Mina älskade barn!

201201302332_1 (MMS)

Host host! Barnen hostar som tokar. Stackarna!! :( Nu lite bolibompa och sedan sängen.Hoppas dom är lite bättre imorgon iaf!!!


Staplarn! :)

201201282318 (MMS)

Staplarn! :)


Undrar hur denna natten ska sluta! Barnen ...

Undrar hur denna natten ska sluta! Barnen hostar. Det har dom gjort ett tag. Men Moa vaknar hela tiden och gråter. Hon säger att det gör ont i halsen. Loves hosta har övergått i krupphosta. Hoppas Hoppas att han inte blir tät så vi behöver åka in inatt! Jag får se hur det är med dom imorgon. Kanske man skulle kolla upp denna hostan. Eller? Hmm.. Nu ska jag försöka sova och Hoppas på lite sömn iaf!


Min stora tjej!

201201212294 (MMS)

Min stora tjej!


GRATTIS MOA!

Idag fyllde lillskruttan år. Dessa 2 år har gått så fort! Dagen började med frukost och muffinsbak. Sedan fick vi besök av några kompisar så barnen fick leka av sig. När det sedan var dags för Moa att sova och för mig att städa blev det ändrade planer! Moa klaga på att det gjorde ont när hon kissa och så kissa hon ner sig hela tiden så vi fick åka till vc för att göra ett urinprov. Urinvägsinfektion! Hem igen. Lägga Moa, laga mat, städa, äta och sedan kom min syster och hennes kille för att fira Moa. Fick sätta igång med tårtan och sedan kom alla gäster. Iväg till apoteket. Moa fick tabletter. Hmm..hur får man i en 2åring dom? Aja, en ganska lyckad dag iaf med massa fina presenter. Tack alla!


Sen till jobbet

201201172272 (MMS)

Moa sa: -sen till jobbet, måste fynda mig! Sedan sa hon hej då och gav mig en kram och en puss och gick mot ytterdörren. Hörde hur hon greja där ute och när jag kom ut i hallen hade hon tagit på sig. Sedan tog hon sin påse som hon packat med massa kritor och färgpennor och gick ut. Stod och titta på henne i fönstret när hon gick ner för garageuppfarten. Sedan stanna hon och titta sig omkring och började gå längs trottoaren. När jag tyckte att hon gått tillräckligt långt öppna jag altandörren och ropa på henne. Men hon ropa bara tillbaka. -Jobba barnen, är sen, måste fynda mig! hahaha Söta unge! Hon har oxå kommit på att man får oftare det man vill om man säger snääälla mamma! Hon är inte dum ;)


Vi passade på!

201201102246 (MMS)

Snö en dag, då får man passa på! ;)


Idag stod jobb på schemat. Tobias jobbade ...

Idag stod jobb på schemat. Tobias jobbade natten och jag började 7 på morgonen så vid 6.15 väckte jag barnen efter att jag duschat. Dom har inte varit på förskolan på 17 dagar och idag tyckte dom det var jätte kul att få åka dit. Så för första gången någonsin tror jag var det ingen av dom som protestera vid påklädning. Härligt! ;) Idag har det snöat massor och jag håller tummarna för att det ligger kvar imorgon så barnen hinner leka lite i snön innan den försvinner! Tyvärr ska det väl regna på onsdag. :( Nu ska jag försöka sova och imorgon ska jag jobba em. Men först tänkte jag träna lite. äntligen! :)


Massa kort!

Bilderna ligger inte i ordning men tyckte det var på sin plats att uppdatera med lite bilder,. :)

Morgonmys!Tokfian tog på sig mina strumpor ;)


5 minuter kvar av år 2011


Moa somna klockan 23.55 på julafton med sin nya docka bredvid sig *söt*


Bus med favoriten (Farbror)Marcus.


Julaftons morgon


Love är lycklig över att få lego som han önskat sig!


Ännu mer lego :)


Äntligen slipper Love det glutenfria brödet på Max och åt upp hela hamburgaren! :)


Moa konsentrarar sig på att dippa sin nugget.

Bra dag!

Idag har varit en bra dag! Jag och barnen har varit hemma hela dagen. Love har lekt och spelat spel på bolibompa webben. Moa har mest lekt eller kollat lite Trazan och Banarne. Jag har passat på att städa, damsuga och tvättat massa tvätt. Där emellan har vi haft besök av Helena (Tobias syster) och Alexandra (barnens kusin) och senare på dagen kom min syster och höll mig lite sällskap. Jag behöver verkligen det att ha någon vuxen att prata lite med! Jag är så social så att "bara" prata med barnen blir lite tråkigt i längden. Vist älskar jag att prata med dom men ni förstår ;) Jag har varit på bra humör hela dagen och barnen har varit på bra humör dom oxå. En toppen dag alltså! ;)
När barnen somnat ska jag bara ta det lugnt!!! :)

Här hitta jag Moa nyss

201201052240 (MMS)

Hon stod och åt strösocker.Min busmaja!!


En sån dag...

Skit natt betyder att jag blir på dåligt humör! Minsta lilla som gå emot mig idag blir en jätte grej!!
Jag känner mig absolut inte som en bra mamma idag för mitt tålamod står på minus!!
Vill städa, men då blir jag bara ännu mer irriterad för att jag vet att någon timma senare ser det likadant ut och så blir jag irriterad på att jag har 3 inneboende här som aldrig städar, tvättar, hänger tvätt, viker tvätt, röjer i och ur diskmaskinen osv. Grrrrr!!!!
Allt allt allt idag är bara skit!
Eller nej allt är inte skit! Jag har mina älskade barn och dom ska få en kusin idag. Så något positivt finns det allt! ;)
Hur ska jag klara av dagen???

Full fart hela dagen! Och Moa utan sömn! V...

Full fart hela dagen! Och Moa utan sömn! Vi började dagen med sovmorgon. Efter det åkte vi på en lekdate i strömslund. När det var dags att äta tog jag och barnen oss till Max för att äta. Var nog 5-6 månader sedan vi åt där sist. Det var uppskattat. :) Sedan köpte vi fika och åkte till skogshöjden och träffa Alvin och Marika för lite tjöt och fika. Nu ligger barnen i sängen och Moa har klarat dagen jätte bra trots att hon inte sovit middag. Så vi testar det imorgon igen tror jag. :) En lyckad dag!


Sova middag eller inte? Det är ju frågan! ...

Sova middag eller inte? Det är ju frågan! Moa har jätte svårt för att somna på kvällen. Problemet är att hon är jätte trött tidigare på kvällen och blir jätte grinig och trött om hon inte sover middag men jag fattar inte varför hon inte somnar på kvällen? Jag kommer inte ihåg heller när Love slutade sova middag. Hmm.. Ska testa imorgon och se om det funkar utan sömn. Annars kanske man kan låta henne sova en stund och sedan väcka henne. När sluta era barn sova middag?


Sköna kommentarer!

Nu verkar det släppt för Moa så hon kan göra även nummer 2 på toaletten.
Idag när hon satt där och klämmde sa hon något roligt.. hehe
- Mamma gå härifrån. Jag bajsar här. Stäng dörren. ;)

Love sa någon gulligt här på kvällen. Jag tyckte han skulle äta sin macka, han satt med gammelsmurfen och stjärnkikaren, så sa han:
-Han måste kolla i stjärnkikaren och smurfa blå måne så han kommer hem. :) Sötfis!

3 dagar

Nyår... Förmiddagen spenderade jag och barnen hemma hos en kompis. På eftermiddagen blev det fyrverkerierna i vbg....vilket var en flopp!!! Det var så dimmigt så man såg dom inte :( Sedan hem till mina föräldrar och äten en underbart god middag, umgås och sedan skjuta raketer. Love har sett fram emot dom här raketerna i flera dagar. MEN! När klockan slog 00.00 så small det ju överallt och jag tror aldrig jag sett så mycket raketer. Så han blev rädd (trött som han var) och bara grät. Han gick in med sin pappa för att kolla inifrån. Sedan samla han mod och ville gå ut igen. Nästa MEN....grannarna var ju fulla och sköt som idioter (jag var SÅÅÅÅ arg på dom) så en raket small precis bakom Love. Som tur var stod hans mormor emellan honom och raketen men han blev ju naturligtvis jätte rädd och ville inte vara ute mer! Då tyckte jag att även Moa skulle gå in för raketerna flög åt alla håll på backen.. Jag var så arg! IDIOTER!!!
Runt klockan 2 på natten var vi i säng. Barnen gav oss sovmorgon som tur var! :)
Igår jobbade jag så då hände det inte så mycket.
Idag har jag och barnen varit iväg hos några kompisar och lekt. En lyckad eftermiddags aktivitet! :)

50 min kvar till nytt år.

201112312201 (MMS)

50 min kvar till nytt år.


RSS 2.0