Kort

Love 3 månader
Love leker med pappa
Vi träffa Marika och Lukas när vi var och handla =)

Vad göra?

Vad ska vi hitta på ikv tro?? Idag har vi ju städat min brors lägenhet, det tog några timmar!!! Och nu har viätit en jätte god middag och min syster är här. Funderar på om vi skulle käka lite glass kanske. Mums!
Just det..kort var det ja.. Ska lägga in det snart! =)

2år idag 3mån igår.. =)

Idag firar jag och Tobias 2 år. =)
Igår blev Love 3månader. =) Så stor våran lille pojk =)

Men igår hjälpe vi min bror att flytta hela dagen och idag ska vi städa hans gamla lägenhet... Så kul ska vi ha det ;)
Men vi får väl laga oss någon god mat sen iaf och mysa lite! =)
Nu ska jag göra mig iordning för att åka och städa...

Lägger nog in lite kort sen..

Då va denna dagen snart slut..

Idag har vi varit och kollat vart våra grannar ska flytta. Dom håller på att måla och tapetsera där nu.. Väldigt fint område och fina hus!! Så var vi och lämna hem tyg och dynor till våran hokus pokus stol. Så min mor ska klä om dom. Efter det åkte vi och handla på jätten och sen hem och laga väldigt mumsig mat! Det blev ju extra gott oxå med tanke på att jag inte hade ätit sedan frukost. Inte bra när man ammar! Skärpning!
Imorgon ska vi hjälpa min bror att flytta...

Nu ska jag hoppa i säng!!!
God natt!

Ny design...

Jag är jätte glad! Nu äntligen har jag en fin design på min sida! Tack Linda!

Idag har jag, Love och min syster varit på turné. =) Först blev det Torp och sedan Ikea Bäckebol och efter det Ikea Kållered... Det var nämligen en sak som inte fanns i Bäckebol så då fick vi åka till nästa Ikea..men men..tog ju bara 17min dit.
Så idag har det blivit lite shoppat...men faktiskt bara bra saker! =)
Mina pengar från försäkringen på våran saab kom in idag iaf! Gött!!
Nu ska jag hoppa i säng. Är vekligen JÄTTE trött nu!

God natt!
Och Tack igen Linda!


Trötter...

Ja nu är det snart dax att hoppa i säng. Tror jag ska ta mig en macka och te innan bara. =)
Har varit på stan och fyndat idag och en sväng hem till mina föräldrar. Tobias ska vara borta hela dagen imorgon så jag funderar på att dra till Ikea med min syster. Vi får väl se...

Vi har föresten fått en hokus pokus stol av min kusin. Blev jätte glad! Hur bra som helst verkligen! =)
Nä nu ska jag logga ut här och nästa gång jag loggar in hoppas jag på att jag har min nya fina design som Linda  har gjort till mig! =) Tack på förhand!

God morgon!

Idag har jag fått sova länge! Ända till klockan 7.45 =) Så nu har jag precis ammat min lilla älskling och lagt honom i hans säng igen. Nu ligger han och pratar med sin pappa där inne =)
Jag har precis kollat upp om jag hade fått mina pengar idag och det hade jag fått från försäkringskassan...meeeen...dom pengarna som jag skulle få tillbaka från försäkringen på bilen har inte kommit än..herregud. Får väl ta och ringa dom!

Igår fick Love sin första spruta så han var väldigt trött igår, en riktigt gosig pojke var han =)
Nu ska jag gå in och se vad dom gör där inne i sovrummet. =)

Sjukgymnasten..

Japp, där har vi varit med Love idag. Han har tydligen Torticollis. Vänster vridet huvud typ. Det betyder att han är svag i den högra halsmuskeln. Så nu är det bara att börja träna upp den! Så den närmaste månaderna får han inte ligga på höger sida och inte ligga i babysittern för att hans huvud är platt på höger sida.. Men men... Det ska nog gå bra! =)

Idag satt han i sin stol vid bordet för första gången =) Med lite stöd runt om sig såklart men..
Imorgon ska han på tremånaders kontrol på BVC och ta sin första spruta. Usch...kommer bli så hemskt att se dom sticka honom! Jag har inga problem med sånt annars men när det är min lilla älskling så känns det lite jobbigt! Hoppas han inte tycker det är för jobbigt bara!

Nu ska vi åka och fika =)


Kort

Love kramar nallen ;)

Love firar midsommar med mormor och moster

Regn regn regn...

Ja nu har det regnat hela dagen!!! Men men...det är väl bra så man kan passa på att bara vara hemma. Love har ju varit så gnällig i flera dagar nu så kanske bra att vara hemma. Fast å andra sidan har vi varit hemma mycket det sista så man kanske ska börja vara ute mer..hehe
Men Love måste iaf spara länge på sin avföring för varja gång han bajsar så läcker blöjan...=/ Och det är på olika ställen varje gång... men men...

Vi har haft en trevlig helg iaf! Med lekar och tipspromenad och igår var det boul tävling med släkten.. Nu har Tobias semester så hoppas på fint väder dom närmaste 3 veckorna då! =)
Nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite med min son =)

Bye!

Gnällig...

Usch ja!, va grinig och gnällig Love varit nu i några dagar!! Han vill liksom ingenting, allt är fel! Man blir liksom lite frustrerad för man vet inte vad man ska göra! Han har ju bajjat två gånger idag så det känns ju inte som det kan va det som är problemet. Men ändå så tror jag det är magen. Han vill nämligen inte äta ordentligt. Så till slut så fick jag gå omkring och amma honom och det gick bra. Knasig han är! Men men..hoppas det är något övergående!

Nu ska jag väl sätta mig i soffan och umgås med min sambo lite. Blir ju inte så mycket ensamtid för oss när han är så gnällig lille Love!

Hemmadag..

Idag har hela våran lilla familj varit hemma. Kolla på en film förut och sen gick vi och handla lite till våran mat. Så nu står Tobias i köket och lagar soppa och jag har bakat lite bröd som står i ugnen. Ska bli väldans smarrigt! =)
Love sov ända till klockan 6 i morses så jag känner mig utvilad idag! Det var ett tag sedan man fick 6 timmars sömn! Gott gott! Love sitter här i mitt knä och pratar. Han är ju bara för söt! =) Nu ska jag gå och kolla till brödet!

Tisdag..

Idag har varit en trevlig dag! I morses kom Loves kusin Alexandra på besök. Sedan körde Tobias mig och Love till Linnea, Felix och lilla Elvira. DÄr blev jag bjuden på en god lunch och sedan drack vi lite kaffe och åt en bulle till det. Lite pinsamt var det för jag hade bara köpt 2 bullar. Visste inte att Felix var hemma...men det löste sig ändå som tur var! =)
Sedan gick jag och Linnea med våra vagnar ner till stan och uträtta några ärenden och sedan gick vi upp till mig så att Elvira skulle få i sig lite mat. Så då fick jag damma av barnstolen som bara står och väntar på att Love ska kunna sitta i den. Men det är nog inte så långt kvar tills dess!! =)

Nu ska jag försöka laga iordning lite mat. Är väldans hungrig!!

Massage

Idag har vi varit på baby massage för sista gången. Det gick jätte bra idag! Han va så snäll Love så. =) Trevligt det där med massage och att träffa andra mammor! lLängtar tills ÖF öppnar på granngården igen!! Kan rekomendera alla i Trollhättan att gå dit med sina barn! Det är väldigt mysigt och trevligt där!! Personalen är underbar!

Nu ska vi ner på stan och luncha! Gottit! Det kurrar i magen!

Fredag den 13:e...

Man hoppas ju på det inte händer något oturligt idag! Men för studenterna här i Trollhättan är det otur för det har haglat och spöregnat och till och med kom det en liten åsksmäll här förut.. Men men...hoppas det inte blir något mer av det idag! Min kusin tar studenten idag så ska dit sen och gratta honom! Och GRATTIS till alla studenter!!!

Får väl ta och städa lite här hemma nu när Tobias är hemma så han kan ta Love..

over and out!

Bilder

Jag och Love hänger i soffan ;)


Love på mage


Sitter hos Moster Emma med händerna i fickorna..

Jag är kass..

..på att skriva här nu för tiden. Får bättra mig!
Igår va vi på bvc, Love hade gått upp i vikt som han ska och väger nu 6150gram och är 62,5 cm lång. Vi fick en remiss om sjukgymnastik oxå, Så fick skicka den till Näl. Hoppas vi får tid där snart! Love vänder inte huvudet åt vänster. Han kan men vill inte, det beror troligtvis på att muskeln på höger sida av halsen är för kort... Men men...det ska vi väl kunna göra något åt hoppas jag!
Idag har vi varit och fikat med min mor och syster. Sen gick jag och träffa Marina på stan så fick jag kläder till Love. Tack! =)

Imorgon tar dom studenten här i stan så lär väl bli väckt av alla skrikande studenter imorgon..hehe F*n vilken rolig dag det var! Vi hade ju så fint väder oxå. Hoppas verkligen att det blir uppehåll imorgon iaf så det inte regnar på dom stackars studenterna. För det ska ju tyvärr inte bli så fint väder... =/

Jaja...nu ska jag göra min son sällskap i drömmarnas värld!

God natt!

Blåsigt!

Idag är det nästan storm ute...Men regnat har det inte gjort. Bara tidigt i morses... Får väl se hur det kommer bli resten av veckan. Skulle nästan behövas lite regn! men men..nog pratat om väder!
Idag var vi på babymassage...meeeen Love ville inte bli masserad. Han ville sova, så vi fick sitta och titta på ist. Sen fika vi lite och var med på sångsamling. Så när vi kom hem och han ätit och sovit lite så massera jag honom hemma ist.
Anmälde mig till en "matlagningskurs" idag oxå. Man får lära sig att göra puréer.. Det kan ju va kul! Och träffa andra mammor oxå. =)

Nu ligger Love och sover en stund...imorgon ska vi till BVC. Ska bli kul att se hur stor min lille kille blivit! =)
Nu ska jag gå och pilla lite med kort, försöka få in dom i pärmar...

Oj!, 4 dagar sedan..

Nu var det ett tag sedan jag satt här...det har änna varit fullt upp! Vi har varit en hel dag hos Tobias mor, en hel dag hos mina päron och idag har jag varit med Louise och min syster Emma på Överby hela dagen!
Jag har köpt några fotoalbumsom jag ska sätta in våra bilder vi framkallat i. Så blev det ett par byxor till Love skrutt och en dräggel skarf..hehe Just nu ligger han och sover men sen när han vaknar ska vi gå in till grannen. Ska hjälpa henne att göra fot och handavtryck av din dotter. Ska bli intressant att se hur det går!!!!!
Nu ska jag sätta mig och kolla påvilka kort som ska va i vilket album.. =)

Tävling

Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefines blogg http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/

Underbar dag!

Idag har varit en underbar dag. Har varit ute hela dagen och kom in för en stund sedan. Luncha med Lina idag och lämnade Love hemma med pappsen. Sedan kom min systeryster till stan och vi gick hem och hämta mina två älsklingar och gick ner och fika med Ulfen och min andra syster... Sedan gick vi och klippte Tobbebias och nu har vi kommit hem. Men jag vill uuuuuut igen! Vill inte sitta inne i detta underbara väder! Så ska allt ta och jaga ut dom igen =) Kanske gå och ta en glass någonstans lr så. =)

Bra dag! =)

Igår sov vi i mina föräldrars hus...så vi kom hem klockan 9 i morses för Tobias börja jobbet då...
Så vid 12.30 ungefär kom Louise in hit och vi käka glass. Sen tog vi en promenix till babymassagen. Vi missbedömde lite hur lång tid det skulle ta!!! Så vi kom precis när dom börjat massagen...men men..
Sen var vi kvär där på ÖF och hade sångstund och fika lite. =) Så blev det en promenix hem oxå...så 1 timma och 40 min har vi varit ute och romenerat idag =)
Nu ska jag gossa med min underbara son. =)

VAAAARMT!!!

Jag älskar ju värme och så... meeeen tycker så synd om lilla Love!! Han är så gnällig nu när det är så varmt ute!! Fast han är väldigt duktig ändå tycker jag...min lille skrutt! Vi ska snart åka till mina föräldrars hus och sitta i skuggan där. För här hemma är det minst 30grader inne. Usch!!
Vad gör ni när det är så varmt?
Han bra dag! =)

RSS 2.0