Ny frisyr.

2012-05-30-933 (MMS)

Ny frisyr.


Bildbomb

Love sitter på traktordäcket när vi var på kosläpp i nuntorp. Traktorn var nog det poppuläraste på hela den dagen. Förutom när två kossor bajsa då. Väldigt spännande!! ;)
Mosters söta Hilda! <3
Mjölk fick vi med hem från kosläppet. Moa valde att dricka den såhär ;)
En trött Moa efter kalasande. :)
Loves snigelsamling. hehe
Dålig bild, jag vet. Men ville bara visa vad barnen roar sig med när dom badar. Dom låtsas att duschmunstycket är en telefon. Så ringer dom runt till massa folk. ;)
Gosiga nybadade barn. <3
Grodan Moa dricker välling :)

Barnens besök på mitt jobb

Elrullstolen verkade spännande.
Hur dom hitta in i detta trånga utrymme vet jag inte. Men kul var det tydligen ;)
Och Moa ville också testa såklart! :)

Barnens nattning ;)

Ja här hemma är sömn inget populärt alls faktiskt!
T.ex hittade jag Love iklädd pepparkaksdräkt när jag trodde han låg och sov ;)
Moa sover som en banan.
Love tog på sig dom kläderna han skulle ha dagen efter. "Det går fortare imorgon då" var hans kommentar. ;)
Och idag gjorde han en repris ;)

På jobbet..

Sitter på jobbet och har lite tid över. Som vanligt när man jobbar eftermiddag. Finns inte så mycket att göra då. Så jag tänkte jag kunde skriva några rader här. Har ingen aning om vad jag ska skriva egentligen men kände att det var dags för en uppdatering!!!
Haft en bra vecka! Var ledig lördag till tisdag så jag har njutit av mina barn och deras sällskap! Tobias har jobbat en del så har varit mycket själv med barnen. Och av någon konstig anledning uppför dom sig alltid mycket bättre när jag eller Tobias är själva hemma med barnen. Konstigt det där att dom inte tycker det är bättre när vi är båda hemma så dom kan få mer uppmärksamhet! Tror jag skrivit om detta förut men men...
Härliga underbara älskade ungar! Underbart att spendera tid med dom!!

Nu sitter jag som sagt på jobbet och jobbar tills sent ikväll och sen hem och sova för att börja tidigt imorgon. Har planerat att gå ut en sväng imorgon och svänga dom lurviga med min syster. Ska bli riktigt kul!! :) Men då gäller det ju att man får sova bra inatt! Annars är man ju dödstrött vid 23tiden imorgon ;)

Har ju tänkt lägga in lite bilder men har varit för lat helt enkelt. ;) Ska försöka lösa det någon dag! ;)

Moa ramla på näsan.

2012-05-15-709 (MMS)

Men det gick bra. Väldigt söt blev hon iaf ;) Hon är alltid otroligt söt men tyckte det var väldigt gulligt med en smutsig näsa ;)


Love kör traktor!

2012-05-06-630 (MMS)

Förra helgen var vi på kosläpp på nuntorp. Där fanns det ett roligt plank som man kunde sticka in/ut huvudet i. Då kan det se ut såhär ;)


Trädgård

Idag kom barnens farmor hit på besök. Med sig hade hon lite Mossbekämpningsmedel och gödsel. Så att vi "bara" skulle fixa gräsmattan blev väldigt mycket mer!! Vi höll på i flera timmar och nu är det så fint där ute!! :) Men aj va ont jag har i min handled och fingrar nu!! =/ Men det är bara att bita i det sura äpplet. Det går väl över ;)
Tack för hjälpen idag Gunilla!! :)
Vi rensa massa ogräs, gjorde en rabatt med rabarber, smultron och jordgubbar. Tobias grävde upp flera buskar och plantera ner en buske där det var ett hål i häcken.. Är så nöjd med dagen! Barnen lekte så bra under tiden! :) Toppen dag!
Imorgon åker vi på kosläpp. Får väl se vad barnen tycker om det!

RSS 2.0