Sjuklingar

Det blev inga kort igår. Idag ska jag försöka hinna med. Men mina barn mår inte så bra idag!
I natt vakna Love helt panikslagen och fick nästan ingen luft. Stackarna hade fått falsk krupp...IGEN! Han hade ont när han andades och hostade och det rossla i bröstet på honom och han var jätte ledsen. Var lite svårt att få honom lugn kan jag säga! Men till slut så. Fick i honom lite alvedon och vatten och så ringde vi sjukvårdsupplysningen. Men vi skulle få åka till U-valla och inte till Näl. Så vi gav honom hans medicin som han fick sist gång och avvakta. Idag är det ju lite bättre än vad det var inatt iaf. Men när han sov middag blev det ju värre igen eftersom han då legat ner en stund. Aja, vi har ju varit med om det här förut så vi vet ju att det blir bättre på ett par dagar. Tråkigt bara att sitta hemma!

Moa har jätte ont i magen och sover och skriker om vart annat. Så äter hon pyttelite och sedan vill hon inte ha mer... Pratat med dom på bb och vi ska ta tempen på henne sa dom. Så skulle vi ringa tillbaka om det var högre än 37,5. Men batteriet på termometern var slut så nu inväntar vi ett batteri från mina föräldrar. Våran bil funkar ju som den själv vill så vi vågar oss inte ut till överby nu...

Trötta efter nattens bravader och uttråkade är vi. Hur ska vi få dagen att gå??

Lördag 30/1-10

Vill börja med att säga GRATTIS till Alexandra som fyller 10 år idag!

Igår tog jag mig en cykeltur till affären. AJ! Det var inte så skönt att sitta på en sadel när man för bara en vecka sedan klämt ut ett barn. Dessutom var det ju väldigt guppigt av all snö och is... Men men..det gick ju bra iaf. Nästa gång väljer jag nog att gå.

Idag har vi varit och hälsat på hemma hos mormor och morfar. Love tycker verkligen om dom!! :)
Nu ligger båda fisarna och sover så jag ska väl passa på att vila lite jag med.
Ska försöka få ut lite bilder här. Får ta mig i kragen och försöka ta tag i det ikv!!

1 vecka

Jösses va tiden går. Idag blir Moa en vecka. Så idag var vi på bvc. Nu vägde hon 4040g och var 53cm lång. Våran lilla älskling!
Love är så snäll och go mot sin lillasyster. Det märks att han vill ha lite mer uppmärksamhet, fast att han får massor så vill han ha lite till. Men men...det är väl inte så konstigt när man är van att få all uppmärksamhet. Det blir nog bättre snart.

Idag har vi tagit en promenad, i snön och blåsten, till affären. Det var ganska tungt att gå i blötsnö. Men skönt att få lite frisk luft iaf. Nu lagar Love och Tobias lite grönsakssoppa. Det ska bli Mums! :)

Nu är hon här! :)

Oj så fel man kan ha! Skrev mitt förra inlägg bara 2timmar och 20min innan vattnet gick. Hade ju inga känningar innan så anade ingenting! Så 15.20 gick vattnet när jag stod och laga mat i köket. Rinde till Tobias som var på jobbet. kl.16 börja värkarna. 17.45 var vi på förlossningen. 18.20 var jag öppen 7cm. 20.16 Kom lilla Moa till världen. Heeeelt fantastiskt söt och go! Vi är så lyckliga nu!
När jag kom hem igår så kändes det som Love vuxit en halv meter och var såååå duktig och stor! Min lille älskling! Saknade honom så när jag låg där på EVA. Dessutom så var det sååååå tråkigt att vara själv där uppe med en liten Moa som sov och sov. Fast man hade massa tid att sitta och beundra det lilla livet.
Nu ska jag gå och pussa på henne, hör att hon gnyr lite i sin säng.

Lite bilder i väntan

Kan ju bjuda på lite bilder i väntans tider. Än verkar inte bebis vilja kika ut nämligen. Men jag tippar på att h*n kommer på till helgen. Vad tror du???


Här lekte Love i 20 min. På samma plats. Hur kul kan det vara??


Jag fick honom att gå med mig om han fick bära sin snöklump. Den bar han läääänge!!


Busongar! Love med bröderna Jonsson.


Love målar. Mest boll och ärna (stjärna).

Bf +3..

...och här är det ingen bebis på väg. Nog för att jag längtar efter att få träffa den lill* krabaten och så men det skulle ju inte vara såååå jobbigt att gå över tiden om det inte vore för den *pip* foglossningen! Nu känns det som om magen blivit dubbel så stor på en dag och att jag inte har något som håller ihop beckenet längre. Det gör såååå ont när man ska försöka röra sig! Men men...bara att försöka stå ut. Men eftersom det inte blir mycket sömn på nätterna så kommer jag väl inte ha någon ork kvar sedan när jag ska klämma ut krabaten. äh...det löser sig. Jag får vila när Love är på dagis helt enkelt.

BF idag!!

Japp, idag ska jag föda........eller NEJ! Blir inget med det idag som det ser ut nu. :(
Men nu kan man väl börja räkna ner. För 16 dagar över tiden, lr nått sånt, sätter dom väl igång mig i värsta fall... Hoppas ju absolut på att få innan nästa helg är slut iaf. Men man vet ju aldrig.
Igår hade jag lite molande värk i ryggen och hoppades då på att det var något på g. Men icke! Har iaf väldigt kraftiga sammandragningar men inget som gör ont tyvärr...eller det är ju bra att det inte gör ont så sätt men man vill ju ha värkar nu och att det ska komma ut en bebis snart!
Men vi får tålmodigt vänta på att bebis är redo att komma ut!

.....

Har egentligen inte så mycket att skriva här. Har haft fullt upp denna veckan men är nog inte så intressant att läsa om allt jag gjort..
Idag har vi iaf haft massa trevligt besök här! Imorgon blir det mvc, besöka Marika och Alvin och sedan blir det familjen Antonsson på eftermiddagen.
Nu är det bara 2 dagar kvar till bf. Inga känningar än. Hade ju inga känningar innan med Love heller så det kommer väl bara sätta igång någon dag/natt/kväll. Jag hoppas på en punktlig bebis. Annars måste ju Tobias jobba nästa vecka och då får jag ta hand om Love själv och det är inte så kul med min foglossning!!! Men vi får väl se hur det blir.

5 dagar kvar..

...men har inga förhoppningar på att bebis ska kika ut innan det eller ens då. Tror allt att jag får gå över tiden lite. Men men...vad ska man göra. Vore det inte för den dumma foglossningen så hade det ju inte varit så jobbigt.
Jag var iaf på mvc idag. Magen växer som den ska och hjärtljuden var bra tillslut. Först så låg dom väldigt lågt. Typ 70 lr nått. Då bev jag VÄLDIGT orolig! Men det sa hon berodde på att jag låg på rygg. Så jag fick lägga mig lite på sidan och sen lysna hon i 2min och då låg det på runt 130. Ganska lågt ändå för det har legat runt 145 förut. Men på fredag ska jag dit igen och lyssna. Jag blir så orolig när det är något avvikande så.

Ska försöka uppdatera med lite bilder här. Har bara varit för lat för att lägga in dom på datorn. Men det kommer..hehe

Samtal vid matbordet

Min kära son har en tendens att stoppa in väldigt mycket i munnen samtidigt. Idag fick han pannkakor och tog då en hel hand full och tryckte in i munnen.
Då frågar jag: - Men Love, vad gör du?
Varpå han tittar på mig och säger förvånat: - Äter!?
hehe...lite roligt tyckte jag...

Sedan prata vi om bebisen i magen. Jag undrar vad han tror att det är.
- Tror du det är en pojke?
Love: -Pojke nej, flicka mm(nickar)..

Jag fråga också vad hon ska heta då.
-Apa, svarar han och låter som en apa.. hehe

Sen någonstans där i samtalet fick han berättat att han har en bror i magen...hmm...

2 januari -2010

Yes, jag klarade mig över tolvslaget! Då blir det en 2010-bebis. =) Men om den kommer i Januari eller om den vill stanna ända till februari (vilket jag inte hoppas) det återstår att se. Hur som helst börjar det bli ganska jobbigt att vara gravid nu! Har fått jätte mycket foglossning och magen känns TUNG! Nätterna har jag nästan ångest inför! Varje natt känns som minst 2 dygn! Jag vänder och vrider på mig hela tiden!! Hittar ingen bekväm ställning! Usch usch! Men nu är det väl förhoppningsvis inte långt kvar!
Jag är verkligen såååååå nyfiken på vad det är för ett litet liv där inne! Funderar på att skriva en liten packlista. För packa en väska som bara ska stå det vill jag inte. Men när värkarna väl kommer så kan man ju packa allt som står på listan. Inte lika lätt att glömma då iaf!

Vi hade iaf en väldigt lyckad nyårsafton! Våran underbara son var med ända till tolvslaget och lite till. Inget gnäll ens en gång. Sötskrutten var lite rädd för smällarna men han stod inne med moster Jenni och titta och då tyckte han det var jätte roligt! Han prata om det dagen efter till och med. =)

Imorgon är det tipspromenad i vanlig ordning. Får väl se hur det går att pulsa fram i snön med en vagn.

RSS 2.0