Love sitter och degar.

dsc01185 (MMS)

Love sitter och degar. Barnen på dagis gör ju det ofta men Love får ju inte eftersom det är vete i. Men nu har vi gjort egen deg till honom.:)


På promenad

dsc01179 (MMS)

Nu blir det en liten promenad och sedan lek på lekparken.:)


Moa trivs oxå!:)

dsc01163 (MMS)

Moa trivs oxå!:)


Vi skippa förskolan idag för att åka och l...

dsc01169 (MMS)

Vi skippa förskolan idag för att åka och leka på annat håll.:)


Våran groda Love sitter och äter frukost. ...

dsc01137 (MMS)

Våran groda Love sitter och äter frukost. Sötskrutt!


Moisen

Jo, så idag har jag lagat mat till Moa för 3:e gången (tror jag det är). Har varit så lat med Moas mat men hon gillar iof inte mat heller så det kanske är därför. Till Love laga vi nästan all mat men han har alltid älskat mat också och då blir det ju lite roligare. :)
Jag testade att laga Therese Recept på tonfisksås, för när Moa smaka på det en gång så gjorde hon inga grimager som hon brukar. Men häromdagen var det en som mata henne med banan och då gick det oxå bra fast att det inte gör det annars. Så jag tror hon blir så distraherad av att det är någon annan som matar henne..hehe
Men jag tror hon tyckte det jag laga var gott för hon gapa efter mer men hon tycker det är välldigt konstigt med bitar i maten så hon ryser, kväljer sig och grimagerar. Men sen vill hon ha mer så det är väl gott men konstigt.

Sedan här på kvällen fick jag se att en tand  spruckigt igenom Men jag såg det när hon skrek och hon är nog väldigt öm nu för mn får inte komma i närheten med fingrarna! Så jag får väl få henne att skratta imorgon så jag kan kolla! :)

Skenet bedrar...

dsc01130 (MMS)

Riktigt såhär mycket tyckte hon inte om det...hehe


Nu har jag lagat mat till Moa.

dsc01128 (MMS)

Nu har jag lagat mat till Moa. Blev lite katrinplommonpure oxå när jag ändå höll på.:)


En trött hund..

dsc01118 (MMS)

En trött hund..


Pust nu är jag trött på att köra bil. Och ...

dsc01111 (MMS)

Pust nu är jag trött på att köra bil. Och kroppen värker...det ska bli så skönt att få komma hem å pussa på mina älsklingar


Kisspaus.

dsc01108 (MMS)

Kisspaus.


Mätta och goa. Nu vill jag hem. Har ångest...

dsc01107 (MMS)

Mätta och goa. Nu vill jag hem. Har ångest! Blev väldigt dyrt men å andra sidan köpte jag inget onödigt! Hoppas Tobias håller med! :)


Pust! Nu är vi trötta och svettiga! Men ja...

dsc01106 (MMS)

Pust! Nu är vi trötta och svettiga! Men jag hitta MASSOR av bra saker!:)


Oops!

dsc01105 (MMS)

Oops!


Testar nya p-huset. Äntligen framme efter ...

dsc01103 (MMS)

Testar nya p-huset. Äntligen framme efter alla vägbyggen och rusningstrafik..


Vilken utsikt vi har:) Solen är på väg upp.:)

dsc01102 (MMS)

Vilken utsikt vi har:) Solen är på väg upp.:)


Man fick börja med att fylla tanken. Nu åk...

dsc01100 (MMS)

Man fick börja med att fylla tanken. Nu åker jag och hämtar syster yster.


8 månader

I måndags blev ju min minsta älskling 8månader. Jösses! Tiden verkligen spriiiinger iväg! Man blir ju rädd! Moa kryper och sätter sig upp själv och har nu börjat ställa sig upp mot allt! Nu få vi stanna tiden lite tycker jag! Hon måste vara liten ett tag till. Vill inte att hon ska börja gå snart! Hon är ju min LILLA tjej! Underbara älskade Moa.

Så igår var vi på bvc på 8månaders koll och Love var med på sin 2,5års koll. Moa var 73,5cm och vägde 8490g och Love var 94cm och vägde 14,7. Båda fick beröm för dom var så duktiga. Då blir man glad och stolt! :)

Ullared

Jiiiiiihoooo!!! Äntligen ska jag åka till Ullared! :) Jag har pratat om det lääänge nu att jag vill åka dit och imorgon åker jag. Jag och min lillasyster Emma åker klockan 6.30 imorgon. Nu måste man bara hålla alla tummar att det finns mycket bra grejer! Sist gång jag var där fanns det inte så jätte mycket grejer tyvärr :(

Nu sitter jag på jobbet. Får försöka hoppa i säng så fort jag kommer hem så jag hinner sova några timmar inatt iaf!
Ska försöka uppdatera under dagen imorgon från våran road trip :)

Såhär ser jag ut i håret och Moa i sin nya...

dsc01093 (MMS)

Såhär ser jag ut i håret och Moa i sin nya dregglis.:)


Ny design.

Tack Therese för att du gjort min blogg så fin! :) Hon överraska mig med att hon gjort en design till mig utan att jag viste om det. Blev verkligen jätte glad! :) TACK!

Idag hölls då Trollhättans klädbytardag och jag var där för att hjälpa till. Så värst mycket var det inte jag behövde göra men det var allt mycket folk där ett tag! Kul! Hoppas på att det ska hållas igen till våren. Men namnet "klädbytardag" är egentligen lite förvirrande för det är en loppis egentligen. men men... Jag fick fyndat där lite oxå. :) Tack Linda för att du fixat detta och hoppas det blir av igen! :)

Nu på kvällen har jag och barnen varit på kalas. God mat och tårta! Mer sånt! ;)
Snart ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Med en liten tjej som vaknar typ en gång i timmen hela natten så gäller det att lägga sig i tid!!

Love bygger sandkakor i tomteluva. Hehe..

dsc01074 (MMS)

Love bygger sandkakor i tomteluva. Hehe..


Vi är på lekparken. Vi har gjort massor sa...

dsc01071 (MMS)

Vi är på lekparken. Vi har gjort massor sandkakor. Men varför vill barn bara göra sönder dom?


Nu har vi ju tagit ner lite kläder som Lov...

dsc01065 (MMS)

Nu har vi ju tagit ner lite kläder som Love haft. Så Moa har fått lite "nya" kläder. Vist är hon söt i svartvitt.:)


Framsteg

Igår var vi och kolla på hus. Ett ganska intressant objekt men ett stort minus är att det inte kommer åt någon sol på trädgården under hela dagen typ. Den dyker upp lite runt 17 tiden typ..hmm... Aja, idag ska vi kolla på ett till.

Ja och Moa gör framsteg. Hon är så duktig min lilla fis! :) Hon ålar riktigt fort nu, förra veckan lärde hon sig att sätta sig upp från liggande och idag började hon krypa på alla fyra. Det går fortfarande fortast att åla så det är ju mest ålning men ibland så kryper hon allt..hehe Min skrutta. :)

Idag har jag tagit ner massa kläder från vinden. Några är till Moa men mycket ska jag försöka sälja på Trollhättans klädbytardag!

Sedan efterlyser jag Loves färgpennor. Dom är borta. Vi måste förlagt dom när vi haft besök eller något... Letat som en tok men hittar dom inte! =/

Då var det kräftskiva..

dsc01055 (MMS)

Då var det kräftskiva..


Sådär, dags att uppdatera Bloggen lite. Nu...

dsc01053 (MMS)

Sådär, dags att uppdatera Bloggen lite. Nu är vi på väg hem från Farmor Gilla(Gunilla). Det var ett tag sedan vi var där och hälsa på så det var änna dags. Tobias har mekat lite med sin brors bil och jag satt inne och mös. Gott! Nu är Tobias och Love inne och handlar fredagsmys och Moa sover så gott i stolen. Imorgon ska vi på dop, kalas och kräftskiva. Hur ska vi hinna med? Aja, det får bli som det blir.:) Söndag jobbar jag Men efter det får det bli en lugn hemmakväll! Det behövs nog då! Hej svejs.


En tårta med ljus och en med en jordgubbe....

dsc01046 (MMS)

En tårta med ljus och en med en jordgubbe. Så sjöng han "ja må du leva" och blåste ut ljusen. :) Påhittig är han iaf.


Jobb

Nu sitter jag på jobbet för tredje dagen i rad. Jösses, jag som skulle mjukstarta ;)
Jag fick hoppa in för en i onsdags som blev sjuk och så skulle jag jobbat torsdag och fredag. Så nu jobbar jag inte förens om 9dagar igen.
Förut gick jag och köpte lite mat till min hungriga mage och passa då på att träffa min älskade familj i stan. Dom var och kolla på sm-rallyt som går här i stan. :) Mys!(att träffa dom alltså)
Vi får väl se vad jag ska hitta på  med barnen i helgen. Tobias jobbar ju ett dygn lördag till söndag. :( Men men..det är ju bara så varannan helg.
Nu ska jag kolla fotbollen.

Nu har Moa ätit. Då måste man ta av alla h...

dsc01043 (MMS)

Nu har Moa ätit. Då måste man ta av alla hennes kläder, annars har man mat överallt! Det är helt omöjligt att hålla henne torr och ren! Men glad och mätt är hon ju nu iaf! :)


Skål! Gud va gott det var med öl!

dsc01039 (MMS)

Skål! Gud va gott det var med öl!


Tar en promenad i det härliga vädret. Det ...

dsc01038 (MMS)

Tar en promenad i det härliga vädret. Det gäller att passa på!:)


RSS 2.0