Hur F*N kör folk??

Ärligt talat så börjar man undra vart folk får sina körkort? Folk kör som dårar! Kan man inte trafikregler kanske man ska ta och kolla upp det! Häromdagen var det en som gjorde ett filbyte mitt i en korsning och över 2 övergångsställen. Folk parkerar som dom snott bilen och bara ställt den där. ok, det är väl ingen trafikfara så men irriterande när man knappt kommer in i bilen!
Sen dom där som kör i typ 30 på en 50 väg....varför gör dom det?? Blinkar när man svänger. Varför inte ha lite framförhållning så folk i andra bilar vet att du tänkt svänga??? Ronellkörning...är det någon som kan dom reglerna? Det är inte många gånger man ser folk som gör "rätt" när dom kör i en rondell.. Usch...man måste verkligen vara på sin vakt när man är ute och kör!! Börjar bli riktigt irriterad på folk som inte kan köra bil!!

Kommentarer
Emma - Miio o Alex mamma.

Haha, JAAA.! Folk som inte kan parkera retar mig till vansinne.!! Haha. Illa.

Joo jag är ingen pysslare heller egentligen men jag vill såå gärna att barnen ska ha en positiv och kreativ miljö i sina rum och det gör så mkt med alla små detaljer ju. :D

2011-02-27 @ 11:11:14
URL: http://emmaevelinah.blogg.se.blogg.se/
Emma

Haha nää inte till 100% men nästan =) Tror inte det gick att missa på rul =)

2011-02-27 @ 16:30:25
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Emma

=) Nja, jag vet inte. Haha! Tycker det är jätte svårt med namn. Vi hoppas kanske se det på bebisen, precis som vi gjorde med Melvin, hihi

2011-02-27 @ 18:25:06
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Emma - Miio & Alex mamma

Haha, nää shiiit tror du.! Hoppas inte det blir värre.!! Haha. Jag tror nog mkt nu är för alla bäbisar jag har runt migb. Skulle juh aldrig skaffa en nu när jag går i skolan för det måste avslutas först. Och sedan när barnen är äldre är det juh såå mkt annat jag vill göra. Nyår i sälen, utlandssemestrar 2ggr om året osv.

Njuta med den familj jag redan har lixom.. Aja, man får la se.

2011-02-27 @ 18:53:57
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Malin [Foto & vardag]

På hälsokosten :)

2011-02-27 @ 19:28:18
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Emma

=) Nää inga speciella namn faktiskt. Men vi hade ju pratat lite om Melvin i början av graviditeten men sen inget mer =) Men så när han kom såg han ut som en melvin, hihi! Jo det är kul med namn faktiskt, men jag tycker det är sååå satans svårt bara. Haha! Man ska ju vara överens också, hehe.



Visste du namnen på barna innan?

2011-02-28 @ 07:48:06
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback