Dagen..

Japp, lunch på stan blev det. Det var väldans gott men väldans jobbigt med alla getingarna oxå!! Efter det gick vi och hälsa på Loves mormor på hennes jobb. Hon håller på att sticka en pippi tröja till Love och en matchande mössa.. =) SÅ SNÄLLT!
Sedan var jag och Love och hämta pappa Tobias på jobbet och körde hem han så han skulle få vila. Han har ju jobbat 24 timmar. Då passa vi på att åka hem te mina päron och byta luftfilter på bilen..
Så nu håller vi på att kolla på en film på tv och ska käka lite pop-corn till det. Gottit!! =)

God natt!

Torsdag

Idag gick jag och lilleman upp klockan 9. Så när vi ätit och gjort oss iordning gick vi ner till stan. Så jag fick köpt ett diadem, deo, ett linne och en tröja.. 263kr gick den turen på.. Så nu ligger Lovepå golvet och leker och snart ska han få mat. Sedan ska vi ner och Luncha med våran gode vän Louise och hennes dotter Amanda.

Ha en bra dag!

Min lilla goding

   

Ensam..

Nu är Tobias på jobbet. Han ska jobba 24 timmar så det blir lite ensamnt här idag!!  Tur att jag har lille Love iaf! =) Får väl se vad vi hittar på idag! Det var ju regn i morses och behagligt varmt ute. Så vi klädde på oss kläder och åkte ut till överby. Men inte reodde vi att det skulle bli strålande sol och 28grader varmt! Men men... Tänkte jag skulle ta mig ut på promenad sen i det fina vädret utan massa kläder på mig!!
Love ligge och sover nu så ska väl passa på att ta det lite lugnt nu..

(kort kommer senare!)

4 månader..

Igår blev våran lille skrutt 4 månader. Glömde ju skriva det.. Fy på mig!!!!
Idag sov han till klockan 8 iaf.. fast du har han ju vaknat ganska många gånger under natten...men men..
Nu har vi käkat frukot alla tre här hemma och Love somna när han låg och lekte...hehe Nu ska vi göra oss iordning och sedan åker vi ut en sväng till överby. Ett par inköp som måste göras!!!
Batteriet på kameran är nästan slut så ska ladda det och sedan ska jag lägga in lite bilder.. Så kolla in här senare! =)

Sömnbrist

Ja igår kom vi hem klockan 2 på natten ifrån onsjö...sent sent!!! Men då ville inte lille Love sova för han var jätte pigg...när han väl somna sedan så vakna han ca 15 min senare fast sen somna han om igen. Klockan 6.30 var det dax för mat tyckte han. Då hade jag sovit 3,5timmar. Sen somna han om 5 min i taget ungefär och en halvtimma senare ville han inte somna om mer. Då var klockan 7.30. DÅ gick pappa upp med Love och gick på promenad med lilleman så jag skulle få sova. Så gulligt av honom!! SÅ när han  kom hem sedan åt vi frukost och sen åkte jag ut te onsjö och hälsa på Louise och Amanda så att Tobias skulle få sova.
Så har jag varit på tyg ladan idag och sedan hämta jag upp Tobias. Vi åkte bort till Lina för att hjälpa henne att flytta. Men Love ville inte sova så jag flyttade typ en stol. hehe.. Men Tobias flyttade ju mer iaf.

Så idag blir det nog sängen lite tidigare! Senast 23 tänkte jag! =)

Feeling hot hot hot...

Sååå skönt med värmen!! Men när man bor högst upp i en hörnlägenhet så skulle det vara trevligt med lite blåst iaf! Love är väl inte lika förtjust i vämen skulle jag tro!! Men han verkar ha vant sig lite iaf (peppar peppar)..
idag har vi mest varit ute ocg gått, nu ska vi snart åka och hälsa på några vänner som precis har flyttat..
Kanske uppdaterar här ikv...

Uppdatering bilder..

Love låg och lekte. Så jag gick iväg för att fixa med vagnen... Då hör jag honom skrika och går dit för att kolla varför. Då får jag se detta...hehe


Till slut fixa jag vagnen iaf så han slipper liggdelen.


Här försöker Love ta in nappen i munnen själv..


Love fick testa att äta potatis för första gången...d tyckte han inte om!! hihi


Love har fått en ny napp


Igår åkte vi och bada. Det var gott det! =)


När vi kom hem på kvällen skulle vi testa lite gröt. Men Love var så trött så det var inte så där jätte intressant!

Dagen idag..

Idag har det tvättas en maskim tvätt och älskling har damsugit. Han börjar jobba om en timma så då kör jag och Love honom till jobbet och efter det åker vi hem till Loves mormor och morfar, så va kan bada i poolen.=) Gottigt!
Vi var nämligen där igår och bada. Det tyckte Love om. =) Och jag tyckte oxå det var väldans skönt! Första doppet för mig i år!!
Nu ska jag väl ta min gnälliga son lite och sen blir det åka av =)

Varmt...men inte klaga!

Idag har det varit otroligt varmt! Sist gång det var varmt så var det ju ganska skönt i skuggan iaf...idag har det ju typ varit 30grader i skuggan.. Men jag klagar inte. Men lille Love tycker nog det är alldeles för varmt! Stackarn!! Väldigt gnälligt har det varit nu dom här dagarna när det varit så varmt! Men men...man får göra det bästa av det! Nu har Tobias kommit hem från jobbet så han kan ta Love och jag kan städa och diska nu... Sen blir det en sväng hem till mina päron och ta sig ett dopp i polen!!

Vad gör ni när det är så varmt?

Minigolf och massa knott!!

Jo då, det blev allt minigolf. 8 personer var vi som spela så det tog ju sin tid!! Typ 2 timmar om inte mer... Näst sist kom jag, men jag är rätt kass oxå!! Hehe.. Men kul var det ju, meeeeeen jä*ligt irriterande med alla knott!! Stora svärmar!! Jag var ju så smart så jag glömde ta med myggnätet till Loves vagn oxå..men som tur var så sov han så han fick ligga under sina snuttefiltar. Hoppas verkligen inte han fått något bett!!
Nu ska jag iaf hoppa i säng för om 6 timmar får man väl gå upp... Love sover ju inte så mycket längre än så längre... =/ Men men... God natt!

Gnäll, gnäll, gnäll...

Idag har inte varit en av dom bästa dagarna för våran lille herre!! Varit gnällig i stort sett hela dagen! Men man kan ju förstå det i denna värmen!!
Nu ska vi kanske snart iväg och spela minigolf, pappa Tobias jobbar så det blir bara jag och Love isf. Vi får väl se om dom andra behagas röra på sig någon gång..hehe..

Love sover lite nu så jag har försökt plocka iordning det värsta här hemma...men får väl ta lite mer sedan när han somnat för natten. Har iaf tvättat och hängt upp tvätten.. =)

Kanske skriver senare.. Bye!

Bvc..

Idag har vi varit på bvc och vägt och mätt våran lille busgrabb. 66,5cm var han nu. Han har blivit så stor! =) 7,7kilo oxå.. Hehe... Men han låg som han skulle på kurvan så.. Han ligger ganska mycket över "normal" kurvan. =) Så idag lr imorgon ska han få smaka på potatis tror jag. Se vad han tycker om det..hehe

Snart tänkte jag gå på promenix så man kommer ut lite i det fina vädret..

Dagen...

Idag har vi varit hos Lover farmor hela dagen. Varit jätte mysigt verkligen!! Tobias och A badade medans jag, Love och Farmor Gunilla stod och kolla på. Så lite färg har man fått idag i det fina vädret men ingen snygg bränna direkt eftersom jag haft på mig linne..men men...

Vi ska till bvc imorgon iaf så jag får väl ta och kolla med henne om gåstol och så, känns ju inte som att det skadar att sitta 5min i den. Då ska dom inte sitta i en matstol heller då innan dom är 6 månader...???

Annanaspaj..

Nu ska vi snart käka annanaspaj som vi bakat. Hade annanas som vi var tvungna att använda så fick bli en paj. Hoppas den kommer smaka!!
Imorgon åker vi ut till Tobias mamma...så då ska väl Tobias ta ett dopp tydligen.Hade jag oxå velat göra!! =( Men men...
Idag har vi iaf inte gjort så mycket. Tobias jobba 4 timmar så då gick jag och Love ut på en promenix och så gick vi och hälsa på mormor Annica. =)

Nä nu ska vi smaka paj.. God natt!

Gåstol..

Är det någon som vet när man kan börja ha sitt barn i gåstol? Alltså typ korta stunder som 5min eller så...? Och när kan man ha dom där längre stunder sedan?? Tacksam för svar! =)

En drog..

Jag har kommit på att det blir som en drog att hänga på Tradera! Det finns så mycket fint och man vill köpa så mycket. Och så är det spännande oxå när man kan buda över varandra och grejer... usch...nu måste jag lägga band på mig. Hittar nya saker där hela tiden och man är ju inte gjord av pengar!!!

Men men...nu ska vi snart gå ut på en promenad. SKa gå och köpa blöjor och lite mat kanske. Sedan får vi väl se vad som händer idag.
Ha en bra dag!

Family

  

Dagen..

Nu är det snart sängdax för mig. Väldans trött!!
Inte gjort något särskilt idag. Var hemma hos mina föräldrar förut en sväng och hälsa på. Undra vad man ska hitta på imorgon då...hmm... Någon som vill leka??
Tobias jobbar iof bara 14-18 imorgon så jag ska väl överleva..hehe

Nä nu sängen!!!

Måndag 21/7

Ja då var det ny vecka. Fick en body till Love på posten idag =)
Nu har jag städat och stått i här idag, bara en damsugning som behövs! En maskin tvätt håller på nu så blir det väl en eller två till sedan... Inte för att det är så mycket tvätt men det är en sak som måste tvättas separat första gången och så är det några grejer som ska handtvättas...
Undra ifall man ska hitta på något idag så man inte är innanför dom här väggarna hela tiden!? Nu ska jag nog laga lite mat iaf medans Love sover..

Fyrverkerier..

Japp, det är avslutningen på den lilla festivalen som har varit här i stan. Så dom ska vi gå ut och kolla på. Ser ju dom härifrån som tur är. Love sover i sin säng nu, så vi får stänga alla fönster här så han inte vaknar av fyrverkerierna. Det är ju så fint...men känns lite onödigt att Trollhättans stad lägger sååå mycket pengar på en sån grej faktiskt!! Men men...
Nu får vi väl göra oss iordning för att gå ut på loftgånge..

Första utekvällen..

Igår var första gången sedan jag fick barn som jag var på krogen.. Men det är ju inte sådär värst roligt att vara ute nykter!! Men men...jag får vänta tills jag slutat amma...då jä*lar ska det bli party! ;) hehe..
Vi hade iaf 10(+1)-kamp igår med våran familj.. Det var väldans roligt fast att det regna!! Tyvärr kom jag 6:a av 8:a..men huvudsaken är ju att det var kul! =)

Nu hoppas vi på att det slutar regna så vi kanske kan gå ut och gå en sväng...Love sover nu iafså jag ska passa på att städa upp lite här hemma..

Vad har du gjort i helgen??

Kväll

Nu är Tobias ute med sina arbetskamrater. Jag ska snart hoppa i säng. Trött trött!!
Var hemma hos Marika en sväng förut. Love fick en haklapp med en groda på. Sååå fin! Tack!
VAr och kollapå närmin Far och syster sprang kraftprovet. Jag,min syster och min kusin sa att vi ska sprinag nästa år...så vi får väl se hur det blir med det..hehe Det är bara att börja träna!! ;)

Jag ska nog gå ut imorgon iaf. Skulle va käckt! Men vi får väl se hur jag känner imorgon. Blir nog efter Love somnat isf.
Nu ska jag hänga upp tvätten och sen ska jag hoppa ner i min goa säng!!

God natt!

Fallens..

Idag börjar fallens dagar...så nu blir det väl ett himla liv här inne i stan i några dagar. Var ju ganska stojigt redan igår! Men jag har inte ont av det....tycker det låter ganska mysigt när man hör folk överallt! =)
Nu är våran lilla familj redo för att ta sig ut i friska luften.. Ska bara diska och städa lite innan.. Jag vill ner på stan men får väl se om man hittar någon att gå med. Tobias ska ju ivägoch hjälpa en kompis med datorn..men men...

Nu ska jag gå och leka med våran son lite =)

Fingertopp och Bajs

Idag jobbade Tobias så jag gick ut på en promenix, fick sällskap i telefon av Marika. Prata med henne i 40 min..hehe.. Trevligt! =) Så när jag väl la på luren så ringde det...det var Tobias. Han hade vist varit och plåstrat om sig på vårdcentralen. Han skulle hacka sallad men hackade finger ist..hehe..klant! Ne men han hade skurit sig i fingertoppen så den den hängde i en flik typ bara...stackarn! Så nu går han runt med en fingertutapå fingret...

Hans mobil gick ju sönder i söndags oxå. Så igår beställde vi en ny och idag hade den kommit...så  vi gick ner på stan och hämtade den, sedan satte vi oss på ett fik och Tobias tog en chailatte och jag tog en varm choklad med grädde. Mums va gott det var! Meeeen Love tyckte nog inte att vi skulle vara där för han passa på att bajsa så det kom upp i ryggen...så det var bara att gå hem och byta på honom. Så nu står Tobias i köket och ska steka (soja)körv...får väl gå och göra honom sällskap och se till att han inte skär sig något mer..hehe ;)

Snabbis..

Sätter mig bara snabbt här för att uppdatera om dagen... Varit ute på promenad idag. Sedan blev det te och macka på ett fik med min syster och Ulf. Nu lagar jag mat, Tobias sover och Love ligger och leker på golvet..
Skriver mer senare... =)

Grilla och tradera...

Ja idag har vi, grillat, kollat på film, varit i Onsjö och jag har köpt min första grej på tradera =) En jätte fin keps tillLove =)
Så nu tänkte jag försöka möblera omlite i vardagsrummet...men vi får väl se om det blir något med det. Är ju ganska sent...!!! hehe... Men jag ska iaf lämna datorn för att umgås lite med min älskling!



Onsdag..

Jaha, då var det onsdag. Jag är trötter! Jag tänker varje dag att jag ska gå och lägga mig tidigt men det blir aldrig så.. =/ Så idag ska jag göra ett nytt försök..hehe
Nu har vi varit uppe och ätit jag och Love och jag har duschat så har vi lekt lite och nu har han somnat igen den lilleskrutten-. Så jag satte mig här och då kom Tobias hem från jobbet. Fast han ska tydligen gå och lägga sig på soffan och vila....han går inte och lägger sig i tid helle rkan jag säga. Sa till han flera gånger igår...han skulle upp klockan 6 idag och gick inte och la sig förens klockan 00:00... Då blir jag irriterad när han går och sover på dagarna! För jag är ju liksom uppe och ammar och så medans han sover...men jag kan aldrig vila! Det finns ju alltid något att göra här hemma...men tydligen inte enligt honom... *grr* Jaja...killar!!!

Nu är en maskin tvätt klar oxå så ska gå och hänga upp det...=)

Love=Kärlek


Jaha..

Det var inget vidare väder idag inte! Sitter här hemma och väntar på att min kära sambo ska komma hem från jobbet...men det är ju ett par timmar kvar. Love sover nu så igentligen ska jag gå och laga mig lite mat...men men...
Hade precis besök av Amanda och Louise,,.. Alltid trevligt när dom är på besök! =) Sååå synd att dom ska flytta bara!! =(

Undra vad man ska orka göra förmat då.... Någon som har något förslag på snabb god mat? Helst vegetariskt...

Idag har vi...

...varit på picknick. =) Det blåste allt lite väl mycket men det var mysigt ändå!
Love har ingen bra dag idag! Det är väldigt gnälligt!! =/ Men men...det är bara att stå ut. Fast man blir lite frustrerad när man inte vet vad man ska göra. Ingenting hjälper liksom...och typiskt nog jobbar Tobias idag... Men men... Nu sover han en stund iaf...


Helgen..

I Fredags åkte vi till Hjo för att campa med min familj. När vi kom dit boka vi en plats till husvagnen för mina föräldrar skulle inte komma förens klockan 22. Efter det gick vi och käka en bit mat och sedan promenerade vi hem till Tobias föredetta arbetskamrat och hans familj. Mycket trevliga människor! =D
Sedan gick det i flygande fart bort till campingen igen för att hinna vara där innan 22...(inte så lätt att få med sig 2 alkoholpåverkade människor!) det blev lite knappt om tid! Men men...väl där fick vi en elplats iaf och det vara bara att börja packa upp förtältet till husvagnen... Sen blev det lite öldrickande för dom som kunde..
Dagen efter gick vi då på hantverkasmässan (det var ju det vi kom dit för)... På kvällen blev det 5-kamp och en väldans brakfest..haha..
Skulle åkt hem innan klockan 15 igår men vi kom inte iväg förens klockan var 19..men men..hem kom vi och jag har sovit superbra i natt!! Love har skött sig bra också påvåran lilla semester...men det är klart att igår hade han nog hemlängtan! Han gillar ju inte att vara borta för mycket från hemmet!
En sak konstatera jag iaf....man känner sig ganska mycket utanför när man bara är med Love hela tiden och alla andra dricker och har kul... T.ex. så skulle jag natta love inne i husvagnen, då börja dom spela yatzy där ute så jag fick inte va men...menmen... Man får väl ta igen det någon annan gång.. Tobias får väl ta hand om Love nästa år när jag inte ammar längre!!

Åka bort..

Idag har vi inte gjort så mycket. Var ute en sväng på överby och köpte ett parasoll till barnvagnen.. Nu ska vi laga mat och sen blir det väl att packa. Ska åka till Hjo i helgen så kommer inte skriva något då. Men kommer hem på söndag så då kommer väl lite bilder och uppdatering om helgen =)
Ha det bra!

Två dagar..

Igår var jag och hälsa på min kompis Angelica, tyvärr glömde jag ta kort när jag var där. Hon har ju bara 3 veckor kvar tills hon ska föda så det hade väl varit kul att få ett kort på hennes mage...men men...
På kvällen kom våra vänner Marika och Lukas hit, Love fick en grodpläd av dom. Den var jätte fin!! Tack!

Så idag har vi varit i ljungkile på deras golfbana. Tobias mamma spelar där så vi åkte dit och tänkte att vi skulle slå några bollar från rangen.. Men jag upptäckte att jag är "vänsterspelare" så jag fick inte slått några bollar. Men det var trevligt ändå! Tobias var jätte dukitg! =) Sen åt vi jätte god mat..smaskens!
På vägen hem tänkte jag att det var tjäckt att åka vägen över hjärtum för jag ville se om jag kände igen stället som jag var och lekte på som liten. Det är min kompis sommarstuga som dom har kvar och hennes föräldrar bor i ett hus precis bredvid.. Så när vi åkte förbi såg vi att dom var ute i trädgården, så vi stanna för att säga hej. Så dom bjöd på kaffe och kaka och sen gick vi en liten rundvandring i den gamla stugan. Såååå mysigt! Så vi blev kvar där i 1½ timma =)

Nu ska jag se om jag kanske ska stoppa något i magen...den säger att den behöver det..hehe ;)


Här ligger Love på sin grodpläd som han fick av Lukas och Marika. =)


Love suger på tummen *sött* Marika och Lukas på besök!




5 generationer..


Min pappa, hans morfar, jag, Love och min farmor.. =)

Ja idag har vi varit och hälsat på min farmors pappa som fyller 97 om en vecka. Så då tog vi generations kort.. Kul att ha! =) Sedan åkte vi ut till Louise, Mattias och deras dotter Amanda i Onsjö.. Dom håler ju på att göra iordning sitt hus som dom köpt så vi skulle dit och hjälpa dom lite. Meeen....det blev mest fika och sitta och snacka..hehe Men det var ju trevligt iaf!! Nu ska jag hoppa i säng!

Loves morfar och hans morfar.. =)
Love och hans tjej Amanda ;)

Ny vecka...

Jaha, då var det ny vecka då. Sitter och pratar med Marika i telefonen nu. Idag ska jag ner och käka lunch med Lina. Sen ska vi spela lite golf med Tobias mamma någon dag i veckan och på fredag åker vi till Hjo på en liten campingsemester.
Får väl se om det händer något mer roligt lr om vi ska försöka vara hemma och ta det lugnt bara kanske...

Ha en bra dag!

Idag har vi...

...varit på kalas. Min bror fyllde år för ett tag sedan men han var mitt uppe i en flytt då så det fick bli kalas idag ist. Dom bjöd på god fruktpaj och annanaspaj.. Smaskens!
Innan det så formatera vi om min dator här hemma...men något gick snett så vi fick göra om det när vi kom hem från kalaset igen...så har inte kunnat skriva här idag...

Men varit en bra dag iaf! Skönt att varit hemma nästan hela dagen och slappat! Love va lite svår att få i säng idag men nu har han oxå somnat...så snart är det min tur att göra ett svanhopp i sängen!

Har du haft en bra helg??

Dagen..

Idag var det en liten marknad på torget i stan.. Det var med närproduserade grejer...så vi köpte honung och äpplemust. Men det  var så fruktansvärt varmt så love va lite grinig!! Sedan gick vi hem och laga smaskig mat och Emelie följde med på en fika oxå. Efter maten kom grannarna in och käka glass med oss och nu sitter vi hos Marika och Lukas. Trevligt! =)

Så nu ska jag väl vara lite social! =)

Kvällen..

Jaha, naturligtvis så glömde jag ju kameran hemma så blev inga kort tagna.. Men men.. Vi har haft en trevlig dag iaf! Och den lilla inredningsbutiken var såååååå fin! Ett ställe jag kan rekomendera! Mycket trevliga två fröknar som äger detta!
Efter vi varit där åkte vi hem till Loves farmor och satt där och myste och grilla... Jätte gott och jätte Trevligt!
Men nu är det dax att hoppa i säng iaf!!!

God natt!

Här är Loves 3månaders present från mormor.. =)

Här sitter Love i sin Bumbositter.. hehe



Utflykt..

Idag ska vi på utflykt lilla familjen. Vi ska först åka och hämta upp Tobias mamma och sedan åka till en liten inredningsbutik som heter Två Fröknar. Den ligger ca 1mil från Torp köpcentrum i Uddevalla..så vi får hoppas vi hittar! =) Sedan ska vi åka hem till Tobias mamma och grilla och gotta oss.. =)

Skriver kanske ikv om hur dagen varit och lägger in lite kort.. Ha en bra dag!

Torsdag..

Ja då var det torsdag...veckorna rusar förbi! Idag har det vart varmt och gott ute! =)
Var hemma en sväng hos mina föräldrar, Love fick en 3månaders present. Kan lägga in en bild på den imorgon...eller dom kanske man ska säga. Det var små grodtofflor som låter när man skakar dom. Jätte mjuka och söta! =)

Har precis ätit en sen middag. Det måste bli skärpning på mig för jag har ätit så dåligt på sistonde och då får Love inte så mycket mat. Eller ja, han drabbas ju inte eftersom det finns mjölkersättning men jag får inte så mycket mjölk i brösten iaf...
Nu ska jag sätta mig med min älskade sambo i soffan och käka lite glass. Muuuums! =)

Varmt och gott!

Idag har det vart underbart väder!! Jag har varit med Marika på stan idag. Kikat på marknaden och fika lite. Trevligt! Det får vi göra om snart! =)
Sedan gick jag och Love hem och åt och sedan for lilla familjen ut till Överby. Så idag har vi köpt en Bumbo sitter till våran älskade son. =) Hoppas han kommer trivas i den!
Snart ska grannarna komma på besök oxå..så vi ska bjuda på lite glass. Trevligt! =) Dom är ju inte hemma så mycket nu för tiden för dom håller på att greja i sitt nya hus, så snart ska dom väl flytta  =(  Men men...

Nu ska jag gå och göra mig en sallad..


Trötter...

Idag har varit en lång dag för jag har varit så trött! Så idag måste jag försöka komma i säng tidigare!!!
Vi har städat här idag...känns väldigt skönt!! Så har vi tvättat så allt är rent nu oxå..gött!
Tobias systerdotter Alexandra skulle komma hit idag så vi mötte upp henne på stan. Så gick vi och åt lite och sen gick vi och fika på bryggan vid kanalen. Det  var mysigt! =)
Nu på kvällen har vi grillat och till det åt vi Tobias smarriga potatissallad. Och idag var den extra god för det var med färskpotatis i..MUMSFILLIBABBA!

Så nu ska snart Love lägga sig och sen ska vi väl försöka få lite tid ihop (mamma och pappa tid).

Hoppas ni haft en bra dag!!

RSS 2.0