Valborg

Blev en sväng till stan och träffa Marika förut. Väldans trevligt att träffa henne!
Sedan hem och hämta grabbarna och visare till öf. När vi kom därifrån åkte vi hem och laga mat. Vi 18 tiden åkte vi till Lindveden och firade Valborg ( då menar jag inte en person som heter Valborg ;) ). Väldigt trevligt och mysigt där!

Vi har iaf bestämt nu att vi ska nörja med att lägga Love i sängen och låta honom somna själv utan att vi står bredvid och tittar. Hoppas detta kommer göra att han lär sig att somna själv utan att skrika och sedan dessutom kunna somna om när/om han vaknar på natten. Börjar bli väldigt jobbigt att han inte sover hela nätter och att han sover inne hos oss mer än halva natten! I samband med detta får vi väl försöka ta bort nappern så mycket som möjligt på dagarna så han bara får den när han ska sova. Då kanske de är lättare att förstå att det är sovdags också.. Hoppas detta ska funka nu!

Nu är det nanedags!


Kommentarer
Karisma__

hej Lisa, låter som ni hade en trevlig valborg.? :D C tränade såå Miio och jag var själva heela kvällen typ. =/

För att svara på din fråga om rum å säng å såå, såå sover Miio sedan 6månader i spjälsäng i eget rum, inann de sov han mellan oss i sängen. Nu kommer han och 2an ha ett rum ihop men 2an kommer sova hos oss tills han är ca 6månader sedan får de båda sova i samma rum. :D Ska lägga upp lite bilder från "rum-bytet" såå du kan se lite om du vill. Kram kram.

2009-05-02 @ 09:07:27
URL: http://miiosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback