Lördag 31/1-09

Då var första månaden år 2009 avklarad.
Idag har vi varit och hälsat på familjen Perciwall. Dom har fått ett litet tillskott i familjen. En underbart söt liten Marius! Det var väl nästan ett halvår sedan vi var och hälsa på sist gång i Alingsås. Så nu hadedom bytt adress också. Vilket jag uppskattar för det var väldigt mycket enklare att hitta till OCH från dom (vi hade lite problem sist att hitta ur Alingsås). Vi passade på att lämna bort Love en stund också. Det var inte meningen att det skulle bli så länge men när man har trevligt går tiden fort! Men han hade  haft det så bra medsina mostrar så.. Men jag saknade honom väldigt så det var gott att träffa honom igen sen! Nu ligger han och sover mitt busfrö och det ska jag oxå göra!

Passar på

Nu sitter jag på jobbet så jag får passa på att uppdatrera lite här. Hoppas vi får ordning på datorerna snart!!
Igår lämna vi bort Love en stund för att vänja honom vid att vara utan oss lite. Hur ska det annars gå när han börjar dagis? Han har ju bara varit utan oss 2 ggr förut. Vi passade på att umgås lite igår, så vi gick och bowla. Sedan skulle vi gå och ta en bit mat. Men då sprang vi på en gamal vän till mig, så vi satte oss och tog en öl och tjöta en stund. Sedan kom min syster med Love så vi gick hem. Mycket trevligt var det iaf!
Idag jobbar jag och sedan ska vi på kalas.
Imorgon ska vi åka och hälsa på Loves nya kusin Marius. Ska bli kul att träffa honom! Men även hans mor och far såklart! =)
Nä nu får jag jobba vidare!


Datorhaveri...

Jag har fått det där viruset som smittat flera miljoner datorer i sverige.. =( Så min dator är för närvarande inte igång. Nu sitter jag på jobbet och skriver....
Idag har vi varit och badat jag och Love. Hans mormor var med oxå och såg hur duktig han var..hehe.. Nästa vecka hoppas vi på att pappa Tobais kan följa med oxå!
Imorgon idag (29/1) blir Love 10 månader. Herregud va tiden går!! Så imorgon ska vi till Bvc på kontroll. SKa bli kul att se hur mycket han vuxit! Hur mycket han väger vet vi ju nu, eftersom vi var hos en läkare förra veckan..
Så ska Love vara en stund med sin moster imorogn oxå. Så ska jag och min käre sambo laga lite mat och mysa! Hopaps det går bra bara! Han är ju inte så van med att vara utan oss lille skrutten! Men men...han måste ju lära sig någon gång!
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.... hej hopp!!

oj oj oj...

Nu är det verkligen dags att skriva här! Men jag har inte riktigt haft tid att sätta mig. Tänkt flera gånger att jag ska skriva men jag har en väääääääldigt gnällig son! 2 veckors gnäll...men hoppas det bara är en period som snart går över! MIn stackars lillepojk....han har så jobbigt med sin mage! Så det är änna svårt att få honom att sova både på dagarn och nätterna! Vet inte riktigt vad vi ska ta oss till..men men..
Han har iaf gjort lite nya grejer under dom här dagarna jag inte skrivit på. Han har ätit smörgås, börjat dricka själv ur nappflaska och äter själv med sked. =) Min duktiga lille pöjk! =)

Idag är vi lediga både jag och Tobias så vi får försöka njuta av denna dagen!
Nu ska jag betala lite räkningar.

Grattis!

Börjar dagens inlägg med att säga Grattis till Michelle och Olof som fick en liten pojke idag klockan 10.40!
Idag var vi på näl igen och träffa en läkare för att få lite svar om va det kan va med Loves mage. Men det verkar inte som att vi kommer få några svar. Sen var jag och fynda ett par skor till Love för 10kr på second hand.  Bra pris! =)
Nu har jag precis ätit en kombinerad frukost/lunch/middag. Har inte hunnit med att äta idag. Men men....
Nu ska jag leka med min son..

Arg!! *Grrrrr*

Jaa...det där med att äta är ingen för Love tydigen. Han har tappat matlusten! Men vatten vill han ha, mycket! Så igår börja det igen med MAAAAAAAAAASSOR av gaser! Vi ä ju vana med att Love har ovanligt mycket gaser! Men nu var det riktigt riktigt illa! Jag massera magen på honom och efter en stund kommer det en rap. Så känns det bra i magen i typ 2-5min. Sedan skriker han igen och då är det massor av gaser i magen och jag maserar och han rapar. Så höll vi på i 1,5 timma igår för att få honom att somna. Men det gick inte, så vi ringde sjukvårsupplysningen när klockan var runt 22.30, jag fick prata med en mycket trevlig kvinna som tyckte att vi kanske skulle ta och åka in till näl ändå för att kolla så det inte var något allvarligt. Jag tyckte väl att det kunde vänta tills idag och hon sa att det var ok om han inte fick feber eller om det blev värre. Sedan ringde hon upp igen och tyckte nog ändå att vi borde åka in för att magsmärtor och så små barn är inget bra! Så vi klädde på Love och for iväg. När vi kom fram i receptionen så hade Love naturligtvis somnat. Vi kom in på ett rum och Love sov. Då fick vi väcka honom och ta av honom för vägning och temp. Tänkt då ett barn som ligger och sover. Vi väcker honom, tar av honom kläderna och en sköterska stoppar en termometer i rumpan på honom. Då skulle väl vilket barn som helst klaga?? SKöterskan tyckte tydligen att detta var väldigt konstigt och sa flera gånger. Meeeen va arg du är!! Då blev jag väldigt irriterad! Sedan kommer det in en nongalant läkare och i princip skrattar åt oss och tycker att - Tror du inte det är ett virus han fått? Hallå!!! Jag är väl ingen läkare!? Jag har inte åkt hit för att jag inte har något annat att göra en lördags natt klockan 00.30. Men till slut så kom han iaf fram till att det nog ändå var förstoppning. hmm...jag var så arg på honom i slutet att jag inte hörde vad han sa.Han avbröt mig hela tiden när jag försökte prata så han kan ju inte varit specielt intresserad av att få någon fakta. Men men....imorgon ringer jag barnmottagningen på näl!!

Inte lika bra avslut

När jag skrivit klart här igår vakna Love. Det tog ca 20min att få honom att somna om. Sen sov han inte ens 5min. Så tog det ytterligare 20-30min att få honom att somna och sedan sov han ca 5min till. Då orkade jag inte greja mer med det utan la honom bredvid mig i sängen. Han har sovit jätte dåligt inatt så jag vet inte vad det är med honom riktigt..hmm... Jaja...nu sitter jag på jobbet. Ska ta och damsuga här nu tror jag...

Trevlig dag!

Love har varit på toppenhumör idag! Han var lite svår att somna första gången han skulle sova idag! Det tog 45 att få honom att sova och han sov 20 min. Grrrrrrr... Men men...när klockan var 16 gick vi ut på promenix och då sov han i 1,5 timma. Efter det var han jätte glad tills han börja bli trött igen. hehe..
Vi hade besök av Therese, Hampus, Angelica och Anthon idag! Jätte trevligt verkligen!! Love tyckte också det var kul! Han älskar verkligen andra barn! Han gosa så sött med Anthon!
Imorgon ska jag jobba och efter det så ska Tobias på After work med Felix. Så vi kommer inte ses allt för mycket nu. Tobias började jobba idag 14.30 och slutar imorgon klockan 10. Klockan 11 börjar jag jobbet och när jag kommer hem drar han på after work. Men men.... Han är ju ledig i helgen så då får vi passa på att umgås!!
Nu sover Love så jag funderar på att ta mig ett härligt bad! Eller en go kopp te... Vi får se vad det blir..hehe..

Hmmmm???

Jag tror nog inte det var någon magsjuka. Han har inte haft någon feber. Han har varit pigg hela tiden och idag har han inte spytt någon gång. Han har iof inte ätit så mycket idag för han vill inte ha. Så något är det ju som inte stämmer för han brukar älska att äta annars!! Men hoppas han äter mer imorgon! Han har iaf fått i sig vätska och det är ju huvudsaken!
Idag har vi inte gjort så mycket då. Bara varit ute på en promenix. Imorgon får vi väl se vad vi ska hitta på..

Nu sitter jag på jobbet iaf. Ska nog göra mig lite te och smörgås och sätta mig vid tv:n =)

Magsjuka?

Det blev inte som jag tänkt mig. Det blev inget Öf för Love och Tobias. Så när jag kom hem från jobbet så drog jag med mig dom ut på min dagliga promeix. =)
Sen när vi kom hem så var det matdags för Love. Men han ville inte ha. Men sån är han ju ibland. Sedan lekte han som vanligt och var glad och klockan blev 20.30 och han skulle få gröt. Han åt lite men sen ville han inte ha mer. Så jag tog upp honom, då stod det som en fontän ur munnen på honom. Så vi har hållt honom uppe nu och försökt få i han vätska. Han vill ha vatten hela tiden, men inte ens majskrokar som han älskar ville han äta. Sen lekte han på golvet och var glad och sedan helt plötsligt spydde han massor!! Så jag vet inte om det är magsjuka. Han har ju ingen feber.. Vi får väl se vad som händer. Jag kommer sova inne hos honom i natt iaf så får vi se.

På jobbet

Nu sitter jag här på jobbet. Det blev lite städning idag. Imorgon ska stakarna ner i fönstrena också. Så blir väl en sväng ner i källaren. Ska nog ta upp mina dockor om jag hittar dom oxå. Love tyckte att Elviras dockor var intressanta så han kan ju få några att leka med. =)
Tobias ska nog åka med Love till ÖF imorgon så när jag slutat jobbet så ska jag nog hem och vila och bara vara för mig själv. Fast jag kommer nog inte kunna hålla fingrarna i styr, så jag kommer säkert städa och greja hemma.. Jaja...
nu kommer jag inte på något mer att skriva..hehe..

Jo då..

..Love sov till klockan 8.30 idag. Såååååå skönt att få sova! Vet inte vad vi ska hitta på idag. tror vi ska ta en sväng på stan. Eller så skickar jag iväg grabbarna så jag kan städa ostört här hemma. Blir nog bäst då!!
Uppdaterar kanske ikv. =)

Ta mig i kragen

Nu har jag försökt att få tid att skriva i ett par dagar men med en gnällig unge och en sambo som jobbar så är det svårt att ta sig tid!
Igår var det fest..Lina fyllde 24 så då var jag där. Det var trevligt!
I Fredags var jag ute på min dagliga promenad när jag mötte Linnea, Felix och Elvira som också var ute och promenera. Alltid trevligt med sällskap! Dom tyckte jag var duktig som var ute varje dag och promenera. Man blir så glad när någon säger sånt! Tack! =) Men jag måste ju erkänna att jag faktiskt hade en latdag i torsdags och inte var ute...men men....man måste ju tillåta sig själv att ta det lugnt någon dag ibland!
Idag var det tipspromenad. Jag promenerade dit i stormen. Usch! va det blåste! Och kallt var det oxå! Love sov nerbäddad i vagnen så han hade det nog skönt!
Nu ska jag sova och hoppas min kära son kan ha en likadan natt som han hade mellan fredag till lördag! Då sov han 21-08.20. Det var skönt! Nu är det slutbabblat för mig idag! God natt!

På jobbet

Nu sitter jag på jobbet... Igår grejade vi lite hemma. Jag rensade garderoben och ställde ut massa saker i hallen som ska ner i källaren. Så nu ser det ut som någon sprängt en bomb hemma men det blir bra när det blir klart! Ska ta tag i det när jag kommer hem. Så sänkte vi ner Loves säng för han ställer sig upp i den nu så kändes säkrast att sänka ner den så långt det går!! I natt sov han till 6.05 innan han vakna så det är skönt! Det går frammåt! Det var svårare att få honom att somna igår än va det har varit dom andra dagarna men han måste ju få ha dåliga dagar han oxå!
Nä nu ska jag jobba vidare!!

Ganska stolt!

Nu är jag faktiskt ganska stolt över mig själv! Jag har nu i en vecka tagit en promenad på 1,5 timma eller mer varje dag och dessutom har jag inte ätit någon snabbmat eller godis under denna veckan heller! Det låter väl inte så mycket med en vecka men det känns länge för en som gått hemma i ett år och fikar minst en gång varje dag!! hehe... Men nu har jag bestämt mig för att få bort lite extrakilon som sitter på fel ställen!! Så imorgon ska jag väga mig och se om det blivit någon skillnad. Jag tvivlar på det men...ska kanske ta och mäta mig runt magen ist för det visar ju lite mer egentligen..jaja...vi får se. Vill inte göra detta för allvarligt för då orkar man nog inte hålla på! Men nu när man kommit in i det känns det ändå lättare. Första två dagarna var svårast! hihi
Men nu ska jag snart ta en promenad med min son igen.. Men det är bara för att han ska sova. Jag har ju redan varit ute på min promenad idag! Så vi ska gå och träffa Linnea och Therese. Ska bli kul att träffa Therese! Hon har ju bott i Los Angeles i några år men nu har hon tagit studenten. Hon var faktiskt med i tidningen idag såg jag....jaja...
Ska bli kul att träffa Linnea också alltså men henne var det inte lika längesedan man träffa. äh.....bla bla bla...
Ha det bra! =)


Nix!

Igår somna han igen vid ca 20.30... Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen sedan vakna han massa gånger och behövde rapa men det hjälpte inte så han låg och vred sig i sängen. Så till slut så massera jag magen på honom och då kom en STOR rap och sedan var det bra. Men då var herr Love jätte pigg och ville leka. Men jag skulle upp och jobba och klockan närmade sig 00.00 så Tobias fick gå in med honom till hans rum. Så när jag gick till jobbet låg dom och sov och hade tydligen inte somnat förens klockan var 2.15. Så idag ska vi se till att han verkligen fått upp alla gaser innan vi lägger honom. Vi ska börja ge honom lactulos (laxeringsmedel) nu igen och se om han blir bättre i magen...

Hääääärligt!!

Igår testa vi en ny metod med Love. Han fick inte sova efter 16.30 så skulle vi se om det hjälpte när vi skulle lägga honom för natten. Det känns ju egentligen ganska självklart. Men han är alltid så himla trött och gnällig på kvällarna så vi brukar låta honom sova en stund runt 18.00. Jag har nämligen läst i en tidning att det egentligen inte ska spela någon roll... Nu var ju Love väldigt trött hela dagen igår men inte gnällig. Men det hjälpte iaf! Han somna vid ca20.30 och vakna 7.10 imorses. GOTT!!! Han vakna ju några gånger innan vi gick och la oss för att han spottat ut nappen. Men när vi väl lagt oss så sov han. Men till hela det här hör att jag  var rädd att han fått magsjuka, så jag sov kass i natt! Vakna massa gånger och lyssna så han inte spydde i sömnen. Men nu hoppas vi att det blir samma i natt!! Hoppas hoppas hoppas!

Idag kommer familjen Antonsson på besök. Då får Love äntligen någon att leka i bollhavet med! =) Men nu ska vi åka en sväng och handla lite välling och sånt. Blir väl en promenad idag oxå i det underbara vädret! =)

Lägenheten

Love leker på sitt rum.
 

Vardagsrummet


Köket


Vårat sovrum
(väldigt ofärdigt)

Nytt år!

Jag hade tänk skriva här igår. Men eftersom min son vägra somna så fanns det inte tid till det! 3,5 timma höll jag på med honom innan han somna. Sen gjorde jag mig iordning och skulle lägga mig. Men han vakna igen och vägra somna om. Så han har fått ligge inne i våran säng inatt. Men natten till igår sov han bra iaf! Han vakna 6.20 och hade då sovit hela tiden i sin säng utan att gnälla. Gott!!
Nyår var för övrigt väldigt trevligt! God middag hemma hos mina föräldrar. Sedan åkte vi hem och gjorde marängsviss. Så kom delar av Tobias släkt bort och kolla på fyrverkerierna med oss ifrån loftgången här på huset. William stackarn var jätte rädd och stod inne i trapphuset och höll för öronen. Han ville inte ens titta på fyrverkeriera. Men till slut titta han en liten stund när det värsta var över. Så söt! Men nu är det nytt år iaf!
Nu ligger Love på golvet och grejar och jag ska snart försöka få i mig lite frukost. Sedan blir det nog bara en lugn dag. Inget speciellt planerat! Bara en promenix!! =)

RSS 2.0