Snart klart.

201108311514 (MMS)

Snart klart.


Idag firar jag och älsklingen 5års förlovn...

Idag firar jag och älsklingen 5års förlovning. :) Eller firar och firar. Vi har nästan inte setts något idag men nu på kvällen efter barnen somnat har vi satt ihop en garderob. :) Det är så vi firar. Ska nog försöka kolla upp om någon vill ha våra älskade barn några timmar till helgen så vi kan gå ut och äta något ihop. Men det är ju lättare sagt än gjort så vi får väl se. Nu ska vi käka lite vitlöksbröd och ta en öl. :) skål!


Love och Alma. :)

201108281494 (MMS)

Love och Alma. :)


Moa sjunger ;)

201108261481 (MMS)

Moa sjunger ;)


Såg att inlägget innan blev lite knasigt! ...

Såg att inlägget innan blev lite knasigt! På torsdag börjar Moa på riktigt på förskolan men en mjukstart på 4 timmar och sedan ledig fredag. Imorgon ska jag vara själv hela dagen med barnen för Tobias ska jobba. Något sådant skulle det stå mitt i texten där men det har försvunnit. Jaja.. Nu har jag varit på min "nya" arbetsplats. Han jag jobbar hos har flyttat så jag var där i ett par timmar idag och hjälpte honom att packa upp. Jösses vad mycket grejer det stod överallt. Men det är ju så det är innan allt kommit på plats. Det blir nog bra när det är färdigt. :)


Idag var sista inskolningsdagen för Moa. S...

Idag var sista inskolningsdagen för Moa. Så idag hade hon sovit där i 1,5 timma. Duktiga Moa! Så på torsdag börjar hon på riktigt med barnen och Tobias ska jobba. Så jag tror det blir en sväng till öppna förskolan så dom får leka av sig lite. :) Till helgen är det fullbokat känns det som men jag hoppas på en resa till Ikea på fredag iaf!


Moa älskar att Gunga!!

201108211463 (MMS)

Wiiiiiii!!


Måla måla..

201108201457 (MMS)

....det är det enda man gör så fort vädret tillåter. Men nu ska denna väggen (hela, även det gröna) bara målas 1 eller 2 gånger till så är det klart. :) På baksidan iaf. Framsidan är nästa års projekt.


:)

201108201452 (MMS)

:)


Fredag

Idag är det fredag och jag sitter på jobbet.
I förmiddags var vi på inskolning igen med Moa. Hon tycker det är jätte kul men har koll på mig hela tiden. Idag gick jag ifrån en kvart och hon hade väl blivit ledsen när jag gick och frågat efter mig men det är väl en normal reaktion eftersom hon inte "känner" fröknarna än. Men vid lunch åt hon minsann massa mat och satt kvar sist av alla! På måndag ska jag lämna en längre stund och hon ska äta där själv. Vi får väl se hur det går... hehe

Igår röjde jag och Tobias mamma massor hemma i trädgården. Vi tog upp tre stubbar och krattade upp efter att vi tagit ner häcken. Sopade uppfarten och målade det sista på vårat garage.
Nu är det bara en vägg kvar på baksidan som ska målas så vi hoppas på lite fint väder framöver!!!

Saknar min lilla familj där hemma!!! :(

Gung gung!

201108171443 (MMS)

Gung gung!


Vi har klippt till...

201108161436 (MMS)

...detta lilla träd. Det spretade åt alla håll och hade nog inte blivit klippt på några år!!


Tisdag

Nu sitter jag på jobbet. Längtar efter mina älsklingar där hemma!!! Efter jobbet idag blir det bvc med Moa. 1,5 års kontroll 1 månad för sent typ...hehe Men vad gör det!? Ska bli kul att se vad som händer idag. Kommer inte ihåg vad dom kollade när vi var med Love på den kontrollen. Men men...

Ikväll blir det lite trädfällning hemma om det är uppehåll. Ska bli gött att bli av med det. Ska väl försöka få bort några "stubbar" eller vad man kan kalla det. Massa grenar som sticker upp från att någon kapat en buske men inte tagit bort allt.

Så ser min dag ut och imorgon börjar vi skola in Moa på förskolan. Lite nervöst men det ska allt gå bra! :)

Idag har jag hunnit röja massor här hemma ...

Idag har jag hunnit röja massor här hemma medans Moa sov och mina grabbar åkte till affäre och handla och sedan klippte gräset. Känns gött att få iordning ytterligare lite! :) Love lyckades hoppa sönder en planka på en utav utefotöljerna. Men det var Tobias så duktig och fixa med en gång. :) Idag har vi ju inte kunnat göra så mycket ute men det känns skönt att kunna greja här inne utan att känna ett tvång att vara där ute och måla. Sen är det ju väldigt skönt när det blir klart ute naturligtvis men man vill ju gärna trivas inne oxå. Men efter idag känns det allt lite bättre! :)


Skäll

201108141414 (MMS)

Moa skäller på mig. Ajja mamma! Haha...så har hon börjat. Tex när man vill pussa på henne och hon inte vill så säger hon -Ajja pappa eller ajja mamma!! Skruttan! Hon tycker inte om att ha tröjor på sig heller så dom åker av titt som sätt. Även strumporna. Dom åker nog ännu fortafe..hehe


Söndag 14/8

Nu för tiden har jag inte mycket tid att sitta och uppdatera. Men det kommer bli bättre med det så fort vi målat färdigt där ute och kommit iordning lite mer här inne. :) Nu är iaf huset målat och fodren runt fönstren. Bara garageväggarna kvar. Fast den ena är bara halva kvar att måla en gång så där är vi nästan klara oxå. :)

På Onsdag ska Moa börja sin inskolning på förskolan. Spännande! Undra hur det kommer gå!! =/ Jag tror ju inte att det kommer vara några problem men bara däför kommer det säkert bli svårare än vad jag tror. Vi får väl se.

Undra vad som händer idag. Tråkigt väder ute och både jag och Tobias är lediga. Någon liten utflykt får det väl bli för barnens skull men annars får det nog bli att röja lite mer här hemma.

Jag vill till IKEA! Men det får nog vänta någon vecka till...

Nya mössor.

201108121399 (MMS)

Köpte mössor till barnen på rea :)


Trött

201108111396_1 (MMS)

En trött Moa efter ett par timmar på vattenpalatset. Kanorna var en hit för båda barnen!!!!


Hus utan byggställning.

201108071354 (MMS)

Nu är allt grått på huset målat. Så fönster kvar att måla och sedan ge sig på 2 gröna väggar...


Galen Moa ;)

201108071345_1 (MMS)

Galen Moa ;)


Nice!

201108061342 (MMS)

Förrådsdelen blev klar idag. Såhär ser våran baksida ut nu. Såååå fin!! :)


Vilken dag!!!

Usch usch!!! Idag har inte varit någon höjdardag för mig!! Moa har varit gnällig i vanlig ordning! Kan bero på tänder men hon har aldrig klagat över det förut. Men nu i några dagar har hon varit helt otroligt gnällig! Jag blir heeeelt tokig! Så när jag väl fått henne att somna idag så la jag henne i sängen och tog på Love regnkläder och gick ut. Jag behövde ju måla!!!!! Men efter ca 10min behövde han gå in och göra nummer 2 om man säger så. Bad min mor att hjälpa honom men han ville inte ha någon hjälp så han gick in själv. Han brukar sitta där rätt länge så jag tänkte bara göra klart det jag höll på med och gå in sen. Men efter max 1 min så sitter han där inne och ropar! Så Moa vaknar. Grrrrr! Kommer in och då har han inte ens gjort det han skulle utan bara kissat. Hallå! Fatta att jag blev sur. Moa somnar nämligen inget mer även om hon bara sovit 10 min. Så idag har hon skrikit och skrikit typ hela tiden. Som tur är har ju barnens farmor varit här och målat så det har hänt något idag iaf! Och mina föräldrar har gjort klart förrådsväggen som dom började med i förrgår. :) Så den har vi målat idag oxå. :)
Men nu sitter jag här med 2 barn varav ett jätte gnälligt! Så det får bli tidigt i säng idag!!! För dom alltså. Jag ska MÅLA!!!!

Bara målning kvar!

201108051335 (MMS)

Allt ovanför midjeplåten är nu målat. Iaf en gång. Hoppas kunna måla lite mer när barnen somnat. :)


Resultat

201108021317 (MMS)

Såhär ser huset ut nu. Det är ju inte färdigt än men man ser ju på ett ungefär hur det slutgiltiga resultatet kommer se ut. :) Jag är så nöjd! Det blir så otroligt fint!! :)


Varmt varmt!

Så härligt med värme! Önskar bara att Tobias var ledig också så vi kunde åka och bada!! Men men....igår åkte jag och bada själv med barnen men min bror, hans tjej och deras kompis med barn var ju där så jag kunde få lite hjälp. Det gick iof ganska bra men Moa börjar ju frysa så fort och då vill ju inte Love gå upp. Så han fick bada lite till med Nisse. Idag är det dock lite svalare ute så man kan nog klara av att vara ute utan att svimma av värmeslag...hehe
Får väl ta barnen till lekparken här en stund kanske.

Bygget på våran baksida går fort! Idag eller imorgon är dom nog klara. Sedan ska ju panelen på garaget bytas ut också men det kanske vi kan fixa själva. Vi får väl se. Ska bli skönt när det är färdigt så vi kan röja upp på baksidan och börja utnyttja den delen av trädgården också!
Här inne händer inte så mycket just nu. Lite svårt att greja med 2 barn. Men men....vi har ju många år på oss att få iordning ;)

Imorgon är både jag och Tobias lediga så då ska vi väl få till lite röjning iaf :)

RSS 2.0