Legot...

Glömde lägga till bilderna på legot. ;)

Lördag

Idag gjorde vi oss iordning och åkte ut till överby...


Där fick barnen välja varsitt lego. Love byggde ihop sitt själv. Moa fick hjälpa till så gott hon kunde med sitt :)

Love ♥

Idag fyllde våran älskade Love 5år. Redan så stor. Vart har tiden tagit vägen?
Älskar dig hjärtat!Påskbarn

Så fina inför påsklunchen på förskolan. ♡♡Fixa

Äntligen har jag fått fixat trappan :)


Den väggen som stenarna är på byggde vi för ett tag sedan. Under listen satt ett trappräcke fast så när vi tog bort det så fanns det ingen färg under. Så igår tog jag äntligen tag i att slipa och måla där. Och när jag ändå var i farten så dekorerade jag väggen lite. :)

Helgen

I fredags fick jag nog. Nu skulle den fula blåa filttapeten ner!!


Sedan fick jag slipa bort limmet på väggarna och sedan spackla. Och sen fick vi vänta till dagen efter för att slipa och måla. Så då tog vi och tapetsera garderoben som hade en ful grön filttapet på dörren och ena sidan.


Så på lördag morgon slipade jag väggarna igen och måla första lagret färg. Sedan hade jag sjukt ont i min dumma handled så Tobias var så duktig och måla andra gången när barnen lagt sig och jag va hos min syster på inflyttningsfest. När jag kom hem hjälpte jag till med d allra sista. Innan vi gick och la oss såg rummet ut såhär. ...


Idag har vi då möblerat och städat hela nedervåningen för vi hade slipdamm överallt! Såhär ser rummet ut nu.


Så i eftermiddags åkte vi iväg och lekte i det fina vädret. :)

BusungeMoa kom och va jätte ledsen. Hon ville försöka göra sig cool sa hon. Men att spraya svart färg i håret va tydligen inte så lätt ;) Söta pillemaja!! ♥

28år

Idag fyller jag år. :)


Det fira vi med en mysig familjefrukost ♡♡♡

Gårdagen i bildSåhär kallt och gött var det när jag cykla till jobbet.Mina nya byxor.


Svettig efter drygt 7km.


Love som absolut skulle se Gladiatorerna. Han visste inte vad det var han skulle se, men hans kompis (hade berättat på dagis) fick ju va uppe så då ville han oxå det. ;) Till klockan 21 orka han va vaken. Sen ville han lägga sig ;)

PåskIgår gick barnen ut med Tobias i skogen, när jag jobba, och hämta hem lite ris. Jag hade köpt med mig pynt så barnen fick pynta det. Så nu är det lite påsk hemma :)

Göteborg

Idag efter frukosten packade vi oss iväg till Göteborg för att hälsa på Tobias mormor. Och eftersom vi överraska henne med ett besök så bakade jag igår. Äppelkaka och en slags "snickerskaka" som vi tog med idag :)


Efter lite sockerchock och massa spring runt runt i lägenheten så tyckte Love att ett korsord va väldigt intressant. Egentligen var det nog alla bokstäver i det redan lösta korsordet som va mest intressant! ;)En helt vanlig morgon ;)
GrattisGrattis mosters älskling! Idag fyller Hilda 1år ♡

Vuxentid

Från fredag eftermiddag till lördag förmiddag fick jag och Tobias tid för bara oss. Vi lämna barnen hemma hos oss med farmor och intog hennes hus för lite god mat, avkoppling och ostörd sömn :)

Älskade barn!Sötaste piraten ;)Idag var vi ute och njöt av solen! :)


Tokskruttar!! ♡♡

En skadad tillLove ramla rakt ner i asfalten förut idag :(

RSS 2.0