Några härliga kommentarer från Love.

20110228280 (MMS)

När jag och barnen lekte förut så kom det några härliga kommentarer från Love. "-Han har keps så det inte ska brinna på hans hövve." Då prata han om gubben ni ser på bilden här ovanför. När vi byggde tågbana sa han: "-En rak sväng kan man skoja." Haha..han är för skön! ;)


Hur F*N kör folk??

Ärligt talat så börjar man undra vart folk får sina körkort? Folk kör som dårar! Kan man inte trafikregler kanske man ska ta och kolla upp det! Häromdagen var det en som gjorde ett filbyte mitt i en korsning och över 2 övergångsställen. Folk parkerar som dom snott bilen och bara ställt den där. ok, det är väl ingen trafikfara så men irriterande när man knappt kommer in i bilen!
Sen dom där som kör i typ 30 på en 50 väg....varför gör dom det?? Blinkar när man svänger. Varför inte ha lite framförhållning så folk i andra bilar vet att du tänkt svänga??? Ronellkörning...är det någon som kan dom reglerna? Det är inte många gånger man ser folk som gör "rätt" när dom kör i en rondell.. Usch...man måste verkligen vara på sin vakt när man är ute och kör!! Börjar bli riktigt irriterad på folk som inte kan köra bil!!

Moa i nya (begagnade) fina kläder.

20110224244_1 (MMS)

Underbart att fynda second hand! :) Matchande byxa och tröja :)


På stan

20110224241 (MMS)

Moa fick syn på eld. Mycket spännande! :) (Och Hon var INTE ute länge utan mössa!)


God natt!

20110220232 (MMS)

God natt!


Mina barn...

...vi har utsatt dom för vattkoppor 2 ggr. Första gången blev dom inte smittade och nu andra gången får dom vattkoppor men dom har typ fått 7koppor var. Det har gått 4 dagar nu så man tycker ju att kulmen måste vara nådd..? Hallå!? Jag har hört att dom förmodligen kommer få det igen om dom får så lite koppr. Stämmer det? Illa isf! Men nu håller jag tummarna på att dom får massa koppor inatt... Inte för att det är kul med massa kliande koppor men tycker dom kan få det ordentligt när dom ändå får det liksom. Konstigt att ingen av dom fått många...hmm.. Aja,..
Vill bara berätta att jag nu gått ner 7kg och kommer i min balklännning som jag hade för 6 år sedan :)

Vattkoppor!

Nu har mina barn fått vattkoppor. Eller Love har en koppa och Moa tre. Haha... Men det lär ju bli fler!
Så om någon känner för att bli smittad så är det bara att hojta till! :)

Jag sitter på jobbet nu, hungrig. Så jag ska väl laga lite mat. Jag vill hem nu till mina fisar! <3

Ny frisyr.

20110215182 (MMS)

Har Ingen bra bild! Men man ser iaf hur kort det är. I nacken är det jätte kort och "spretigt". Nu undrar jag bara om jag borde färga det? Isf hur?


Jösses!!!

(Varning för långt inlägg)
Vilken vecka!
Natten till Tisdag fick Love Krupp, inte så han behövde åka in men han hade svårt att andas och jobbig hosta.
På tisdagen hade han lite feber så på Onsdagen fick han stanna hemma ifrån dagis också. På eftermiddagen skulle vi till Saga och Anna och hälsa på. Jag hade lite ont i magen och var trött. Men inget jag direkt tänkte på. Så vi klädde på oss och åkte dit. Väl där började jag må lite illa efter jag druckigt kaffe. Och sen spydde jag...usch! Hatar det! Så det var bara att klä på sig och in med alla påsar kläder i bilen. Vi fick nämligen massa fina kläder av Annas syster till Love och från Anna till Moa. Så bra när man kan ärva kläder. TACK! <3
När jag kom hem låg Tobias i sängen. Hade hade spytt på jobbet. Usch usch! Och jag blev snabbt MYCKET sämre! Jag har nog aldrig spytt så mycket! Jag var påväg att svimma där en gång också. och sedan behövde jag vatten. Men det gick inte att dricka ens två munnar för då kom det upp igen. Jag trodde helt ärligt att snart kommer jag få åka in och få dropp för jag kände mig helt uttorkad! Tur i oturen var att Tobias iaf bara spydde den gången på jobbet och att han iaf kunde se till att barnen fick mat. För jag kunde då inte göra något!!! Vad hade vi gjort om han blivit lika dålig?
Dagen efter vakna jag och Tobias upp med hosta. Jag kände mig som att jag supit i flera dagar och bara behövde VATTEN!!! Var mer eller mindre utslagen den dagen också även om jag inte spydde. Jag har faktiskt inte fått tillbaka aptiten än..hmm... aja
På kvällen spyr Moa. Men det blev bara den enda gången. Men hög feber i 2 dagar fick hon istället.
Fredag, Tobias blir sämre och får feber. Jösses! Ska det aldrig ta slut??
Lördag, Tobias blir bättre. :)
Söndag, Jag får en så OTROLIGT JOBBIG hosta!
Måndag, Moa får samma hosta. Stackars lilla gumman!!! :(

Nu håller vi tummarna för att det går åt det bättre hållet och att vi snart är friska!!!!

Idag har Love skjorta på sig.

20110211150 (MMS)

Idag har Love skjorta på sig.


Sitter i soffan och kollar tv. Äntligen kä...

Sitter i soffan och kollar tv. Äntligen känner jag mig lite piggare. Har nog lidit av vätskebrist idag. Inte vågat äta något idag så lite blåbärssoppa och nyponsoppa har det blivit. Och vatten då så klart. Har varit jätte trött. Usch Va dålig jag var igår. Tyvärr blev ju Tobias dålig oxå så det var väldigt jobbigt med barnen igår! Jag var helt utslagen men Tobias var iaf så pass att han orkade göra mat till barnen och sedan natta dom. Min underbara älskling. Han har varit så duktig dom här 2 dagarna. Nu på kvällen åt jag lite pizza och börjat må bättre. Hoppas nu att barnen slipper detta. Istället hoppas vi dom får vattkoppor någon dag snart! :)


Hur ska jag klippa mig?

På torsdag ska jag klippa mig. Men jag har ingen aning om hur! =/ Vill ju komma på något bra men vet inte vart man ska hitta inspiration. Och hur vet jag om jag passar i det...hmmm....? Jaja...jag får väl komma på något. Min syster Jenni säger att hon är så duktig som ska klippa mig så i värsta fall kan väl hon bara få bestämma och klippa mig som hon vill hehe.

Nu är det snart natten för mig. Är så sjukt trött nu för tiden! Sover som en stock på nätterna men är ändå JÄTTE trött på dagarna :( Vet inte varför. Kanske borde kolla upp det där!

Syskonkärlek

Gamla bilder

Moas födelsedags i bilder.

Bättre sent än aldrig! ;)


Öppna Mamma och Pappas presenter


Hunden var favoriten


Nu ska det bli tårta


Såhär kan man väll släcka ljuset??


Några av släkten


Sen kom det andra födelsedagsbarnet. :)


Avsluta kvällen i sin nya stol. En likadan som brorsan ;)


Dumle fick vara med på bild också

Galenpanna!

20110205115 (MMS)

Här tyckte Moa att det var bra att stå och dansa...crazy girl!


Tung gung

20110203105 (MMS)

När vi var i Onsjö och fira Amanda tog vi en promenad till en lekpark. Tyvärr var den VÄLDIGT blött så vi fick gunga och sitta inne i en liten stuga och "dricka kaffe". Sedan gick vi hem med blöta fötter..hehe


-3kg

Japp, denna veckan har jag gått ner 3kg. Ska försöka fortsätta på samma sätt även om jag förstår att det inte kommer försvinna 3kg till denna veckan så sakta men säkert kommer jag kanske gå ner i vikt och se någorlunda normal ut till slut..hehe Men det känns ju ganska mycket mer motiverat att träna och äta rätt när man ser att det händer något på vågen!!!! :)

RSS 2.0