Valborg

Blev en sväng till stan och träffa Marika förut. Väldans trevligt att träffa henne!
Sedan hem och hämta grabbarna och visare till öf. När vi kom därifrån åkte vi hem och laga mat. Vi 18 tiden åkte vi till Lindveden och firade Valborg ( då menar jag inte en person som heter Valborg ;) ). Väldigt trevligt och mysigt där!

Vi har iaf bestämt nu att vi ska nörja med att lägga Love i sängen och låta honom somna själv utan att vi står bredvid och tittar. Hoppas detta kommer göra att han lär sig att somna själv utan att skrika och sedan dessutom kunna somna om när/om han vaknar på natten. Börjar bli väldigt jobbigt att han inte sover hela nätter och att han sover inne hos oss mer än halva natten! I samband med detta får vi väl försöka ta bort nappern så mycket som möjligt på dagarna så han bara får den när han ska sova. Då kanske de är lättare att förstå att det är sovdags också.. Hoppas detta ska funka nu!

Nu är det nanedags!


Dålig uppdatering

Men nu uppdaterar jag iaf.
I Måndags var en stress dag. Men jag hann med allt iaf och nu är jag fin i håret också. =) Tack Sara!
Tisdag var vi på öf en sväng och sedan åkte jag ner till stan för att titta på när min syster tattuera sig. Men när vi gick där i stan så började jag fundera på vad det var jag skulle göra i stan egentligen( hade några fler ärenden). Men jag trodde jag var klar med allt och åkte och handla. Så ringer telefonen. Det var min syster....jag glömde ju att gå och kolla på när hon tattuera sig. Vilket minne!!!! jaja....fick ju se hur resultatet blev iaf! =)
Igår var det babysim och så hände det väl inte så mycket mer än det. Idag ska jag ner på stan och träffa Marika en sväng. Lämnar Love hemma med pappsen. Sedan ska vill till öf en sväng...
Nu ska jag göra mig iordning...

Ny vecka..

Idag jobbar jag då. Det är underbart väder! Skulle vilja vara ute och sola! Men men...hoppas på fint väder resten av veckan!
Har bestämt att jag ska åka till öf idag. Blir en snabbis men så får det bli...
Ska bli sååååå skönt att få fixat håret idag också! Bara det går fort på mötet!!! Sist  gång satt vi och småsnacka i typ 1 timma innan vi ens börja med det vi skulle. Så nu får vi komma igång med en gång!
Nu ska jag göra mig något att äta, inte ätit frukost än. Snart 5 timmar sedan jag gick upp så det börjar bli på tiden..hehe saknar mina gossisar där hemma!

Underbar helg!

Skriver bara ett kort inlägg om helgen. Ska snart göra mig iordning och lägga mig och läsa i min bok som jag fått av Marika.
Igår grillade vi hemma hos familjen Antonsson. Mycket trevligt i det underbara vädret!
Idag tog jag mig lite barnledigt och åkte ut till Överby med Sara och hennes syster Marina. Väldans trevligt! Blev 2 linnen och 1 t-shirt. När jag kom hem åkte jag och Love hem till mina föräldrar och hälsa på.
Imorgon ska jag jobba hela dagen. Klockan 17 ska jag på möte och klockan 18 ska jag klippa mig. Blir fullt upp imorgon! Tänkte försöka åka till Öf i typ 45min också. Love skulle ju få måla med fingerfärg. Men när jag bestämde det så viste jag inte att vi skulle ha möte klockan 17....vi får se hur det blir....

God natt!

Love på babysim



 


Igår och Idag

Igår jobbade jag. Slutade klockan 15 men var inte hemma förens klockan 20.30..hehe Ringde Tobias när jag skulle cykla hem. Han och Love skulle ut på promenad så jag bad dom möta mig. Så vi promenera ner till stan. Gick i lite affärer och sedan åt vi mat och tog en öl. När vi skulle gå hem passa vi på att hälsa på Sara och Markus och sedan fick Love leka med Alicia i sandlådan en stund. Sedan gick vi hem och var alltså hemma klockan 20.30. Klockan 22 gick jag tll jobbet igen och jobba natt. Så nu har jag kommit hem och vi har käkat frukost.
Idag ska vi till Familjen Antonsson och grilla. Ska bli väldigt trevligt! =)
Ha en bra helg!

Toooooooorsdag

Goddagens!
Natten har varit väldigt krånglig! Love har snurrat och snurrat och vaknat massa gånger. När klockan var 7 bestämde han sig dessutom för att det var dags att gå upp.. Så jag gjorde en flaska välling till honom och den slank ner på under en minut tror jag..hehe.. Sedan var det dags för mig att äta frukost och klockan 8 var vi mätta och goa båda två..hehe..
Jag bestämde mig för att försöka hålla Love vaken längre, än va vi brukar, idag. Så han var vaken 4 timmar ist för typ 2. Tänkte att då sover han väl längre. Men vi får väl se, för någon borrar och spikar här så han kanske vaknar snart. Vem vet.. Hoppas iaf han sover länge så han orkar med ÖF sen!

Kolla iaf på mitt favvo program idag. Vakna med the Voice. Mycket roligt program som jag försöker att se varje dag! Man får reda på så mycket kul! T.ex. att Katarina (föredetta Schulman) tror hon blivit dumpad av Bingo...haha.. Men vi lär väl höra mer om det så vi får väl se!
Nu ska jag städa lite här tänkte jag...


Bjuder på en bild till nu när jag kan ;)


Onsdag 22April

Jösses va han springer omkring här hemma nu lille Love älsklingen! Han kryper nästan ingenting längre. Så kul att det går framåt!
Idag har vi varit på babysim. Love tycker ju att det är så kul. Idag var vi bara två barn så det fanns massa utrymme för bus! Love var på toppenhumör och var nog mer under vattnet än över...hehe.. Simskolefröken tog kort på barnen idag oxå. SÅ det finns undervattenskort på Love nu.. Kul kul! =) Hoppas man kan få något sånt kort!

Nu lagar vi mat här hemma och sen ska pappa Tobias till jobbet. Då passa jag och Love på att åka till Onsjö och hälsa på Amanda och Louise..
Imorgon blir det nog ÖF igen...

Vi hann!

Japp, allt som jag räknat med att hinna idag, hann vi faktiskt! Gött!
När jag uträttat mina ärenden så åkte jag och Love till ÖF. Massa kännt folk där! Kul kul! Love stortrivdes och struntade i mig! Han gick iväg på sina egna äventyr! =) Min älskade underbara skrutt!
På vägen hem åkte vi och handla och när vi kom hem åt Love middag och sedan bums ner i säng. Tog inte lång stund innan han somna! Nu har han sovit i ca 30 min. Titta inte på klockan när han somna men.... Ska fösöka laga lite mat till mig själv. Hoppas inte Love sover för änge för då somnar han aldrig ikv..hehe...

Idag ska jag beställa kort också. 273 bilder tror jag det blev till slut... Vi har inte framkallat på typ 6 månader. Ska bli så kul att sätta in som i pärmar! =) Var jätte kul att kolla på gamla kort. Alla barn var så små då..hehe

Ne magen skriker och vill ha mat..


Äntligen har jag korten i datorn!

Här är några bilder på våran tok. Nu hinner jag inte skriva mer... Ska laga mat, åka till apoteket och försäkringskassan, sedan ska jag hinna med Öf idag också tänkte jag: =)


Kunden har alltid fel!!

Så är det! Jag är så trött på alla tele/bredbandsbolag nu!! Trodde jag hade gått min sista kamp med dom företagen nu men icke! Nu är jag tvungen att betala för 3 månader som vi inte ens kunnat använda internet... Okej att det är 3 månaders uppsägning...men när det inte ens funkar på den gamla adressen blir jag irriterad! Ska man betala får dom ju se till att det funkar! Och dessutom är det en fördel om ALLA som sitter i teknisk support och liknande kan sitt jobb! Man får olika svar varje gång man ringer! Konstigt tycker jag!

När allt kronglade till sig sa han jag ringde till att det var bortkopplat och att han skulle behöva starta ett nytt abonemang för att jag skulle få internet...nu säger hon jag prata med att så är det inte alls! konstigt tycker jag! Men kunden har alltid fel, tyvärr, när det kommer till sånna där företag!

*Grrr*!

Idag ska jag försöka hinna med ett besök i Onsjö, gå till försäkringskassan och besöka ÖF...

japp

Det blidde en sväng till Ikea. Hittade det jag ville ha! Glömde däremot att köpa barnsäkerhet...men men...förhoppningsvis ska vi till Ullared den 8 Maj så då får vi ta det då...=) Nu ska jag göra mig iordning för natten...är VÄLDANS trött!! Inget planerat för veckan direkt...kanska ska ta oss till öf någon dag iaf...

God natt!

Ikea

Idag gick jag och Love upp klockan 7. Om en liten stund åker vi till Ikea med Sara. Ska bli kul! =) Äntligen ska jag köpa duschdrapperi! Hoppas jag! Hittar sä-kert inget som faller mig i smaken....hehe... Vi får väl se... skriver ikv..

Lördag

Idag efter vi ätit frukost och gjort oss iordning åkte vi hem till min mor och far. Där bytte Tobias däck på bilen och sedan passa han på att tvätta den också. Va fin den blev! Fika blev det också, i solen, underbart!

Sedan körde vi våran älskling till jobbet. Han ska jobba ett dygn nu... =( Men men.. Nu ligger Love och sover så får vi se vad vi hittar på sen. Kanske tar oss en promenix och hälsar på Sara och markus...

Käka sand och Bada

Vi träffade Marika förut. Så gick vi till lekparken och gunga. Love tyckte det var jätte kul! Men till slut tröttna han på att sitta där och då skulle han ner och gå i sanden. Det var lättare sagt än gjort...hehe.. Love stod på näsan och fick sand i hela munnen. Men man som han är var det bara att spotta lite och promenera vidare...Det var bara hans mamma som tyckte att all sand skulle bort innan han fick fortsätta leka..hehe...

När vi kom hem kom moster Jenni hit och fika lite med oss. Sedan var det badtime för Love. Han har ju varit så rädd för att bada inne, i badrummet, så jag fick ett tips av en kompis, att sätta badbaljan i köket. Så det testa vi. Till en början var det fortfarande lika läskigt, men till slut satt han där och plaska. När jag tyckte det var för blött ville jag att det skulle vara färdig badat...men det tyckte inte Love!! Han skrek lika mycket som han brukade göra när jag skulle stoppa ner honom i baljan...så då ställde jag baljan i badrummet och testa om han ville bada vidare där. Och visst! Han satte sig där och fortsatte plaska! Sedan fick han tag på duschslangen. Jag satte på den så han skulle vänja sig med den också...lättare om han vågar duscha!! Så han satt och lekte med vattnet och efter ca 50 min var det färdigbadat....bestämmde jag. Hade han fått bestämma hade han suttit där än tror jag!!! hehe  Det vard en historien det...

Nu ska jag kolla vidare på talang och i pausen ska jag diska...


Fredag

Idag har vi varit familjen slapp! Klockan 9 gick vi upp, sedan har vi bara degat. Love somna igen vid 11 och sov i 2 timmar. Men nu har han ätit och vi ska ut på promenad. Ska nog möta upp Marika och gå till en lekpark och gunga lite =)
Sen får vi väl se vad som händer. Ikv ska jag nog försöka bada Love tänkte jag.

Nä nu ska vi ut...

fint väder!

Idag har det varit underbart väder! Det har blåst kallt men än är det ju bara vår så det gör inget!!
När jag kom hem från jobbet körde vi Tobias till jobbet och sedan åkte vi till Öf. Träffade Angelica och Anthon på parkeringen. Skulle träffat Therese och hampus där också men dom hade blivit lite försenade så vi gick in. Love hade såååå kul där idag! Så när vi åkte därifrån var han helt slut!! Min lille älskling...
Men iaf...Tobias skulle tydligen inte jobba idag, så han kom också till öf ett par timmar senare..hehe...
Så när vi kom hem gick vi på en promenix i det fina vädret. Gott!!

Nu ska jag gosa med min prins en stund och sedan ska vi väl försöka få han att sova. Inte så lätt när det är så ljust ute! men men-...

Sakna

Sitter på jobbet och saknar mina älsklingar där hemma!! Igår börja Tobias jobbet 15.30 och sluta 21.30. Så när han kom hem åkte jag till jobbet för jag börja klockan 22. När jag kommer hem idag ska jag köra Tobias till jobbet direkt. Men men...ibland har vi flera dagar ledigt ihop så det går bra ändå... =)

Idag ska jag och Love till ÖF. Det ska bli kul. Vi är inte där så ofta nu för tiden tyvärr. Love älskar andra barn så han tycker det är jätte kul. Men han blir nästan alltid sjuk när vi varit där och det är ju inte lika kul!!

Nu får jag fortsätta jobba...

Oj oj oj....va dåligt!

Nu har jag inte skrivit på länge IGEN! Men för er som läser här ibland så kanske ni sett att vi hade fullt upp hela helgen... Och igår var vi inte hemma så mycket helelr så jag får skriva nu...

Lördag var en trevlig dag på kusten med jättefint väder och god mat hemma hos Tobias mor. På Söndag åkte vi till Alingsås för att bevittna Marius välsignelse. Mycket trevligt folk i kyrkan och sedan god mat och trevligt sällskap hemma hos familjen Perciwall!
Igår åkte jag och Love ut till överby med några vänner och kika. Efter det hälsa vi på Iris med familj. Iris är en underbart söt liten flicka som bara är 12 dagar ung. Så söt, så söt!!

Idag har jag shoppat mig ett par byxor. Behövligt kan jag säga! Dom jag hade innan min graviditet är för små och dom jag köpte under graviditeten är för stora. Så jag äger inte mer än 2 par jeans och ett par leggings. Men nu köpte jag mig ett par jätte fräcka byxor! Glad! =)

Nu ropar Love på mig, MAPA!!

Lååååååång Fredag...

Idag har vi varit på överby. Handla solglasögon och en tröja till Love. Vi var där 10.50 och affärerna öppna tydiligen inte förens klockan 11. Så det stod massa folk utanför och vänta på att dom skulle öppna... Love låg och sov i vagnen så vi promenerade genom båda shoppinghusen och bort till en annan affär. Där hitta jag en jätte söt tröja till Love! =)

Nu har vi ätit middag och funderar på hur vi ska fördrva dagen nu....kanske skulle åka till mina päron efteratt Love sovit middag... Grilla lite i det fina vädret..
ja vi får se...

Nöjd med dagen

Även om jag inte hunnit med alt det jag ville idag så är jag nöjd! Det är såpass lite kvar att göra så det får bli på torsdag ist... Imorgon jobbar Tobias hela dagen och slutar först på torsdag klockan 10, men sen har vi massa dagar ihop. Ska bli skönt! Blir inget ullared för mig som det ser ut nu. Jag har verkligen inte råd och då är det inget kul att åka! Man åker ju för att fynda och handla billigt. Men har man inga pengar så känns det ganska meningslöst! Då kan jag åka efter nästa löning ist... jaja...

Imorgon är det babysim. kul kul! Love gillar det verkligen! Förra gången var vi själva med simfröken så vi hoppas på fler barn imorgon! Vist var det skönt att vara själva men Love vill nog träffa alla barnen! hehe...

Nu ska jag kolla vidare på matchen. Heja Färjestad!

Lediga

Idag är både jag och Tobias lediga. Det är inget vidare väder ute, än iaf. SÅ nu måste vi verkligen få ordning på det sista i lgh. Det är inte så mycket egentligen som behövs göras men bara det där sista så det blir klart här. Så kan man bjude in folk utan att skämmas sen..hehe...

Love är så duktig och går allt mer. Än är det ju inte helt stabilt men det beror mest på att han är feg tror jag. Han kan liksom mer än han tror så då sätter han sig ner och kryper iväg ist..hehe Sötis! Men han promenerar omkring här hemma och ser söt ut! SKa bli så kul när man kan gå ut och leka med honom!

Nu ska jag ta tag i lgh....

Bilder

Uppdaterar med bilder också för nu var det längesedan. Korten är tagna med mobilen så ha överseende med kvaliten! ;)

 
Love sitter i sin nya fåtölj, som han fick av mormor och morfar i present, och trummar med fingrarna!

 
Love leker med stenarna efter babysimmet..


Han vet redan vilket lag som är bäst ;)

På jobbet

Sitter här på jobbet. Det är jättefint väder ute så man skulle vilja vara ute och njuta! Men men....vi får väl se om det hinns med idag... Love har varit helt underbar idag! Min älskade lilla goss!! Hoppas han sköter sig nu när han är hemma med pappa också! Men oftast brukar han vara snällare när inte jag är med..hehe...

På fredag ska vi till Ullared...om vi har en bil...hehe.. Ska bli kul att komma iväg lite och dessutom handla billigt! =)
Annars har vi väl inget planerat för veckan. Men helgen blir fullspäckad med påskmiddag och välsignelse för söte lille Marius. =)
Nu ska jag dricka mitt kaffe!


Va kass jag är!!!!

Nu har jag ju inte uppdaterat på sådär länge igen! Fy på mig! Nu ska vi se vad som hänt det senaste då...
Vill börja med att säga Grattis igen till Felix,  Linnea och Elvira som fick en liten Iris till familjen  i Torsdag!!
I onsdags lämna vi äntligen över nycklarna till gamla lgh, så nu är det ur världen. Skööönt! Så nu ska vi fokusera på att få det iordning här...men det har änna varit fullt upp sedan dess...
I Torsdags var det tjejkväll på Swania så då var jag där med Angelica och Emelie. Mycket trevlig kväll!! Många skratt fick vi oss också!! hehe...
Fredag åkte jag till Karlstad och kolla på hockey. Skit kul resa och Färjestad vann! Gött! Nu nu är det bara två vinster kvar och Guldet är vårat! =)
Lördag jobba Tobias från 9-21.30 så då hinner inte jag med att städa iaf. Love är inte den typen som skulle tillåta mig att göra annat än att ägna han all min tid! Det går bra korta stunder, typ 5min här och 5 min där. Men då hinner man ju inte ens påbörja något....
jaja....idag har det varit tipspromenad och sedan en sväng till överby. Nu på kvällen har vi inte gjort mycket men man ska orka också. Ska snart skicka upp Tobias på vinden med lite saker iaf.
Imorgon jobbar första Tob och sedan jag så då händer det väl inte så mycket mer än så men på tisdag får vi ta tag i det iaf!!
Nu ska jag ge Love kvällsmat och sedan blir det sängen för honom!!

Ska verkligen försöka uppdateta här lite oftare nu så det inte blir så långa inlägg i fortsättningen!

RSS 2.0