Jag är inte velig!!

Meeeeen nu ska vi inte vara hemma imorgon med Marika och Lukas. Lukas har ju blivit sjuk stackarn och det verkar inte ge sig. Så då åker vi hem till mor och far ist. Så som vi hade planerat en gång förut..hehe... Hela högen är sjuka där hemma oxå. Men men... alla är ju sjuka så om i inte vill sitta hemma själva och glo så får vi hoppas på att inte bli smittade! Vi ska ju bara käka där och sedan skjuta lite fyrverkerier, så Love får se några,( För jag hoppas på att han sover när klockan slår 00.00 och det nya året börjar!) Sedan åker vi hem och käkar lite marängsviss och kollar på fyrverkerierna från loftgången här på huset. Det har vi ju gjort förut..

Då är det alltså bara 1dygn kvar av år 2008 då. Året har verkligen gått fort och vi har fått ett underbart litet tillskott till familjen! Nu är det bara 3 månader kvar tills han fyller 1 och blir en stor kille! =) Våran lille älskling!
Så ett nytt år, nya mål och nya äventyr!!

Jobb och möblering

Nu sitter jag på jobbet. Lite sliten efter allt möblerande idag!!
Nu har Love fått ett eget rum. Hoppas bara det kommer funka! Vi har ju en stor och go soffa där inne som man kan sova i. Det känns som att jag kommer tillbringa en del nätter i den! Hehe... Men det kan ju vara så att han vaknar på nätterna för att vi rör oss och sånt. Så han kommer kanske sova bättre om han sover själv där inne. Vi får väl se..
Tobias skulle sova hos honom inatt iaf men imorgon ska vi väl försöka sova i vårat "nya" sovrum.
Vi passade på att möblera om vardagsrummet också. Det är så roligt med lite förändringar! Mycket slit men det blev ett bra resultat!!!!!! =) Kanske lägger upp lite bilder någon dag...

Sov gott allihopa!


Ändrade planer

Nu har vi ändrat oss angående nyår IGEN! För Loves skull så blir det att stanna hemma. Får förhoppningsvis besök av Marika och Lukas. Så kan vi spela spel och äta lite god mat.
Gött att ta det lugnt och gött för Love att vara hemma med sina saker och sin säng!

Idag har jag varit på promenix i 1,5 timma. Men det nyttiga kompensera jag med att fika två gånger idag. Hehe...
Men efter nyår blir det andra bullar! Då ska vi bli hälsosamma och få bort dom överflödiga kilona!!!!
Ska jobba inatt, jag är trött redan nu! Uscha! Får väl lägga mig med Love en stund nu! Det behöver båda jag och han!!!

Då har det varit jul då..

Japp, jul med massa folk och massa stoj och stim. Inte den bästa miljön för Love! Han har varit en riktig liten gnällis. Han trivs ju bra i den miljön egentligen men han har så svårt att sova stackarn. Då blir man gnällig och JOBBIG! Men men...nästa år blir det väl bättre hoppas v i!! Massa fina julklappar har han och vi fått iaf! =)
Tobias fick sitt fotbad och jag fick min ukulele.. Love fick ett bollhav och massa andra fina leksaker och kläder. Tack alihopa!!
Nu är det snart nyår då. Ska bli skönt med en lugn Nyår. Inte så långt hemifrån heller så vi får väl gå hem om Love inte vill vara med. Så får vi titta på fyrverkerierna som dom skjuter upp i stan. Dom ser vi ju härifrån. Men men...vi får hoppas på det bästa att han klarar av det!!!
Nu kollar vi på körslaget och försöker få Love att sova...

Jag ska bli bättre på att skriva här!!!

Jaaaahaaa.....

Idag ska vi ut och handla dom sista juklapparna. Det känns verkligen inte som att det är jul snart!! När man var liten var det liksom mycket mysigare stämning inför jul. Det var julpyntat hemma, snö ute och man hade lov från skolan. Nu är det liksom inget av dom grejerna som stämmer in. Vi kan inte ha gardiner så då blir det liksom inget stämning. Så kan man inte ha julstjärnor (blommorna) för våra katter tuggar på växterna och dom är ju giftiga. =/
Jaja....det blir ju mysigt iaf att det är första julen för Love. Man är ju mer spänd på vad han ska få än vad jag ska få! =)

Ska jobba inatt oxå. Men sen är jag ledig till annandagen. Gött!!

Tröööööööööött!! 18/12

Idag har jag jobbat. Efter det var det hem och laga mat och sedan ner på stan. Hjälpte Emelie att shoppa julklappar. Sedan gick vi ner till grannarna och spela Wii... Men jag spela inte så mycket för vi har en gnällpelle till son som bara skriker och gnäller. Och för att inte väcka deras små busar så fick jag så snällt sitta och hålla honom...*grr*
Men det kommer väl fler tillfällen...
Imorgon kommer Louise, Mattias och Amanda på besök. Ska bli trevligt! Det var ju ett tag sedan man träffa dom nu!! Så ska Amanda få sin julklapp oxå..=)
Nu ska jag käka något litet så man slipper hungra ihjäl i natt!! Sedan blir det bums ner i sängen!!!

Grattis Älskling!!

Idag har vi haft kalas här hela dagen. Hehe... Med så kort varsel så får man ju vara ganska flexibel! Så dom som kom ick komma när dom kunde liksom. Så nu är han 30 då, min underbara sambo! Grattis!
Love har fått öroninflamation igen =( Min stackare! Så han har sovit dåligt i några dagar nu. Så för att Tobias skulle få sova ut på sin födelsedag så sov jag och Love i vardagsrummet. Så imorses gick vi upp och gjorde oss iordning och gick ut på promenix. Så när Tobias vaknat så hörde han av sig så vi kunde gå hem. Då hade vi med oss en ros och en bakelse till honom. Så fick han sina presenter.
 Han fick ju en present igår oxå...fast det var ju inte så planerat. Men vi fick en katt igår. Ägaren ska flytta utomlands så han behövde någon som kunde ta katten. En jätte mysig katt. Så vi tog hem henne igår. Hon har blivit lite modigare nu, men annars har hon bara legat och tryckt under sängen hela dagen. Men våra andra katter var väldigt nyfikna fast rädda när dom såg henne. Så nu är dom instänga så Issa kan bekanta sig med hemmet lite mer. Så får dom komma ut en sväng til imorgon så dom kan lära känna varandra. =) Det ska nog bli bra!
Nu ska jag gå in till min son som vägrar sova. Han har nog ont i örat stackarn!


Lisa heter hon egentligen men blir lite jobbigt med två Lisa i samma hem så vi ar döpt om henne till Issa. =)


Julgodis

Idag var det tipsromenad som varje söndag. Sedan hem och greja iordning så gott det gick med en bnällig unge som man är tvungen att bära omkring på. Sedan hämta vi hem pappa Tobias från jobbet. Så kom Jenni hem till oss och baka julgodis. Smaskens! Knäck, ischoklad och rischoklad. =)
Nu sitter jag på jobbet....tror vi får ringa barnmottagningen imorgon och försöka få en tid att åka upp med Love. jag gissar på att stackarn har fått öroninflamation igen. Han vägrar nämligen sova. Eller ja...han sover bara om han får sitta upp och sova... Det är ju lättare sagt än gjort. Så dom senaste dygnen har han ju inta sovit allt för mycket på! Trodde det var för att han var snuvig. Men nu känns det mer som att det är öronen...vi får se. Han har nämligen inte feber som han hade sist...men men... Hoppas vi får en tid imorgon iaf!

Lucia

Ja då var det 13:e December och Lucia. Jag jobba ju i natt så jag kollade på Lucia klockan 7 på tv:n. Det var väl sådär. Var ju som ett repotage mer tyckte jag. Jaja...Love ska nog få ha sin tomtedräkt på sig idag.. =)
Vill få lite lucia stämning!! Men det är svårt när man inte firar det i skolan eller nått sånt. Får väl kolla upp vilken tid det är på stan idag så får jag gå dit. =)
Ska iaf hälsa på Marika idag. Det var ju ett tag sedan man träffa henne nu! Sen blir det väl en myskäll för mig och Love. Tobias jobbar ju ett dygn nu så..=( jaja.....

12/12-08

Idag vakna jag och Love klockan 8. Då gick vi upp och åt frukost. Love fick sin laktos och glutenfria gröt till frukost och jag käka lite flicngor. Sedan fick han ny blöja och så gick vi och lekte en stund. Efter en stund var det bara att byta blöja igen för det lukta så konstigt ifrån den.. ;) Så var det då dags att sova igen för Love. Han orkar bara vara uppe 1timma ungefär varje morgon innan han vill sova igen. Så jag gick in och skulle få honom att sova men jag somna själv oxå. Så vi vakna vid 10 och sen ringde Angelica och tyckte vi skulle följa med ut på promenix. Så vi gjorde oss iordning och fick och mötte upp henne. Så gick vi och träffa Linda på stan så gick vi en promenix. Men Love gillar inte det där med promenader. Jag har en liten Teori om att det kan vara för att vagnen skakar så alla hans bubblor i magen börjar flytta på sig. Jag tog upp honom så länge jag orka för att han skulle få rapa men det hjälpte inte. Så jag fick gå hem med honom. Så jag bar honom hem...usch! Jag  var helt slut och jätte svettig när jag kom hem. Men när vi väl kom innanför dörren så la han en jätte rap. Sen var det bra... jaja...gott att det kom upp!
Så har Loves farmor varit på besök idag oxå. =)

Glömde skriva igår att vi var på bvc. "Lille" Love är nu 74cm lång och väger 9880g. Han börjar bli stor nu! =)


Jag skrev igår att blodprovet var för laktos och komjölk... Men det är ju fel. Det var för gluten och laktos. Skriver det ist för att bara ändra i texten för ingen läser väl samma text 2ggr.. Så den som redan läst det får veta det oxå..=)

Min prins

Nu har min prins varit jätte duktig i ett par dagar! =) Han har sovit hela natten i sin egen säng. Han var ju vaknat flera gånger men han har somnat om i sin egen säng. =) Igår var vi och tog blodprov på Love för att se ifall han är allergisk mot komjölk eller laktos. Då stack dom honom i fingret och satt och klämde ut droppe för droppe i typ 5 min. Men Love sa inget...han satt bara där så snällt och kika på en leksak. Han är såååå duktig! =)
Idag har vi varit på öf oxå. Alltid lika kul för honom när vi åker dit! Så han har lekt med dom andra barnet och krälat omkring på golvet. Så har jag sett att han försöker sätta sig upp från liggande oxå. Hoppas han kommer på den tekniken snart!
Nu ska vi bara leka och mysa resten av kvällen! Pappa Tobias är på jobbet så vi får klara oss själva. Men det ska väl gå bra! =)

Jobb

Idag har jag jobbat, så har jag hunnit klippa mig oxå. Nu sitter jag på jobbet igen. Ska jobba natten här. Imorgon ska det bakas massa lussekatter. Vi ska göra en deg med saffran och en med kardemumma. Så vi var och handla saffran idag....sviiiiindyrt!! 20kr för 0,5 gram. Vi skulle ha 4 påsar...men blev bara 2. Ska nog köpa en till imorgon. Vi kom fram till att det kanske behövs. Tråkigt om det inte blir någon smak. Då har man ju köpt saffran i onödan!!
Synd att jag aldrig kommer iväg till Unga föräldrar! Vill ju dit men är alltid något annat som kommer ivägen. Men imorgon ska vi se om vi inte kan komma iväg en sväng till ÖF iaf. Kul för Love som älskar andra barn! =) Han blir så glad av att se andra barn!! Min älskade stackars skrutt som har så ont i magen!! =(  Hoppas han får sova bättre i natt än vad han gjorde igår natt!! jaja... God natt!!

Ute igår

Så igår var det utgång då... 1,5 år sedan sist. Så nu är det ju inte samma folk ute så man kännde ju inte så många. Men tur att det var så trevligt folk jag var ute med då!! =) Hade en jätte kul kväll meeeeeen.....det är ju inte direkt så man saknar den tiden man var ute varje helg! Så roligt är det inte!! Det är liksom trevligare att umgås med vänner hemma! Men men....nu var det gjort iaf så nu kan vi vänta lika länge till nästa gång! Hehe..

Idag ska vi åka och handla och så ska vi laga mat till Love. Kanske blir en sväng till mina päron oxå..dom har ju kommit hem från sin semester nu...

Ullareeeeeeeed

Så idag kom vi iväg till ullared då. Det var kolsvart och dimma ute när vi åkte så man såg inte många meter framför bilen.. Men det gick bra som tur var! När vi sen åkte förbi edet rasta så tuta vi som dårar. Angelicas bror skulle hänga på där...så han körde ikapp oss. Meeeen han hade ju ett litet problem. Han hade ingen spolarvätska och det var väldigt smutsigt på vägarna så jag fick spruta massor så det skvätte bak på hans rutor..hehe Så det gick ju åt lite för man var tvungen att spola massa gånger!!!!
Så när vi shoppat i c 5 timmar och styrde bilen mot Ikea så upptäckte jag att min spolarvätska nästan var slut...men jag fick vara sparsam!! Så in på ikea och äta och shoppa lite till. Sedan åkte vi hem. Jag såg ju sådär lagom mycket när jag kom till thn för då var spolarvätskan helst slut!! hehe Men vi får köpa ny imorgon!

Imorgon ska jag för övrigt jobba och på kvällen blir det utgång. Nu är jag helt slut och ska hoppa i säng!!

Begravning

Idag har jag varit på begravning. Min pappas morfar dog nämligen för drygt 1 månad sedan. Han blev 97 år, så han tyckte han hade gjort sitt här i livet och ville inte leva mer. Så han somna in den 24:e oktober tror jag det var. Skönt för honom! Så idag var det då hans begravning. Jätte fin var den och efter vi tagit farväl av honom var det mat i  byggdegården. Det var jätte trevligt och jätte god mat! Det är klart det är sorgligt att aldrig mer få träffa honom men man kan ju glädjas åt att han har det bra nu!! En dag kanske man återförenas....vem vet?

Nu sitter jag på jobbet iaf. Ska jobba natten här..imorgon blir det babysim och ett besök hos barnläkaren. Hoppas vi kan få lite mer svar på vad det kan vara för fel på Loves dumma mage!! Min stackars lilla älskling!! Älskar han såååååå!!!

Idag då..

...så började jag och Love dagen med att gå upp klockan 8. Då fick Love väling och sedan en torr blöja. Så efter en timma så är det dax att sova igen för Love. Men idag sov han bara 10min så jag hann precis duscha. Sen var det lek för fulla muggar innan vi gick ner till stan och träffa Marika. Det var ju ett tag sedan nu så det var trevligt! Men nästa gång kanske vi kan träffas en längre stund! ;)
Sen gick vi hem för att Love skulle äta. Men tdå somna ju han... Så sov han i över 1 timma. Det var ju både bra och dåligt. Bra för att han sovit riktigt dåligt i 3 dagar nu men dåligt för vi skule träffat Angelica lite efter 12. Men vi fick flytta fram den tiden lite och vi hann iaf med det vi skulle göra. =) Anthon var ju så snäll och sov hela tiden.
Min nya mobil kom idag oxå...gött att veta att mobilen funkar när man vill!!!
Nu ska jag gå och lägga mig snart.

RSS 2.0