Bananpengar

201110311948 (MMS)

Bananpengar


Jag går här hemma och myser!

Jag går här hemma och myser! Barnen har lekt så fint hela morgonen. Jag har städat lite och gjort mig en kopp kaffe. Nu ska jag läsa tidningen med Moa bredvid som Sitter och ritar. Jag mår så bra när det är städat och fint så jag gör inget annat än plockar här hemma känns det som. Men konstigt nog mår jag som sagt bättre av det. :) Moa vägrar ha blöja så hon går i trosor. Så där får jag påminna lite då och då så hon inte glömmer kissa på pottan. Är så glad över att Love leker inne i lekrummen nu oxå! :) En bra dag helt enkelt!


Jag har försökt blogga men...

Jag har försökt blogga men det har liksom inte funkat. Så nu gör jag ett nytt försök genom sms. Igår ställde vi ju om klockan och jag trodde helt klart att vi skulle behöva gå upp klockan 6 (ny tid) men 7.20 gick dom upp. Lite lyx! Men vi hade god tid på oss innan vi skulle på tipspromenad kl.10.30. En lite regnig promenad men trevligt ändå. :) Sedan fick vi ett litet besök av familjen Lindskog innan Love skulle och simma. När klockan slog 19 och barnen egentligen varit uppe längre än vanligt vägra dom sova. Moa somna till sist vid 20.30 tror jag klockan var. Nu Sitter hon och plaskar i badkaret och Love kollar på bolibompa. Snart frukost. Ha en bra dag! :)


Bakat bullar. :)

201110291940 (MMS)

Gjorde dubbel sats. Mums! Massa bullar i frysen nu! :)


Jag hänger inte med!

Jag hänger inte med! Moa hon pratar så mycket nu och det kommer nya ord varje dag! Man blir liksom förvånad varje dag över alla nya ord som kommer. På den timman vi varit hemma nu har jag hört 4 nya ord. Hon pratar och grejar och har sig. 4ord sätter hon ihop till meningar. Jag kan inte ens räkna hur många ord hon kan. Mitt älskad lilla hjärta! :)


Moa sjunger Popular.

201110261929 (MMS)

Moa sjunger Popular.


Love testar 3D-film.

201110251924 (MMS)

Love testar 3D-film.


Inredning och ordning

Det är så kul att jag fått tillbaka lite energi och lust att fixa iordning lite hemma. Inte för att det är någon katastrof hemma men nu vill jag verkligen få ordning i dom sista rummen. Så idag ska jag införskaffa något bra att "sortera" papper i. Så som obetalda räkningar och sånt. En matta till lekrummet ska köpas oxå har jag tänkt och förut köpte jag en tavla dit också. Nästa steg är att ta ner den mörkblå filttapeten i det andra lekrummet och måla vitt där inne. Men det får vi se när jag får ork till. hehe
Men fortfarande kan jag inte bestämma mig om det är en bra idé att ställa datorn där nere. Men i värsta fall är det väl bara att ställa tillbaka den. ;)

Helg men inte "lediga".

Denna helgen har varken jag eller Tobias jobbat. Men det har varit fullt upp!!!
Igår var det dop som börja 13 och sedan var vi inte hemma förens efter 19. När jag och Moa var på firandet efter dopet så passade Love och Tobias på att gå på Loves första Bio. Smurfarna var det dom såg och Love hade suttit still hela filmen. Så nu vet vi att det funkar.
Idag var det tipspromenad och efter det passade vi på att greja här hemma medans Moa sov i vagnen ute. Så nu har vi möblerat om i det ena lekrummet. Det är inte klart än men på god väg. Sedan åkte Love och Tobias och simma och jag städade här hemma. Nu på kvällen har vi haft besök av våra vänner som har barn i samma ålder som vi. Jätte trevligt! Men fullt upp som sagt och jag vet inte om man kan kalla det ledighet ;)

Men imorgon börjar en ny vecka och barnen ska ta kort på förskolan. Hoppas det blir bra!! :)
Att Tobias ska lämna imorgon känns lite nervöst men jag får se till att lägga fram kläder innan jag åker til jobbet ;)

Påväg

201110231920_1 (MMS)

Moa skulle få banan i vagnen sa vi. Så hon tog bananerna och tog på sig skorna (visserligen Loves men vad gör det) och tyckte vi skulle gå. Att det nästan var 0-gradigt ute spelade ingen roll ;)


Fixar i lekrummet.

201110231923 (MMS)

Försöker få ordning på lekrummen. Har inte haft någon tanke om hur jag vill ha det men igår kväll kom jag på denna briljanta idé. ;) Soffa och tv mitt emot. Böcker i hyllan så man kan läsa där oxå. På andra sidan av hyllan tänkte vi ha datorn men det har vi inte riktigt bestämt än om det blir så. Men det hade passat bra då man kan ha alla pärmar och papper i hyllan oxå. Vi får se. Risken finns ju att barnen tycker det är väldigt spännande att riva runt i dom sakerna.... ;)


Dagarna försvinner! Känns som vi bara jobb...

Dagarna försvinner! Känns som vi bara jobbar och inte hinner med så mycket mer. Hehe I helgen är vi lediga båda två iaf. Men imorgon är det dop och sedan ska Love få gå på bio tror jag. På söndag ska vi träffa några vänner och sedan ska Love simma. Han har ju inte varit där på 3 veckor men nu är gipset borta. Äntligen! Men han vägrar röra armen. Det är klart det känns konstigt när man haft den i samma ställning i 3 veckor. Men efter natten är det nog bra igen. :) Ska försöka uppdatera lite under helgen. :)


Fredagsmys!

201110141872_1 (MMS)

Fredagsmys!


Svampmacka!

201110131871 (MMS)

Svampmacka!


Kapat barret.

201110071805 (MMS)

Kapat barret.


Bilen är trasig. :(

Idag var jag med Love på Näl för att röntga hans hand och se så det läkte som det skulle. Det var fortfarande lite snedställt men det skulle räta ut sig med åren när skelettet växer. Så vi får hoppas på det!

Men sedan när vi åkte hem så gick bilen sönder. Jag lyckades med lite tvång att få hem bilen men inte upp på garageuppfarten. Så vi fick putta in den på en parkeringsficka här. Hoppas nu att den går att laga ikväll. Imorgon ska jag lämna barnen innan jag börjar klockan 7. Gå med vagnen fram och tillbaka tar väl 25min ungefär plus lite tid att lämna dom och sedan att cykla tar väl 15min ungefär. Så lär ju bli lite sen imorgon. =/

???

201110061795 (MMS)

Ja man slutar aldrig att förvånas! :) I förrgår kallade Love fortfarande bokstäver för siffror. Alltså trodde jag inte att han kunde så mycket om bokstäver. Men så igår när vi var på öppna förskolan kom Love jätte glad och sa: -Här är Love bokstäverna. (Dom har sånna där brickor med bokstäver som man kan sätta på på en platta på väggen.) Visserligen var det inte exakt rätt men jag förstod ändå hur han tänkte. En 7 blev ett L ett stort A blev ett V och sedan var det E och O. Jätte stolt och glad blev jag då. :) Idag fråga han efter papper för han ville skriva Love bokstäverna. Så satt han och skrev medans jag duka fram frukosten. Sedan fick jag se. Detta blev resultatet. :) Ganska bra om jag får säga ;)


En riktig SÖNDAG! :)

Idag har vi bara varit hemma. Jag har tvättat 3 maskiner tvätt, städat och dammsugigt. Vi hade lite besök av Bror min och hans tjej och så var vi och slänge plast, plåt, papper och glas hela familjen.
Så en härlig söndag tycker jag!
Gått omkring i min "Onepiece" och myst hela dagen. :)

Love har testat vårat tålamod som han gör varje dag! Om man bara viste vad man skulle säga och göra så man slapp alla dom här fajterna! Jag älskar honom så otroligt mycket och jag tycker det är så jobbigt att behöva skälla på honom och se honom så frustrerad! Men det går ju över men det är riktigt jobbigt nu när han är inne i denna perioden med trots trots och åter trots! Mammas hjärta!

Imorgon är det jobb för mig så det får bli tidigt i säng. Upp klockan 6. Men sängen är renbäddad så den lockar riktigt mycket nu!! ;)

Söndag kl.09.59

201110021784 (MMS)

hehe!!


Spexarn!

201110011779 (MMS)

Love håller modet uppe iaf! Tyvärr hindrar inte gipset honom från att klättra och hoppa. Iof bra att han inte har ont av det men mamma skulle känna sig lite lugnare om han inte var så vild!! ;)


Trevligare fredag kan man ju ha!

Trevligare fredag kan man ju ha! Dagen började så bra och jag skrev på facebook att det kändes som att det skulle bli en bra dag. Massa planer för dagen och det skulle bli så trevligt! Samtidigt som jag uppdatera med det meddelandet så kände jag att det skulle säkert hända något konstigt idag bara för att jag skrivit så. Och strax efter jag slutat jobbet så ringde dom från Loves förskola och sa att han skadat armen. Efter 4 timmar på Uddevallasjukhus hade Love fått ett blått gips. Två ben i armen var brutna. :( Tur att Tobias mamma hjälpte mig med barnen för själv hade jag nog inte klarat det. Min pappa var snäll och körde Tobias till sjukhuset oxå men när dom kom skulle vi precis gå in för att gipsa armen. Nu hoppas vi på en bättre dag imorgon!


RSS 2.0