Raggare

Japp, idag invaderas staden av raggare och deras bilar. Jag funderar på om man skulle fly hemmet och bosätta sig hos mina päron tills imorgon. Man kan ju inta ha öppet fönstrena här för alla avgaser! Kommer ihåg hur det var förra året...det kändes som 10 bilar stått inne i lägenheten och gasat!! Och har vi stängda fönster blir det som en bastu här inne! Dessutom är dom ju rättså högljuda hela natten så om jag ska få någon sömn känns det som ett klokt beslut att inte vara hemma!!

Idag ska vi sälja våran saab oxå...ska bli skönt att bli av med den! Vi använder den ju så sällan så känns onödigt att betala massa skatt och försäkring för den!

Men nu ska vi gå ner på stan...ska se om jag kan hitta mig en bikini!

2 Månader

Idag blev våran sötskrutt 2månader! =) Älskar honom så! Han är så underbar!


Öppna förskolan...

Idag har vi varit där...Jag, Love, Louise och Amanda. Det var trevligt faktiskt!! Inte så många där så man hoppas det kanske är fler på Tisdag. För då ska vi stanna kvar efter Babymassagen!! Men då måste jag försöka se till att Love sovit innan. För denna gången hade det ju varit trevligt om man fick massera honom!
Jätte skönt väder ute idag så ska kanske kolla upp om någon vill gå en promenix sen. Love ligger och sover nu och jag kokar potatis. Vet inte vad jag ska ha till än men vi får väl se vad som finns i frysen! =)

Kväll och trött!

Nu ska jag snart göra ett svanhopp ner i min underbara säng! Love sover och jag är jätte trött!!!
Ikväll har vi lagat mat med våra grannar. Eller ja.. Tobias har lagat mat till oss. =) Duktig han är min älskling♥! Jätte gott och trevligt var det!
Så imorgon ska jag, Love, Louise och Amanda till öppna förskolan på granngården. Ska bli trevligt! =)
Någon mer som ska dit?

Pigger!!

Jo då...i natt har man fått sova riktigt mycket!! Eller ja..6½ timma iaf. Men i morses när jag skulle till Näl fick jag väcka lillskrutten för han sov så gott. Usch va elak man känner sig då men det är ju ett måste.
Nu håller vi på att laga lite go mat och sen klockan 15.30 ska vi till BVC. =)
Ska se om vi inte hinner med en stund i solen först eller en promenix kanske... Annars får det bli efteråt.. =)

Kolla!!

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/2437

Kolla in här och va med och tävla! =)

Underbar dag!

Idag har varit  en underbar dag! Solen har skinit och det har varit lagom varmt och skönt!
Utförde några ärenden på förmiddagen och sedan åkte vi till babymassagen.. Love ville dock inte bli masserad idag. Han blev så ledsen lilla skrutten så vi fick sitta och titta på ist... Men men..
Efter det gick jag en promenix med Louise runt Spikön och sedan gick vi och fika med Sara och Marina. Trevligt trevligt!
Så nu har jag precis kollat på desperate Housewifes och ska göra mig iording för sängen. För imorgon ska vi upp tidigt, jag ska till sjukgymnasten på näl imorgon nämligen...

På Torsdag ska nog jag och Louise på öppna förskolan oxå. Ska bli trevligt tycker jag! =)

God natt!

Pengar.,

Så skönt det var att få pengar idag! Varit på Torp idag och shoppat loss..hehe.. Blev byxor, skor och ett par örhängen till mig. Men köpt lite till Love och Tobias oxå. =)
Vi blev hungriga närvi gick där ute så vi tänkte ta oss en bit mat. Men guuuuud va jag ångra det! Usch va inte god den maten var! jaja...mätt blev man ju iaf som tur var.
Nu vill Love ha lite uppmärksamhet av sin mor så får sluta...

Ny vecka..

Ja då var det ny vecka.. Denna veckan har v lite saker att göra. Kul kul!!
Idag ska vi åka ut till Torp iaf. =) Hoppas på att  hitta ett par skor och kanske något fint sommar plagg.. =)

Nu ligger Love och skriker brredvid mig och vill ha mat...så får väl fixa det.. =)

Soooooool!!!!

Så skönt med fint väder!
Igår var vi på fotbollsmatch med våra grannar Louise, Mattias och deras dotter Amanda. Det var trevligt! Synd att det inte var så kul match bara!!! Efter det gick vi på kalas. Min "morfar" fyllde år så då var vi där och käka lite och fira honom. Efter det gick vi hem till våra grannar och kika på Eurovision med dom. Dom bjöd på lite snacks oxå...det var gott! =)

Idag ska vi ta oss hem till Tobias mor som bor på kusten. Det är ju alltid trevligt! Och ännu trevligare blir det ju när det är sol! Så nu ska Love åka hem till sin Farmor för första gången. =)

Fin dag!

Ja idag låg vi och drog oss länge innan vi gick upp.. Efter en frukost och lite slappande åkte vi hem och hälsa på min mor. Sen dök min sysyter och hennes kompis upp och efter det kom min bror oxå..hehe... Så vi satt och fika i solen. Sen fick jag köra hem Tobias, Han skulle till jobbet.
Sen när jag satt och amma så skulle mina föräldrar åka och handla...så nu är jag och Love kvar här och väntar på att dom ska komma tebax för då ska vi grilla. Men först ska jag hämta Tobias. =)

En trevlig dag tycker jag!!!

Äpplepaj..

Japp, grannarna skulle komma på fika så jag laga äpplepaj. Men när dom inte dök upp och inta öppna när vi plinga på så åt vi upp den själva. Fast inte hela iof men...väldans god var den iaf! Mmmmmmm!!!!
Men sen knacka dom allt på...dom hade vart och handlat väldans länge. Men dom kom in och fika med oss...dom hade köpt med sig glass.. Nu är jag inte så förtjust i glass men åt lite iaf och den var ganska god. Men Tobias uppskatta den destomer! hehe...

Var på bvc förut jue..han var 61 cm nu. 10cm på nästan 8 veckor har han växt. Barnmorskan sa att han var en lång kille =) 5600g vägde han, det är 1350g mer än vid födseln. Det är nog väldigt lagom trot jag. Han tappade ju lite vikt oxå innan mjölken kom igång...

Så nu amma jag Love för en stund sedan så han ligger och sover. Jag har gjort mig ordning för natten men väntar på att kläderna ska bli torra i tvättmaskinen...

God natt!

Flytt..

Nu har jag följt med i flytten till publishme också... Har inte riktigt förstått varför än men..hehe

Idag sov vi till10.15. Då kom Tobias hem från jobbet och väckte oss. Fast vi har ju varit uppe och ammat två gånger under natten så...
Så kom vi  precis hemfrån stan här. Var inne i fråga om tattueringar. Vill ju tattuera foten men jag viste inte om man kunde göra det när man ammar. Men det var bara under graviditeten man inte kunde tattuera sig. Så ska väl försöka göra en tattuering här under sommaren.. =)
Så nu står Tobias i köket och lagar den berömda soppan. Smaskens!! Jag ska väl amma lillaLove och sen när vi käkat ska vi till Bvc. Ska bli kul och se hur lång han blivit våran lilleskrutt! =)

Blomsterspråk


Blommornas färg

Vit - Renhet, Uppriktighet, Oskuld, Ljus

Röd - Kärlek, Blygsamhet, Häftighet

Gul - Ära, Vänskap

Blå - Vishet, Fromhet, Ärlighet, Evig trohet

Lila - Hög värdighet

Rosa - Ömhet, Ungdom, Kärlek

Grön - Hopp, Skydd


Hur många blommor ger du?
1 blomma - Du är mitt allt

2 blommor - Låt oss resa bort tillsammans

3 blommor - När får jag träffa dig igen?

4 blommor - Jag ser upp till dig och är dig tacksam

5 blommor - Jag gör vad som helst för dig

6 blommor - Jag tvivlar på ditt ord

7 blommor - Jag älskar dig

8 blommor - Jag förblir dig trogen intill döden

9 blommor - Jag vill vara ensam med dig

10 blommor - Vill du gifta dig med mig?


Bada

Idag bada jag och Love i badkaret för första gången =)


Onsdag 21/5-08

Jaha...idag fick vi besök av Lina. Det var ett tag sedan man träffa henne! Så gick vi och käka lunch med henne.. Trevligt trevligt att sitta och snacka om allt mellan himmel och jord!
Nu ligger Love och sover. Gott för honom! Så nu hoppas jag att han inte blir lika trött som han var igår kväll!!
Min syster Emma är här så får väl va lite social med henne nu!! =)

Tisdag..

Jaha...vad har hänt idag då tro..?
I morses var jag på efterkontroll på Mvc. Allt var bra så det känns ju skönt! Efter det for vi ut till överby och handla mat. Det var ganska behövligt! Så hann vi knappt hem innan vi fick slänga oss iväg igen för vi skulle på babymassage... Det var kul att lära sig tycker jag. 4 gånger ska vi gå på det nu. Mysigt tycker jag! Så är det två från våran föräldragrupp som går där också. Kul att se hur deras små bebisar växer. =) Den ena är ju bara 2 dagar yngre än Love..

Love blev lite väl övertrött ikväll....så han gallskrek i säkert 45min. Åh det är så jobbigt för man tycker så synd om honom. Och man vet inte vad man ska göra för det är inget som hjälper förutom om han skulle somna. Så försöker man verkligen ge allsin kärlek och gosa med honom men inget hjälper. Då känner man sig verkligen hjälplös! Men men...nu ligger han ju och sover iaf och hoppas han gör det i några timmar till!

Så var det ju sista avsnittet för säsongen på Andra Avenyn på svt...usch...så nu ska man behöva vänta ända tills september... Jaja...det är bara att stå ut!!!

Men nu blir det väl sängen för mig oxå! *gäsp* Hoppas det blir en bra natt!!!

Måndag.

Ja idag sov vi till klockan 10.30. Fast har ammat två gånger under natten så det var behövligt att ligga och dra sig så länge! Sen fick jag och Love åka och hämta Tobias klockan 12 för han hade haft våran Saab till jobbet och vi har ju den ståendes hemma hos mina päron..

Efter det åkte vi och hälsa på min faster. Ville se vart hon bodde. Vi hoppas att hennes grannar ska flytta så vi kan flytta dit! Jätte fint läge med en stor trädgård! =) Fast det är hyreslägenhet. Samma hyra som här men det är en 3½ med altan och som sagt en trädgård. Som man visserligen delar med andra men det spelar ju ingen roll!

Så nu ska vi snart åka och byta en spärr på våran vagn som inte funkat sen vi köpte den. Men vi upptäckte det inte förens vi tog första promenaden med den och sen har vi inte orkar ta tag i det. Men nu så ska vi få det bytt idag!

Ska la gå och leta upp kvittot kanske..hehe

Tvättning...

Idag åkte familjen hem till mina päron och skulle byta däck. Då fick jag reda på att dom skulle åka ut till Torp i Uddevalla. Så då tänkte jag att dit kan jag ju åka med så jag har något att göra idag. Så när däcken va bytta så for vi ut till det stora affärshuset Torp och Tobias stackarn fick åka till jobbet. När vi väl kom ut till torp upptäckte jag att vi inte fått med oss skötväskan. =/ Tur att jag bytt innan vi åkte, så vi klara oss undan med en väldigt kissig blöja bara.
Men i skötväskan låg ju min plånbok oxå. Kanske bra det iof men tråkigt när jag hitta saker som jag vill ha. Men får väl ta oss en sväng ut dit när löningen kommit ;)
Men Love fick iaf ett par shorts och en gosig tröja av sin Mormor. =) Tack!

Efter Torp så åkte jag och min syster till Burger King och köpte oss lite mat. Smaskens! =)

Så nu ska jag sätta igång en maskin tvätt, med saker som Love spytt och kissat på idag. hehe.. Efter det blir det väl sängen för mig!!

Sontag

Usch va trött jag är! Love har vaknat två gånger i natt voch andra gången tog det 1,5 timma att få honom att sova igen. *gäsp* Dessutom kom vi i säng ganska sent igår. Men jag får väl lägga mig tidigare idag ist.
Nu ska vi snart åka hem till mor och far och byta däck på våran saab, hoppas vi får sålt den snart!!
Sen börjar Tobias jobba klockan 15 och slutar inte förens imorgon klockan 12, så jag vet inte  vad jag och Love ska hitta på idag! men men...vi får säkert tiden att gå!

Love

Detta fick vi av Emelie =) Tack!
Här sover han så gott!
Sötisen i vagnen.

Hungrig

Åt för ca 1 timma sedan. Men jag är hungrig igen!!! =/ jaja...
Har lite dåligt samvete för det jag skrev i inläggget innan, men det är ju sant att det är så.. Men idag laga min älskling♥ mat åt mig när han kom hem. =) Go han är!

Emelie var ju här förut. Fick en jätte söt body och en napp med en döskalle på. hehe.. Tack! Jätte fint var det! Lägger ut en bild på det senare.

Nu ska jag gå till mina älsklingar i soffan. =)

Städat...

Ja då har jag gått hela morgonen och städat och så har jag tvättat en maskin tvätt oxå.. Love spydde ju på sin snuttefilt igår.. =/
När Tobias är på jobbet så städar jag, sen kommer Tobias hem och när han går till jobbet igen så ser det ut som det vart ett bombnedslag här ungefär. Och för er som inte har barn så är det faktiskt inte så lätt att hinna med att städa även om man går hemma hela dagarna!

Om en timma ungefär ska vi få besök iaf. Emelie kommer och fikar med mig=) Sen ska vi nog ner på stan en sväng..

Nu ska jag sätta mig och koppla av lite i soffan medans Love sover. Blir nog ingen längre stund men..jaja..

Kvällen..

Ja då var denna dagen snart slut oxå då. Dagarna går så fort nu för tiden tycker jag! Tyvärr går nätterna väldigt fort oxå, man hinner ju inte sova något.. Men men...
har precis kollat på Talang2008 med mina två älsklingar och min syster Emma. Tur att rätt bidrag gick vidare! =) Röstade faktiskt på dom oxå! =)

Jo, vi var ju på bvc idag... han hade gått upp 180g. Så det var bra! Mätte honom inte idag så det ska bli spännande att se nästa gång hur mycket längre han blivit! =)
Nu ska jag snart amma honom och försöka få honom att sova för natten. Hoppas på det bästa!

God natt!

Fredag..

Ja då  var det fredag.. Sovit ganska mycket i natt så ska väl överleva denna deagen oxå. hehe
Vi ska till Bvc sen. Ska bli kul att se hur mycket han vuxit våran lille pöjk. Förmodligen inte så mycket. Han växer bara varannan vecka.. hehe Men innan vi ska dit så kommer Loves farmor och kusin på besök. =)

Nu sover Love och Tobias och jag funderar på om jag kanske skulle ta och rensa lite papper som bara ligger och skräpar i köket. Sätta in det i pärmar och så. Kan ju va bra!!

Ha en bra dag!

Sängen..

Då var det väl kanske dax att göra sig iordning för sängen... Druckigt en kopp te nu och precis pratat med min Älskling♥ i telefon.=) Love ligger här bredvid mig och sover faktiskt. Undra hur länge bara...=/ Men ska väl försöka lägga honom i hans egen säng och se om han sover vidare... Hoppas!!

Men.... God natt då! =)

...

Fick min syster att skaffa en blogg idag. Kolla in den här!


Gnällig

Ja, gnällig, det är Love! Han har varit riktigt gnällig, eller nästan ledsen, nu två kvällar i rad. Ingenting är bra! Somnar han så sover han en stund och sen vaknar han helt hysterisk. SOm om han drömt en mardröm... =/ Så därför fick han sova bredvid mig i natt. Blir nog så denna natten oxå. Tobias jobbar ju så då finns ju massa plats för lille Love =)

Nu ska jag försöka få lite mat i magen!!!

Vad kallar man sånna här?

image33

Vet inte vad man kallar detta klädesplagget... Vet du?

Torsdag

Nu sitter Love här nyvaken i mitt knä. Han tog sig en liten tupplur när mamma och pappa åt frukost.
Han har ju sovit rättså oroligt i natt så det är klart att han var trött!
Snart blir det blöjbyte igen (hör jag) och på med lite kläder. Sen blir det nog en sväng ner på stan. Några saker som måste inhandlas.

Hoppas ni får en trevlig dag! =)

Trötter..

Ja nu är det väl dax att hoppa i säng snart! Är väldans trött!
Idag har vi lagt ut våran bil på blocket. Hoppas vi blir av med den!
Så var vi ju nere på stan oxå...köpte en pyjamas, en tröja och två (hmm...vet inte vad det heter..) kortärmad och shortsbody till Love♥. Ska lägga ut en bild så kanske det är någon som vet vad man kallar det. hehe...

Om du har någon åsikt om min blogg eller om det är något du vill att jag ska skriva om. Skriv ett inlägg bara så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla din önskan ;)

Samma vikt

Blev ganska förvånad när jag ställde mig på vågen i morses! Nu väger jag lika mycket som innan jag blev gravid. =) Skönt! Jag trodde verkligen inte det för jag äter ju så mycket nu när jag ammar. Och det är ju inte alltid nyttig mat!!!! Men men...nu kan man ju hoppas på att tappa lite fler kilon. Jag skulle faktiskt behöva det! Så lite promenader såhär i det fina vädret är ju alltid trevligt! =)

Nu ska vi snart ta oss ner till stan och utföra lite ärenden och så..

*vink vink*

Sängtime..

Då var det väl dax att hoppa i säng snart då. Ska bli väldans skön! Är trötter! Hoppas man får sova några timmar innan lilleman vaknar och är hungrig! Dom senaste två nätterna har han vaknat vid 3. Då är man ju sådär lagom pigg! Runt 5 känns lite bättre!
Har letat upp allas adresser idag så imorgon ska jag lägga alla kort på brevlådan. 18st blev det. Men 7st lämnar vi ut till dom vi träffar offta, för att spara porto. Hehe...

God natt då och Sov så gott! =)

Busen

Sötnos
Ler så sött =)
Skrattar

Latdag..

Ja idag har det inte blivit mycket gjort.Men gott att bara ta det lugnt! Gick ett par trappor ner till grannen förut och drack te och käka nybakta muffins. Det var smarrigt det!
Sen kom min syster på besök. Så nu har vi käkat lite mat och jag har skrivit adresser på massa kuvert. Ska skicka iväg tackkort till alla som kom på Loves dop. =)
Så nu är det bara att lägga ner korten i kuverten och köpa frimärken. Det är ju så dyrt med frimärken nu för tiden bara tycker jag.. men men..

Vilken röra...

Då äntligen kom vi ihåg att åka och ta kort till tidningen. Så sagt och gjort så klädde vi på Love en fin tröja och ett par matchande byxor och for iväg. När vi kommer fram och ska lyfta ur Love ur bilen upptäcker vi att han bajsat igenom blöjan så byxorna är bajsiga... Så det var bara att byta blöja och tvätta rent byxorna så gott det gick. Vi hade ju med ett par andra men dom passade ju inte till så vi fick göra det bästa av det... Sen när vi kommit upp och fyllt i pappren och ska sätta oss för korttagningen så spyr Love på mig och på sig själv... Herregud! Det känns inte som att det var meningen att vi skulle ta det där kortet idag!! Men men..det var ju bara att plocka fram våtservetterna och torka bort det värsta och sätta sig på pallarna och ta kortet. Och så fick fotografen oss att skratta oxå.. Så vi får väl se hur lyckat detta kortet blev..hehe.. Jaja...

Nu ska jag hoppa ut i köket och baka rabarberpaj. Mums!

fixardag..

Ja, idag låg vi och drog oss till klockan 10. Love sov 5 min i stöten ungefär från klockan 8. Så edt var ju lite jobbigt...men men...
Efter frukosten blev det lite städning här hemma. Vi ska få besök ikv. Så tänkte bjuda på rabarberpaj. =)
Så nu kom vi precis hem från överby. Köpte solglasögon till Tobias och myggnät till vagnen. Så köpte vi ett batteri till nyckeln till bilen. Men det visa sig att det nog inte var det som var problemet. För det funka inte sen iaf...=/  jaja...

Nu ska jag städa lite till tror jag. Om Love tillåter... hehe

Solbränna...

Ja igår va vi hos mina föräldrar hela dagen. Sola och grilla och hade det väldigt trevligt! Tyvärr så brände vi oss lite då..men men..  Det går ju över!
Idag var vi och spela minigolf med våra grannar. Det var kul! Jag kom tvåa! =) Gott att komma ut i friska luften oxå nu när det är så fint väder!
Hoppas på fint väder imorgon oxå så man kan va ute! Men då får jag ha ryggen mot solen, för mer sol på framsidan vill jag inte ha!

Nu ska jag försöka amma min son innan läggdax! Men han sover för tillfället så vi får väl se hur det blir med det...!

God natt allihopa! ;)

Soooool!!

Så, nu ska vi käka frukost. Kom inte i säng förens klockan 1 igår natt. Va uppe och amma vid 5 somna om vid 6 och nu har vi gått upp och ska käka. Love är redan mätt och go! =)
Sen ska vi bege oss till mina föräldrar. Vi har "bokat" deras trädgård idag! Så vi ska gotta oss i solen hela dagen och grilla lite och så... =) Mysigt!

Ha en bra dag!! =)

Sovdax..

En promenix blev det med Marika förut. Men inte så värst lång. Det var lite för varmt nästan för att ta en lång promenad...eller så hade jag kanske fel kläder på mig. hehe... Men jag tycker det är lite besvärligt det här med hur mycket Love ska ha på sig nu när det är så varmt. Och när solen skiner så måste man ju ha på d där "överdraget" på kärran för att han inte ska få sol i ögonen... Och då känns d som att d blir väldans varmt där inne fast att han inte har någon filt eller så... jaja...det löser sig väl..=)

Nu sover Love och jag ska strax hoppa i säng jag med. Ska bara ringa min älskling och säga god natt först. Tur att jag har Love som fyller upp hans tomrum i sängen i natt! ;)

God natt!


Love

Nya mössan.♥ Suger på tummen.♥

Själva...

Ja då var vi själv jag och Love. Pappa har åkt till jobbet och kommer inte hem förens klockan 10 imorgon. Men sen är han ledig tills på Tisdag. =) Det ska ju bli fint väder i helgen så då får vi ta och hitta på något kul tycker jag!

Idag har vi varit på Bvc. Va stor våran pojk blivit! 59,5cm är han nu. Han har alltså växt 8,5cm på 5veckor och 5 dagar.. Och 5300g väger han nu, 1050 mer sen han föddes. Våran gossis!!

Förhoppningsvis blir det en promenad med Marika sen. Ville ha med henne ut igår men då var hon för trött så Hoppas hon är piggare idag då! Tråkigt om man ska ut och promener själv. Love är inget vidare sällskap än.. ;) hehe...

Jag har betsällt kort idag oxå. Längtar tills dom kommer! =)

Typiskt!

Bara för att jag skrev att han varit så snäll i två dagar här nu så har han varit jätte grinig hela kvällen!! Försökte med en promenad förut men det hjälpte inte heller!! Så nu äntligen har jag fått honom att somna...
Så nu ska väl jag göra mig iordning och sova jag oxå. Väldans trött!
Imorgon ska vi till BVC och Se hur mycket Love vuxit =)


Vi

image26

Onsdag...

Ja, i natt blev det allt ganska mycket sömn.. Gott!! Loves mage har nog börjat rätta till sig nu så han inte har lika ont i den.. För han har varit så snäll och go på dagarna nu i tre dagar. =) Gott för honom!
Nu ska vi laga mat till pappsen som kommer hem från jobbet snart!

Så kan det ju inte sluta...

Har precis kollat på Desperate Housewifes... Men så kan det ju inte sluta! Hur ska man klara av en hel vecka utan att veta hur det gått för alla!? Usch!! Aja...tiden går ju som tur är väldigt fort nu när man har ett underbart litet barn att ta hand om! Våran älskade lilla son! Han har varit så go idag! Så snäll och söt! Hoppas han vill sova lika mycket i natt som han gjorde natten till idag!!! *håller tummarna*

Nu har jag gjort mig en kopp te och två smörgåsar. Så ska sätta mig och koppla av lite nu när Love somnat.

God natt!

Jag och Love!


Kommer inte på någon rubrik...

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev...
I söndags var det dop för lilla Love. Mycket lyckat. Han var så snäll så under själva dopet. Efteråt ville han dock inte vara med mer och skrek en del. Men men...god tårta och trevliga människor iaf!!
Tack allihopa! Jättefina och bra presenter oxå! =)

Idag har jag varit på stan med min lilla syster en sväng. Tobias jobbar så man får ju sysselsätta sig på något sätt! Tråkigt att bara sitta hemma, även om jag nog kanske borde vara hemma mer än vad jag är!
Nu ligger Love och sover i sin vagn iaf. Gott för honom!
Så vi ska väl ta en liten fika här snart tror jag! Mumma! =)

RSS 2.0