ÖÖÖÖ???

2012-03-31-372 (MMS)

Hmm...min dotter tog på sig jackan, skorna och tog sin dockvagn. Tog en penna, satte den mellan fingrarna och blåste i den. Jag ska åka till Liseberg sa hon. Ganska gulligt men Usch va hemskt det ser ut!!! Vem har hon sett röka? För det måste väl vara det hon härmar. Hon satte den ju verkligen mellan fingrarna precis så som man gör när man röker...hmmm...??


Grattis älskade Love!

2012-03-29-355 (MMS)

Idag blir min "lilla" skrutt 4 år! Vart tar tiden vägen??? Mamma älskar dig!


Onsdag 28/3-12

Igår jobbade jag HELA dagen så det finns inte mycket att säga om det. Men idag efter jag gått upp började jag baka bullar. Jag tycker det är sååå tråkigt att baka bullar! Massa disk och massa mjöl överallt. MEN...jag gör det för Loves skull. Så han oxå kan få bullar. Förr köpte vi ju bullar som var fria från alla sädesslag och mjölk men nu när han tål allt utom mjölk så är det väl inte lika gott att äta sådanna.
När degen jäste passa jag på att städa lite och äta lite frukost. Lagom till att bullarna var klara fick vi besök. Nästan hela familjen Antonsson kom och åt mat med oss och sedan när det var dags för fika så åkte Tobias till jobbet.
Nu på eftermiddagen försökte jag ta med barnen ut och cykla. MEN! Moa cykel är borta och Loves cykel var för låg så barnen blev griniga så vi gick in igen. Nu får jag försöka underhålla dom här inne tills det är dags för bolibompa.
När barnen lagt sig sedan ska jag slå in Loves presenter. Dom står fortfarande i påsar så det är väl dags att göra det. Imorgon fyller han ju 4år. Vart är dom 4 åren tagit vägen? Min stora kille!! :)

Klätterapor!

2012-03-24-263 (MMS)

På bilden är det Moa, Love och Anthon som klättrar. Idag blev det några (typ 5) timmar ute i det fina vädret med några vänner! Tyvärr ganska kallt men väldigt fint väder iaf! :) Mata fåglarna, leka i lekparken och lunch hann vi med. Sedan gick vi till biblioteket och låna lite böcker oxå. Nu väntar vi på att mannen i huset ska komma hem så vi kan äta mat och köpa lite lördagsgodis. :)


Fullt ös!!!

Ledig dag innebär att vi kan hitta på massa skoj!! Inte ofta jag och Tobias är lediga samtidigt så idag passa vi på att åka hemifrån och ha kul!
Morgonen startade 6.45 då jag gick upp med barnen. Tobias fick ligga kvar och dra sig för det brukar vara min "uppgift" så idag fick han lite sovmorgon! :)
Klockan 11 var vi på 3stads lekland och träffa Marika och Alvin. Efter lek, bus och fika i3 timmar så var det dags att åka. Vi åkte då till överby för att inhandla lite nödvändiga saker så som linser till mig och kattsand. Love fick sig även ett par nya Spidermanskor som han är jätte stolt över! :) Sedan bestämde Love att vi skulle äta på Max (konstigt nog då han ätit där typ 3 ggr i sitt liv) så det gjorde vi. Sedan hem för att få lite besök av Farmor. Mer fika och sedan lite fredagsmys. Idag har varit en riktig "skräpmatsdag"! ;)
Men nu är ungarna i säng och det är dags för mitt och Tobias fredagsmys. Chips, dipp och kanske någon öl ;) Mums!!!

Gung Gung!

2012-03-22-241 (MMS)

Gung Gung!


Gosat bebis!

Idag fick jag äntligen träffat lilla söta Hilda! :) Mosters lilla sötis! :)
Lukta, gosa, mata, rapa och byta blöja. Mysigt! Men gott att liksom kunna lämna henne där sedan och återgå till sina "stora" skruttar hemma! ;) Fika och bebisgos. Härlig förmiddag!
Eftermiddagen blev inte riktigt som planerat men man styr inte över allt tyvärr!!! :(
Nu har vi iaf ätit så jag ska väl ta med barnen ut i det fina vädret en stund innan det är dags för Bolibompa.
Imorgon blir det nog 3stads lekland men Marika och Alvin. På eftermiddagen kommer (barnens)farmor hit. Fredagsmys på kvällen. Så morgondagen är planerad iaf om inget kommer ivägen.
Jag är ledig ända tills på tisdag så det är gött!!!  Bara hojta till om någon vill umgås med oss! :)

Sitter och tar en kopp te och kollar tv.

Sitter och tar en kopp te och kollar tv. Men! Honungen är nästan slut! Aj Aj! Vad göra? ;) Idag var en bra dag. Promenera till jobbet imorses och sedan hämta barn och Sambo efter jobb. Fixat mina ögonbryn, hem och äta. Lägga barn och sedan hänga tvätt. Nu förtjänar jag en lugn stund med te. ;)


Kul att rida!

2012-03-19-210 (MMS)

Kul att rida!


Griniga ungar

Japp, griniga kan man minst sagt säga! I 3 dagar nu har dom klivit upp före tuppen och det har resluterat i JÄTTE trötta barn som bara gnäller och gråter hela tiden! VARFÖR? Undrar deras trötta föräldrar! Varför kliver man upp så tidigt om man egentligen behöver sova mer!?
Moa sov en timma på dagen idag, sedan väckte jag henne! Egentligen brukar hon bara få sova en halvtimma för att vi ska kunna få henne att somna på kvällen. Men ändå var hon jätte trött och somnade efter 5min i bilen när vi hämta Tobias på jobbet. Även Love som aldrig sover på dagen somna i bilen på vägen hem. Suck! Hoppas dom kan sova lite längre imorgon!!
Nu har jag precis varit ute på en rask promenad. Jätte skönt verkligen! Varje gång jag tränar (eller ens tänker tanken på att träna känns det som) får jag ont (blir sjuk) i halsen.. Så nu ska jag testa promenader. Musik i öronen och promenera. Så får vi se.
Men nu är det fredag så det blir chips, dipp och en öl i soffan. Själv denna gångern. Tobias är sjuk och gick och la sig innan klockan 18 idag..
Så var det med det. Over and out!

34 besök

Idag har jag haft 34 "unika" besök på min blogg. MEN inga kommentarer...???
Undra varför det är så? Kom igen nu. Ingen som har något att säga/fråga??
För övrigt så vill jag träffa min systerdotter Hilda NU! Varför kan vi inte vara helt friska i familjen nu? Så typiskt!! Men men....förhoppningsvis dröjer det väl inte många dagar till iaf!! :)

Honungste och rostmacka

Idag blev det ingen direkt nyttig frukost! MEN ibland får man allt unna sig ;) Honungste dricker jag varje kväll nu i hopp om att slippa antingen hosta eller ont i halsen. Det är ju något hela tiden och det vill ju aldrig gå över. Man undrar ju vad det är eftersom jag inte har några andra symtom. Typ snuva, feber, trött. Ont i huvudet hade jag däremot när jag vakna idag. MEN jag vet att jag drack på tok för lite vatten igår så jag förstår ju varför. Att jag dessutom inte sovit ordentligt på 1 vecka hjälper nog till där... =/
Idag jobbar jag em/kväll. Gott att bara kunne ta det lugnt och mysa med mina små hjärtan på morgonen! :)

Rädd att missa något? ;)

2012-03-13-171 (MMS)

Teven är ju "bara" 47" så det är klart man måste sitta en decimeter ifrån.. ;)


Bubblar hos farmor. :)

2012-03-13-182 (MMS)

Bubblar hos farmor. :)


Babbel

Jaha, va händer då?
Jag har så lite att skriva om så det blir aldrig att man uppdaterar. Eller så finns det liksom inte tid.
I Söndags hade vi lite kalas för både Love och Moa. Deras kompisar kom och firade dom. En lyckad tillställning!! :) Tyvärr glömde vi ju ta bilder i allt stressande....hehe. Men tror vi kan få tag på några från familjen Lindskog. :)

Igår tog jag tag i våra köksskåp. Varje gång man öppna och ville ha något ramla något annat ut. Men det fanns MYCKET som var för gammalt så nu får allt plats och man ser vad som finns i dom oxå. ;)
Jag torkade uppe på skåpen också när jag tog bort dom stora plastlådorna som vi haft där uppe på. Vi har haft all Loves mat där men nu äter han ju nästan samma som oss eftertsom det "bara" är mjölk han inte tål nu. Så nu blev det fint där iaf! :) Längtar tills vi får hem ett skåp som vi ska ha allt vårat porslin i. Då kommer det finnas plats för all "skit" vi har! ;)

Idag kör jag ett långpass på jobbet. Tur att jag hann pussa lite på barnen innan jag åkte hemifrån för när jag kommer hem ikväll sover dom. Eller borde göra iaf om allt gått som det ska! ;)

Love har byggt ett fågelbo ;)

2012-02-26-094 (MMS)

Love har byggt ett fågelbo ;)


RSS 2.0