Ingen rubrik

Jo, Loves nässelutslag berodde antagligen på någon infektion i kroppen. Han fick dom innan han tagit vaccinet så därför utesluter jag det som möjlig orsak! Annars hade jag trott det var därför oxå. Men men...skönt iaf att det gick över efter 2 dagar och han har inte haft några symptom alls på vaccinet. Tobias däremot fick lite feber i ett par dagar men han överlevde med lite Ipren i kroppen. Jag tog vaccinet i förrgår och inte kännt något alls förutom lite ont i armen. Skönt det!
Molly ska till vetrinären om en vecka, vi får se vad dommen blir! Det som såg så bra ut och läkte så fint! Nu går hon omkring med tratt här hemma för när vi tar av den så tvättar hon frenetiskt på svansstumpen. Inte bra!

Idag har jag varit på MVC. Bebisen låg med huvudet neråt men var väldigt rörligt så det kan likaväl ligga uppåt imorgon..hehe  Sf måttet låg på 29 cm så det hade vuxit 2cm sedan sist. Vet ej om det är bra lr inte. Hjärtljuden låg på 148. Nu har jag gått upp 6,3 kilo från invägningen. Men bara 1 kilo från att jag blev gravid. Gick ju ner en del i vikt först så nu har jag gått upp det igen. Men men...hoppas man inte lägger på sig allt för mycket sista veckorna nu! Finns väl risk för det med massa god julmat och nyårsmat! hehe..

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Anna :)Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Lisa
2. Ett ord på 4 bokstäver:Lipa
3. Flicknamn: Lova
4. Pojknamn: Leo
5. Yrke: Logoped
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Luvtröja
8. Mat:Lompe
9. Sak i badrummet:Linser
10. Plats/Stad: Lund
11. En orsak att vara sen: Lös i magen
12. Något man skriker: LOVE!!
13. Film: Love actualy
14. Något man dricker: Limejuice
15. Band: Lasse-stefans
16. Djur: Lodjur
17. Gatunamn: Landbovägen
18. Bil: Lotus
19. Sång: Lilla snigel

Jag utmanar Linnea, Marika, Marie, Emma och Emma

Fredag den 13:e en vecka för sent?

Igår var vi då och läste av Loves allergitest. Han är allergisk mot allt! Ne men iaf alla 4 sädesslagen, mjölk och soja. Så nu finns det inte mycket han kan äta...=/ Så om någon vecka får vi träffa en dietist så vi får lära oss om detta... Usch usch! Men nu hoppas vi att Love ska bli ett gladare barn och må bättre!!

Sedan när vi kom hem upptäckte vi att Molly har tvättat sönder sin lilla stump som är kvar efter operationen. Så antagligen har hon ingen känsel i den och vill "ha bort den". Jaja, vi har tagit på henne tratten så hon inte kan tvätta sig så får vi ringa veterinären på måndag.

Love fick massa nässelutslag igår oxå...det håller i sig idag med så jag vet inte vad det är men antagligen är det en reaktion på hans allergitest. Vi får väl se hur det utvecklar sig...
Så det var allt på en gång igår!!

Babbel på en Torsdag

Då var det Torsdag. Idag ska jag jobba kvällen. Men sedan är det ju bara lördag förmiddag kvar innan jag går hem... Ganska skönt fakitskt!!

Idag tog vi av plåstret på Loves rygg. Där allergitestet suttit nu i 2 dagar. Inga röda utslag iaf så jag hoppas på att han inte är allergisk! Men vi får väl se vad dom säger imorgon. Håller alla tummar på att det inte ska visa något och att vi kan börja testa mjölk igen! Det kan ju vara laktos han inte tål kanske. Vet inte om det ska ge utslag på detta testet isf. Äh, vi får se imorgon som sagt.

Nu har vi jobbat så mycket jag och Tobias så imorgon när vi är lediga båda två så är dagen fullspäckad!!
Först Näl 8.30, sedan U-valla klockan 10 för att fixa bilen. Ska passa på att kolla på syskonvagn i en affär där oxå. Sedan ska Love vaccineras vid 13-tiden och så ska Tobias vaccineras fast på ett annat ställe fast typ samma tid...hmm..aja, så vill jag åka till Rusta oxå. Köpa lite julpynt inför 1:a advent.

Men nu ska jag röja lite här hemma innan jag ska hämta hem min älskade son från dagis.

Chokladmuffins

Jaha, då var det helg då. Tobias jobbar verkligen heeeeela helgen så jag och Love får en helhelg ihop. Idag ska Louise och Amanda komma hit och leka med oss och imorogn blir det tipspromenad. Så lite har vi att göra iaf. Skönt det!
Jag har precis bakat chokladmuffins (på beställning från Louise) så vi hoppas att dom blev goda!

På tisdag ska vi ÄNTLIGEN få göra ett riktigt allergitest på Love och se ifall han är allergisk mot mjölk. Det är ju "bara" ett år sedan vi sluta med mjölken. Så nu känns det skönt att få veta om vi behövt hålla på med allt detta krångel. Inte så kul för Love heller när man kommer bort till folk och han inte kan äta det som bjuds på! Vi brukar ju ta med oss till honom men det är ju oftast inte det samma.. jaja...så på fredag ska dom läsa av svaret. Håller tummarna för att det inte är några allergier alls!!

Sömn!

Skriver bara ett kort inlägg här nu innan jag ska hoppa i säng! P.g.a att Love varit sjuk så har man verkligen inte fått mycket av just sömn den senaste veckan! Och i natt vakna han 23.30 och somna inte om förens klockan 2.30. Helt otroligt! Vem orkar vara vaken så länge mitt i natten!!
Idag somna han inte förens klockan 22...så nu ska jag snart hoppa i säng som sagt och hoppas på bättre sömn i natt!

Love är ju ganska frisk nu äntligen! Ingen feber och nästan inget snor. Bara lite hosta kvar men det är väl alltid det som tar längst tid att försvinna när man varit sjuk. Så på Torsdag tror jag att han ska få komma till dagis och träffa sina kompisar igen. Tror han behöver se något annat än mig och Tobias!!

Lördag 7/11-09

Jaha, då så ska vi se vad vi kan knåpa ihop i detta inlägget då..
Min lille älskling är ju sjuk. Idag är han iof väldigt mycket bättre! Ingen feber och inte svårt att andas längre. Nu är det bara lite hosta och snor kvar. Han åkte ju på falsk krupp i torsdags. Han har haft det en gång förut så därför viste vi ju hur vi skulle hantera det. Han ska ju inte ligga ner och så ska han sitta svalt. Så vi satt i soffan inlindade i duntäcke med öppet fönster. Men inte blev det bättre av det. Men ist för att åka in till akuten så tänkte vi att vi tar vårdcentralen dagen efter och ser om vi kan få något för hostan. Men när vi kom dit fick han  andas in adrenalin och ta kortisontabletter. Läkaren tyckte nog att vi skulle åkt in till akuten på natten egentligen. Men när vi åkte dit sist gång han hade krupp så tyckte dom i princip att vi inte hade där att göra. Så man känner sig inte så välkommen på akuten liksom...
Men idag är han bättre som sagt och väldigt pigg. Så idag skulle man vilja träffa lite folk men det är nog ingen som vill leka med oss idag =(
Vi får väl se hur vi ska fördriva denna dagen då...

Var på mvc igår iaf. Nu hade magen växt till sig lite och hjärtljuden låg mellan 136-156. Mitt järnvärde var lite lågt så jag får väl börja stoppa i mig tabletter nu då. Nu är det iaf "bara" 10 veckor kvar. Men undra om det kommer gå segare än va tiden gjort hittills, man är ju inte riktigt lika smidig längre! =/

RSS 2.0