Eftermiddagen

Idag när vi hämtat barnen från dagis så åkte vi till McDonalds. Moa har aldrig ätit där så Love tyckte Moa skulle testa det. :)


Sedan åkte vi till trestads lekland och busa lite. :)


Och så lite glass på det ;)



Tisdag

Idag ville barnen se ut som fjärilar. Klart dom fick d ;) Moa ville pussla så Love skulle hjälpa henne. Det sluta med att han gjorde alla 3pussel själv ;) Här är en bild på mina älskade grabbar från i lördags. ♡♡

Söndag?

Söndag är en vilodag va? ;)
Okej. Jag börja faktiskt dagen med sovmorgon. Tack älskling! :)
Men sen har det varit full fart! Dusch, frukost, handla tapetlim, röjja för tapetsering, tapetsera (eller jag hjälpte min kära bror som tapetserade. TACK!), simskola, dammsuga, våttorka, ställa iordning Moas rum, måla en vägg och sedan iväg på powerwalk med goa Emelie och Angelica. Där emellan har jag tvättat 3maskiner tvätt och hängt den. Och nu på kvällen har jag vikit massa tvätt. Så snart ska jag lägga mig för att gå upp klockan 6 och jobba imorgon. Mycket bra dag!
Här kommer en liten bild på tapeten.



Bowling

Barnen tyckte d va kul att bowla och dom fick lite äppeljuice och tacochips att mysa med. :)





På jobbet

Ja då sitter jag på jobbet igen. Gårdagen var en bra ledig dag.
På morgonen målade jag väggen som vi byggde för några månader sedan. Den här inte varit så prioriterad men nu ska väggen till Moas rum bli färdig! :)
Så medans jag måla så skura Tobias toaletterna hemma. :)
När jag var färdig åkte vi och kolla på tapeter till Moas rum. :)
Sedan åker jag och barnen och lekte med några kompisar och Tobias till jobbet. När vi åker hem blev d mat och sedan kom min kära bror Nisse med sin tjej Anna. Så vi fika lite och så foga Nisse väggen. Så den ska jag måla en gång till i helgen och sedan är det lister som ska upp. Hoppas Nisse kan komma och tapetsera i helgen oxå så vi blir klara med den snart. :) Så kommer bilder sen.
Jag fick en liten present av bror min igår oxå.

Så nu ska d bakas cupcakes! :)
Tyvärr har jag blivit lite förkyld så idag startade jag dagen med denna

Efter jobbet idag ska familjen åka och bowla. :) Får se hur d går för barnen.




Mammas hjärtan ♡♡

Hittade Love och Moa såhär. Love gosa på Moas rygg och sjöng en fin sång för henne. :)


Sen klippt jag Love och så blev det ett bad. :)



Kokos :)




Stor och liten.

Idag åkte vi till Innovatum för att kolla in vad det fanns för kul där. Det här rummet roade mig mest iaf. ;)




Nu är vi i Grästorp och hälsar på min farmor. På vägen hit såg vi 2 trafikolyckor varav en hade hänt typ 10sek innan vi kom. En rejäl krock men det var så många som stanna så vi åkte vidare.
Snart ska vi på ljusfestivalen här i Grästorp.

Shopping

Idag tog jag med Love för att handla skor till honom. Igår upptäckte jag nämligen att han vuxit ur alla sina skor. Men han tyckte inte det var roligt alls att prova skor så vi får väl se om det blir några. Får kolla i några mer affärer. Men nu har vi tagit en liten fikapaus. :)




Promenad

Idag på eftermiddagen tog vi på oss ytterkläderna jag och barnen för att gå ut i skogen. Love ville leta efter saker att pyssla med och så kantareller såklart. hehe
2Timmar var vi ute och gick och till slut hittade vi lite svamp men det blev massa kottar, pinnar och andra små saker att pyssla med.

Vi hitta en liten väg att gå på som jag inte viste fanns.



Vila trötta små ben.


Moa tyckte det var roligast att plaska i allt vatten hon såg. ;)


Min älskade plutt ♡



Love älskar verkligen att pyssla. Idag var det pärla som gällde. :)

Helg

Ja då var det helg. Vi är lediga. Inte så vanligt!
Men igår blev det en sväng till Överby för att lyssna på Rut-Kerstin och Redige Ragnar(eller vad han nu heter). Dom sjöng och dansa och så träffa barnen trollen oxå. :)
Inhandling av lördagsgodis och sedan hem för middag.
Jag tog mig ut på en löprunda på 6km sedan var det myskväll. :)
Idag har dagen börjat lugnt. Litar senare blir det sim för barnen.
Men just nu sitter Love och pärlar och Moa ser på Trassel.



Lördag

Efter en jobbig natt på jobbet tog jag en liten avstickare på vägen hem för att beskåda och njuta av detta..



Kapat barret

Idag gick jag och klippte mig. Var ju alldeles för längesedan det hände sist så det var skönt att få d gjort :)
Såhär blev d.

Jätte nöjd faktiskt! Man får ju testa lite nya frisyrer :)

Oväntat besök

Väldigt tur att jag fick för mig att baka idag för vid 15 så fick jag oväntat men trevligt besök av min syster Jenni och Hilda. Sen kom Tobias hem från jobbet och även Nisse och Anna dök upp. Så Nisse fick frisyren fixad av Jenni och vi fick druckit lite kaffe och ätit goda muffins. Blev riktigt lyckad faktiskt tycker jag. och då pratar jag inte om utseendet på dom utan smaken ;)



Hemmadag

Idag blev det att vara hemma för att Love hade feber igår. Men idag är febern borta. När han vakna i morse kändes han varm men det var nog bara för han legat under ett varmt täcke för det gick fort över.
Men mys i soffan blev det för han var ganska slö ändå. =/


Men efter någon timma var det full fart så barnen har härjat här hemma. Jag har rensat garderober, städat, bakat och lagat mat. Så när pappa kommer hem från jobbet ska vi fika lite. :)



Chokladmuffins som jag sen ska ha glasyr på med kaffesmak. Får se hur d smakar :)

Febrig Love

Love har haft feber hela dagen idag. :( Och på sin namnsdag oxå! Men den ville han trolla bort för han ville inte ha namnsdag. ;)
Moster Emma och mormor har grattat honom på namnsdagen iaf. :)
2 timmar efter han fick Alvedon hade han 38.8 stackarn. Men ganska pigg ändå. Hoppas den gått över tills imorgon!
Nu sitter jag på jobbet och vill bara hem till mina gosar! Är jätte trött efter en jobbig natt oxå! Sov hos Love ifall han skulle spy mer. Blev bara några hulkningar vid ett tillfälle men inget spy. Däremot skulle han dricka vatten en gång i timmen typ och upp och kissa 3ggr. Sen vakna jag så fort han lät oxå. Var liksom på helspänn!
Imorgon blir det VAB iaf.

Dagen

Dagen har varit bra. Varit hemma och.myst på förmiddagen och sedan blev d öppna förskolan.
När vi kom hem så kom det stora maskiner och tog bort asfalt utanför. Dom ska väl laga sprickor och sånt antar jag. Mycket intressant tyckte barnen. :)


Sedan åkte jag på mindfulnesskurs och barnen åt kvällsmat och kolla på Bolibompa. När jag kom hem sov dom. Men Love vakna med feber och klaga på huvudvärk. Sedan spydde han en gång och febern försvann. Konstigt! Undra vad det kan vara!
Hoppas d inte blir något mer av detta iaf!
Glömde lägga upp en bild på mina söta barn som ville bli målade i ansiktet när vi kom hem från trolldagar. Dom sa hur och med vilken färg jag skulle måla. Detta blev resultatet. :)



RSS 2.0