Idag har det varit jätte härligt väder så ...

Idag har det varit jätte härligt väder så vi har kunnat vara ute hela dagen. Jätte gott verkligen! Tobias har jobbat idag och imorgon är det min tur. På fredag måste jag försöka få iordning här hemma. Har ju lite tid på kvällarna att greja men en liten lugn stund vill man ju gärna ha ändå. Idag Hoppas jag att ungarna somnar lite tidigare så jag hinner greja lite. Tobias ska ju iväg och ta några öl med arbetskompisarna efter han slutat jobbet så jag får gå och plocka här själv. Men det funkar väl det med. ;) Bygget flyter på och imorgon börjar dom sätta panel på nederdelen av huset. :) Ska bli gött att få det klart! Dom är så duktiga och snabba!!


Hoppla hej! Här händer det grejer! Bygget ...

Hoppla hej! Här händer det grejer! Bygget på utsidan huset går framåt i rask takt! Uppackningen på insidan går det desto värre med! Idag var inte barnens bästa dag så jag har försökt underhålla dom så gott det går istället! Tobias har jobbat hela dagen och kommer jobba hela dagen imorgon oxå. På torsdag jobbar jag så vi får se när vi kommer iordning här hemma! Men men.. Det får väl ta sin tid. Så underbart härligt med stora ytor! Nu har barnen somnat så jag ska försöka greja lite nu innan det är dags för sängen!


Sitter i vårat hus. Det gick liksom av bar...

Sitter i vårat hus. Det gick liksom av bara farten så vi flytta alltihop idag. Hehe Nu har barnen precis somnat och där nere står det lådor högt och lågt! Smutsigt på golven och rörigt minst sagt! Men så är det ju när man flyttar! Tobias är iväg en sväng för att hämta några saker från våran vind. Sedan ska vi knåpa ihop våran säng så vi kan sova inatt. Imorgon blir det full Fart så vi får ordning här hemma snart! :)


Nu har vi börjat!

Idag började vi flytta och städa. Blev lite kaotiskt där tycker jag men imorgon har vi ju en stor bil som kan köra allt och då bir det ju lite lättare!!!! Så förhoppningarna är ju nu att vi på söndag har flyttat ALLT!!! Men då krävs det ju att vi har någon plats att ställa allt vi har på vinden nu. Men å andra sidan kanske man kan flytta allt det senare. Vi får se! Känns så skönt att det äntligen är dags att flytta in i vårat hus som vi letat efter såååå länge!!! ÄNTLIGEN!!!

Just nu är det nästan kaos i huvudet. Myck...

Just nu är det nästan kaos i huvudet. Mycket som ska klaffa! Idag ska vi nog börja flytta in saker och städa i huset, Hämta en hylla och en gungställning. Tobias ska väl bygga lite idag hoppas jag! Jäkla skit väder bara! I Förrgår blev Moa 1,5 år. Jag tänkte på det dagen innan men igår kom jag på att jag missat det. Typiskt! Nu har hon fått 16 tänder iaf. Pang sa det! Från att ha 6 tänder jätte länge så fick hon 10st på en månad ungefär. Men hon har inte direkt klagat. Skönt det! Nu får jag ta tag i dagen!


Packa packa!

201107201183 (MMS)

Så då har hela dagen gått till att packa idag igen. Detta är resultatet av 2 dagars packning!! Dock är det svårt att få det rättvist på bild men det är ca 30 lådor. Vi har säkert lika mycket på vinden. hehe Men imorgon får vi göra något annat så barnen får leka av sig och kramas lite med sin mamma ;)


8 timmar

Idag har vi packat! Packat packat och packat heeeela dagen!!! 8 timmars effektiv tid. Tobias har varit och gjort upp en plan för bygget medans jag och Gunilla (Tobias mamma) har packat och passat barn. Tack för hjälpen! Jag behöver verkligen det för att orka och inte ge upp. Det är så mycket som behövs packa och fast vi packat så länge så är det massor kvar! Varför har man så mycket grejer??? hehe
Nu är jag helt slut i huvudet!!! Blir nog tidigt i säng idag!!!
Moa var helt slut hon oxå. Hon somna nästan sittande utan några nattningsrutiner. Min sötskrutta!!!! <3

Nu blir det soffan och kanske en smoothie :)

Det går fort!!

Moa har börjat prata massor!!! Helt otroligt va fort det går!
Nu sätter hon ihop 3ords meningar.
Va min na? - Vart är min napp?
Dä min na! - Där är min napp!
Mamma sitta hä! *pekar* - Mamma sitta här.

Hon sprutar ut nya ord hela tiden och man blir lika förvånad varje gån det kommer nya ord!
Jäp mig - Hjälp mig
nöppna mamma- öppna mamma
gis - gris
häst
ko
lamla - ramla
inän - igen
kacka - jacka
issa - kissa
öja - blöja
öge -öga
chäng - säng
nutte - snutte
tatt - katt
und - hund


Det är några ord iaf. Omöjligt att komma ihåg alla hon säger...hehe

På torsdag börjar vi. Då ska byggställning...

På torsdag börjar vi. Då ska byggställningen upp och sedan ska renoveringen av huset börja. Börjar få lite eller ganska mycket ångest nu. Vet inte riktigt varför men att inte riktigt veta hur vi ska göra och om vi har allt material som behövs känns jobbigt! Eftersom vi ska få hjälp med detta vill man ju se till att allt finns för att göra arbetet. Men det löser väl sig. Känns jobbigt innan man kommit igång bara! Längtar så tills vi flyttat in!! Ska bli så skönt med hus och större ytor! :)


Love och hans kompis Anthon busar hemma ho...

201107181160 (MMS)

Love och hans kompis Anthon busar hemma hos Hampus. :) Sötskruttar!


Älskade Moa!

Älskade Moa! <3

Jag älskar dig så det gör ont, underbara Moa!! <3


Filmtajm hos kompisarna Lionel och Eliona. :)

201107181179 (MMS)

Filmtajm hos kompisarna Lionel och Eliona. :)


Har nu varit nere på fallens dagar och tag...

Har nu varit nere på fallens dagar och tagit några öl. Ganska mycket folk ändå med tanke på att det är torsdag! Dock hade det varit kul att fortsätta kvällen men med tanke på hur dålig jag blev sist dagen efter så var det nog lika bra att åka hem tidigt! Trevligt var det iaf! Går gärna ut någon mer dag men får väl se om någon annan ska ut. Nu ska jag sova iaf så man orkar med morgondagen! ;) Natti!


Lite sol och bad har vi hunnit med på våra...

201107121074 (MMS)

Lite sol och bad har vi hunnit med på våran semester. :) Tyvärr snurrar tankarna hela tiden runt huset. Man kan inte slappna av en minut. Men snart bor vi där och panelen är bytt. Längtar!


Vad ska man hitta på idag tro? Min Sambo h...

Vad ska man hitta på idag tro? Min Sambo har åkt till strömstad och kommer hem imorgon kväll. Vad ska jag och barnen hitta på då tro? Skulle ju vara kul att bada lite. Men vart? Hmm.. Längtar så tills vi bor i hus så man bara kan gå ut i trädgården och ha en liten pool att plaska i. Snart snart!


Då var frukosten avklarad. Macka och juice...

Då var frukosten avklarad. Macka och juice. Snart ska jag åka och träna med min syster. Undra vad man ska äta mer idag. Har ingen matlust alls. Någon som kanske har ett förslag? Måste ju berätta en rolig sak. Ganska pinsamt dock. Igår när vi var och handla så drog Love ner sina byxor och ropa: -Visa rumpan! Och putade ut med rumpan. Haha Tok unge! Hur kommer han på något sådant?


Testing!

201107071009_1 (MMS)

Moa testar hörselskydd....vilka passa bäst? ;)


Sitter och kollar på fotbollen.

Sitter och kollar på fotbollen. Saknar att spela! Men det hade aldrig funkat att spela med våra arbetstider tyvärr. :( Men men.. Idag var jag och träna igen. Sååå underbart skönt att träna! Önskar man alltid hade lika mycket tid till det som jag har nu när vi har semester! Gottade mig med en sallad i solen vid kanalen innan jag åkte och träna. Väldigt trevligt och mysigt! Där skulle jag kunna tänka mig att sitta i solen varje kväll och ta en kaffe eller så! :)


En liten uppdatering

En liten uppdatering kanske vore på sin plats. Var ute i fredags. Det blev en väldigt blöt kväll och det straffades jag för på lördagen! Fy fan va jag var dålig! Jag vet inte om jag kan säga att jag är riktigt mig själv än. Haha! Börjar jag bli gammal eller vad är felet? Usch och Fy! Nästa gång jag ska ut får man ju sätta en gräns på antal öl!! Men men..idag var jag och träna på kvällen och det kändes riktigt skönt, rensa kroppen från all skit. Mer sånt behöver jag! Kanske man någon gång kan få bort mammamagen oxå ;)


Jasså...

20110701976 (MMS)

Lyckades tydligen ladda upp en bild på min blogg under mina blöta kväll.. hehe Så här såg jag ut...


RSS 2.0