På promenad. Ska runt spikön. Men Love vil...

dsc00876 (MMS)

På promenad. Ska runt spikön. Men Love ville klättra i bergen först.:)


Syskonen busar i soffan.:)

dsc00868 (MMS)

Syskonen busar i soffan.:)


Idioter

Fy f*n!! Jag blir så arg. Stackars Love!! Han har haft så ont och varit så orolig, uppblåst och gasig i magen. P.g.a att det är mjölkprotein i den glutenfria&MJÖLKFRIA leverpastejen. GRRRRRRR!!! Hur blev det så??
Vi som undra så vad det berodde på att han reagera så konstigt. Vi trodde det var något dom råkat ge honom på dagis. Vi är ju så nogranna hela tiden. Känns så dumt att vi gett honom denna, jag känner mig elak mot honom. Fast jag kunde ju inte veta. Nu har dom iaf dragit tillbaka alla dessa förpackningar. Men skadan är ju redan skedd... :( Stackars stackars Love!!!

Han har inte varit sig själv. Jätte orolig och konstig. Men för några dagar sedan började vi ge honom en annan leverpastej. Bara för att den var bredbar. Så idag har han mått så bra. Nu ikv fick vi reda på varför han varit så dålig. Stackarn!!

Jag ska nog skicka ett  brev till tillverkarna och skriva några väl valda ord!! Det får inte bli fel! Kan tänka mig att det är fler än Love som lidit!! *arg*

Nu sitter vi och väntar på maten..

dsc00847 (MMS)

Nu sitter vi och väntar på maten..


Moa i sin nya mössa. Tack Petra!:)

dsc00846 (MMS)

Moa i sin nya mössa. Tack Petra!:)


Såhär ser Moa ut när hon äter gröt. Hehe.....

dsc00840 (MMS)

Såhär ser Moa ut när hon äter gröt. Hehe.. Hon gillar inte att äta mat! Igår hade hon premiär på gåstolen oxå. :)


Ute och solar lite i blåsten..

dsc00836 (MMS)

Ute och solar lite i blåsten..


pust

usch va dåligt det uppdateras här. Men jag har verkligen inget roligt att skriva om. Det sista har vi mest bara varit hemma.....tror jag.. hehe.. Mitt minne är inte vad det borde!!
I söndags kom min bror hit och lekte lite med Love. Sen på kvällen gick vi och tittade på när han spelade match.
Igår gjorde jag lite fler slingor i håret. Det blev ju mycket ljusare men jag tror jag ska göra lite ljusbruna slingor i det. Vill ju inte bli helblond..hmm..aja...vi får se.
Men idag ska vi iaf ner till stan och träffa Louise och barnen. Vi ska mata fåglarna på spikön. Sedan ska vi grilla med Sara och Marcus på kvällen..

Love har ju blivit lite krånglig med sömne...

dsc00820 (MMS)

Love har ju blivit lite krånglig med sömnen. Det är väl någon fas. Så idag skulle han absolut inte sova! Men nu somna han i soffan iaf. Sötskrutt!


Moa backar och snurrar nu. Busmaja!

dsc00812 (MMS)

Moa backar och snurrar nu. Busmaja!


Bilder

Syskonen gooooos! :)
syskonen Pyjamas

En härlig dag med familjerna Lindskog och Björnberg.


Min syster tog studenten..

och den dagen avslutades med en fest lååååångt in på natten ;)


I Lördags var vi och hälsa på familjen Antonsson och deras lille Albin som då bara var 12 dagar och namnlös. :)
På kvällen blev det grillning med familjen Björnberg.Såhär såg Love ut när han satt och titta på tv på söndag morgon...

...så han fick hjälpa mig att baka istället.


Sedan gick vi och träffa "the gang" från gymnasiet. Tyvärr tog jag väldigt få bilder.. :(
Men jag hade antaligen för trevligt för att komma ihåg kameran ;).....

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Ska lägga upp lite bilder här senare idag lr möjligen imorgon. Det beror på hur sent barnen kommer i säng.
Idag ska jag ta med mig barnen och träffa "the gang" från skolan. Vi som hängde ihop i skolan på gymnasiet. Alla har fått barn nu och det var väldigt längesedan vi träffades allihopa. Så det ska bli väldigt trevligt! :)
Sedan ska vi gå ner till stan och kolla på alla som ska gå på bal. Mest för att Love ska få se alla fina bilar. Han är helt tokig i raggarbilar nu sedan cruisingen. Så det får vi väl ge ner och kika på. :)

GRATTIS!!!

Grattis syster till Studentetn!!! Hoppas du får en underbar dag att minnas! :)


Lik sin far? ;)

Så, då var vi framme i Sjuntorp och dags...

Så, då var vi framme i Sjuntorp och dags för babysim. Denna gången har jag åkt i God tid för att slippa stressa. Det är bara det att det blev i väldigt god tid och vi är här väldigt tidigt!! Varför går klockan alltid mycket långsammare när man inte är stressad? Tiden rusar alltid fram när man minst behöver det! Men Men.. Nu ska jag amma och klä om i lugn och ro. Inte för att det känns så lockande att gå in och bada i en varm pool i detta underbara väder!


RSS 2.0