Raggarbilar

Ja igår var det som sagt Cruising här i Trollhättan. Så efter vi firat min kusin som fyllt 20 så åkte vi ner till stan. Massa fina bilar och MASSA avgaser! Men Love blev heeeeelt såld! Han älskade bilarna! Det resultera i att vi gick hem ifrån stan klockan 22.30. När vi kom hem stupa Love i säng. Idag vakna båda barnen 9.15. Men sen vet jag inte vad som hände. För Moa sov 4 timmar i rad från klockan 11.30 och Love sov 2,5 timma. Det blev tydlgen helt fel i sömnrytmen för mina äsklingar. Men idag var dom i säng som vanligt. Hoppas på en underbar natt nu! Jag behöver det!!!!!!

Så...

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev. Så har uppdaterat med massa bilder. :)
Idag är jag TRÖTT!! Tobias börja jobbet 13 igår och slutar 15.30 idag. Natten var SKIIIIIIIT! Moa åt kl. 00, 02, 04, 06.30 och sedan ville ingen av barnen sova efter sista matningen så då var det uppgång. GÄÄÄÄÄSP!
Men men...får hoppas på en bättre natt inatt! Ska väl lägga mig och vila lite nu. Båda barnen sover. Sedan blir den kalas och sen ner till Cruisingen som är här i Trollhättan idag.

Slänger in en bild till här som jag tagit idag. Love är nyklippt. :) Har bara tagit 1-2cm men ändå. Klippte det kortare i nacken iaf.


Första smakportionen







Underbara barn

Morgonmys!



Hjälpa syster med napphållaren




Jag var helt säker på att jag la henne mitt på filten.


Fisk bio. Moa tycker detta är mycket intressant!


Mys i Moas säng

Framsteg

I Onsdgas började Moa träna på att vända sig från rygg till mage.



Letade upp i ren nyfikenhet när Love vände sig första gången. 4månader och 4 dagar var han-. Så det var ju spännande att se när Moa skulle klara det för första gången. Sedan hon kom på att man kunde börja "träna på det" så har hon snurrat och snurrat. Åt båda hållen. Men det blev liksom inte mer än såhär...



...den dumma armen var ivägen. Men så idag klara hon det. :) 4månader och 3 dagar gammal :)
Det finns ju naturligtvis ingen bild på det för det hade ju bara varit en bild på när hon ligger på mage. hehe.. Men jag bjuder på en annan bild från i Onsdags.


4 månader

Ja igår blev Moa 4 månader. Jösses vad tiden går!!!
Och i förrgår börjad moa träna på att vända sig från rygg till mage. Idag lyckades hon NÄSTAN. Det var bara den där nedrans armen som var ivägen....=/

Ligger ute i solen och gottar mig. Underba...

Ligger ute i solen och gottar mig. Underbart! Hoppas sommaren är här nu!


Magsjuka....blääää!!

Usch usch! I Lördags vakna Love och spydde. Men det blev inte mer än en spya och ingen feber. Så jag trodde det bara var något han ätit... Men så igår slog det till igen. Denna gången var det min tur. Usch! Jag var dålig i magen och mådde lite dåligt när jag gick upp på morgonen. Men jag tänkte att det går nog över om jag äter lite. Fick tvingat i mig lite fullkornsvälling. Men det hjälpte inget. När jag sedan satt och amma så kände jag att jag behövde spy. Så det var bara att rycka loss Moa från bröstet och springa till toan. Usch! Det är så äckligt att spy!! Men efter det kändes det mycket bättre så jag trodde inte det skulle bli mer än en spya för mig heller. Men va fel jag hade! Och va dåligt jag mådde!! Jag fick ligga ner så mycket som möjligt och jag hade så dåligt samvete för att jag inte kunde hjälpa till med barnen. Jag var helt orkeslös och mådde verkligen pyton! Runt 16-tiden kände jag mig lite bättre och satte mig vid datorn. Men där kunde jag inte sitta länge innan jag började må dåligt igen. Tänkte att jag går och gör lite nyponsoppa. MEN! Då höll jag på att svimma så det var bara att lägga sig igen. Tur att jag hade min underbara älskade Tobias hemma!! Han var så duktig igår!

Idag mår jag lite bättre. Men kan inte äta så mycket för då mår jag dåligt. Men åt lite frukost iaf och ska väl äta något litet nu.

Barnen sover. Jag har duschat och ska nu d...

dsc00766 (MMS)

Barnen sover. Jag har duschat och ska nu dricka mitt te och ta en macka. Mys!


Står och lagar mat. Jag har världens huvud...

dsc00756 (MMS)

Står och lagar mat. Jag har världens huvudvärk, mjölkstockning och feber. Love vakna och spydde 3ggr förut. Tobias är på jobbet. Hoppas inte det blir något mer spy! Love är liten och ynklig nu och gnäller en del. Tur att Moa insett att babygymet är ganska kul! Hon har ju kommit på att man kan ta i saker.:)


Bilder från våran lilla kamera

Bilderna är tagna med våran pocketkamera och är därför inte av bästa kvalité...




Testar Bumbon...


...puss...


...Love vill också testa "pottan" som han kallar den..hehe


Love ville hålla Moa. Sen sa han - Kort!  Så jag fick ta några kort då ;)


Sötskruttar




Lika?


Mor (i ny hårfärg) och Dotter


Moa med klänning :)

Här är resultatet. Jag får stå ut med dett...

dsc00748 (MMS)

Här är resultatet. Jag får stå ut med detta tills jag kan göra blonda slingor i det. Det är ju bara hår. Tycker det blev en ganska cool färg, lite missvisande på bilden, Men inget jag skulle vilja ha alltid. Vill ju bli blond.:)


Snart så får vi se om det blir bra..

dsc00746 (MMS)

Snart så får vi se om det blir bra..


Haha.. Nice color;)

dsc00744 (MMS)

Haha.. Nice color;)


Påbörjar förvandlingen:)

dsc00741 (MMS)

Påbörjar förvandlingen:)


Nu ska det ske en förändring..

dsc00738 (MMS)

Nu ska det ske en förändring..


Testar om det går bättre att blogga idag d...

dsc00735 (MMS)

Testar om det går bättre att blogga idag då. Mitt inlägg igår kom ju inte från tydligen.. Nu sitter jag hemma hos Marika. Moa sover i soffan medans alla andra är i köket. En trevlig liten tillställning!:)


Andra fikan idag. Usch va onyttig jag vari...

dsc00725 (MMS)

Andra fikan idag. Usch va onyttig jag varit denna helgen. Men Men..det får bli mindre fika i veckan! Någon gång kanske jag kan bli smal.. Men då får jag nog börja röra lite på mig och äta mindre onyttigt! Är hos min syster nu och sedan blir det hem och röja lite och äta God mat. Moa sitter i liggdelen och babblar. Har börjat babbla massor. Det är så gött att lyssna på!:)


Nu sitter vi i gbg. Efter ett besök på Ike...

dsc00716 (MMS)

Nu sitter vi i gbg. Efter ett besök på Ikea så åkte vi till mormor Ulla och hälsa på. Och här sitter vi nu. Vi har ätit och fikat så vi är proppmätta!! Love klättrar och pillar på allt. Det är spännande för honom men han börjar bli rastlös! Så vi får väl åka hemåt snart. Synd att man inte kan sitta här i lugn och ro och prata. Det finns alltid så mycket intressant att lyssna på när äldre pratar. Massa intressanta historier! Nej, nu får jag vara lite social..


Så, nu äntligen har jag slängt våran pappe...

dsc00714 (MMS)

Så, nu äntligen har jag slängt våran papperssamling! Nu fick man inte ner ett a4 ens. Den står under diskhon så vi har klämt och tryckt varje gång vi har behövt lägga något där i. Men så har det ju "bara" varit i en vecka.. Haha.. Alla andra sopor kommer ut Men av någon konstig anledning så är det väldigt svårt att få ut detta papper. Men nu är det gjort och om ca 5dagar står vi där och trycker igen. För övrigt så tog det 1timma och 25min innan vi fick träffa läkaren. Och det var inget man kunde göra något åt utan det är sviterna från rs-viruset. Om det nu var det hon hade.. Nu är vi på väg till en lekpark så Love ska få leka av sig lite. Sedan blir det fredagsmys!:)


Sitter på näl. Vi har väntat i 50min på at...

dsc00712 (MMS)

Sitter på näl. Vi har väntat i 50min på att få komma in nu. Hmm..aja, inte mycket att göra åt det. Moa sover ju iaf. Vi ska kolla varför hennes hosta inte ger med sig. Så vi får väl se vad dom säger. Blir väl massa dyra mediciner som vanligt..


Jag skulle bara svepa in mig i en mysig fi...

dsc00706 (MMS)

Jag skulle bara svepa in mig i en mysig filt för att inte frysa när jag sitter och kollar på tv. Då säger Tobias att jag ser ut som budda. Tänder lampan och tar kort. - Haha..Du ser ju knäpp ut är nästa kommentar. Och jag får väl hålla med när jag sett på kortet att jag ser väldigt rolig ut! Men Men..mysigt är det iaf.:)


Jag tyckte det var så kul det här med at...

Jag tyckte det var så kul det här med att sms-blogga! Hehe.. Ligger i sängen nu och ska snart sova hoppas jag. Love har vaknat 2ggr redan, han har ingen feber men han är helt genomsvettig! Undra varför. Kanske är febern som är på väg ur kroppen. Eller vad vet jag!? Hoppas han är feberfri imorgon så vi kan åka och leka med Loves bästa kompis Miio! :) Blir ju inget dagis för Love imorgon så kan ju vara kul om han får komma ut och leka lite iaf! Idag har han ju bara varit inne och kollat på "carsbilar" som han säger. Det är alltså filmen cars eller bilar som man säger på svenska. Hehe.. Ne, sova var det. God natt! ;)


Testar att blogga från mobilen.:)

dsc00694 (MMS)

Testar att blogga från mobilen.:)


jaha

Huset blev alldeles för dyrt....men men....hoppas vi hittar ett lika bra hus en annan gång! Vill gärna bo i Halvorstorp eftersom jag känner mig hemma där!!
Love sover nu och Moa ligger och jollrara och sprattlar, så jag tänkte bara uppdatera lite fort.

I Torsdags fira vi Lukas med att bowla och äta ute. Men nästa gång kommer vi nog gå någon annanstans och käka för det tog hundra år att få beställa, det var DYRT, smaka inte så mycket och man fick lite mat!!! Men men....trevligt var det iaf! Vi passa på att vara lite barnlediga. Tack Jenni som ställde upp och passa dom! :)

Igår var jag med barnen på 25-års fest. Klockan gick väldigt fort och Love blev trött och gnällig. Men jag hade allt trevligt ändå! Folk ställde upp och hjälpte till att underhålla honom lite. Synd att Moa blir så gnällig när man är bland mycket folk bara!! Jätte god mat var det också!! :) Tack Linnea och Felix för en underbar kväll!

Idag har vi varit och lekt med familjen Lindskog lite. Det är alltid trevligt att komma iväg lite så Love får någon och leka med och jag får någon vuxen att prata med. :) Tack för att vi fick komma med så kort varsel!

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från jobbet. Han har jobbat över ett dygn nu och ska jobba ett dygn till imorogn. Men först ska vi få ha honom hemma i ca ett dygn. Mys!

RSS 2.0