Nya frisyren!

20101230775 (MMS)

Nya frisyren!


Grisen ;)

20101230782 (MMS)

Grisen ;)


Love sover men Moa är VAKEN!

20101229770_1 (MMS)

Love sover men Moa är VAKEN!


Ok, det blir grisigt men hon äter iaf!

20101228755 (MMS)

Ok, det blir grisigt men hon äter iaf!


Nintendokontrollen i högsta hugg.

20101227751 (MMS)

Såhär hitta jag henne... Lite ironiskt nog står det dessutom "i wasn't born yesterday" på hennes tröja/body.. hehe


Sitter på jobbet och fryser.

20101226740 (MMS)

Igår var jag verkligen trött och frusen! Idag har det varit mycket bättre. Det tar hårt på en att fara och flänga hela julen!!


Den nya cykeln.

20101226732_1 (MMS)

Den nya cykeln.


Julen

Tänkte bara göra en snabb update om julen, Den har varit minst sagt hektisk men VÄLDIGT trevlig!! Barnen har fått så mycket leksaker så jag tror vi skulle behöva flytta till en dubbelt så stor klägnhet...hehe Man kanske skulle ta och rensa lite bland deras saker.... Så för släkt och vänner som vill fira Moa på hennes ett års dag om en Månad. Ni får gärna köpa kläder eller bidra med en peng till hennes konto. Dom behöver INTE mer leksaker!! ;)

För övrigt så går Moa massor nu. Eller ja....hon älskar att gå men hon vågar inte riktigt gå så långa sträckor än. Men 2-3 meter utan mål har hon nog gått iaf. Min duktiga fis :)
Nu ska vi sova, imorgon är det jobb för mig på schemat.

Fin gran va? :)

20101223563 (MMS)

Fin gran va? :)


Fin i kanten

20101222515 (MMS)

Kolla hur "fint" hon håller i sin smörgås ;)


Pepparkakor.

Idag har jag och min älskade son bakat pepparkakor. :) Igår kväll när barnen somnat gjorde jag degen som skulle ligga under natten och idag gjorde vi massa roliga pepparkakor. Jag köpte formar på höstmarknaden i Vänersborg. Jätte roligt tyckte jag med pusselbitar, grodor, katter, dinosaurier, gitarrer, bilar, tåg, elefanter o.s.v. Imorgon tänkte jag att vi skulle måla med glasyr(eller vad det heter) på dom. :)

Undra vad man ska hitta på imorgon??? Något måste man ju fördriva dagen med. Jag vet iaf att det blir tvättning! För tvättkorgen är överfull!!!!
Skulle vilja hitta något att ha på mig på julafton så man kanske skulle ta sig ut i affärerna. Vill komma iväg och träna också men vi får väl se vad som händer..

Mums med glass! :)

20101219493 (MMS)

Mums med glass! :)


Första stegen

Jo jag skrev ju att jag lurat Moa till att gå ett steg. Idag fick hon gå mellan mig och Tobias. Så jag tror nog det blev 3 steg iaf. :) Hon är ju lite feg men imorgon ska vi träna lite igen...hehe Hon tyckter det var jätte kul och skrattade massor... Min sötromp! :)

Idag har vi haft en del för oss. Klockan 11 gick jag och Moa på tipspromenad med Morfar. Efter det hämta jag min syster och åkte till stan för att köpa en present till Viktoria Miljkovic som kom till världen den 2:e December. Så köpte jag en likadan tröja till Moa också för den var så fin! :)
Sedan hem och äta och så kom Farmor och Alexandra på besök. Så vi fika och prata lite. Sedan hem till familjen Miljkovic för att umgås och träffa det lilla tillskottet i familjen. Sååå söt och liten!!

Så nu blir det väldigt snart sängen!!

......??

20101218486 (MMS)

Ååååååh, va spännande Robinsson är!;)


Svar till Sara:

Den röda hästen som moa hoppar på här längre ner på sidan köpte vi på Lidl eller Netto. men det finns att köpa på Beginners vet jag. Finns säkert i fler leksaksaffärer. Hoppas du hittar en!! :)

Snygging ;)

20101216482 (MMS)

Vist blev han snygg i sin nya klocka och sitt nya halsband!? ;)


Grattis älskling!

20101216475 (MMS)

Idag firar vi med frukost på Ritz! :)


Tomten

20101215465 (MMS)

Love träffa Tomten på Liseberg idag. Han lämna en önskelista till honom och förtydligade att det var en racerbil han önskade sig...hehe... Sötplutt!


Påväg hem från dagis!

20101213391 (MMS)

Var och hämta Love från dagis. Moa och deras kompisar Lionel och Eliona var också med. :)


Lucia

20101213412 (MMS)

Här är min pepparkaksgubbe och min lilla tärna. Så söta så. Tyvärr ville inte Love vara med i luciatåget så i år blev det inga bilder på en lussande Love. Men men...man kan ju inte tvinga honom!


Kolla in min lilla boxare!

20101210377 (MMS)

Kolla in min lilla boxare! Stackars lilla gumman är sjuk i sina ögon. :(


Hopp hopp!

20101207361_1 (MMS)

Moa tycker det är mycket roligt att hoppa på hästen!! :) Bobby Car har hon också kommit på hur det funkar. Så en sån ska hon få i julklapp. :) För övrigt så ser jag nu på detta kort vad Tobias har sett länge. Moa är lik sin gammel morfar. Alltså Tobias morfar. Tobias har sagt det sen Moa var jätte liten men jag har aldrig sett det. Men på detta kortet ser jag vad han menar!! :)


Pepparkakshus

20101206347 (MMS)

Love har byggt ett pepparkakshus med moster Jenni när vi var i Ullared. Så det har allt stått här i nästan en vecka men man kan inte hinna med och uppdatera om allt ;) Bredvid sitter två tomtar. Den ena (den med störst skägg) fick Love av Jenni och den heter God Julafton, sa Love.


Måndag 6:e December

Det var ingen magsjuka Love hade tror jag. Det blev inget mer än en bajsning och sedan fick han feber. Men inget annat än feber. Så jag tror det var katrinplommonen som spöka. Men i förrgår kväll fick Love lite "var" i högerögat. Tänkte inte mer på det. Men igår var han helt röd och svullen och det gegga hela tiden. På eftermiddagen gick det över till andra ögat också. Idag ser det väldigt mycket bättre ut! Fast i det vänstra ögat är det fortfarande ganska rött och svullet. Men Moa fick sig också en släng av detta så hon är fortfarande lite geggig i ögonen. Hoppas detta går över fort nu! Tvättade snuttar, handdukar och örngott igår och gör det även idag. Vill verkligen att detta ska försvinna!!

Sen har jag glömt att skriva att vi var på bvc med Moa på 10mån koll. Hon var 77,5cm och vägde 9600g. Så över medel på längden men på medelkurvan för vikt. Lång och smal ;)

Klipp klipp

20101205328 (MMS)

Jag har kapat barret på henne :)


Klappar

20101204311 (MMS)

Detta är några av alla klappar vi köpt. Jösses! 1,5 timma tog spektaklet att så in dom "tyst" medans ungarna sover. :)


Kladd

20101204304 (MMS)

Moa försöker sig på att äta själv. Det går väl sådär. Men hon tycker ju att det är kul iaf! :D


Då var det dags...

dags att uppdatera. Det var ju ett tag sedan nu!! Men jag har verkligen haft fullt upp!!!
Så den enda ledig dagen vi hade drog vi till Ullared för julklapps inköp men även för att köpa en jacka till mig. Det behövdes!! Var väldigt kallt att gå omkring i min vårjacka!
På kvällen var det sedan julbord. Mycket trevligt!
Onsdag och Torsdag jobbade Tobias HELA dagen så då var jag på öppna förskolan med barnen på onsdagen och igår skulle vi ha träffat Angelica, Anthon, Maria och Nellie. Men Love blev "sjuk". Jag tror det är någon slags magsjuka. Först trodde jag att det kunde varit att han ätit massa katrinplommon dagen innan men när han idag har fått feber och klagar på ont i magen också så är det väl något sånt. Jag vet inte. Igår var han ju jätte pigg och glad efter han bajsat. hmm...ja vi får väl se vad som händer. Vi får stanna hemma idag iaf.
Eller jag sitter ju på jobbet nu men eftermiddagen får spenderas hemma. Det kan ju behövas. Lite städning är det behov av hemma. Blir ju lätt lite lite av det när man inte är hemma eller har två gnälliga barn som ska klänga på en hela tiden...
blablabla...

I alla fall så är helgen bokad. Jag ska på barnloppis imorgon och om det inte syns några mer symptom på Love idag så ska vi åka och kolla på hans Idol Eric Saade imorgon.
Söndag är det tipspromenad i vanlig ordning och sim för Love. Så jag håller alla tummar på att Love håller sig frisk!!!

RSS 2.0