3 år sedan.

För 3 år sedan satt jag hemma och spelade spel på datorn för att fördriva tiden. Jag hade värkar och bara väntade på att dom skulle göra sååå ont så jag inte kunde stå ut hemma mer. Då hade jag haft värkar i 21 timmar. 2 timmar senare åkte vi in till förlosnningen igen. Första gången vi var inne var jag öppen 2cm och dom sa att jag kunde få stanna. Men jag hade hört att man slappnar av mer hemma och dessutom behövde Tobias sova och duscha lite innan en låååång natt!!
Och lång blev den. Jag öppnade mig ganska fort men Love låg för långt upp med huvudet. Så jag fick sitta på en boll och gunga för att förska få ner hans huvud. Men det gick långsamt!
13.11 kom han ut med sugklocka. Våran underbara söta son! Vackraste i hela världen då! Nu delar han första plats med sin syster!!
Älskade underbara barn! Ni är världa allt! Jag älskar er så det gör ont!!

Bilder

Kul att gunga! :)


Love cyklar. (Nu ladda jag äntligen upp en bild...bättre sent än aldrig;))


Fikastund med kompisarna.

Moa simmar

Här lovar jag en bild på Love när han cyklar. Men lat som jag är så har jag inte lagt in dom bilderna än. Men fina blev dom!! :) Ska lägga in en bild ikväll!
Här kommer en på Moa när hon simmar istället. Min duktiga lilla tjeja!! <3



Här finns bilderna på när Love gick babysim i Sjuntorp.

Cykla

Love fick en cykel i julklapp av sin farmor. Så idag fick han testa den för första gången ute. Jösses va duktig han var! :) Hoppas Tobias får några bra bilder så ska jag lägga in en här sen. :)

Snart ska vi åka till öppna förskolan och leka lite. Så kul att åka iväg och hita på någon med barnen så dom slipper gå hemma hela dagen!! Är ju tyvärr lite kallt för att gå till en lekpark idag.
Igår var vi och lekte med Therese, Hampus och Pontus på en lekpark. Mycket uppskattat av barnen men jag tyckte allt det blev väldigt kallt där i slutet!! Jag frös i typ 2 timmar efter det. Brrrr...!

Fort

Jösses vad denna dagen sprang iväg!! Jag hann knappt vakna innan jag ska gå och lägga mig igen. Men en mycket trevlig dag har det varit iaf och den avslutades helt underbart!! :)
En fika med underbara tjejer är ju hur trevligt som helst! Underbart mycket skratt! :)
Kul att det blivit så ofta nu det sista! Hoppas det fortsätter så! Vi var tyvärr en man kort idag men så kan det ju vara ibland! :( Nu siktar vi in oss på ett nytt datum och hoppas alla kan komma då!!!! :)

Imorgon jobbar Tobias delad tur och emellan där ska vi lämna in bilen. Undra vad vi får för lånebil!!?

Härlig helg

Denna helgen har Tobias jobbat heeeela dagarna!! Så jag har fördrivit tiden med mina underbara barn! I Lördags kväll hade jag lite kalas. Mums med tårta! :)
Idag har jag spenderat större delen av dagen med familjen Antonsson. Alltid lika trevligt!!!!!! Underbara människor som man verkligen kan vara sig själv med!! :) Är så glad att vi lärde känna dom! Dom finns alltid där i vått och torrt!

Idag var vi på tipspromenad igen. Härligt med en promenad i solskenet!
Imorgon är jag och Tobias lediga hela dagen. Det är lyx! Inte ofta det händer nu men förhoppningsvis blir det fler dagar sedan när Moa börjar på dagis!!

Vad ska man hitta på i veckan då tro? Inga planer faktiskt. Men något kul ska vi nog hitta på! :)

Födelsedag

Japp, så idag blev jag ett år äldre. En födelsedag som man inte direkt har märkt av!!
Love har varit på jätte dåligt humör idag och skrikit mer eller mindre hela tiden känns det som. Men alla har vi våra dåliga dagar så så är det ju. men jobbigt är det iaf! När han väl blev lugn så tyckte Moa att det var hennes tur att skrika lite tydligen. Men men...
Louise kom hit med barnen och fira mig lite med en fin present! Sedan gick vi till affären och handla ingredienser till tacos och gick hem och laga det. Sedan var vi vuxna HEEEEELT slut efter allt gnäll! Men god mat blev det iaf! :)
När Tobias kom hem från jobbet vid 21 så blev det lite Ben&Jerry glass. Mums!!! Så lite lyx på kvällskvisten på min födelsedag iaf! :)

Nu ska Tobias jobba hela helgen så jag håller tummarna för att Love kan ha ett par bra dagar nu!! :)

Sjukhus

Idag var vi med Moa hos läkaren på Näl. Eftersom hon fortfarande inte blivit bättre med sin hosta trodde jag dom skulle göra lite mer utredningar men istället så blev det samma blodprov som vi tog i Januari och samma lungröntgen som vi gjorde i november. Men men...ett test tillkom iaf där som ska kolla hennes salter...hmm..
Hon har iaf inte gått upp något i vikt på 2 månader. Vilket naturligtvis inte är så bra. Men hon är ju pigg och glad iaf så det är ju det som räknas. :) Vi försöker allt "trycka" i henne mat ibland men är hon inte hungrig så är hon inte intresserad!
Så om 12 dagar (på Loves födelsedag) ska vi tillbaka till samma läkare fast med Love istället. Prata om hans allergier. Så får vi se vad som händer med det, om vi ska prova in någon mat eller inte.

Snart ska jag till jobbet och jobbar tills imorgon. Imorgon är förövrigt min födelsedag. :)
Då blir jag 25 IGEN! ;p

Jaha

Då var det väl dags att skriva lite här då :)

I Lördags var det party. Fira min syster som fyllde 20 år. Jätte trevlig fest! Sjöng karaoke! Kul kul!!! :) Tobias och barnen åkte hem efter maten men innan Love gick så sjöng han alldeles själv "Ja må hon leva" i mikrofonen. Min söte skrutt. Han hade pratat om att sjunga den för Emma hela dagen men eftersom vi inte skulle göra det förens det var dags för tårta (ca 1,5 timma senare) så sjöng han den själv. Så duktig och söt! Då blir man stolt!!!! :)

Söndagen var en slapp dag och vi gjorde inte så mycket. Love åkte på sim med Tobias på eftermiddagen bara.

Måndagen fick jag åka och lämna in min älskade mobil som pajjat :( *snyft*
Efter det blev det att tvätta och vaxa bilen. Den ska in på lagning nästa vecka som jag skrivit om innna. Så då måste ju den rätta färgen komma fram eftersom dom ska lacka delarna.

Igår var vi och hälsa på familjen Antonsson. Det var ju ett tag sedan nu p.g.a. sjukdomar. Så det var kul att träffa dom igen!! :)

Idag sa Love något väldigt gulligt tyckte jag!
I vårat fönster har vi 2 Yucca palmer (eller hu det stavas). I den ena krukan har det kommit upp ett litet skott. Så jag visa Love och sa:
-Titta Love. Den har fått en liten bebis.
Love tittar en stund och sedan pekar han på palmen i den andra krukan.
-Är det pappan då??     haha...han är så sööööt! :)

Mums!

20110312370 (MMS)

Öl är gott!!


Bild

20110311358 (MMS)

Försökte ta en bild på mig hur jag ser ut nu. Har ju gått ner 7-8kg. Var ett tag sedan jag vägde mig så vet inte exakt. Men fler kilon SKA bort!


Mys framför tv:n.

20110311347 (MMS)

Barnkanalen är allt bra ibland ;)


Då var båda barnen sjuka då. :(

Då var båda barnen sjuka då. :( Hosta och snor. Moa har lite feber nu och Love hade det igår kväll. Jag får nog sluta umgås med folk så Moa kanske kan få vara frisk någon gång. 1 år utan att bli frisk från förkylningen. Stackare! :( Nu ligger lillan och sover och Love kollar lite film. Jag är trött! Skulle behöva städa här eftersom hemmet rasar ihop när jag jobbar. Men vet inte om jag orkar. Kommer väl se likadant ut imorgon när jag kommer hem från jobbet igen. :( Jag ska ju snart åka och jobba och slutar 8 imorgon. Kommer sakna mina små älsklingar! Det är inte hälsosamt att vara ifrån dom så länge tror jag! Men men..pengar behövs ju och sedan har jag hela helgen att umgås med mina underbara älsklingar! Mys! Hoppas dom är feberfria då iaf!


Mina underbara!

20110310341_1 (MMS)

Mina underbara!


Då ska jag snart åka till jobbet. Efter jo...

Då ska jag snart åka till jobbet. Efter jobbet ska vi först till ett par vänner och leka lite och sedan ska jag på ett "möte" på kvällen. Enda dagen som vi är lediga en stund på dagen ihop typ. Jag jobbar massor denna veckan och Tobias jobbar också en del så vi går liksom om varandra. Nu har jag iaf tagit en dusch och käkat lite frukost. Vill bara gå och lägga mig igen. Kom hem 21.30 igår. Somna väl runt 23 upp igen 5.40. Gäsp! Men men..jobba bör man annars får man Inga pengar. Hehe.. Nytt ordspråk ;) flum flum. Trööött!


Moa sjunger

20110308329_1 (MMS)

När vi sjunger här hemma så går Moa iväg och hämtar ett djur för att visa vilken sång hon vill sjunga. :) Mammas stora tjej! <3 Detta är "truddelutteli truddelutteli". Innan hämta hon en humla för att sjunga "en liten humla på huvet satt". Så blir hon jätte glad när vi börjar sjunga "rätt" låt. :)


Helgen och dagen

I helgen flyttade jag ihop med familjen Lindskog...hehe;) Nä inte riktigt men nästan. Hela Lördagen våldgästa jag dom, först promenerade vi till barnloppis och sedan gick vi hem till dom och åt god mat och busa, och söndagen gick vi tipspromenad och sedan kom dom hit på fika. Mycket trevligt!!! :) Tack för att ni underhöll mig när Tobias jobba!! :)

På loppisen fynda jag 2 vårjackor(20+50kr) till Love och ett vinterställ(50kr) till Moa som hon kan nästa vinder! :) Var faktiskt vårjacka till Love jag var ute efter så jag blev nöjd!

Idag är Love på förskolan men ska hämta honom lite tidigare för vi ska åka och kolla hans öron. Han sa förut att han hade ont i örat och igår när vi bada tyckte han det var obehagligt att få vatten i öronen. Det har han ALDRIG haft ont av förut. Så vi får väl se vad dom säger.
Efter det ska vi hämta pappa på jobbet och sedan åker jag och Moa till Marika och Alvin och busar lite medans Tobias och Love åker till Vänersborg för att "visa upp" bilen. Vi blev ju påbackade för ett tag sedan så dom måste kolla vilka delar som behövs för att laga fronten på bilen.

Lite uppdaterat iaf. Jag måste bli bättre på att uppdatera här!!

Frukost

20110307315 (MMS)

Moa har med sig sin "kompis" vid frukosten ;)


Idag har varit en härlig familjedag! Efter...

Idag har varit en härlig familjedag! Efter frukost tog Tobias och Love bussen till överby för Love tycker det är så kul att åka buss. Jag och Moa åkte bilen ut och mötte upp dom där. Vi hade en del ärenden där men vi hann med en fika också. Det tog sin tid så när vi kom hem var det dags för en mumsig middag. Och nu på kvällen åkte vi och "simma" hela familjen. Trots att Moa var hur trött som helst så märktes det inte i badet. Hon älskar det! :) Hon är som en liten fisk i vattnet. Love tycker också om det jätte mycket. Vi har två vattendjur till barn. Hehe. På kvällen somna Moa tidigt så Love fick sitta och mysa med chips och popcorn med oss. Älskar min familj!


RSS 2.0