Onsdag 30/1-08

Idag har det vart full rulle hela dagen. Imorses fick jag ringa min Bm för jag haft ont i huvudet i en vecka nu...och igår blev det värre och haft ont i huvudet hela dagen idag. Så fick en tid att komma dit och kolla mitt blodtryck. Men det va jätta bra så det var inte det som va problemet iaf! Skönt det!
Så har vi vart på babyproffsen och kikat lite idag och hämta ut ett sånt där gratispaket med lite prylar i.. Sen var vi och köpte tyg som vi ska sy påslakan till kärran i. Köpte även sängkläder till spjälsängen där..
Sen fick det bli en sväng till apoteket och köpa något mot halsbränna och sura uppstötningar...det är ju så lagom kul att ha det.. =/
Men sen åkte vi och hämta tårtan till kalaset som var idag =) Det  var smaskens med lite tårta i magen..

Nu ska jag gå och ta två alvedon och sen gå och lägga mig. Hoppas det har släppt tills imorgon! För imorgon ska vi på första gången i föräldragruppen. Det ska bli spännande och se va det är för föräldrar där.. =)
Bebis har iaf vart vaken och sparkat hela dagen.. Livlig liten individ! Hoppas h*n vill sova nu när mamma ska sova iaf!

Godnatt!

Magen



Min tjocka mage ;)

Tisdag 29/1-08

Suck...segt segt! Varför går tiden så långsamt nu för? Vill inte vagga omkring med den här magen mer. Det hade väl gått an om man inte hade ont i ryggen och i beckenet. Men skickat efter ett bälte för foglossning så får hoppas det hjälper lite iaf!
Tänk om det kunde bli lite finare väder ute iaf så man blir lite piggare och gladare. Är så råkigt med mulet hela tiden!
Och nu när jag gå hemma är det ingen annan som gör det så man har ju inte så många att umgås med på dagarna heller så det är ju ganska tråkigt! Vad ska man hitta på? Någon som har något förslag?

Igår var vi ute på överby och handlade presenter till Tobias systerdotter. Så imorgon ska vi på kalas hos henne.
Idag ska jag kanske ner på stan och ta en fika med Emelie. Om hon kommer ihåg att ringa...hehe

Ha det!

Söndag 27/1-08

Då var det söndag.. Vart en trevlig helg!
Igår spela jag lite innebandy med familjen.. Vilket kanske var dumt...för nu har jag jätte ont i mitt becken. Så jag kan ju knappt röra mig. Men jag får skylla mig själv. Ska skicka efter ett sånt där bälte för foglossning imorgon. Hoppas det hjälper!
Igår kväll gjorde jag mig iaf iordning och tog mig ner på stan. Gick till Café Strandgatan och lyssna på en mycket trevlig spelning! Underbar stämning och trevligt att träffa vänner från förr! Var väl hemma lite innan 1. Gjorde några smörgåsar till mig och den lill* inne i magen. Det var behövligt!!

Idag har jag vart på tipspromenad. Tvingade mig runt där med mycket smärta. Men vägrar sitta inne och glo bara för jag har lite ont. Antar att det inte kan va farligt. Eller? Någon som vet?
Sen var jag och köpte en pilates boll. Det ska ju va bra att sitta på en sådan lite varje dag...
Nu ska jag snart sätta mig och kolla på Kalla Fakta och sen är det Singing bee..kulkul!

Min lill* skrutt sparkar och har sig för fullt där inne i magen idag iaf! Gott! =)

Hur har din helg varit?

*vink vink*

Lördag 26/1-08

Då var det lördag då. Va nu det spelar för roll när man går hemma alla dagar och har tråkigt? Eller det är klart man hittar på lite saker men dom flesta jobbar ju på vardagarna så... Och nått som hade vart skönt hade ju varit om man kunde gå ut och ta en sväng på stan eller gå en promenad men det funkar ju inte med min dumma rygg *grr*. Sen är det ju inte så jätte jkul väder heller att promenera i men... Sen när lill*n har kommit så ska jag ut och promenera med vagnen! =)
Idag ska vi åka och storhandla tänkte jag. Satt igår och gjorde upp en matsedel för veckan.. hehe.. Men det är alltid ett dilemma annars vad man ska äta varje dag tycker jag. Så nu vet jag ju vad som behöver inhandlas för veckan. Så är det ju bara sånna där småsaker som mjölk och sånt man får gå ner och handla i affären här nere (där det är dyrt).
Men nu får jag väl hoppa in i duschen så vi kommeriväg någon gång!

Trevlig helg på er!

Tolk när man blir sjuk?

Usch vilket krångel det ska va!
10:e December sjukskrev jag mig efter över en månads pina av mina smärtor i ryggen! Gick till min vårdcentral och fick komma till en läkare som tyvärr inte kunde så mycket svenska. Men efter många om och män, och förklaringar på dom enklaste sätten, så sjukskrev han mig. Han hade inte riktigt förstått varför jag inte kunde jobba men jag fick iaf ett sjukintyg. Meeeen....det va ju det dummaste jag kunde göra. Att bara ta emot det och skicka in... För nu har ju inte försäkringskassan godkänt den sjukskrivningen och jag har idag fladdrat runt hit och dit för att försöka lösa upp detta.. Blivit flera hundra fattigare...pengar som jag inte har eftersom jag inte får några pengar nu när jag varit sjukskriven... *pust och stön*
På försäkringskassan säger dom att 90% av alla gravida får ont i ryggen. Men vad jag har förstått så beror mitt ryggont på att jag har väldigt stor svank och att mitt becken inte är stabilt. Så jag klarar inte av att stå eller gå mer än max 5 min..sen måste jag pina mig om jag ska gå längre utan att sätta mig ner. Men jag ska tydligen klara av att jobba som persolig assistent ändå...jodå... *grr*

Hmm...mina pengar kommer alltså att precis räcka till mina räkningar. Sen har jag inget att leva på.. det känns ju bra nu när det är 2 månader kvar tills jag ska föda. För då kommer jag ju inte få ett öre i slutet av februari heller då...får väl sitta hemma och glo resten av tiden nu då... =(

Tävling

Modeakuten.se har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!

Jag

Jag

Skaffat mig en blog här... Nu ska jag bara försöka förstå hur detta funkar oxå =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0