Förmodligen sista inlägget i år.

Här har jag uppdaterat dåligt. Men det beror väl på att det faktiskt inte har hänt så mycket.
Tobias jobbade i helgen och magen tyckte inte riktigt om att jag inte tog det lite lugnt. För då hade jag MASSA samandragningar som, som tur var, inte gjorde ont. Men nu när han varit ledig och kunnat hjälpa mig med Love och allt runtomkring så har det kännts lite bättre. Skönt skönt. För innan nyår vill jag inte föda barn!
Imorgon är det nyårsafton då. Längtar sååååååå efter den smarriga maten som vi äter varje år hemma hos mina föräldrar!! Kanske ska skippa maten idag så man får ner mer imorgon! hehe...

Nu ska Love sova en sväng. Så ska jag vila en stund och sedan laga maten så den är klar när han vaknar. Efter det åker vi nog på kalas..

Hoppas DU får en trevlig nyårsafton och GOTT NYTT ÅR!!

December i bilder (och text)

December har gått så fort! Skönt är väl det med tanke på att man börjar bli så stor och tung nu!
Här är Love i moster Jennis mössa den 15:e december.


Den 16:e fyller Tobias år och då gratta vi honom med presenter på sängen.


20:e var Jenni här och baka lite julgodis. Då passa Love på att busa med henne!


Inga komentarer


Så dagen före julafton fick Love leka i snön. Mycket roligt tyckte han!


Åka pulka...


Pappa Tobias försökte ploga upp backen


Men roligast var det att åka kana!!


Sedan klär vi, traditionsenligt, granen dagen före julafton.


tomten är med




och här är slutresultatet.

Julaftons morgon och Love får sin första (och största) julklapp. En synt med mick. Så han börjar genast spela och sjunga.


Hemma hos mormor och morfar leker Love med tomten.


Sedan kommer den riktiga tomten..


...Love är både rädd och nyfiken. Men han säger ändå att tomten är snäll. Tur det!;)


Några av julklapparna.. Favoriten var nog apan!!



Dagen efter åt vi också gott och hade julklappsutdelning.






Lyckad jul! Tack allihop!

Snack

Söndag då, 4 dagar kvar till jul... Idag ska här bakas julgodis. Mums! =)

Igår rensa vi på våran vind. ÄNTLIGEN!! Känns som en stor sten föll från mina axlar. Snälla Mormor Annica var här och passa Love. Jag hitta massa grejer som kan vara bra att ha nu när näste lilla bebis ska komma. T.ex.min amningskudde som jag var helt hundra på att vi slarvat bort på något sätt. Så hitta vi alla bebiskläder och även kläder som passar Love nu som vi ärvt. Så nu är det tvättat och upphängt.

Nu ska Love inte gå på dagis mer förens den 4:e Januari. Får väl se hur rastlös han blir då. Jag har ju lite svårt att gå ut och leka med honom med foglossning och massa ilningar när jag rör mig. Men men...Tobias får väl ta den biten.
Snart är det dags för dagens lilla lur så man orkar med resten av dagen!

Grattis!

Grattis älskling på 31-års dagen! Hoppas du får en bra dag idag! Väckt med presenter på sängen och sedan tyvärr till jobbet. Men där ska du ju iaf äta jultallrik och ha julklappslek. Det är ju kul! =)
I eftermiddag blir det kalas. Kul kul!=) Jag älskar dig!

Idag är det exakt en månad kvar till BF! =)

Snabbt

Tänkte försöka hinna med ett litet inlägg här och uppdatera lite.
Igår var jag och Love på vattenpalatset med moster Emma. Det var ju ett tag sedan vi bada med Love, någon annan stans än i badbaljan här hemma alltså. Så jag viste inte hur han skulle reagera... Men OJ va roligt han tyckte det var! :) Han trivdes verkligen som fisken i vattnet! Så i 2 timmar bada vi, sedan bestämde jag att det fick räcka. Love började bli väldigt trött då!
Så har jag bakat här två dagar i rad också. Min rygg tycker inte riktigt om det med all disk, städning och allt men nu finns det lussebullar iaf. Både till Love och till oss.

Vi var på MVC i torsdags också. Allt ser bra ut och magen växer enligt "min" kurva. Hjärtljuden var lite högre denna gången men det kan bero på att nu kände hon efter huvudet och även Tobias fick känna det. Det är nedåt men fortfarande lite rörligt på gränsen till ruckbart. Det är ju bra det iaf. Hoppas på att det fixerat sig lite mer nästa gång då. Love blev ju aldrig fixerad så det är jag ju lite orolig över.

Men men...nu ska jag och Love snart på tipspromenad.

Bilduppdatering

Ja då var det väl dags att uppdatera med lite bilder tycker jag.
Här är då min lille buse. Han är så uppfinningsrik. ;) Här kom han på att han kunde lägga klementiner i ljushållarna.



När vi inhandlat klementiner tar han genast av klistermärkena på dom.


Här njuter han i fulla drag!


VåranTraktorförare hjälper pappa att skruva loss listen.


Och här Jenni kommer bilden på äppelpallaren.


Här har jag gjort en liten julgrupp.


Såhär ser det ut när jag ska sova. Tobias sitter vid datorn och spelar något tråkigt pang pang spel.


Love klappar lille Eisis (Elvis).


Som vanligt är det dålig bildkvalitet eftersom jag tar bilderna med min mobil. Men snart ska här införskaffas en digitalkamera. Det är så otympligt att dra omkring på en systemkamera hela tiden!

Fredagsbabbel

Tack Puppan, Angelica, Anna, Maria och Marie för kommentarerna i tidigare inlägg. Det känns verkligen tomt utan lilla Molly här!! Men som sagt, hoppas hon har det bra nu iaf! Hon mådde nog inte så bra det sista! Stackare! Min älskade Molly katt!

Men nu får vi väl se framåt istället och se fram emot att bli fler i familjen! Är nu i vecka 33+5 alltså i v.34. Så på Söndag är det bara 6 veckor kvar till beräknad födsel. =)      Usch, denna gången är jag lite mer nervös inför förlossningen. Men men...det går ju som det går hur mycket jag än tänker och funderar på det! Bara bebis mår bra när h*n kommer ut. Det är huvudsaken! Har börjat känna mig väldigt otymplig. Magen börjar liksom bli stor och tung. Sen blir det ju inte bättre av att jag har foglossning heller. Usch usch! Men jag vill iaf att bebis stannar på insidan tills efter tolvslaget på nyår. Sedan får h*n kika ut när h*n vill! :) Ska bli så spännande och kul att se vad det är för en liten krabat som gömmer sig där på insidan!

Idag har vi varit på utvecklingssamtal på Loves dagis. Dom tycker han är så duktig. Han förstår så mycket och kan göra sig förstådd bra! Då blir man stolt mamma! =)
Nu på kvällskvisten har jag och Emma bakat lussekatter till Love (fast det är ju inga lussekatter om det inte är saffran i säger Tobias). Men dom blev lyckade tycker jag! Love godkände dom också. Det är väl huvudsaken! =)

Nu ska jag hoppa vidare.

Min älskade Molly!

Nu finns du inte mer! Det känns redan tomt och SÅ orättvist! Stackars lilla gumman! Varför skulle det bli såhär?
Vi har gjort allt vi kunnat för att du skulle bli bra men det räckte inte. Så nu sover du så sött! Men hoppas du får det bra i katt himmlen!

R.I.P Molly


Idag tog vi beslutet att avliva våran katt Molly! För 1,5 månad sedan fick vi operera bort svansen på henne för någon/något gjort illa henne så svansen bara hängde där. Såret läkte jätte fint och pälsen hade börjat växa ut. Men så en dag började hon tvätta och tvätta så det blev ett sår på den lilla stumpen som var kvar. Trots att vi hade tratt på henne så läkte det inte. På nätterna jamade hon, kraffsa på dörrarna och hoppa på handtagen om vi inte släppte ut henne. Vi kunde ju inte ha släppa ut henne med krage på. Så när hon kom in var det alldeles sårigt igen. Veterinären som gav henne sprutan sa att vi gjort allt vi kunnat. Så det känns ju bra att höra iaf! Men usch va tomt det kommer va utan henne! Jag har ju haft henne i 4 år! Hoppas hon har det bra nu iaf!
Tobias var med henne för jag klarade inte av att åka med henne till veterinären! Han hade hållt om henne och han sa att det var så stillsamt och fridfullt. Älskade Molly!

RSS 2.0