Snart dax..

Ja nu hoppas vi på att det är något på g! Hemkommen från förlossningen. Fick välja på att stanna eller åka hem..men Tobias ville duscha och vila lite så jag kan ju lika gärna göra mitt värkarbete här hermma!
Livmodertappen borta och öppen 2cm..så nu hoppas vi på att det blir en liten bebis imorgon!

BF+3

Jaha...då påbörjar vi ännu en dag då.. Har nästan inte sovit något alls sen klockan 4 i natt (eller morses).. Har haft förvärkar.. Aj aj! Så nu går jag verkligen och hoppas på att jag ska slippa gå och ha så här i flera dagar!
Men det har man ju hört att folk har gjort! Men jag kommer ju inte kunna sova om jag ska ha det så här! Får väl ringa och kolla vad man ska göra om det håller i sig! För sova måste man ju göra!

Bf+2

Jaha....då ska man försöka fördriva tiden idag oxå! Blir nog en sväng ut till överby och kolla lite. Kan ju inte gå så länge i affärer eftersom min rygg strejkar då.. Men lite kan man ju kolla iaf! =)
Ska snart hoppa in i duschen och sen ner på stan och käka en lunch med min goss tänkte jag..
Man hoppas ju på att  det vill hända något snart!

BF+1

Jaha...då var denna dagen över då. Har gått lååååångsamt...men det hade jag ju räknat med, att alla dagar kommer kännas som år nu! Man skulle verkligen vilja göra allt för kan skynda på det nu! Ingen som har något knep?
Ställt in mig på att jag kommer gå över två veckor nu så försöker planera lite saker att göra här framöver! Man kan ju inte skita i att göra saker bara för att det kan bli imorgon lr så... men förut ville jag inte planera för att jag ville inte inse att jag kunde gå över tiden...

Men god natt nu då! Och håll tummarna för att det händer något i natt lr imorgon =)

Deppig

Jaha...då har man inte gjort något på hela dagen då. Bara legat och kollat på tv och deppat...
Inser att fast man varit inställd på att gå över tiden så blev det ändå jobbigt när bebis inte är här än. Man har väl ändå hoppats hela tiden. Fast det som fick mig att bli deppig var väl att när jag var hos min bm idag så fick jag veta att bebis inte är nere i beckenet än... Hon sa att bebis förmodligen kommer åka ner när jag får kraftigare sammandragningar, det är väldigt ovanligt att den inte gör det. Men då finns det ju ändå en risk där för att det kommer bli kejsarsnitt ist. Och det är verkligen det sista jag vill!!

Men men...vi får väl se. Snart är älskling hemma frän jobbet iaf. Ska bli skönt att träffa honom! Bara pratat med honom i telefon idag så ska bli gott att kunna prata med honom så kanske det känns bättre sen!

Over and out!

BF idag..

Jaha...idag ska jag föda då....eller inte =(  Ska snart till mvc iaf och hoppas på att de blir sista gången! Oooorkar inte gå med denna tunga mage mer nu!! Vill ju ha våran lill* skrutt här NU!!!
Men men...det är väl bara att vänta! Inga förvärkar eller andra tecken på att den lill* vill komma ut! Det är väl för varmt och gott där inne helt enkelt!!

Får väl gå ut och röra på mig lite idag då....Men det är ju inte allt för kul i all denna snö!! jäjä...skriver väl senare!

Söndag

Jaha...sitter vid datorn här igen då och försöker fördriva tiden. Så tråkigt när han tränar på söndagar för det finns ju inget att se på tv:n... Är hungrig oxå...men får väl vänta på att Tobbisen kommer hem så vi kan käka några goa mackor ihop. Tråkigt att äta själv!

Idag har jag verkligen slappat alltså! Har bara varit nere i affären en sväng.. Men men.. Som sagt. Imorgon blir det promenix!! =)

Sov och latdag

Ja,idag har det blivit mycket sovande för mig! Usch usch!! Vakna och kolla tv, somna om, käka,kolla tv, somna igen... Men sen fick det allt bli att gå upp och duscha..men sen blev det tv igen.. Sen laga jag mat och sen tv igen...Usch va jag bara latat mig idag! Hade sån ångest när det var så fint väder ute men jag orkade inte hitta på något...det är ju ändå så halt ute att man inte vågar sig ut direkt ändå.. Men imorgon blir det allt en promenad för mig!!
Måste ju röra lite på mig så att man kankse får igång förlossningen snart oxå! Men som sagt...inget kul att riskera att halka nu när det är halt ute! Dumma väder!

Påskhare..

Japp...imorses hade påskharen varit här och lämnat ett påskägg till Tobias på bordet.. Hehe.. Han är ju bara 29 år så klart han tror på påskharen.. ;) Ne men det var lite roligt att smyga i natt  och lägga ett påskägg på bordet.. Han blev jätte förvånad imorses när han gick upp!  =)
Efter det har vi bara käkat frukost, tagit det lugnt och kollat tv. Så nu håller vi på att göra oss iordning för vi ska åka hem till mina päron och käka äggkaka. Sen ska jag köra min älskling til ljobbet och sen blir det för mig att åka tillbaka och käka påsk middag med familjen. =)
Vad ska ni göra idag?

GLAD PÅSK!

Pizza

Nu har jag varit onyttig och ätit Pizza. Mina grannar hörde av sig och undra ifall jag ville vara med och käka med dom. Det var ju väldigt frestande så det fick bli en pizza... Men men..man får väl unna sig! =)
Snart kommer min älskling hem oxå.. =) Alltid trevligt när han är hemma!!

Imorgon är det påskafton... Så då blir det god påskmat!! =)

Tvättning

Ja idag var det fullt i tvättkorgen så det var bara att sätta igång en maskin tvätt.. Får nog bli en till sen.. Så gött när alla kläder är rena! Och så luktar det så gott när man tvättat!!
Tobias började jobb för en stund sedan så nu ska jag försöka fördriva tiden här hemma tils klockan 22 ikv.. =(
Vad ska man hitta på?
Blir kankse en film sen iaf...
Nu går man och längtar till att man ska få åka till BB och klämma ut den lill* skrutten där inne i magen! Skulle ju va trevligt om det blev en liten påskbebis =)

Natt..

Då var det väl läggdax då.. Bara tagit det lugnt och kollat film och tv ikv.
Undra vad man ska hitta på för att fördriva tiden imorgon..hmm...
Snöar ute nu så jag hoppas det blir fint väder imorgon. Kanske man kan ta en promenix lr nått..

God natt!

Idag 19/3

Idag har jag vart helt konstig i kroppen....varit jätte trött och haft lite huvudvärk. La mig och sov efter jag ätit frukost... sov i över en timma... sen så va jag helt slemmig i halsen och så.. Tänk om man blir jätte sjuk nu.. =/ Inget kul om man ska orka föda barn oxå! Funderar på att gå och ta en Alvedon...

Var nere på stan en sväng förut för att få frisk luft, röra lite på sig och byta en body vi köpt... Så nu sitter jag här och väntar på att vi ska käka.. Tobias gör den där otroligt goda soppan! Mums!
Sen ska ju han till jobbet så då blir det att sitta hemma och tråka...

Bilder

image22
Presenterna från min älskling♥ och tårtan jag baka! =)

Kalas..

Nu är kalaset över..alla har gått hem. Men massa tårta kvar. Den blev jätte god faktiskt! Så nu bjöd vi upp en granne så han fick ta en bit han oxå.=)
Fick mest pengar och presentkort.. Men det tycker jag är bra så man kan köpa det man själv vill ha =) Funderar på en parfym faktiskt...
Fick dvd:n I en annan del av Köping oxå. =) Dom är ju för söta!
Fick en jätte söt body te bebis oxå.. Tack allihopa!

Nu ska jag försöka få packat en liten väska med diverse grejer som man vill ha med till BB. Och som man måste ha med sig...Lite papper och så.. Det kan va skönt att ha det gjort ifall att.. MAn kanske inte känner för att gå omkring och packa när man får massa värkar!

Jäjä...god natt!

Tårta

Såå...nu ska jag städa tänkte jag. Bakat bottnarna till tårtorna så nu står dom och svalnar... Mmm...vilka goda tårtor det ska bli! =) *hoppas* hehe...
SKa ha vaniljkräm, blåbär och hallon emellan. Smarrigt!
Så ska man hinna duscha och göra sig iordning oxå...jag får nu ta och rappa på nu.. =)
Skriver kanske sen... =)

Födelsedag!

Ja idag blir man 23 då.. Så i morses kom min älskling♥ in och sjöng för mig och gav mig presenter på sängen. =)
 Så nu har vi käkat frukost och snart ska han iväg på föreläsning. Sen blir det väl en lunch i stan och sen åkerhen tilljobbet.
Men sen blir det full rulle för mig här hemma. Får ju lite besök av släkt och familj ikv så får väl baka en tårta och städa lite här. Men det får man ju göra i den takt man orkar eftersom min rygg är som den är *grr*

Jäjä...skriver väl lite senare. =)

Söndag

Då har vi varit på Tipspromenad denna söndagen oxå. Alltid bra att komma  ut och röra på sig och få frisk luft.

 Tycker det ärså kul för alla man träffar på nu säger att min mage har sjunkt ner nu...hehe.. Jag ser inte sånt själv!! men men...hoppas verkligen att den lill* vill titta ut snart. Är ju bara 9 dagar kvar till Bf nu..

Jaja...nu ska jag gå och laga lite mat till oss så vi får något i magen. Tobias är så duktig och dammsuger nu så... =)

Jaha..

Då var melodifestivalen över och charlotte vann.. Jag hade dock hoppats på Sanna Nielsen. Men men...
Nu har våra grannar gått hem iaf. Det var trevligt att ha dom på besök! Marängsviss och snacks blev det. Mumma!

Haft sammandragningar hela dagen idag...men bara druckigt en kopp hallonbladste idag så vet inte om det kan ha med det att göra ?? =/ Men får så här varje helg känns det som..konstigt. Jag är ju liksom ledig hela veckorna oxå så... Blir väl en helg jag kommer föda på då.. Kankse påsk helgen...hehe

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i säng tror jag. Trötter!!
Imorgon blir det tipspromenad.. =)

God natt!

Kattbad..

Ja...idag har vi duschat/badat våra två katter. Det var inte det lättaste! Dom får verkligen panik av vatten! Så ett och annat rivmärke fick man ju. Fast man får ju skylla sig själv när man tvingar dom till sånna dumheter!! hehe.. Men tyckte det var dax efter ett par år att kanske tvätta dom ordentligt! Så nu är det gjortoch så har jag duschat mig själv oxå...så nu ska jag dricka lite hallonbladste. Mums!

Ikv har jag bjudit hit mina grannar på lite marängsviss och melodifestival. Det blir nog trevligt tror jag! =)

Dricker te..

Sitter här och tar mig en kopp hallonblads te.. Det var smarrigt faktiskt! Väntar på att min sambo ska komma hem så vi kanske kan käka lite mat. Undra vad man kan hitta på för gott då??

Idag har jag varit på stan med Marika...den lilla sjuklingen. Det var ju ett tag sedan vi gick på stan nu! Fast blev väl inte så mycket kollat där egentligen. Blev en fika ist..hehe.. Det var mums. Så fick jag min present av henne. Ett fint halsband och armband =)

jäjä...over and out ;)

Irriterad..

Idag är en sån dag som man bara irriterar sig på allt! Jag vet inte varför men är inte på humör helt enkelt bara. Mått lite konstigt idag oxå så vet inte om man håller på att bli sjuk lr nått sånt kanske... hmm.. =/
Inte gjort så mycket ida... Ungefär samma som vanligt. Städat efter min sambo typ...
Så har jag varit och hämtat bilen oxå som Tobias abslout inte ville ta hem från jobbet sen...vet inte varför men... jaja... Han har  varit i Borås hela dagen på typ en utbildning... Men snart är väl han hemma..så då får det väl bli att laga mat.

Skriver kke senare..

Sammandragningar..

Har massa sammandragningar nu här ikv... Det va förr förra helgen som jag hade likadant sist. Att jag hade massa hela tiden.. Det är lite jobbigt tycker jag... men men... kroppen måste väl öva inför förlossningen...

Idag har jag varit på kalas. Min syster fyllde17 år. På lördag ska jag bjuda hit mina vänner på lite fika eftersom jag fyller år på tisdag. Sen på tisdag får min familj och släkt komma hit och fira att jag blir 23 =)

Gäsp gäsp....om man kankse skulle ta och tänka på refrängen för idag...!

God natt!

Två veckor kvar..

Jaha...då var det två veckor kvar då. Hoppas verkligen att jag inte går över tiden förmycket! Skulle ju kunna tänka mig att ta det nästa vecka..hehe. Fyller ju år själv då så...
Imorgon blir det kalas hemma hos mor och far...syster fyller 17. Så nästa vecka om jag inte fött så ska jag väl ha kalas på tisdag för släkten...
Tänkte jag skulle bjuda hit några vänner på lite fika oxå... Men får väl se vilken dag som passar dom isf..

Ikv ska jag gå och göra slingor i håret.. =) Kanske klippa mig lite oxå.. Ska bli trevligt att göra sig lite fin =)
nu ska jag nog lägga mig på soffan och smälta maten.. Är proppmätt!!!

Mödravårdcentralen

Idag har vi varit på MVC... Frågade min Barnmorska hur stor hon trodde min bebis skulle va när h*n föds. Jag har ju legat på övre kurvan på mitt sfmått.. Så jag va orolig att det skulle bli en stooooor bebis.. Och det sa hon att den är större än "normalt". Kanske närmare 4 kilo.. hmm...jag som ville ha en liten skrutt... Men men....man vet ju aldrig. det är väl bara att vänta och se. Min kompis BM sa att hon skulle få en bebis mellan 3,5-4 kilo..hennes vägde bara 2,7. Så man kan ju hoppas att min lill* skrutt kanske väger iaf runt 3,5kg.

Och tipspromenaden jag gick igår vann jag..=) *Weeeeeiiiiii* Roooligt! =)

Nu väntar jag på att Tobias ska komma hem. Han är och provar ut linser... hoppas det går bra! =)

Tipspromenad

Jaha....då va jag hemma från tipspromenaden då. Blev massa blöt av allt regn! Usch! Men men...alltid bra att röra lite på sig! Men min rygg tyckte absolut inte om det!!! =/
Hoppas på att man fick många rätt nu bara närman plågat sig i detta dumma väder!

Undra vad man ska hitta på idag! Älsk jobbar ju tills 20.00 ikv... Så  vad ska man hitta på tills dess? hmm...?

Va roligt!

Gud va glad jag blev när Carola inte gick vidare!! Haha!! Hon hade nog räknat med att gå till Final! Men  icke!! Hahaha!!
Men sen tycker jag väl att therese skulle gått vidare..men men... Huvudsaken med hela kvällen va ju att inte Carola gick vidare!
Nu har våra grannar precis studsat hemmåt och jag ska väl ta mig något litet att äta innan det är dax att hoppa i säng.. Imorgon ska jag på tipspromenad.. =)

God natt!

Vad tyckte du om melodifestivalen?

Melodifestivalen..

Japp...det börjar snart. Då kommer våra grannar upp och ska kolla på den med oss.. Dom skulle ta med sig gurkstavar och dipp.. Mums!
Fast jag är ganska mätt! Blev Thai mat idag oxå....det var ju så gott igår så jag kunde inte låta bli..hehe

Men men...får väl gå och sätta på tv:n nu och förbereda..=) Må bäste man/kvinna vinna ;)

Lördaaaaag..

Guuuuu va gött jag har sovit i natt!! Vaknat massa gånger men ändå sovit mycket bättre än jag brukar! Känns skönt!
Synd att det är så tråkigt väder idag bara! Men men...ska ju inte direkt ut på promenad...för det pallar ju inte min jä*la rygg!! =( *grrr*
Håller på å tvätta nu...ska väl ta disken och bädda sängen oxå.. Sen får jag hitta på något fram till klockan 15. För då ska jag ut och köra bil...hämta hem min andra hälft från jobbet..hehe

Ska ni kolla melodifestivalen ikv?



Fredagkväll..

Jaha...då  var det kväll och dax för sängen snart då...
Har varit hemma hos Emelie och sett hur hon bor. Det var en fin lägenhet! Hon passa en liten söt pojke...lugnaste killen jag har sett iaf. Och han är bara lite mer än ett år... Men det va mysigt! Så åt vi go thai mat...MUMS!!!!

Så när jag kom hem gjorde jag mig lite chokladpudding...får ju unna sig lite när man sitter hemma själv och har tråkigt!! hehe..
Men men...sängen som sagt...för nu är jag massa mega trött!!

God natt!

Fredag

Jaha....fredag och regn ute. Booooring! Och snart ska jag köra Tobbebobbe till jobbet....så blir man själv ända tils imorgon klockan 15. =( Men ska iof käka thai mat med Emelie ikv. Men sen måste man ju sova själv...alldeles tomt i sängen. usch!
Jaja...
Tobias mor var här förut idag oxå...vi fick en dv-kamera av henne. Tack! =) Nu kommer vi kunna spela in vårat lilla barn på film. =) *weeeeiiiii*

Har precis käkat här så sitter och är proppmätt! Men bättre d än att va hungrig kanske! hehe....
Ikv blir det Så Ska Det Låta. det är kul tycker jag! Sen får man väl slå över och kolla hur det går för dom däringa på Let's dance...

Gud va trött jag blev nu..illa!! Aja....Trelvig helg! =)

Onsdag...

Jaha...då var det onsdag då ja... Idag har det städats här. Behövdes tycker jag! Jag har inte orkat göra något på några dagar här så nu fick jag lite hjälp oxå...gött det! Så nu är det fint här i vårat lilla hem! =)
Tvättat har jag gjort idag oxå...och handlat lite...
Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på för något. Tobias och grannen sitter här och kollar på film nu. Så jag funderar på om man skulle sätta igång och baka lite bröd då kanske. Tror det får bli så.. =)

Over and out!

Tisdag..

Tre veckor kvar idag då! =) Hoppas man inte går för mycket över tiden sen!!! Men nu är det nära iaf! Ska bli så spännande! Man har ju egentligen ingen aning om vad som väntar! Hur förlossningen blir...va det blir för kön på barnet, vilken personlighet barnet kommer ha. Längtar så!

Idag har jag varit och besökt Marika...hon hade gjort god morotstårta! Mums! Så va Anna och Saga där oxå. =) Det va trevligt att träffa dom!
Nu har jag precis kommit upp från en liten visit hos grannarna. Dom hade bakat jätta gott fullkornsbröd... Så jag tog receptet...så imorgon ska jag nog baka sånt bröd! =)

Men nu är det nog snart sängen som gäller!

God natt!

Ny vecka..

Då var det måndag och första måndagen i Mars är det oxå...det hörde jag förut när det tjöööööt i hesa fredrik!
Så nu är det förhoppningsvis den månaden jag ska få barn i. Men man vet ju aldrig! Kanske blir April oxå...vi får väl se! Men hoppas ju på att inte behöva gå över tiden så mycket!
Igår var det tipspromenad och senare på dagen åkte vi och käka lite godmat medmin mor och syster på en restaurang. Gott gott!
Idag sov jag lääänge och sen gick jag ner på stan en sväng. Tog en te och kollade på när Andreas satt och käka lunch..hehe..
Så nu sitter jag hemma och har tråkigt. Ska väl ta mig ner till affären och köpa lite saker som behövs!
Får nog åka och storhandla någon dag! jaja...kanske skriver senare..

Bye bye!

Löööööööördag...

Ja det är det.. Och helg...vad ska man hitta påidag tro? Har varit på Sportlife och "tränat" lite idag. Min träning går ju ut på att promenera i rask takt nu förtiden.. Så jag och min granne Sara åkte dit iaf. Så har jag städat lite här hemma och håller nu på att tvätta. Hör att maskinen snart är klar...bra!
Så nu vet jag inte vad man ska hitta på för något.... Kanske ska baka..hmm...får väl se vad det kan bli för kul!

RSS 2.0