Underbart väder!

Skönt att sommaren äntligen kommit! Denna underbara värme får gärna hålla i sig! Bara man har tillgång till någonstan att ta sig ett dopp så går det ju bra! Imorogn blir det förhoppningsvis en sväng till "gaddis".. Men jag har hört att dom hotat med åska...vi får väl se. Skulle kanske bli mindre kvavt om det kom en åskskur. Så får vi se om det blir med eller utan fam. Johansson/Jonsson. Det kan ju bli förlossningen för dom ist. Men dom får vänta tills vi varit och badat ;p..hehe

Igår promenera vi till stan och hem. Vi var helt slut både jag och Tobias när vi kom hem. Kanske lite för lite vatten för en sån bravad. Det är inte så långt men desto varmare! Sedan åkte vi iaf hem till mina föräldrar och tog oss ett dopp i deras pool. Efteråt grilla vi...smaskens! =)

Idag vet jag inte vad jag och Love ska hitta på. Tobias jobbar ju till 21.30.. Vi får väl se vad som händer när han vaknat helt enkelt. =)

Orolig på jobbet

Har jobbat natt i natt och jobbar även nu på dagen. Så när klockan var 9.15 ungefär skicka jag meddelande till Tobias och hörde hur det var med dom. Men när klockan var 9.45 hade jag inte fått något svar och jag vet att så länge sover inte Love så jag ringde Tobias. Hade drömt en mardröm i natt om att Love var påväg att drunkna så var lite orolig redan innan. När T inte svara på mobilen ringde jag hem. Det gick fram MASSA signaler men inget svar. Så jag ringde en stund senare igen. Inget svar.. Börjar bli orolig! Så jag ringer på mobilen och hem och till mobilen och hem....så väntar jag typ 15min och ringer igen. Någongång måste han ju svara...men icke!! Så till slut är jag så orolig att jag cyklar hem. Bilen är hemma, tidningen är inte intagen, dörren låst. Jag går in, sovrummet tomt, Loves rum tomt och jag hör inte ett ljud. Så går jag in i vardagsrummet. Där ligger dom på soffan och sover... Herregud va rädd jag var! Men Love hade feber och sovit dåligt i natt så Tobias var helt slut sa han! Men hur kan man missa hemtelefonen???? Hur som helst...jag fick cykla tillbaka till jobbet och nu sitter jag här och saknar min lilla stackars älskling som ligger hemma och har feber...

Och nu ska jag äta iaf...


Sitter hemma

Idag sitter jag hemma i en varm lgh. Har duschat och gjort mig iordning och väntar på att mina pojkar ska vakna från sin lilla tupplur. Idag fyller min bror 22år. Grattis Nisse! Så vi ska väl på kalas senare. Men innan dess tänkte jag hinna med en sväng hem till min mor så Love kanske kan få ta sig ett dopp... Vi får väl se. Tobias har ju satt en sats med flädersaft hemma hos min päron också så den ska väl hällas av idag också...Hoppas den blir riktigt god!!

Så hoppas jag alla tittar och hejar på Sverige ikv! =)

Sitter på jobbet

Japp, japp, och solen skiner ute så nu ska vi snart ut och göra stan osäker..hehe ;)
Längtar efter min lille skrutt där hemma! Men han ligger förhoppningsvis och sover middag! Undra vad vi ska hitta på när jag kommer hem? Tobias ska ju jobba hela kvällen så vi kanske kan åka och hälsa på (Loves)mormor...?
Nä nu ska jag faktiskt jobba vidare...ville bara uppdatera lite. =)

Sol och bad

Dagen började med att Tobias gick till jobbet lite innan klockan 6 och klockan 6.40 stod Love raklång upp i sängen och tyckte det var dags att gå upp... Så jag gjorde lite välling till honom som han kunde dricka inne i  våran säng och jag kunde få ligga och dra mig lite.. Gott!
När Tobias kommit hem från jobbet gjorde vi oss iordning och åkte och hälsa på Emma, Christian och Miio. Där fika vi och sedan fick barnen springa och leka och bada. Väldigt trevligt faktiskt! Så det hoppas vi att vi kan göra om snart!!
Efter det gick vi hem till (Loves)mormor och hälsa på. Där bada även mamma och pappa.. Skönt att svalka sig lite! Var jätte varmt och skönt ute idag så både jag och Tobias har bränt oss.. Men imorgon blir det väl inte att vara så mycket i solen tror jag...
Nu ska jag sätta mig och ta det lite lugnt i soffan och sedan blir det sängen. Helt slut!


GLAD MIDSOMMAR!

Idag är det midsommar och jag hörde regnet bara några minuter efter jag stigit upp....pust! Hoppas hoppas det kan hålla upp när vi ska till Storegården iaf!! Det finns iof regnkläder så vi får väl dra på oss det isf. Men det ska ju vara sol när man är på storgården! När jag var liten var det alltid fint väder när vi var på Storegården(på midsommar)!

Efter det blir det väl lite mat och kanske lite tävlingar hemma hos min mor och far. =)
Nu har jag kokat havregrynsgröt så jag ska sätta mig och äta frukost.

5 tänder, bok och bajs

Jag har glömt att skriva det.. Men Love var ju snorig så länge utan att det gick över. Fick förklaringen på det för någon vecka sedan. 5 tänder kikade ut samtidigt!! Tror det är en till på g nu också.. Stackarn! Han går och tuggar på fingrarna hela tiden och dregglar som en tok... Men men...snart är det väl över iaf.

Nu har jag läst mer än halva boken "New moon" Jätte bra verkligen! Ser fram emot att filmen ska komma!! Blev iof besviken på Twilight filmen när jag läst boken innan men nu är jag ju beredd, denna gången, på att filmen är olik boken...

(Varnar känsliga läsare! Läs inte detta stycke om ni är lite äckelmagade)
I morses kom min stackar son in och väckte mig med att han försökte bajsa. Men han kunde verkligen inte...han grät och grät och jag kände mig helt hjälplös! Stackare! Men till slut så kom det ut en stenhård korv. Sen satt han och krama mig jätte länge! Måste varit jätte hemskt för honom! Hoppas han slipper det igen!


Igår och idag

Igår fick jag och Love gjort ganska mycket. Vi åkte och kolla på när morbror Nisse spela fotboll. Men det börja regna så vi åkte hem till (Loves)mormor och fika lite. Sedan åkte vi och hämta Sara och så ut till överby. Där fick jag köpt andra boken i Twilight serien och så ett par underbara mjukisbyxor! =)

Idag var vi nere på stan en sväng och när vi kom hem åkte T till jobbet och jag och Love laga lite mat. Sedan gick vi och mötte upp Marika och gick till en lekpark så Love fick leka av sig lite. 2 timmar senare var vi hemma igen. Så nu har Love ätit kvällsmat badat och sovit en timma ungefär. Snart ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite ur min bok...
Underbart!

En dag som idag idag idag idag...

Jag börja dagen med att ligga och dra mig läääänge i sängen, efter att jag gett Love välling och torr blöja. Så sprang Love runt och lekte och var med pappa ute i vardagsrummet. Ibland kom han in och kröp på mig men sen gick han ut igen och lekte... Min lille buse.
När pappa åkte till jobbet vid 12 så åt vi mat här hemma. Sedan åkte vi och hämta moster Emma och så vidare till Onsjö och hälsa på fam Antonsson. Alltid trevligt att umgås med dom!
Sedan körde vi hem Emma och då passa vi på att träffa mormor en sväng.
När jag sedan blev hungrig beställde jag sushi ( om man nu kan kalla det så när jag inte äter rå fisk) och sedan ner till stan. Efter mycket krångel parkerade jag där man inte får stå men hämtade maten fort och lätt så att ingen hann bli sur! När vi skulle ta oss därifrån fick vi syn på halva fam. Björnberg. När vi pratat några sekunder så kom en bil och jag var tvungen att flytta på mig. Men det är ju lättare sagt än gjort med våran jä*la bil! Blir galen på den ibland! Men det är klart..det var väl en liten sten eller något ivägen så den klena saken till bil som vi har orkade väl inte köra iväg... Sen jag fick körkort har jag aldrig fått kärringstopp förens vi skaffa denna bil!! Har blivit riktigt förbenad på den många gånger! Men men...förhoppningsvis får vi väl sålt den snart!!
Nu blir det sängen för mig!!

avslutning i parken

Hej hopp!!
Idag var det avslutning med ÖF. Väldigt trevligt för både föräldrar och barn! Barna lekte för fulla muggar och vi vuxna fick gå på tipspromenad. =) Väldigt speciell sådan..hehe...
Så nu var Love helt slut så han somna när vi gick hem. Nu ligger han här utanför och sover i vagnen min lilla skrutt. Gott för honom!
Ska nog ner till stan med min syster sen. Tobais börjar snart jobba så vi får väl försöka underhålla oss på något sätt jag och Love...ska nog passa på att slänga något i magen nu också. Är hungrig!!

Onsdag

Idag har jag jobbat...inte många dagar jag jobbar dag men idag har jag gjort det iaf. Faktiskt lite skönt att komma ifrån Love ibland och roligt att Love får vara hemma med pappa ibland också! Tror han mår gott av att inte ha sin mamma på sig hela tiden. Han måste tröttna på mig!
Nu ska vi snart gå och handla lite mat och blöjor...
Nu vill Love kramas här så jag får väl sluta...

Nu kan vi pusta ut för en stund

Nu vet vi vad felet på bilen var iaf. Det var inte motorn som höll på att haverera! Det var däcket som var på väg loss!! =/ Bultarna och muttrarna var hel kass när vi satte på sommardäcken. Någon hade dratt dom fel någon gång antagligen så gängerna var helt nerslitna. Men vi fick fast det och vi har kännt på däcket med jämna mellanrum så det suttit ordentligt. Det kändes så igår också. Tills vi hissa upp bilen för att kolla närmare...däcket satt i en av 4 bultar!! =/ Ända har man inte kunnat känna att det sitter löst...Konstigt! Så nu får vi beställa nya sånna och hoppas på att det går och att det inte är allt för dyrt!
Idag ska vi åka ut till överby med Louise och Amanda. Trevligt trevligt! =)

Kalas för fulla muggar!!!

Idag var det kalas som stod på schemat! Så vid 12 tiden gick vi hem till mina föräldrar för att låna min systers bil (Tack Emma). Våran bankar och slår i motorn så det låter som att den ska ramla isär snart. Så imorgon ska vi ta en titt på den. När vi hämtat den fick Tobias hämta bilbarnstolen här och sedan åka tillbaka. Så greja och ha oss för att få fast alla bälten hit och dit och sedan iväg. Ut till Mekonomen och sedan till Maxi för att handla lite dricka och så... Så vi var inte på Skäret förens klockan 15...*pust* Men dit kom vi iaf och det var en trevlig tillställning! Tack!
Så nu ska vi lägga oss i sängen och fortsätta kolla fotbollen!

Idag är det jobb

Tobias kom hem för ca 30 min sedan och nu ska jag åka till jobbet. Har precis gjort mig iordning...
Igår var vi på öf och på kvällen var vi och fira min kusin som tog studenten.
Imorgon blir det kalas för fulla muggar då vi ska fira 4 pers samtidigt... =) Trevligt!
Men först ska det jobbas både dag och natt... Får se om man hinner uppdatera något mer idag.

Har egentligen inget att skriva..

Men kan ju berätta att vi fick sålt vagnen igår! Skönt att bli av med den! Den har bara stått och tagit plats. Men så är det väl när man gör inpulsgrejer och köper en ny vagn bara sådär... Så nu tar den inte plats här mer iaf...
Natten har väl varit sådär. Love ville inte sova mer inne hos sig när klockan var 2.30 så han har snurrat runt i våran säng i natt. Han rör sig väldigt mycket när han sover! Men T gick ut och la sig på soffan efter ett par timmar så då blev det mer plats åt mig och Love. =)
Nu på morgonen har vi bara degat jag och Love. Får väl hitta på något sedan när T kommit hem från jobbet..

Sådär ja...

...då ser vårat hem faktiskt ut som ett hem och inte som en soptipp. Gött!
Snart kommer fam. Antonsson på besök och sen kommer några och ska kolla på våran vagn. Hoppas dom köper den!
Idag har vi varit på öf och härjat runt. Love älskar verkligen att vara där! Så förhoppningsvis blir det även en sväng på Torsdag! =)
Nu väntar jag på att mina grabbar kommer hem från sin promenix...sätter mig nog i soffan tror jag ;)

Kanske dags...

...att jag skriver lite här.
Igår var vi ute nästan hela dagen. Jag och Love promenera ner till stan och tog med oss Sara till spikön. Där fika vi och mata fåglarna. Det tyckte Love var JÄTTE roligt! =)
Sedan gick vi in till stan och kolla lite. När vi promenerat hem kom Tobias hem från jobbet så åkte vi hem till mina föräldrar. Så gick vi till lekparken där. Sedan var det dags att åke hem och sova.

Idag blir det förhoppningsvis en dag i solen också. Fast jag måste skona mina axlar!!! Så får komma på något sätt att skydda dom!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen!

RSS 2.0