Dop!

Japp, idag var det dopdags för lilla Hilda. Barnens enda kusin på min sida.
Jag såg inte alls fram emot att åka själv med två barn till kyrkan och sedan församlingshemmet för att äta lite smörgåstårta och tårta! Och innan vi åkte ville jag klippa Love också som har blivit så långhårig. Han hatar att klippa sig och brukar tröttna innan vi ens hunnit ena sidan av huvudet. MEN idag gick det jätte bra! :) Och sedan packade jag med lite målarböcker och bilar och så åkte vi.
Och barnen skötte sig jätte bra i kyrkan och även efteråt. Jag är så stolt över mina barn idag!! Är alltid stolt över dom men idag är det lite extra! Eller väldigt mycket extra!! :)
Moa sov ju ingen middag så det hade ju kunnat bli riktigt kaos! Men påväg hem somna båda barnen. Så vi får väl se när det somnar ikväll. hehe
Ska se om jag jag kanske kan lägga in lite bilder här sedan.. :)

Moa!

Hon är en rolig prick den!! Igår var det full fart på henne. Först hade hon naken tagit på sig sina gummistövlar och sprungit ut för att "hämta tidiningen" som hon sa. Sedan hitta jag henne framför tv:n. Där satt hon och titta på Nicke Nyfiken (som hon satt på själv) med en kikare. Har hon dålig syn undrar jag då? HAHAHA!!
När hon sedan var ute i trädgården såg jag henne springa ut på trottoaren så jag gick efter. Där satt hon och hade dragit ner byxorna och under henne låg en pöl och bajs... Bättre än att det hamna i byxorna men hade ju varit ännu bättre om hon kom in och gick på toa! ;) Min lilla skrutta!


Gäsp!

Ja usch va trött jag är!!! Sov jätte dåligt i 3 nätter, denna natten som var sov jag jätte bra OCH fick sovmorgon av min älskade sambo. MEN tror ni jag är piggare för det?? NEJ! Dessutom har barnen varit på väldigt gnälligt humör idag och Moa vägrade sova middag så hon har ju varit VÄLDIGT ledsen och gnällig!!
Men nu är det inte långt kvar tills dom ska sova och jag ska dricka några goa öl!!! ;) Det är jag värd!!! :p
Dagen har spenderats med goda vänner. Först i Onsjö och sedan på Stavre hos några andra vänner.
Barnen fick en peng och fick välja godis själv och det uppskattades ju iaf! Nu är det slut och Bolibompa går på tv:n.
Jag ska försöka röja upp lite här och sätta igång en maskin tvätt innan nattningen.
Over and out!

Denna dag...

Började med lite sovmorgon för mig. Gott!
När jag kom upp åkte Tobias till jobbet och kom hem nu. Så hela dagen har jag varit själv med mina underbara barn! :)
Började dagen med att städa medans barnen lekte och greja. Damsög, bädda rent i våran säng och tvätta. Sedan var det lunchdags. När barnen ätit skulle Moa sova men hon hade andra planer så hon fick hälpa mig att baka maränger. Testade med kardemummasmak. Jag ÄLSKAR kardemumma!!! :) Dom blev riktigt lyckade!
När dom stod i ugnen fick jag äntligen Moa att somna. Så jag passade på att baka en chokladkaka som Love bestämt att vi skulle göra! 1dl kakao var det i så det var mycket chokladsmak. Men god var den!! :)
Sedan fick vi lekbesök och när dom gick lagom till bolibompa blev det lite kvällsmat och sedan bums i säng för ungarna. Då blev det lite golvtvättning för mig då det var ganska kladdigt!
Så nu ska jag bara sätta mig i soffan och njuta av ett rent hem ;)
Barnen har varit rikitigt duktiga idag. Så jag är riktigt nöjd!! :)

Påsk och jobb!

Då har det varit/är påsk. I fredags var det påskmiddag i Uddevalla hos Tobias mamma med släkten på den sidan. Fullt ös! Vi var hemma strax innan 20 på kvällen tror jag. Det var bara att slänga två trötta men nöjda barn i säng.
Fredag hann vi med lite äggekaka hemma hos min mor och far med mina syskon och respektive och barnens enda kusin på den sidan. Moa älskar verkligen bebisar och det första hon fråga var om hon fick hålla. Och visst fick hon det. Hon var så försiktig så. Fråga till och med om hon fick klappa på bebisen. Sötnos! Sen fick hon några pussar i pannan också. När det var dags för lilla Hilda att äta så fick Moa ge henne flaskan. Men när flaskan nästan var slut hade väl Moa tröttnat på att det tog så lång tid för då ville hon springa och busa istället. Så efter lite rapning tog Love över gosandet och fick hålla sin kusin. :)
Sedan var det jobb för mig som stod på schemat så det var bara att köra hem övriga familj och åka till jobbet. Slutade 7 imorses och började 14 igen så nu sitter jag här och slutar klockan 21 ikväll. Men sen är det ledigt i ett par dagar.
Hoppas ni haft en bra påsk!


Påskkusiner :)

2012-04-07-446 (MMS)

Love, Moa och Hilda. Kusinerna Påsk. Lägg märke till hur naturligt det ser ut att Moa matar en bebis. ;) Som om hon gjort det många gånger. haha Söta är dom alla 3 iaf!


Glad Påsk! :)

2012-04-05-425 (MMS)

Fina inför påsklunch på dagis!


Nya tillskottet. :)

2012-04-03-409 (MMS)

Nya tillskottet. :)


Lite bilder är väl på sin plats.

Här ser vi vart Moa sovit den sista tiden p.g.a att hon och Love sov ihop och det funka inte riktigt. Men så skulle vi ju bygga en vägg och i väntan på det fick hon flytta ut dit.
Så igår fick vi äntligen hjälp att bygga en vägg. Min bror och far är duktiga dom!! :)
Så nu har vi ett rum extra. Och Moa har ett eget rum. :) Längtar tills man kan börja måla och göra iordning!!
Barnen åt lördagsgodis...
...och lekte häst under tiden ;)
Och så ett kort från Loves 4-årsdag. :) (Han fick en egen tårta med sojagrädde. Men färgen kommer från karamellfärg ;))

RSS 2.0