Blått gips.

201109301772_1 (MMS)

Denna gången valde Love ett blått gips.


Då sitter jag och Love på akuten..

Då sitter jag och Love på akuten för andra gången i år. Denna gången har vi med Moa oxå. Aktiv som få! Hehe Mer högt än lågt. Som tur var kom deras farmor och hjälpte mig. Så snällt! Ett barn hade landat på Loves arm när dom hoppa från ett litet berg på dagis. Hoppas Hoppas att den inte är av! Stackars min älskade lille pojk! :(


Passar på

201109291765 (MMS)

Idag åt vi ute i det fina vädret. Man får ju passa på! :)


Jösses! Dålig natt på jobbet! Trött och on...

Jösses! Dålig natt på jobbet! Trött och ont i huvudet. Det går inte så bra ihop med 2 barn som har tappat sina öron! Pust! Nu Hoppas jag att denna dagen går fort! Försöka få Moa att sova nu så kanske det blir lite lugnare. Matlagning och bakning får jag försöka hinna med då.. Var bara tvungen att gnälla av mig lite. ;)


Loves superduper macka!

201109291762_1 (MMS)

Loves superduper macka!


Ketchupmonster!

201109281755 (MMS)

Ketchupmonster!


Söta onge!!

Moa går omkring och sjunger:

lille att,
lille att,
söte aatta,
veu att,
veu att....

Hade ingen aning om att hon hört den men dom kanske sjunger den på dagis. Min sööööta lille goserump! ;)

Kommentarer

Ni är ganska många som kollar in här varje dag. Men ni är väldigt dåliga på att kommentera. Så jag har ingen aning om vilka ni är. Skärpning! ;)

Men det vore kul om du ville skriva ditt namn och vilken stad du kommer ifrån. :)
Och fråga gärna om det är något du är nyfiken på och vill veta så ska jag försöka svar. :)

Tack för att DU läser min blogg!

Me&I

Idag hade jag ett litet Me&I party här. Tyvärr blev vi inte så många men det var väldigt trevligt ändå! :)
Så det blev lite handlat. :)
Tack till er som kom!

Dom här byxorna beställde nog alla som var här idag. :)


Sådanna köpte jag till Moa och även denna söta pufftröja!


Love fick ett par byxor och en tröja. Tröjan finns tyvärr ingen bild på men byxorna ser ut såhär.


Bilderna är lånade från Me&I's hemsida.

Mysmorgon! :)

201109251726 (MMS)

Jag och Moa gick upp före grabbarna idag. Så vi satte oss i soffan och kolla på barnprogram. Men Moa bädda ner sig själv och tyckte väl att det var mysigare att ligga ner ;)


Effektiv dag!

Idag efter vi käkat frukost här hemma åkte jag och barnen till Velanda och hälsa på Angelica, Anthon och Isak. Alltid lika trevligt!! :)
Efter det åkte vi och handla lite fredagsmys och sedan hem för att få Moa att sova. Love gick till sin kompis Alma och lekte. Så när Moa somnat satte jag fart.
Städa ur bilen och bytte plats på barnens bilbarnstolar, vek tvätt, körde en till maskin tvätt, städa och hängde upp tvätt. Så när Moa vakna så stekte vi pannkakor och ringde hem Love. Efter det så röjde jag av och sedan blev det lite chips för barnen framför tv:n.
Nu sitter dom där och käkar lite pop-corn oxå. Sedan blir det sängen för dom och jag ska iväg till stan med en kompis och käka lite mat och ta en öl eller två. :)
Nice!!

Fredagsmys!

201109231725 (MMS)

Fredagsmys!


Underbar dag!

Natten till idag fick jag sova ordentligt. Såååå underbart! Tack älskling!  Så idag har jag varit väldigt mycket piggare!! :)
När Tobias lämna barnen på dagis så passa jag på att dammsuga här hemma. Sedan åkte vi ut till överby för att uträtta några ärenden.
Lite vinterkläder/skor till barnen, mat och en tröja till mig blev det. Hem med det och sedan ner till stan för att luncha (man får ju passa på). ;)
Mitt i lunchen ringde teknikern som skulle hit för att aktivera vårat telejack så vi kan få internet. Så då åkte vi hem och när han greja passa jag på att sätta ihop våran nya hallmöbel (den som är på bilden i inlägget innan). Ska väl tillägga att det gick sådär så Tobias fick hjälpa mig lite. hehe.. Satte upp spegeln. Sedan iväg och hämta ungarna. Det hade gått bra för Moa idag och det käns skönt!
Ner till stan igen. Fynda knivar. Hem. Rensa skåpen i hallen och ställa iordning där. Iväg med plast, plåt och papper tillsammans med Love. Det tycker han är jätte kul. :)
Satte igång en maskin tvätt. Kolla bolibompa med barnen. Nu ligger barnen och sover och jag ska mysa ner mig i soffan med min älskling och kolla film. :)

Fixat hallen lite :)

201109201718 (MMS)

Fixat hallen lite :)


Nu somnar jag!!!

Jösses va trött jag är! Tröttare än dagen efter en kväll/natt på krogen!! Vill bara sova men har några timmar kvar på jobbet. Usch och fy!! Gäsp gäsp! Ögonen vill bara stängas!! Nästan så jag funderar på om man vågar köra bil hem ikväll.. Men men..något som är säkert är ju att jag kommer slänga mig i sängen prick 22.05!! ;) Och jag vette fan om jag kommer resa mig ur sängen innan klockan 8 imorgon. ;) Ge mig styrka, eller 10 red bull!! :p

Hur ska jag överleva?

Hur ska jag överleva? Denna natten har varit allt annat än bra! Moa har sovit kass och vaknat och skrikit helt hysteriskt! Så jag var väl inne hos henne minst 8ggr inatt. Love skulle upp och kissa 2ggr. Och Moa la jag inne hos mig en stund för att slippa springa fram och tillbaka. Men det var ju mindre lyckat eftersom hon inte somna på 30min så jag fick lägga in henne igen. Så mina 7timmars sömn blev väl 3-4 timmar om man lägger ihop alla små stunder. Idag ska jag jobba 14timmar. Lyckat! ;)


Ett troll

201109181709 (MMS)

Love säger att han såg ut som ett troll ;)


Moa ville sova med Love. <3

201109151707 (MMS)

Moa ville sova med Love. <3


Gardiner och Fönsterbräda

201109151703 (MMS)

Äntligen har vi fått upp gardinerna och fönsterbrädan. Nu känns det lite mer inrett! :)


Tokunge!

201109141672 (MMS)

Moa hon vågar hon! På denna "bro" av rep klättra hon ner. hehe


Moa kissa på toan. Förut när jag var på to...

Moa kissa på toan. Förut när jag var på toa så sa Moa att hon oxå ville kissa. Jag hade precis bytt blöja på henne och dessutom vet jag att hon aldrig kissar så jag sa att hon inte behövde kissa. Lite lat är jag väl men hon brukar bara tycka det är kul att sitta där och ta papper och torka sig. Men hon stod på sig och ville vist kissa. Så jag tog av henne blöjan och satte henne. Och vist ville hon ha papper med en gång. Men jag sa att man måste kissa först. Hålla här sa hon då och höll sig fast i ringen. Sedan vänta vi ett par sekunder och så kissa hon. :) Gissa om jag blev glad!? Så jag överöste henne med berömm och hoppas hon förstått Vad man ska göra på toa nu. :)


Det vore väl på sin plats att uppdatera bl...

Det vore väl på sin plats att uppdatera bloggen lite. Dagarna rusar förbi och jag tycker inte vi får gjort något. Men idag har jag jobbat, tränat och fått installerat våran nya tvättmaskin och torktummlare. :) Så idag har jag tvättat 2 maskiner. Så gott att slippa den gamla dåliga tvättmaskinen som stod här när vi flytta in! Torkskåpet som knappt funka har vi burit ut också så nu blev det lite luftigare inne i tvättstugan! Imorgon får vi besök av familjen Lindskog och sedan av farmor Gunilla. Ska bli kul att visa huset först och sedan få visa allt nytt som hänt här sedan Gunilla var här sist. :) Men nu är jag så trött så ska krypa ner i sängen och Hoppas på en bra natt!


Lek och bus!

201109051595_1 (MMS)

Lek och bus!


Dumle är hemma igen!

201109041555 (MMS)

Dumle försvann när vi flytta. :( Men nu äntligen har hon hittat hem. Vi satte upp en lapp och dagen efter ringde ett par som tagit hand om henne. Härligt att det fortfarande finns bra människor!! :)


Sitter på jobbet..... Idag har jag en del ...

Sitter på jobbet..... Idag har jag en del att stå i här. Hoppas dagen går fort så jag kan åka hem och pussa på mina barn sen. Igår slappa jag och älsklingen i soffan med pizza när barnen somnat. Gött! Värderingen som gjordes igår fick vi inget besked om utan vi ska ringa på måndag och få svar. Men det är ok för nu är den gjord och vi behöver inte greja mer på ett tag nu. Vist har vi lite små fix som ska göras men inga stora grejer. Det är en list som ska fast och några plåtar ute typ. Men nu ska vi börja umgås med varandra och våra vänner och familjer. :)


RSS 2.0