Nice dag!

Ja, dagen börja med att jag gick upp 9.20. Skööööönt!! :) Sedan var det frukost, bus och sånt som hör till. Klockan 13 gick Love och la sig så då hade jag och Moa en liten mor och dotter mysstund! :)
När Love vakna börja vi laga mat. För sedan kom momor, moster och morbror på besök och åt med oss. Mys! Nu har Tobias gått på fest och jag har nattat barnen. Vad ska man hitta på nu då när man är alldeles ensam? Får gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt!

Moa - min sötskrutta!


Ny desig!

Nu har Marika varit så snäll och gjort en ny design till mig. Tack! :) Kände att den behövde uppdateras lite..hehe

Nöjd med dagen!

Idag har jag verkligen fått gjort mycket! Är så nöjd med dagen! Love har varit riktigt riktigt gnällig idag!!! Men han får ju ha sina dåliga dagar han oxå! Imorgon ska jag ha barnen själv hela dagen. Tobias ska jobba 8.30-16. Jag är inte specielt orolig utan tror det kommer gå bra. Men det är första gången jag är själv med dom så länge. Vi får väl se om jag står ut...haha...

:)

Idag var det ett nytt besök på bvc. Moa växer så det knakar. 7cm på 5 veckor.. Så nu var hon 58cm lång och väger 4680g. Min stora (lilla) tös!
Så idag har jag tagit fram hennes kläder i storlek 62. Ska försöka komma upp till vinden och se om jag hittar något bland Loves kläder som hon kan använda oxå...

Nu på kvällen var jag och fika med min syster Jenni. Det var lite nice! :)

Mååååndag

Idag har det verkligen varit full rulle heeela dagen! I morses efter att vi käkat och gjort oss iordning åkte vi hem till familjen Blom/Jansson. Där fika vi och tjöta skit. Nice! :)
Efter det körde jag hem Tobias och Love och jag åkte vidare hem till min syster Jenni för att skriva ut inbjudningarna till dopet/kalaset. Men patronen hon köpt passa inte i skrivare så jag fick åka hem till mina päron ist och skriva ut där. Sedan hem och hämta Love och Tobias. Vi skulle åka till ÖF. När vi kom ut på E45 så ringde min mobil. Öf var tydligen stängt denna veckan. Snällt av Emma att ringa och berätta det! Så vi åkte och köpte fika och åkte hem till henne ist. Så Love och Miio fick leka där. Där stanna vi till 19 tiden. Det är alltid så trevligt där och tiden bara flyger iväg! Så när vi kom hem var det välling och sängen för Love. Nu ska jag snart sätta mig och göra klart inbjudningarna. Sedan blir det sängen. Hoppas på en bättre natt inatt!

1 månad

Japp, tiden går fort! Idag blir Moa 1 månad. Grattis gumman!
Detta vill vi ju fira med lite fika. Men vem/vilka ska vi fika med? Inte så lätt att ta sig någonstans idag tror jag! Dumma snö! Men vi får se, vi vill ju så då löser vi nog d. hehe...

Igår var jag på bvc med Moa. Fick ögonsalva till hennes ögon. Det ena ögat har ju varat sedan hon föddes. Så nu ska vi få bukt på det. Äntligen. Annars var allt bra! :)

Jag och mina barn




Fixardag

Idag har jag försökt fixa lite här hemma. Städat, dammsugigt, tvättat, bakat muffins och bröd till Love och så har jag äntligen fått tummen ur och ringt för efterkontroll på mvc. Skulle ringt och bokat dopet till Moa också men dom hade bara teletid till 12 så jag får ringa imorgon.
Nu ska jag väl sätta mig och umgås lite med min familj innan det är sängdags för Love och Moa.
När dom hoppat i säng ska jag nog förska få in lite bilder i våra fotoalbum!

Lördag

Idag hade vi inget att göra så jag fråga Tobais om vi inte skulle åka och hälsa på Ulla (Tobias mormor som bor i gbg). Det är ju inte så ofta vi träffar henne! Så han ringde och kolla så hon var hemma och sådär, men vi sa inte att vi skulle komma på besök. Hon berätta att hennes kaffebryggare precis hade gått sönder. Så innan vi åkte till gbg så köpte vi en kaffebryggare. Så det blev inte bara en överraskning att vi kom på besök utan hon fick en kaffebryggare också..hehe :) Så fick hon träffa lilla Moa också. En riktigt trevlig dag blev det! Love skötte sig fint också och gick omkring och titta på alla intressanta saker i mormor Ullas lgh.

Nu sitter jag och väntar på att Moa ska äta sitt sista mål mat inför natten så jag kan sova sen. Imorgon står tipspromenad och brödbak på schemat.

Lördag

Idag hade vi inget att göra så jag fråga Tobais om vi inte skulle åka och hälsa på Ulla (Tobias mormor som bor i gbg). Det är ju inte så ofta vi träffar henne! Så han ringde och kolla så hon var hemma och sådär, men vi sa inte att vi skulle komma på besök. Hon berätta att hennes kaffebryggare precis hade gått sönder. Så innan vi åkte till gbg så köpte vi en kaffebryggare. Så det blev inte bara en överraskning att vi kom på besök utan hon fick en kaffebryggare också..hehe :) Så fick hon träffa lilla Moa också. En riktigt trevlig dag blev det! Love skötte sig fint också och gick omkring och titta på alla intressanta saker i mormor Ullas lgh.

Nu sitter jag och väntar på att Moa ska äta sitt sista mål mat inför natten så jag kan sova sen. Imorgon står tipspromenad och brödbak på schemat.

Antiklimax

Idag efter vi varit och tagit kort på näl så tänkte vi åka och överraska mormor med en liten present. Vi hade skickat efter en mugg ifrån extrafilm med en bild på Love och Moa och en liten text. Så vi åkte och hämta ut muggen på posten och sedan åkte vi hem till mormor Annica. Love lämna över paketet och sa dod (varsågod) och mormor öppna... MEN!!! Tror ni det var rätt mugg? Det var en bild på några fjortisar och ett vänskaps meddelande...hallå!? Hur kan det bli så fel? Så så var det med den överraskningen! Blev riktigt irriterad!!! Ska ringa och skälla på dom imorgon!!! Ville bara skriva det!

Bvc idag

Idag var jag och Moa på bvc. Nu har hon minsann satt igång och börja växa!! 56 cm lång och 4430g. Så nu passar snart storlek 62. :)
Innan vi åkte till bvc så var vi en sväng på överby. Jag köpte mig en tröja som jag ska ha på fotot idag. Vi ska ta kort till tidningen nämligen. :)
Korten som jag beställde i måndags kom idag. Kul kul! Det var ett tag sedan jag framkalla kort nu så det blev en del. Nu måste jag köpa ett album till Moa som jag kan sätta in hennes bilder i oxå.


Måndag

Nu har jag äntligen fått tummen ur och laddat in alla bilder på datorn!! Så nu ska jag skicka efter bilder och sedan ska jag försöka uppdatera med lite bilder här oxå. Men det kanske kommer ikv..

Natten var faktiskt ganska bra! Moa sov till 2.45 innan hon ville ha mat. Sedan vakna hon vid 5 igen och åt och sedan kom Love in och la sig hos oss ungefär samtidigt. Klockan 7.30 vad det dags för mat igen och då ville Love gå upp. Sedan försökte jag somna om men utan att lyckas. Moa ville nämligen inte sova. Men när jag klev upp så somna hon...typiskt! Aja, men känner mig faktiskt ganska utvilad idag. Lite tät i näsan bara. Men det är väl dom flesta nu för tiden.

Här kommer 2 bilder som jag tagit med mobilen så det är dålig kvalité. Men så söta bilder tycker jag! hehe




Kväll

Då var det kvällen och jag är trött. Frågan är om det är någon idé att lägga sig nu, Moa kommer säkert vakna snart och vara hungrig. Aja, vi får se.
Idag har min syster Jenni varit här och färgat håret på mig. Tack! Nästa vecka ska jag nog beställa tid och klippa mig! Tänkte vi skulle ta kort till tidningen nästa vecka så då kan det ju vara kul att vara fin i håret. Men mest för att vi ska köpa bilden efteråt. Annars hade det väl inte varit så noga. hehe..

Love är riktigt trotsig nu. Men det är nog för att Moa i 2 dagar krävt väldigt mycket uppmärksamhet. Hon har ont i magen och vill inte ligga själv då. Så då måste någon hålla i henne hela tiden. Men men...hoppas det ska bli bättre snart. Vi har ju börjat med semper magdroppar.

Imorgon ska vi på kalas. Amanda fyllde 2 år igår. Senare på dagen får vi besök oxå. Så imorgon blir nog en trevlig dag! =)

Bvc

Idag har jag och Moa varit på bvc. Love och pappa stanna hemma och busa.
Moa hade inte gått upp så mycket men tydligen tillräckligt iaf. Jag har lite problem med min ena bröstvårta som är två sår på. Jag tänkte jag ska börja pumpa ur det bröstet tills det har läkt. Hoppas att det hjälper. Såååå jobbigt att pumpa med handpump!! Så nu hoppas jag det läker fort!
Nu ska jag gå och ta snuttan som inte är riktigt njd...ville bara uppdatera lite.. =) Får skriva mer senare.

Så då....bilder tillslut...

Igår blev det besök hos doktorn istället för att lägga upp bilder. Så idag har jag fått till några iaf. Här kommer dom..









RSS 2.0