Piggare...

Ja i natt har jag allt fått sova lite mer! Love sov först till 4.30 och efter lite mjölk i magen så somna han vid 5.30 igen. Sen sov han till 7.30. Och då skicka jag upp Tobias att ta Love så jag fick sova en timma till.=) Han är allt snäll han! =)

Så nu är har vi ätit frukost och så, så nu är vi mätta alla tre! Ska göra oss iordning och sen ska vi åka och handla lite.
Skriver kanske senare...

Trötter..

Ja usch va jag är trött nu! Så nu blir det väl att göra sig iordning och sen amma lilleman.. Hoppas på att det blir lite mer sömn i natt!
Love blev lite bättre i magen under dagen så nu på kvällen har han sovit lite granna. Blev ett bad för honom oxå nu på kvällen. Det tycker han är så gott! =)

Hoppas på fint väder imorgon så man kan ta sig en promenix!

God natt!

1 månad idag! =)

Japp...Idag blev lilla Love en månad. Känns som tiden gått jätte fort! Fast ändå känns det som vi har haft honom länge! Knasig känsla det där!
Men i natt vakna han klockan 3.30 och ville ha mat. Sen ville han inte sova mer.. Så jag är ju inte allt för pigg idag! Så  för en stund sedan somna han.  Det var ju på tiden! Han har haft så ont i magen stackaren så hoppas han får sova en stund nu!! Egentligen kanske jag borde lägga mig och vila oxå när han ändå sover men känns som jag har en del annat att göra här hemma!!

Jag har möblerat om i våran sovrum idag oxå. =) Tobias vet inte om att jag tänkte göra det, så det blir en överaskning när han kommer hem från jobbet. =)

Kanske skriver här senare idag....

Söndagskväll..

Ja då va helgen över... Gott på ett sätt, men tråkigt att Tobias ska jobba så mycket denna veckan! Det är väl bara börja se fram emot semestern då...!
Imorgon ska vi byta framrutan på bilen.. Ska bli så skönt att få en ny! Den är ganska repig den som sitter där nu..och ett stort stenskott har den oxå... =/ Den ska lämnas in klockan 7 på morgonen och ska vara klar på eftermiddagen. Så Tobias får lämna in den innan jobbet och sen får vi väl se om det är jag och Love som får promenera bort och hämta den eller om Tobias hinner hem innan...
Idag har vi iaf vart hemma hela dagen och tagit det lugnt. Haft besök och min syster, bror och hans flickvän.  Det var trevligt! =)
Nu ska jag väl snart mata Love för natten så man kanske får sova till iaf klockan 5. Hoppas!!

Överallt!

Idag åkte vi  ut för att handla kattmat och ett par skor till mig... Efter det skulle vi hem till mina päron och lämna ett par kostym-byxor till min mamma som hon ska sy ut åt Tobias.
Men det blev lite fler ärenden och ganska många affärer innan vi hitta mina skor, så ett par timmar senare kom vi hem till mina föräldrar. Men inga kostymbyxor med...hmm... Vet ju att Tobias bar på  påsen med sin nyinköpta kostym och sidenslips när vi gick till garaget... Så Tobias tog bilen hem till garaget igen.. Där stod den påsen, så prydligt lutad mot en bil. SLARVPELLE! Tänk om någon hade snott den! Då hade det varit 1400kr åt skogen!

Idag var jag ute på en ganska lång promenad med mina föräldrar oxå i det fina vädret. Det var gott!
Nu ska jag snart hoppa i säng så man hinner sova några timmar innan min lilla skruttplutt vaknar och vill ha mat...

Prickikorv

Ja lilla Love har blivit en liten prickikorv! Hehe... Massa hormonplitor har han... Men det ska ju va så nu i ett par vekor.. Hoppas bara att det blivit lite bättre till hans dop. Då måste han ju va fin.. ;) Fast fin är han ändå...våran underbara son! Så söt och fin! =)
Älskade underbara Love! Idag har han sovit massor! Skönt att han inte haft så ont i magen idag!

Nu ska jag hoppa i säng!

God natt!

Love älskling

Va jag njuter av att vara mamma! Våran älskade son...han är ju så söt och go! =)
Nu ligger han här bredvid mig och kikar. Det är snart matdax för honom! Det känns i mina bröst! hehe

Igår va vi på bvc. Han växer så det knakar. hehe.. 5,5 cm på 3,5 vecka (25 dagar). Så väger han nästan 5 kilo oxå.. =)
Vart ute och promenerat i det fina vädret nu i några dagar. Men nu ska det ju bli dåligt väder...usch! Men men...det kommer väl fler fina dagar snart hoppas vi! :)

image23
Vi var och hälsa på Marika i söndags=)

Söndag

Jaha...då var det söndag då.. Imorgon ska min älskling jobba några timmar så får se vad man hittar på då... Han ska ju börja jobba nu efter sin ledighet. Usch va tråkigt det kommer va utan han här hemma... Men tur att han är ledig ganska mycket ändå!

I två nätter nu har Love varit lite bråkig...va trött man blir på dagarna då! I går natt vakna han vid 4.30 och sen ville han inte sova mer...... =/ Så vid åtta på morgonen så tog Tobias honom och gick och kolla på tv så jag skulle få sova lite.
Så inatt vakna han 1.30 och jag hade ammat klart honom först en timma senare...han va riktigt bråkig! Men då ville han absolut inte somna så det tog väl ytterligare en timma innan han somna. Så vid 6 imorses ville han ha mat igen. Så då amma jag honom och sen tog Tobias honom ute på soffan så jag fick sova lite till. Det var välbehövigt! Väldigt snällt av min älskling att ta sin son på morgonen så mamma får sova lite! =)

Nu ska vi snart ut på promenix i det fina vädret! =)

Fredagkväll..

Jaha...summera dagen kanske...
Blev en sväng till överby idag för att köpa en våg. Blev massa bra inhandlat så jag va nöjd när vi åkte hemmåt!
Bytt däck på bilen idag oxå så nu hoppas vi inte på någon mer snö!

Blev ett bad för lillkillen idag...han börjar tycka om det mer och mer...  Bra det! För efter sommaren har jag tänk att vi ska börja på babysim!
Nä om man kanske skulle ta och hoppa i säng så man hinner sova några timmar innan man ska upp och amma igen...hehe

Hoppas på fint väder imorgon så man kanske kan ta en promenad!

God natt!

kvällen

Det blev inget bad för Love idag. Klockan 20.00 stenslockna han. Så nu ligger han och sover så gott den lille pojken. Det var behövligt. Han sov inget mellan klockan 15.00-20.00.. Så han var lite övertrött där i slutet!
Nu ska jag gå in i soffan och umgås med min andra älskling lite....man har ju inte så mycket tid för bara oss två nu så man får ju passa på en stund innan det är läggdags!

Imorgon kommer prästen hit på besök oxå...planera inför dopet.. =)

God natt allihopa!

Love is Love!

Kanske dags att man skriver lite här då..var ju ett tag sen. Men man har ju inte allt för mycket tid att sitta vid datorn. Lilla Love är väldigt mycket för närkontakt. Han sover ogärna själv! Han vägrar i princip så nu försöker jag få honom att somna i vaggen...så han ligger och gnyr lite där borta... Han somnar nästan och sen spottar han ut nappen och börjar gny.. Men men....han måste lära sig. Annars kommer jag inte få gjort något här hemma!

Men gud vilken go liten pojke han är iaf! Så söt och go! Våran lilla pluttskrutt! =)
Ska nog ta och bada honom ikv...han blir så lugn och go efter ett bad!

Fredag..

För exakt 2 veckor sedan satt jag hemma med värkar, Va tiden går fort...fast det känns ändå som att det var längesedan på något sätt..
Idag har vi varit ute på en promenad runt i staden. SKänt att komma ut och röra lite på sig när det är fint väder oxå! Så köpte vi sushi...fast jag äter ju vegetariska sushi så ingen fara för lilla Love!
Sen kom min farmor på besök oxå och fick träffa sitt barnbarnsbarn.,..hehe.. Intressant att lyssna på hennes råd! Hon kan ju ganska mycket om barn! Hon har ju 6 barn, 17 barnbarn och 6 barnbarnsbarn..

Imorgon ska vi hem till min mor och far och byta däck och sen kommer väl två kompisar på besök hit.

Nu åter till mina två älsklingar i soffan.. =)

Växer..

Japp, 400 g hade våran lille kille gått upp när barnmorskan var här. Ganska mycket! 200g är väl normalt för en  vecka ungefär. Men då vet jag ju att han får i sig näring iaf! hehe..

Så idag har vi tecknat en barnförsäkring för lille Love oxå. Alltid bra att ha!

Annars rullar det på fint här! Men va mycket vaken han är. Han vill inte alls sova...bara om man håller i honom. Inte i sängen inte.. Eller på nätterna går det ju bra och korta stunder på dagen men annars är han mycket vaken!

Nu ska jag gå och laga mat till oss..

=)

Idag har det varit fint väder så vi har varit ute på en liten promenix.. Förr mötte man alltid massa människor som komentera "har du inte fött än"... Och nu när man är ute och så gärna hade visat upp våran underbara son så träffar man minsan inte på en enda människa.. hmm...

Nu är jag och Love ensama hemma.. Tobias jobbar några timmar idag. Så nu lagar jag mat och sen kommer en barnmorska hit. Undra varför dom gör hembesök? Kan nog vara för att det där dumma Rs viruset härjar nu!

Tillbaka till maten...

Underbart!

Nu har vi varit hemma i några dagar här. Är så underbart att ha våran lilla son hemma! HAn är så söt och go! Nu har han börjat sova bättre på nätterna oxå så det är skönt! Han är väldigt sällskapssjuk och vill gärna tutta hela tiden.. Nästan iaf..hehe.

Idag har vi varit ute och gått tipspromenad. Skönt att komma ut och röra sig lite! Nu ska jag snart sätta mig i soffan och gosa med Love och Tobias! =)

Nu är han här!

Lilla Love har kommit! Vi är överlyckliga! Lördag 29/3-08 klockan 13.11 titta han ut!
Nu är vi hemma och ska smälta allt detta. Är så overkligt!

RSS 2.0