Trolldagar

Igår var det trolldagar här i stan. Vi åkte ner i ganska fint väder och gick till hotell Swania för att äta trollfrukost. En jätte god frukostbuffé men helt otroligt mycket folk! Men mätta i magen blev vi!
Sedan gav vi oss ut i regnet som kommit för att träffa Dino ifrån Dinosaurietåget. Det var mycket uppskattat av Love!
Sedan blev det fiskdamm, karusellåkning och ponnyridning. Vi gick med i den lilla trollparaden som var också. Sedan körde vi pappa Tobias till jobbet.

Sedan åkte vi hem för att äta middag och äta lördagsgodis. Då somna två trötta barn på soffan.Men sen fick vi en mysig kväll iaf. :)

Fikabesök

Idag kom Marika och Alvin på besök för lite lek och fika. Alltid lika trevligt! :)Sep. 28, 2012


Kreativ morgon

Här börjar vi morgonen med att måla toarullar :)

Full fart hela dagen.

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Först upp klockan 6 för att åka till jobbet. Tyvärr vakna Moa då också och det ledde till att hon var väldigt trött idag. Dom började ju inte på förskolan förens klockan 10 idag. Love har också varit trött och på dåligt humör idag. Vi får hoppas på en bättre dag imorgon!
Efter jag hämtat barnen på dagis så tog vi en promenad hem till våra vänner där vi spenderade eftermiddagen.

Här är Moa med sin kompis Eliona.
Efter lek åkte vi hem (med Tobias som hämtade oss) och åt kvällsmat och titta på Bolibompa.
Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Pappa Tobias är ute med jobbet och äter. Vi får väl se när han dyker upp. ;)


En bild på huset.Såhär fint har vårat hus blivit i sommar. :) Nästa år är det trädgården som ska få sig en omgång ;)

Frukostbordet

 
 
 

Frukost, Överby och försenad lön.

Idag fick barnen gå till dagis några timmar för att få ihop deras 15 timmar i veckan. Så jag och T passa på att käka frukost på Ritz. Gott men oj va mätt man blir!
Vi passa även på att åka till Överby och kika på tv och jacka och sånt som barn inte tycker är kul att gå omkring och kika på.
Min lön har inte kommit idag pga tekniska problem. Så inget blev handlat. Men lika bra d kanske...haha

Dags att klippa sig snart!
Idétorka.

Sitter här och glor. Är trött efter 17 timmar på jobbet. Jag kan inte komma på något att sysselsätta barnen med och jag vet inte vad jag ska laga för mat. men men...något får jag ju svänga ihop :)Just nu är barnen nöjda iaf. hahaFår väl passa på att städa lite och laga mat samtidigt.En maskin tvätt är igång oxå och minst en till blir det. :)Mat va d ja...

Loves älskar att måla och skriva. :)Denna teckningen målade Love. Så skrev han vilka han målat oxå. :) Så kul att han är så intresserad av att måla och skriva!

Mina fina ♥
Såhär blev det :)
Testar

Hittade nu en app för blogg.se. tror bara den fanns för iPhone förut för jag hitta den inte när jag sökte efter den för ett tag sedan. men nu så. :)
Nu sitter jag på jobbet. Idag har vi haft besök av några vänner och då baka jag cupkakes (stavas?). Jätte goda blev dom. :)
Sedan åkte vi på barnens sim och efter det blev det ett besök på Max där vi träffa Anna. En lyckad dag. :)

Bvc

Glömt skriva att vi var på bvc med Moa. Hon växer så det knakar!
Hon är nu 96cm och väger 15kg.
Surt att hon vuxit 2cm på en månad. Köpte en ny vinterjacka till henne som nu stter precis. Vi får se hur länge hon kan ha den ;)

RSS 2.0