Älsklingen

Jag har inget internet hemma (är på jobbet nu) så jag får passa på att lägga upp en bild på min älskling som ramlat ner i sin leksakslåda...hehe...knasboll!

Dagen

Idag har jag jobbat och målat. Efter jobbet gick jag hem och hämta lite saker och sedan blev det raka vägen till nya lyan. Handlade med mig några grejer på vägen men nästan raka vägen iaf. Så var det bara att sätta igång med målningen. Vardagsrummet och Loves rum ska piffas till ;) Så idag blev det vardagsrummet och imorgon ska jag ta Loves rum. Kommer bli så fint! Min bror ska tapetsera en vägg i vardagsrummet så det ser verkligen halvfärdigt ut nu. Men men...
Är helt slut nu iaf och ont i halsen har jag fått också. Blir väl min tur att bli sjuk nu när dom andra två där hemma börjar friskna till. Hoppas INTE!!!
Nu ska jag göra mig en kopp te...

 Köket
 Börjat måla
 Färdigt
 Förutom denna vägg som ska tapetseras...

Bjuder på en bild

Här sitter jag på jobbet. Det är inte så kallt men har inte alldeles för fin frisyr idag! ;)

På jobbet..

Började jobba klockan 22 igår. Skulle slutat klockan 8 i morses men hon som skulle börja då var sjuk. Så jag sitter här än. Men det blir nog inte allt för lång dag eftersom nästa person börjar snart. Längtar så efter mina älsklingar där hemma! Tror Love var lite bättre idag. Skönt skönt!
Ska bli så kul att kolla på färg och tapeter idag! =)

Hjälplös!

Jag blir så frustrerad och känner mig sååååå hjälplös! Bara krångel med det här jäkla internetleverantörerna. Jag tror nog inte jag ska nämna vilket företag det gäller men fråga så får ni veta. hehe..
Jag kommer inte ha något internet hemma nu för att dom gjort fel och ingen kan göra något åt det säger dom. Så jag ska nu få prata med deras chef någon dag. Men vilket århundrade det blir är ju frågan!!!?? Jag var VÄLDIGT förbannad när jag prata med dom idag iaf!
Det började med att vi skulle fått dom som internet leverantörer från 2 februari. Men förra veckan var det inte inkopplat och jag ringde då för att säga upp det eftersom vi ändå kommer ha gratis internet på det nya stället. Så dom sa att det inte var några problem och det skulle inte bli inkopplat och jag fick bekräftelse hem att det var uppsagt. Men så igår så kom jag inte in på internet utan att aktivera uttaget.. Så jag ringde dom och dom skulle koppla ur det tills idag så det skulle funka idag. Det har det inte gjort så jag ringde och parta med dom. Men dom sa att jag skulle ringa min nuvarande leverantör, dom kunde inte göra något så jag fick ringa tillbaka och så höll det på. Tills jag till slut sa upp mitt bredband från första leverantören och bad dom andra dra åt.... ja...iaf så ville jag prata med någon ansvarig. Jag tycker nämligen det låter väldigt  märkligt att det tar en dag att koppla ur men det ska ta 2 veckor innan dom kan koppla in det igen.. grrrr..... Aja, snart flyttar vi ju och då har vi ju internet där...

Love är iaf någorlunda frisk nu men han är fortfarande slemmig i halsen och VÄLDIGT gnällig! Så har han vägrat äta idag också. Men nu på kvällen fick jag i honom lite gröt iaf. Hoppas det är bättre imorgon!

Imorgon ska vi kolla på färg och tapeter till nya lyan. =)

Sjuk sjuk sjuk

Idag har jag jobbat då... Det var inte kul att lämna Love hemma idag med 39 graders feber och jobbig slemhost! Det brukar iof vara jobbigt men det blev extra jobbigt idag! Men jag tror han haft det bra hemma med sin pappa idag. Han är ju lite mer gnälltålig än vad jag är..hehe Nu ligger min lille skrutt och sover en stund. Nu hade han nog inte så hög feber så alvedonen har nog hjälp lite iaf. I natt är det väl min tur att ligga inne hos lilleman eftersom Tobias gjorde det i natt...

Jag måste ju börja packa snart oxå!!! Så måste vi fixa en bil i veckan så vi kan köra lådor!! Nä nu ska jag passa på att slappa lite...

Hemma

Nu har vi kommit hem och Love har fått kvällsmat lite mediciner och nu sover han. Vi får väl se hur länge bara. Vi har lagt under kuddar under madrassen så han ska ligga lite högre. Men han vrider och vänder sig hela natten så han lär väl vakna när han vill vända sig.. =/
Vi fick iaf diagnosen falsk krupp. Så fick vi åka hem och skulle det bli värre skulle vi bli inlagda. Men vi hoppas att det håller sig någorlunda. Min lilla stackare. 39,5 i temp och det hjälper nästan inget med alvedon.  Så vi fick Ipren ist och ska testa det nu. Hoppas han får sova bra i natt så han blir frisk fortare!
Jag ska till jobbet imorgon också så jag skulle tycka detvar väldigt jobbigt att vara ifrån honom om han är lika dålig imorgon!! Men men...vi får väl hålla alla tummar så får vi se.
Nu ska jag nog göra mig iordning och lägga mig. Fick ju inte allt för många timmars sömn i natt! =/

Sjukling

Min stackars lilla Älskling har blivit sjuk. Han har 39,6 i temp och jätte besvär med slem i halsen. Stackarn kan nästan inte andas. Så nu sitter jag i telefon kö till sjukvårdsupplysningen. Men det är väääääldigt lång kö! =/ Känns så läskigt när han knappt får luft!

Så nu ska vi åka till Akuten. Undra hur många timmar vi får sitta där och vänta =(

GAH!!!!

Får man vara så gnällig!!!???? Jag är ju väldigt van med att Love är gnällig alltså...men han brukar ändå ha några ljusa stunder! Nu har han i en veckas tid varit otroligt gnällig!!!! Det är nog svårt för någon att förstå att han är gnällig för när han träffar andra är han alltid på jätte bra humör och skrattar och har sig. Meeeeeeeen hemma är det annat! Han har väl liksom utforskat denna lägenhet nu så den är tråkig antar jag.. Tur att vi ska flytta då så kanske han blir på bättre humör..haha.. Nej men man börjar liskom tröttna. 10 månader av gnäll, gnäll och åter gnäll.. Det är ju iof inte hans fel att han har ont i magen. Synd bara att läkarna inte gjort något åt detta tidigare!! Nu har han ju blivit hyffsat bra när vi tagit bort mjölken men då kom ju två nya tänder. Typiskt! Så hade han inte varit så gnällig i 10 månader innan så hade man inte klagat nu...men jag börjar bli VÄLDIGT trött på detta nu!!! Men men...det blir väl bättre! Jobbigt bara när inget passar, inte sova, inte sitta, inte äta, inte leka, inte gosa. Nä, nog med klagande nu...
Älskar honom över allt annat på jorden men ibland är det lätt att glömma det tyvärr... Men nu sitter han här och "pratar" i sin stövel. Min underbara älskde gosunge.. =)

(Nu har jag fått ur mig lite frustration iaf)

Dålig fantasi

Nu har jag suttit här vid datorn några gånger idag och tänkt skriva i min bloggg...Meeeeeeen....jag har liksom inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Inte för att jag vet det nu heller men..jaja...jag gör ett försök..
Love fick ju en tand till igår. Gissa om han varit gnällig nu när två tänder är på väg!? Så vi kämpar med en gnällig liten pojke här på dagarna nu.. Tobias har ju iof flytt till el Stockholmo och är på konsert ikväll... Lite lyx tycker jag nog!
Idag har vi alltså bara varit hemma (förutom en promenix på ca 1timma) och försökt fördriva tiden, imorgon ska vi nog hitta på lite annat. T.ex. kommer fastighetsskötaren hit klockan 10 och ska kolla på lägenheten...det är så att vi ska ha möjlighet att åtgärda dom eventuella fel som har blivit under dessa två år vi bott här. Hoppas dom är lika lite petiga som dom var när vi flytta in! Sedan beroende på hur Love mår imorogn så ska vi hälsa på Antonssonarna och sen få besök av Björnbergarna.hehe. Det är nog mina två favvo familjer! Även om vi inte träffas så ofta så kommer dom och hälsar på oss också. Inte bara vi som behöver hälsa på dom jämnt... Det är ju inte så lätt alltid att hälsa på andra nu när man har barn heller. Men men... Nu ska jag hoppa i säng och hoppas få en god natts sömn!

Massa steg..

Idag har Love gått massa steg....sammanlagt alltså..hehe Han har nog gått typ 8 steg som mest på en gång.-. Men han är så duktig så! =) Min lille plutt =) Hoppas bara att han fortsätter träna på detta nu!

Nu är vi utan bil iaf. Imorgon skulle dom ringa och berätta när dom tänk göra något åt den så vi vet när vi kan få tillbaka våran älskade bil. Hoppas det blir snart! Man känner sig liksom "handikappad" utan bil. Konstigt det där va beroende man är egentligen! Men hoppas min brors bil blir besiktigad i veckan så kanske man kan låna den sen. Men redan på onsdag är det lite problem men jag tror att Snälla familjen Björnberg kunde låna ut sin bil så jag och Love kan ta oss till babysimmet. Väldans snällt av dom isf!
Nu ska jag dyka ner i sängen och hoppas på en bra natt!!

2 bra och 1 väldigt dålig!

Dagen började bra! Jag gick till jobbet. Sedan ringde han som var och titta på lägenhet igår. Mycket trevligt par! Dom meddela att dom ville ha våran lägenhet från 1 April vilket känns väldigt skönt att ha blivit av med den nu!!! Så nu blir det bara en månad med dubbel hyra. Skönt!
När jag sedan kom hem så var Björn (Tobias kompis) här. Tobias skulle hjälpa honom att köra lite lådor för han ska flytta tillbaka till trollhättan från u-valla. Innan han gick så tog Love sina första 4 steg =)
Meeeeeeeeeeeeeen.....nu till det dåliga då... Tobias ringde ca en halvtimma efter han åkt hemifrån och berätta att han kört i diket. Eller rättare sagt glidit av vägen ner i diket. Så bilen får bärjas till en verkstad. En självrisk på 5000 kr och ingen bil på flera veckor antagligen.=( Väldigt lägligt!!! .... NOT!!! Vi ska flytta och vårat babysim är i Sjuntorp så vi behöver liksom bilen dit också! Ingen kul utgift heller när vi redan ska betala dubbel hyra denna månaden..grrrrrrrrr... Men men...Tobias är inte skadad iaf och det är väl huvudsaken!!
Nu ska jag försöka få i mig lite mat!

Bilder

Nu var det ett tag sedan jag la in bilder här så jag tänkte uppdatera lite. =)


Jätte kul att äta själv tycker Love! =)


Nu har Love 4 små tänder. Fast tänderna i överkäken är väl inte så små! hehe


Love är kall om kinderna efter en promenad...


Slutligen bjuder jag på en bild där ni ser hur jag ser ut nu för tiden. ;)

Hmmm....

Blir tokig på människor som inte hör av sig! Nu har vi satt ut en annons i tidningen. Den kommer nog komma med på lördag tror jag. Hoppas någon nappar!!
Dom flesta som kommer och tittar vill ha balkong och det har vi ju inte. Sen var den en som tänkte ta den utan att titta på den. Men när han varit här så viste han inte om han ville ha den längre. Eller han dotter skulle få bestämma sa han. Han skulle höra av sig idag men det har han inte gjort. Så vi får väl se vad som händer.
Snart kommer det ett par till och kikar. Vi får väl se vad dom tycker! Håller tummarna nu!!

Suck

Vilket bök, det har inte riktigt gått som vi ville!! Hittar liksom ingen som kan ta våran lägenhet så fort! =( Känns helt hopplöst nu faktiskt! Det var ett par som skulle kommmit klockan 18 idag och kollat på våran lägenhet men 5min innan utsatt  tid ringde dom och hade ångrat sig....=(  Sen var det en annan och kolla men dom ville ha en lägenhet med balkong och det har ju inte vi. Så vi får väl se vad som händer där... Blir ju lite jobbigt liksom när det ska gå så fort. Men dom har en 2:a vid kanalen så det borde ju inte va så svårt att bli av med den snabbare! Det är ju svårare för oss att bli av med denna stora! Men men...vi får väl se! Nu ska jag äta mat iaf!

Vågar inte ropa hej!

Men idag fick jag reda på att vi får lägenheten.. Så nu ska det bara klaffa med min kompis som ska ta över lägenheten. Det är ju så dumt detta med att det är 3 månaders uppsägning! Är det någon som ist vill ta över en 3:a på hjortmossen?? Nu håller jag alla tummarattdets ka lösa sig! Hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!

Nu ska jag lägga min son! Sedan ska jag göra mig iordning och klockan 13 blir det öf...

Midnatt

Sitter här på jobbet. Vi har varit och kolla på lägenhet idag. Vill sååååååååååå gärna ha den! Meeeeeeeen det är inflyttning 1:a Mars. =/ Lite tajt! Men man skulle kunna betala dubbelhyra en månad om man bara hitta någon som kunde ta över våran 3:a inne i stan! Någon som vill ha den eller vet någon som är intresserad???

Igår var vi på överby efter att vi gått tipspromenad. Love åkte rulltrappa för första gången (utan vagn).. Min syster har bilder på det på sin blogg. Här!

Nu kommer jag inte på något mer att skriva...ska drömma om en ny lägnehet...hehe

Kalas och melodifestival

Idag har jag och Love varit på 1-års kalas. Det var väldigt trevligt! Det bjöds på marängsviss... Dom hade köpt mjölkfri glass till Love. Men han tyckte verkligen inte om glass...hehe.. Men jag tyckte den var jätte god så jag åt lite av den ist =)

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och Love sover. Men jag är VÄLDIGT trött så funderar på att göra mig iordning och lägga mig snart.
Imorgon blir det tipspromenad iaf och så ska vi hämta hem pappa Tobias från ett dygns arbete.

Vilka tyckte du var bäst i melodifestivalen idag?

Nu är datorn frisk....

...hoppas jag iaf! Men än så länge funkar den ju! ;) Så på måndag ska jag fixa så jag kan komma in på min bank och försäkringskassan...

Idag har jag och Love varit och hälsat på Angelica och Anthon en sväng och kollat in hur dom bor nu. Dom har precis flyttat till hus. Lyx! ;) Emelie och hennes dotter Lilly var där också, har aldrig träffad dom förut så det var trevligt! =) När vi kom hem lämnade vi bara bilen till pappa Tobias och så gick vi på prmenad. Det var ju inte så kul att promenera i detta vädret men.... Nu kan jag slappa resten av dagen med gott samvete ;)
Nu ska jag gå och göra mos och frikadeller till Love.

4:e Februari

Börjar med att säga GRATTIS Amanda som fyller 1 år idag! =) Hoppas du haft en bra dag så ses vi på lördag! =)

Idag har vi varit på babysim, storhandlat, städat hemma och bytt sängkläder och så var vi på trevlig middag hos våra kära grannar. =) Love hade så kul på babysimmet idag! Han hoppa från mattan så han hamna med ansiktet under vattnet flera gånger. Jätte kul tyckte han och ville göra det igen! =) Så go så!
Så har vi handlar 3 paket blöjor idag. Vi har ju fått kuponger av Angelica och Anthon så det blev billigt och bra! Tack! =)

Så nu på kvällen var vi på middag hos några vänner. Men vi var ju tvugna att gå för jag börja jobba. Fast det var ganska lagom för Love vägrar sova borta och han började bli väldigt trött och grinig! Men jätte god mat och VÄLDIGT trevligt sällskap!! Tack!

Så nu sitter jag på jobbet och ska nog göra mig en kopp te och kolla på tv lite.
God natt Sverige! ;)

1:a Februari

Idag har vi inte gjort specielt mycket! I morses var det tipspromenad som vanligt på söndagar. Efter det så har vi bara varit hemma och försökt få ordning på min och Jennis dator som blivit smittade av det där jä*la viruset! Nu är Jennis dator fixad men inte min. Men men...det kommer när det kommer.. Tänkte vi skulle tittat på den lite nu när Love somnat men jag vill nog hellre sova!
Ska jobba imorgon och så ska vi tillsjukhuset med Love. Hoppas läkaren lyssnar och gör lite fler utredningar nu så vi kan få hjälp med hans stackars lilla mage!! *håller tummarna*
Så nu ska jag göra mig iordning för natten! Natti natti

RSS 2.0