Alingsås!!

Japp, idag blev det en tripp till Alingsås för att hälsa på Tobias syster Michelle och hennes man Olof. Vi hade ingen aning om vart dom bodde eftersom vi aldrig kommit iväg och hälsat på dom innan (tyvärr). Så vi började alltihopa med att parkera på fel sida av stan. Så det blev en liten promenad för att ta sig dit men det gör ju inget i en så mysig stad! Så efter en liten trevlig pratstund hemma hos paret Piercewall tog vi oss ut i solen och värmen. Vi köpte med oss sallad och gick till en park och picknickade!  Mysigt mysigt och väldigt trevligt! Michelle tog några bilder på oss när vi satt där. Vi tog oss friheten att låna några bilder av henne för dom blev såååå otroligt bra!! Hoppas det går bra!
  

Sedan skulle vi då hem. Det gick väl sådär. Efter en liten felkörning så hittade vi ut ur Alingsås också. Sedan gjorde vi en liten avstickare och åkte på kalas i Flakeberg. Men nu är vi hemma iaf och ska snart lägga oss och sova!

Kommentarer
W I L L I A M S . M A M M A

vilka fina bilder =)

2008-08-02 @ 10:59:09
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Puppan

Sicka fiina kort,, helt otroligt var sööt han är lille skrutten...

2008-08-02 @ 14:13:59
URL: http://puppan91.blogg.se/
Michelle

Hej! Det var jättekul att ni kom! Men jag saknar bildena där du var med haha! Du blev ju jättefin så det är bara att lägga upp dom med. Inget fusk nu ;)

2008-08-03 @ 20:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback