=)

Är så nöjd och glad just nu. Känns som allt liksom ordnar sig. Det är väl livsfarligt att säga så för då kommer det väl något bakslag...=/ Men men...
Fick bra besked av läkaren igår, idag fick jag reda på att jag får hel havandeskapspenning och dessutom gick det bara på 800kr hos veterinären idag. Dom här tre sakerna kändes igår väldigt tunga och jag tyckte det var väldigt jobbigt. Men så idag har allt liksom löst sig väldigt bra. Känns så gott!
Och jag älskar mina grabbar såååå mycket!!

Nu ska jag snart åka till jobbet, mindre kul men ska man få några pengar så... Första ska jag pussa lite på min älskade sambo..hehe

Love 1,5 år idag!

Får börja med att säga Grattis till min underbara son som gör mig så lycklig! Idag blir han 1,5 år! =) Jag har suttit och kollat på honom hela morgonen när han tultat runt här och lekt och haft sig. Jag blir bara sååååå lycklig av att titta på honom. Älskar honom så otroligt mycket!! Mammas lilla prins! =)

Inatt bestämmde sig Love tydligen för att sova bra. Han vakna vid 5.10 och ville komma in till våran säng. Men där fanns gott om plats, eftersom Tobias jobba natten, så jag la han där och han somna om efter ca 30min. Sedan sov han till 7.15. Gott! Så idag känner jag mig ganska pigg iaf.
Love är hemma från dagis idag så han ska hinna sova innan vi ska till bvc. 1,5års kontrollen. Ska bli så kul och se hur mycket han vuxit. Det var ju 6 månader sedan vi mätte honom sist..=)

Efter det ska vi göra något mindre kul! Vi har beställt tid till veterinären. Stackars lilla Molly har inte blivit något bättre. =( Så vi får åka dit och göra en undersökning och se vad dom säger...
Nu ska jag gå och pussa på min son!

Våran katt

Hon kom hem idag efter att varit borta 1,5 dygn. Jätte rädd och hon verkar ha lite ont i höften. Inte så hon haltar men hon hoppar inte upp på saker. Undra vad hon varit med om eftersom hon är så rädd. Har en teori om att hon klättrat upp i ett träd och sedan trillat ner. Men vad vet jag...hoppas hon blir bättre! Hon får ligga och vila nu så får vi se. Hoppas man slipper åka till veterinären! Det kan bli dyrt!

Nu har jag rensat Loves rum från bebisleksaker och dessutom rensat hans garderob. Sånt som är bra att få gjort ibland..hehe
Ska vika in lite ren tvätt och damsuga lite oxå så får det vara bra för idag!!

Jösses...

...nu var det längesedan jag skrev här. Denna helgen har gått sååååå fort!! Helt galet! Det enda jag ville ha gjort denna helgen blev inte gjort. Men men... Får väl ta det imorogn när Love är på dagis.
Love har varit så snäll och go hela helgen. Underbart!
I Lörags bjöd vi hit min mor och syster på middag. Min far och storasyster var i Sthlm och sprang Lidingöloppet så tyckte dom kunde komma hit och äta ist för att sitta själva hemma!
Idag var vi en sväng och hälsa på Marika, lukas och Alvin i deras nya lgh. Nu hade dom kommit iordning bra tycker jag. Väldigt mysugt där uppe!
Sedan kom farmor Gunilla på besök. Vi åt jätte god mat och sedan fika vi. Trevligt trevligt! =)

Imorgon ska jag till mvc och göra min 24 veckors kontroll. Ska bli spännande! :) Tobias jobbar så Love får vara hemma med mormor. Han har lärt sig säga mormor nu istället för dodo. Så sött så!
Håller iaf tummarna på att jag får några vettiga svar av läkaren imorgon!

23/9-09

Nu sitter jag på jobbet. Idag när jag lämna Love på dagis så gnällde han inte ens lite. Han satte igång och leka och när jag sa hej då så vinka han bara. Känns bra att han inte blir ledsen när vi ska gå. När man tar på honom kläder på morgonen så går han direkt till skorna och vill åka till dagis. Så man får vänta med att ta på han kläder tills det är dags för annars blir han nog sur om han inte får ta på sig skorna...hehe.. min lille tötis! Han är så söt när han tultar omkring i pyjamas på morgonen!! =)

Imorgon är både jag och Tobaias lediga. Så vi får väl hitta på något mys dom 3 timmarna som Love är på dagis imorgon. Kanske en frukost på Ritz. Alltid mysigt och VÄLDIGT gott! =)

Igår fick jag äntligen lämnat in papper för ansökan om Havandeskapspenning. Hoppas det går igenom! Jag ser ingen möjlighet till att jag skulle kunna klara av mitt jobb mede en stor mage! Den är ju liksom ivägen redan nu så... jaja...vi får väl se. I värsta fall får jag väl ta ut fp ist..

Babbel

Jaha, du har jag varit hemma någon timma med min underbara son. Har städat och fejat. Det händer ju inte så mycket i hemmet när jag jobbar så det får jag göra när jag kommer hem.
Efter Love ätit så sköv han fram stolen till datorn. Det gör han väldigt ofta nu för tiden. Hans kära moster Emma visade honom kramissången en gång på datorn. Så nu vill han se den varje dag. Så skuver han fram stolen och kryper upp på stolen och sätter sig. Sen blir han inte nöjd förens man sätter på den låten. Min lilla sötskrutt! Men när jag tycker att det är nog efter 5 ggr eller så, då blir han VÄLDIGT arg!
men men...nu ska min lille skrutt bada. Sen ska jag försöka få i honom lite gröt. Det var väldigt längesedan han åt det nu för han vägrade bara att äta den en dag...konstigt! Så vi får väl se hur det går. När han lagt sig ska jag sätta mig och läsa bok. Känns som jag inte hinner det så ofta nu så idag ska jag ta tag i det!!!

Min underbara son!

Igår var en sån där härlig dag! Love var på strålande humör och än så länge har det hållt i sig idag! Underbart!
När han vakna igår så skrek han inte för han ville upp, utan han ropa så snällt. Mamma, mamma! Så jag gick in och hämta honom och la honom bredvid mig i sängen. Där låg han och kika en stund så man kunde få dra sig lite på morgonen och slapp gå upp med en gång.
När det sedan var dags för dagis så fråga jag om han ville till dagis och han gick så snällt ut till sina skor och ville klä på sig. På dagis hade han börjat vinka åt T innan han ens kommit in på avdelningen och inget gråt när T gick. När vi hämta Love så fråga dom va vi gjort med honom för han hade varit så glad hela dagen! hehe...underbart!
När vi kom hem var det sovdags. Jag fråga Love om han skulle sova och han gick så snällt in till sin säng. Jösses...undra vad som hänt med pojken!!
Idag har han underhållit sig själv hela morgonen med att läsa bok och leka i sitt rum. Man kan ju bara hoppas på att det fortsätter i denna stilen!!

Igår var jag och Love och hälsa på Marika och Alvin i deras nya "lägenhet". Vet inte vad man ska kalla det för det är typ ett parhus fast hyres. Ja, fint var det iaf! Så snart får vi åka dit igen. Men då tar vi med Tobias så han får springa efter Love..hehe

Nu ska Love bada och sedan blir det mat och sovning!

Onsdag

Idag har jag och Love varit själva hemma. Pappa Tobias åkte hemifrån klockan 8 imorses och kommer hem vid 22 ikv. Loves dagis var stängt idag så vi gick på en promenad på förmiddagen. Först till affären och sedan till lekparken. Så 1,5 timma senare var vi hemma och då var klockan 11 och det var dags för lunch. Sen var det sängen och efter det åkte vi till öppna förskolan och busa med barnen där. Nu är vi hemma och jag ska försöka städa lite här. Får se hur det går med en liten kille som vill ha all min uppmärksamhet...

Målar dag!

Idag har jag målat! Målat, målat och målat! Men nu är nästan hallen klar. Så nu ska jag gå på sovrummet! =)
Min kära sambo har varit så underbar och tagit hand om Love hela dagen medans jag varit hemma och målat, spikat och skruvat. Såntdär kvinnogöra ;)
Så Love har varit ute i lekparken i flera timmar idag. I omgångar dock eftersom mat och sovklockan ringde runt 12. hehe.. Men klockan 15.30, mätt och utvilad, så var det ut igen. Min goa prins. Nu ligger han och sover så jag ska som sagt passa på att måla! =/

Mobilbilder


Love läser Hem & Hyra


Sötisen Alvin sover...


...när jag "passa" honom. Mamma Marika packade inför flytten.


Detta tycker Love är jätte kul! =)


Sjön Jätten.

090909

Sitter här framför datorn. Det är helt tyst, förutom lite fågelkvitter utanför fönstret. Love ligger och sover och Tobias kollar på tv. Jag ska nog sätta mig och läsa lite bok snart. När Love vaknar ska vi åka till ÖF och busa med dom andra barnen! :)
Jag ska inte säga för mycket nu för då vänder det väl. Men Love har börjar trivas mycket bättre på dagis nu. Sköööönt! När jag lämna honom där i morses så börja han gråta men han sluta innan jag hunnit ta på mig skorna och gått utanför dörren. Det kändes bra. Så jag åkte hem och diska, tvätta och städa.
Nä nu lockar boken och soffan!

Underbar helg!

Denna helgen har varit underbar! Love har varit på jätte bra humör! Skönt det med tanke på att Tobias jobba över ett dygn.. Men i går tyckte Love att vi skulle gå upp 5.40. Inte så omtyckt av mig men Love var lika pigg och glad för det.
Tror han håller på att få tänder oxå. Han blir lite snorig i näsan på natten och dregglar en del.. Stackarn! Men skönt om dom kommer samtidigt nu så det är över.
Love är på dagis nu så jag och Tobias ska passa på att åka och handla. Hade gärna haft Love hemma när vi ändå är lediga men eftersom inskolningen inte går så bra så får han va där lite varje dag så han inte kommer ifrån det liksom..
Nä nu åker vi!

Hjärtljud

Idag har vi varit och lyssnat på bebisens hjärtljud. Mys! Är så nyfiken på vad det är för en filur som ligger där inne! Är det en pojke eller flicka? Hur ser han/hon ut? Kanske lik Tobias. Tänk om det blir en pojke med bruna ögon och brunt hår. Helt olikt Love som är blond och blåögd. Tihi.. Tänk om det är en flicka. Hur ser hon ut isf? Spännande! Det är när man börjar tänka så som man tycker det är långt kvar till Januari! Men tiden går så otroligt fort så vi är nog snart där!!

Nu ska jag snart natta min lille älskling och sen ska jag gosa med min stora älskling. Mysa framför tv:n med lite onyttigheter kanske..hehe

RSS 2.0