Idag har jag.......................varit p...

Idag har jag.......................varit på babysim med Moa. Hon gör mig så stolt! Hon är verkligen jätte duktig och "fröken" där tycker hon är som en fisk. Hehe.. Hon säger att vi har fått två fiskar till barn. Dom verkligen älskar vattnet båda två.:) Sedan tog jag med Moa på öf idag så hon fick leka lite där och Love och Pappa kunde få sova en stund. Två flugor i en smäll. På kvällskvisten åkte vi till min mor och far och skruva ihop hyllan, slipa den och måla sista lägret med färg. Så imorgon ska vi försöka få hem den. Hehe.. Det kommer bild imorgon på det förhoppningsvis. Nu ska jag sova innan Moa vaknar och ska ha välling.:)


Moa kör Love.:)

dsc01288 (MMS)

Moa kör Love.:)


Love tittar på när dom åker skateboard och...

dsc01277 (MMS)

Love tittar på när dom åker skateboard och käkar päron. Det är livet tycker han! Man får passa på när syster sover!:)


Nu har jag målat den blivande hyllan 2ggr ...

dsc01276 (MMS)

Nu har jag målat den blivande hyllan 2ggr på ena sidan. Imorgon får det bli andra sidan. Det kommer bli så fint när den är målad och ihopsatt!:)


Här syns hennes två tänder. Inte så tydlig...

dsc01272 (MMS)

Här syns hennes två tänder. Inte så tydligt men tittar man noga så.. Hehe..


Idag sov jag till 8.30. Va duktig jag är! ...

dsc01255 (MMS)

Idag sov jag till 8.30. Va duktig jag är! Sen att jag höll mina föräldrar vakna mellan 1-4 inatt det är annan sak.:) Nu är vi uppe och på g iaf. Snart åker vi och hälsar på mormor och morfar. Mvh Moa


Varför?

Varför kan man shoppa hur mycket kläder som helst till sina barn? Alldeles för mycket! Dom behöver ju inte ha så mycket!!!! MEN det finns så mycket fint!!! Vi var ute på överby förut och självklart inhandlades lite kläder till barnen. Men denna gången var det faktiskt grejer som dom behövde....eller iaf mestadels kläder dom behövde..haha
Jag har faktiskt en liten teori på hur det bli så mycket kläder! När barnen haft en storlek ett tag så börjar man köpa i en storlek större för det känns onödigt att köpa i en storlek som dom snart växer ur! Sedan när dom väl vuxit i alla dom kläderna så har det hunnit komma in massa annat nytt och fint i affärerna som man bara inte kan motså...hehe.. Eller sån är jag iaf. Vet ju inte hur andra är men..hehe
Läste på Sandras blogg att dom har 11 st ytterplagg till sin lilla Lova. JÖSSES!! hehe.. Men det finns ju sååååå mycket fint!

En annan sak som jag funderar över är att Moa alltid legat före i storlekarna för hon har varit så lång. Men nu när hon är 9 månade (hon blev det igår :) ) så behöver hon inte ha storlek 80 än (som är ifrån 9mån). Men min teori där är att hennes ben har börjat växa istället för överkroppn för byxorna börjar bli för korta nu. Hon har ju alltid legat en storlek efter på byxorna men nu har hon kommit ikapp med det. ;)


Bla bla bla....hoppas ni orkat läsa! :)

Vill oxå säga GRATTIS till Marie som fick en söt LITEN son igår! :)

Jag har köpt hårspännen till Moa. Hehe.. S...

dsc01246 (MMS)

Jag har köpt hårspännen till Moa. Hehe.. Söt hon blev. :)


Bildbomb

Börjar med 2 bilder från barnens rum.
Loves hörn..


...och Moas hörn


Mina badande barn.




Anna, Saga, Marika, Alvin, jag och Moa åker kana.. :)


Marika och Alvin i bollhavet


Saga chillar i kanan


Moa en tidig morgon


Puss på näsan


Morgonmys


Mommy's little lovebird :)


Love målar Blixten med blixtenpennor :)


Det får vara allt för idag. Det finns så många fina bilder men nu vill jag sova. Får bli fler en annan dag :)

Underbara barn

Va jag älskar mina underbara barn!!! Dom är så goa och dom tycker verkligen om varandra! Love är så snäll mot sin syster! Om Moa blir ledsen så kommer Love och säger -Mooooooooa, det går över. Han brukar ge henne leksaker eller sjunga en sång för henne. Idag när han bada så ville Moa (som vanligt) också bada. Så jag fråga om det var ok och Love blev jätte glad och när hon hoppat i tog han genast fram leksaker och gav henne. Man tror ju att han ska tycka att det är jobbigt att hon ska bada med honom nästan varje gång, men inte då. Han skrattar och busar med henne. Man hoppas vekligen att det fortsätter så här!!!

Men nu undrar jag när Moa blev såhär stor som hon blivit!! Vart tog tiden vägen??
Förut när vi kolla på tv och dom applodera så började hon också klappa händerna. Jag bad henne peka på lampan och det gjorde hon. Så fråga jag vart mamma är och då peka hon på mig. När lärde hon sig peka och förstå att hon ska peka på det jag säger??? Det är inget jag lärt henne iaf! hehe
Jag vet bestämt att det var något mer som jag förundrades så över idag men jag kommer inte på det nu...jösses alltså!!!

Jag ska försöka lägga in lite bilder här sedan om internet tillåter. Det har börjt krångla lite här hemma. :(

Jag har två griniga ungar här hemma. Hon k...

dsc01223 (MMS)

Jag har två griniga ungar här hemma. Hon kanske inte ser så grinig ut Men hon lägger alltid på ett smile när en kamera kommer från. Love han vägrade att vara med alls på bild. Pust! Nu ska jag laga mat och efter maten får jag gå till en lekplats. Hoppas det underhåller dom en stund iaf!


Möblering

Idag har det möblerats om här hemma. Det är lite småplock kvar och ommöblering i lådor och så men annars så blev jag faktiskt ganska nöjd. Svårt att vara helt nöjd innan man är helt klar!! Får lägga upp bilder sedan när jag är färidg. :)
Familjen Antonsson var på besök här på kvällskvisten och barnen lekte bra idag också. :)
Sedan somna båda barnen innan klockan 20.30. Så nu ska jag snart hoppa i säng också. Imorgon är det ju en såndär dag när jag behöver ta med båda barnen för att lämna Love på dagis. Dessutom ska jag åka direkt till Moas sim när jag lämnat Love. Så det gäller att komma ihåg allt...hehe Ska nog packa innan jag lägger mig.

Nu kom Love up för att kissa. Hoppas han somnar om i sin säng!

Har hemma byter vi rum med varandra. Dags ...

dsc01220 (MMS)

Har hemma byter vi rum med varandra. Dags för barnen att få ett större rum. Så nu får vi bo i "cellen". ;)


Nu har vi varit och köpt plast i alla dess...

dsc01219 (MMS)

Nu har vi varit och köpt plast i alla dess former för 240kr. Men har man ingen förvaring så får man skaffa sig.:) Utnyttja platsen under sängen osv. :)


Träningsskor.

Japp, jag hittade ett par träninsskor idag. Väldigt bekväma och inte alls speciellt dyra! Så nu hoppas vi att dom blir bra! :)
Nu på kvällen har vi varit och hälsat på familjen Antonsson. Alltid lika trevligt. men nu är det ännu lite trevligare när barnen inte försöker slå ihjäl varandra varje gång...hehe  Lousie tog fram Amandas gamla kläder och sängkläder som jag fick kolla igenom. Så nu har jag lånat massa kläder i storlekarna 80-92 :)

Moa har ju lärt sig att vinka. Det är så sött. Så fort man säger hej eller hejdå så vinkar hon. Ibland säger hon hej oxå...fast mer "hee" Äh, svårt att beskriva hur det låter.  När man ger henne något så tackar hon oxå. Sötnos. Ibland så räcker det att hon hör varsegod så säger hon "tat tat". Min sötskrutta! :)

Vad ska man skriva?

Jag tänkte att jag skulle uppdatera här eftersom det var längesedan jag skrev något. Men jag kommer inte på något att skriva..haha
Igår efter jobbet passade vi på att skaffa barnvakt åt Moa så Love fick med sig båda föräldrarna på simmet. Det tyckte han var kul. :) Efteråt åkte vi hem till mina föräldrar och firade min syster som fyllde år.
Idag har jag tränat och nu sitter jag på jobbet.

Idag hitta jag 650kr hemma. Tur att vi inte hade slarvat bort dom!!
Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad och köpa skor som jag kan träna i. Mina 13år gamla innefotbollsskor känns som att dom har gjort sitt! haha

Träffa mina barn en sväng när jag var ute ...

dsc01208 (MMS)

Träffa mina barn en sväng när jag var ute i ett ärende på jobbet. Gott!


Står på jobbet och lagar mat. Det blir någ...

dsc01198 (MMS)

Står på jobbet och lagar mat. Det blir någon slags gryta med quorn och kokosmjölk. Mums! Idag har vi varit på 3stads lekland hela familjen. Anna, Saga, Marika och Alvin var med också. Jätte kul!:) Det får vi göra fler gånger!


Sjukhus

Japp, idag har vi spenderat eftermiddagen på sjukhus (Näl). Moa har ju haft sin hosta sedan hon var 2månader, alltså i 6mån, så nu tyckte jag att det får vara nog. Det har dessutom blivit lite värre igen nu så vi ringde bvc först men dom tyckte vi skulle ringa barnmottagningen eftersom Moa är under 1 år. Så vi fick en jourtid klockan 14.30 och tänkte att det tar nog max en timma så Love kan få följa med. MEN!!! 17.30 fick vi komma in till en läkare och då hade vi blivit flyttade till akuten eftersom dom stänger barnmottagningen kl.17. Då var båda våra barn Väldigt rastlösa. När vi varit där i ca 1timma så sa jag till Tobias att han och Love kunde åka och hitta på något men då kom en sköterska precis in och sa att vi var näst på tur så vi tänkte att då kan dom likaväl vänta. Men det tog 2 timmar till iaf...jösses!!!! jaja....resultatet av del hela blev att vi ska testa pulmicort och se ifall det är någon slags förkylningsastma. Så vi får väl se om det hjälper.

Moa är lite farlig nu. Hon har ju ställt sig upp själv länge men nu gör hon det hela tiden och överallt!!!! Hon är helt orädd och ibland får hon för sig att hon kan stå och gå själv. Igår fick jag inhandlat en stol på ikea som har ett bälte som jag kan sätta fast henne med för hon vägrar sitta still i matstolen och vill bara ställa sig upp hela tiden...min lilla busmaja!! hehe...

Imorgon är det babysim med gruppen som är mycket äldre än Moa. Ska bli kul och se hur det kommer gå! :)

Då var besöket på ikea avklarat. Vi fick i...

dsc01194 (MMS)

Då var besöket på ikea avklarat. Vi fick in två bokhyllor på 2.10m i bilen. Inte illa!;)


Kolla in bruden. ;)

dsc01190 (MMS)

Kolla in bruden. ;)


Jaha,...

...då sitter man här på jobbet igen. Skulle ju hellre vara hemma med min lilla familj. Fick ett mms förut av min älskling med en film på Moa när hon äter mat. Jag blev så glad. Hoppas det har släppt nu, innan har hon bara smakat 2-3 skedar och då grimagerat och fått kväljningar.. Men nu så gick det tydligen väldigt bra. :)

När jag kommer hem från jobbet sedan så ska T skynda iväg till jobbet för att sluta imorgon klockan 11. Jag ska försöka komma iväg och simma med Love sedan men det beror ju på om man kan få barnvakt. *håller tummarna* Nu till vecka är T ledig, undra vad vi ska hitta på då. Imorgon blir det fotboll iaf, om det inte spöregnar.

Nu ska jag dricka kaffe.

En glad Moa i sin nya fina body.

dsc01189 (MMS)

En glad Moa i sin nya fina body.:) Den kommer ändå ifrån USA. Snälla Sarah har skickat den och massa andra fina saker till oss. Tack!


RSS 2.0