Då var julen över. En väldigt lyckad jul m...

Då var julen över. En väldigt lyckad jul med nära och kära! :) Barnen fick massa fina julklappar. Dom fick lite pengar oxå så idag tog vi oss ut bland allt folk och dom fick köpa vad dom ville för sina pengar. Love valde smurfar och lite tillbehör till dom. Moa en sulky till sina dockor. Vill att hon ska köpa en docksäng oxå men fanns bara en knallrosa med Hello kitty för en normal summa så får se om det finns någon annan som kan inhandlas en annan dag. Jag och Tobias köpte oss lite kläder oxå. En lyckad men krävande shoppingrunda. Barnen ville INTE sitta i vagnen om man säger så ;)


När barnen sover...

201112232145 (MMS)

....då kommer tomten och lägger klappar under granen. :)


Dan före...

Idag klev vi upp klockan 7 här hemma. 2,5 timma senare fick jag äntligen barnen till att äta frukost. Nu skulle jag verkligen behöva sätta igång med städning här hemma!!! MEN!! Jag har ingen ork till det alls!! Usch! Men det kommer väl hoppas jag!
Idag ska jag, min lillasyster och barnen ut och trängas med hela Trollhättan på överby för att det är en grej jag MÅSTE ha. Sedan ska vi fixa ögonbryna jag och min kära syster.
Efter det någon gång får det väl bli städning. För ikväll är det den traditionella myskvällen med granklädning och skinkätning hemma hos mor och far. Skinkan är inte klar förens klockan slagit 00.00 så vi stannar väl inte tills dess. Men en tradition är en tradition!!! ;)

Imorgon får vi besök från Australien. Tobias bror och hans tjej kommer hit. Även Tobias syster med barn och förhoppningsvis svärmor och svärmors mor kommer oxå. Då ska vi (läs dom) äta skinkmacka och dricka julmust. ;)

När Kalle Anka börjar är det tänkt att vi ska sitta i soffan hemma hos mor och far. Vi får se hur det går ;) Efter det är det äntligen dags för julmaten!! Mums!

GOD JUL på er!!!!

På jobbet

20111221125221 (MMS)

Några lugna stunder har man allt på jobbet ;)


Min skrutta

20111220145809 (MMS)

Min söta lilla skrutta har börjat drömma mardrömmar på nätterna. Vaknar och skriker. Stackarn!! :( Tur att hon har så lätt för att somna om iaf! *peppar peppar*


Träffa Tomten

201112172118 (MMS)

Love var glad när han träffa tomten! Han gav honom en önskelista. :) Tur att Moa sov för hon är livrädd för honom. När vi senare gick förbi honom börja Moa gråta. Hur kommer det gå på jul?


Luciafirande på förskolan

201112132083_1 (MMS)

Igår var det Lucia...ett väldigt blött luciafirande på barnens förskola!! Men det var ganska mysigt ändå! :)


Julbord :)

201112092072 (MMS)

Julbord :)


Påklädning pågår ;)

201112022030 (MMS)

Moa skulle klä på sig själv. Trosorna kom rätt, byxorna bakofram och tröjan....ja ni ser ju själva ;)


RSS 2.0