städa här hemma. Det behövdes! Så när jag städat upp här och dammsugit så tog jag tag i alla skåp och lådor som jag stört mig på så länge. SÅ nu är det ordning och reda där också. Så skönt!!

Så idag har jag inte gjort så mycket...Vi gick på en promenad förut. En timma var vi ute om inte mer.. Skönt att röra lite på sig! Sedan åt vi mat och efter det åkte Tobias till jobbet.
Nu har Love sovit en stund och då diska jag och vek in allt rentvättat som legat i en hög sen igår. Allt han jag vist inte med...hehe Men nu är det gjort. =)
Nu har Emma kommit hit så ska väl vara lite social.

Vad har jag gjort idag?

I morses åkte jag till Näl för att göra ett pricktest. Det var helt kaus där uppe, massor som skulle in och ta någon konstig spruta! Dom gick in, blåste in en sån där apparat som mäter lungkapasiteten (pef-mätare tror jag det heter), sedan fick dom sin spruta och gick ut och vänta en stund. När dom sen kom tillbaka blåste dom igen i den där apparaten, kollade där dom stuckit och kollade så dom mådde bra. Sedan sa dom, -Då ses vi om 2 veckor då. Ingen aning om vad det var dom höll på med men under tiden jag var där så var det nog 20 personer som gick igenom denna seremoni...hmm....
Jaja...jag var ju där för att göra ett pricktest iaf. Jag var som tur va inte allergisk mot något.
Sen har det väl varit en ganska vanlig dag. Handlat, fikat och gossat med Love.
Så nu ska jag hoppa i säng.

Någon som möjligen är synsk och  vet vart min kamera tagit vägen???

Ingen uppdatering

Igår uppdatera jag inte för det fanns liksom inget att skriva. Vi var hemma hos mina föräldrar och laga bilen och sedan hände det liksom inget mer.
Idag var vi på besiktningen klockan 11.10. Bilen gick igenom. SKöööönt!! =)
Efter det blev det en sväng till överby och fynda. Sedan hem och laga mat.
Nu har vi varit iväg och beställt en tid för ansiktsbehandling. Det ska bli så skönt!!
Nu ska jag baka äpplekaka tänkte jag. Smaskens!

Har tappat bort min kamera.. men om jag hittar den idag så ska jag lägga in lite bilder tänkte jag... =)

Igår och Idag

Igår var jag nere på stan med Marika. Vi kollade lite i affärer och sedan gick vi och tog en te och tjöta lite. Det var mysigt! =) När jag kom hem så hade Tobias precis tagit på Love för att gå ut på en promenad så då hängde jag på. När vi sen kom hem så lagade vi mat och Familjen Antonsson kom på besök. Mycket trevligt! Någon gång efter midnatt åkte dom hem. Så när Love tyckte att vi skulle gå upp 6.30 imorses var vi inte så pigga på det! Men han somna om mellan oss i en timma till ungefär så det var skönt!
Så idag har vi varit på Volvo Aeros familjedag. Mycket trevligt! Efter det så har vi inte gjort så mycket Myst och kollat på film bara... =)
Så nu har Love somnat och vi ska kolla på tv lite innan vi ska gå och lägga oss.
God natt!

Love och hans tjej Amanda

Här äts det Majskrokar =)






 
Amanda undrar vad Love håller på med

Hemma igen..

Idag har vi varit och hälsat på Lover farmor i hennes underbara hus. Så mysigt och lugnt där. Ett ställe man skulle kunna ha semster på! Åkte efter klockan 12 någon gång och var hemma klockan 20. Så nu har vi kollat på Idol och nattat Love. Kollar på "Vem kan slå Filip och Fredrik" nu i min ensamhet. Tobias har precis åkt till jobbet. Så jag får sova själv i natt... Men det ska väl gå bra. Man får ju iaf breda ut sig så mycket man vill. ;) hehe...

Imorgon kommer familjen Antonsson på besök. Det ska bli trevligt!!
Nu ska jag kolla klart på tv och sedan blir det sängen. Så man hinner sova något innan man blir väckt.


Jag har föresten hört att barnen sover bättre när man slutat amma.. Någon som har någon erfarenhet av detta??

Onsdag

Igår hände inte så mycket. Jag och Love var nere och hämta ett par skor till honom på stan. Jag hade fyndat på tradera.=)
Sedan var vi hemma hela dagen till klockan blev 15. Då begav vi oss av mot granngården och öppna förskolan. Det var purékurs där igår. Så det var väl d som hände igår då....
Idag ska vi träffa Louise och Amanda en liten stund. Sedan får vi väl se vad som händer.

God natt

Nu blir det sängen för mig! Trötter trötter!!
Har åskat och regnat här idag...då blir man änna lite extra slö...tung i huvudet liksom.
Men men...vi hade besök av Loves faster och kusin förut idag. Tog en fika med dom. Sedan åkte vi iväg och handla lite. Svängde förbi Tobias kompis på vägen hem. Vi var hemma igen runt 21 så då var det bara at byta på Love och ta på honom pyjamas. Så blev det lite mat och sängen...han somna så duktigt idag! Goseplutten!! =)

Här får du se ett par bilder på min skrutt!



Mammalista

När fick du reda på att du var gravid? 17 Juli 2007
Blev det en chock? Både ja och nej.
Hur gammal var du? 22 år
Hade du mycket halsbränna? Nej
Spydde du mycket? 1 gång men det var precis när vi kommit hem från Bulgarien så det kan ha varit det
Hade du mycket foglossning? Nej bara lite..men mest ont i ryggen
Ditt sf mått som störst? 38
Har du fått bristningar? Ja mycket tyvärr..
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Trodde det var en pojke hela graviditeten
Vad hoppades du på? Ett frisk barn
Gick du över tiden? Ja, 4 dagar
Födde du för tidigt? Nix
Hur var förlossningen? Jobbig men underbar!
Blev du sydd? Ja massor!!
Dragen med sugklocka? Ja
Hur många var inne i förlossningsrummet? Oj, det var många eftersom dom tog honom med sugklocka.
Hade du någon nära med dig? Ja Tobias
Vilket BB födde du på? NÄL Trollhättan
Hur stor var bebisen? 4250 g och 51 cm
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta?  Love Henrik Dahlberg
Var allting värt det? Absolut! Gör det gärna fler gånger =)

Denna dagen, Måndag..

Idag har vi fått paket. Två stycken faktiskt. Jag har fyndat på tradera. =) En vinteroverall och en addidas joggingdress.. Till Love alltså..hehe..
Så det var vi nere på stan och hämta. Sedan gick vi till den nyöppnade butiken i stan. Där fynda jag ett linne till mig. =)
Så nu har vi lagat mat och Love och Tobias ligger och vilar. Jag ska snart gå och hämta min mobil som jag glömt i bilen..Typiskt! Inte första gången det händer!!!
Men men....Tobias syster kommer nog på besök idag. Sedan får vi väl se vad som händer mer, hoppas d blir lugnt!

Hur ser din vecka ut? Mycket att göra?

Några dagar

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Vet inte varför men har väl helt enkelt haft fullt upp.. hehe..
Igår var jag och Love nere på stan och träffa Angelica och hennes söta son Anthon. Sedan på kvällen åkte vi hem till familjen Antonsson och åt tacos och spela kort. Mycket trevlig kväll!
Idag tog vi sovmorgon och sedan körde vi Tobias till jobbet. Sedan åkte jag och Love till min mor och far. Så där är vi nu.. Love har käkat gröt och sen somna han....i typ10min.. Han är kungen av powernaps! hehe...
Så snart ska vi väl åka hem och sedan ska vi nog fika med våra grannar. Tobias jobbar till klockan 10 imorgon så jag och Love får försöka fördriva tiden så gott vi kan.

Har du/ni haft en trevlig helg??

Gbg igår, vbg idag

Igår spendera vi våran dag i Göteborg hos mormor Ulla. Det är Tobias mormor. Jätte snäll dam! Vi har alltid problem att ta oss dit med alla 1000filer att välja på. Man känner ju inte till gbg så där jätte bra! Men efter 1timma och 45min så var vi framme..hehe... Hem tog det 1 timma. Lättare att hitta ut!!!!!
Så idag var vi en sväng på överby. Handla en pyjamas, tröja och en scarf  till Love. Sen körde jag Tobias till jobbet och efter det åkte jag och Love till vbg och hälsa på Louise och Amanda. Mattias kom ju hem när jag var där men han satte sig vid datorn så han såg man inte mycket av!!
Så nu sover Love och jag ska sätta mig och skriva lite och sätta in kort i hans bok medans jag väntar på att tvätten ska bli klar..

Loves farmor

Hon var på besök idag. Trevligt! =) Vi får ta och åka och hälsa på henne någon dag också! Det är så mysigt där hon bor! Så måste vi hälsa på mormor Ulla också! Så snäll den damen så!!
Vi lagade soppa förut idag och efter det drack vi kaffe...jag tog bara en kaka till det. I vanliga fall hade jag tagit mist 3...haha..  så var vi på promenix förut också. Va skönt väder och lagom tempo så det var skönt!!
Nu ska jag hoppa i säng snart!!!

Hoppas ni haft en bra dag!!

Tisdag 2/9-08

Idag sov jag och Love till klockan 7.45. Det var nog ganska lagom. Så vi gick upp så jag fick käka frukost. För det hade han redan gjort 1 timma tidigare. hehe
Sedan lekte vi en stund och väntade på att Tobias skulle komma hem från jobbet. Men när klockan var 9 ville Love sova så vi gick in och la oss igen. Men efter en kvart kom ett sms och sedan ringde telefonen så det blev ingen lång sovstund! Så vi gick upp igen. Sen trodde vi att Tobias skulle dyka upp me han va tvungen att jobba över 1 timma. Pust! Alltid massa övertid där borta. Men men... Nu har jag fått duschat och gjort mig iordning iaf. SKönt! Så nu ska jag röja lite här hemma!!!!

Ny vecka, ny månad.

Idag har vi varit med Love hos sjukgymnasten. Hon tyckte han blivit mycket bättre men det är fortfarande en liten skillnad mot hans vänster sida. Men men....ett par månader till så ska det nog knappt märkas sen hoppas vi!
Sedan har vi inte gjort så mycket mer idag. Eller, jag och Love var på promenad i en timma förut idag. Vi var ju ute 2,5 timmar igår. Så ska försöka komma ut och gå nu varje dag om det inte regnar massor och så ska jag dra ner på allt sött nu oxå! Det går ju inte detta! När man går hemma blir man fika beroende! Illa!! Så det ska jag verkligen försöka tänka på! Så när vi var och fika med Emelie förut så tog jag bara te och vatten. Var väldigt sugen på att ta en paj bit med vaniljsås. Men jag stod emot! Var riktigt stolt faktisk! Får se hur länge jag klarar det! hehe.. Ne men någon gång ibland kan ma ju fika med något sött. Men inte varja dag som det blivit det sista halvåret typ..

Nu ska jag kolla lite på tv och bara slappa tror jag. Love vaknar väl snart och då ska han ha torr blöja, pyjamas och lite mjölk så han kan sova gott i natt! =)

RSS 2.0