Uppdatering

Nu kommer det lite bilder igen för er som tycker det är kul. =)
Eller är det någon som tittar på dom? Annars kanske man ska sluta lägga ut???

 hihi...ego
 
Bubblor på 1-års kalaset
Vi två när vi firade 2 års förlovning! =)
 
Love sitter i sin vagn så duktigt!

 
Så här tokigt somna Love när vi var ute och gick promenad idag.. Tokern!

 
Love med sin snutte på huvudet...hihi

5mån, 2år och Mamma Mia!

Igår blev våran älskade lille skrutt 5 månader. Han fick en snuttefilt/gosedjur i present av sin mormor. =)
Idag har vi firat 2 års förlovning. Klockan 12 idag var det 1års kalas och sedan gick vi hem och packa Loves väska. Sedan kom hans mormor och hämta honom. Sedan gick jag och Tobias på bio. Mamma Mia såg vi och det finns nog inga ord som kan beskriva hur bra den var!! Det är nog den bästa fim jag sett! Satt och rös, skratta och nästan grät om vart annat. Sååååååååå underbart bra film!! Efter det gick vi och åt och hade det gott. När vi stod och betala ringde min mobil. Det var min mor som ringde och undra ifall vi snart var klara. Love hade tydligen bara sovit 40 min av dom 4 timmarna han  varit borta och sedan gråtit resten av tiden. Stackarn! Det finns ingen annan än  hans mamma som kan trösta honom. Eller jo, hans pappa men bäst är alltid mamma. Det är lite synd...men men...det kommer väl med åldern! Det var ju faktiskt första gången någon passat honom..så...jaja...

Underbar dag iaf! Älskar min lilla familj!!

Nu sitter vi och kollar på film men snart ska jag hoppa i säng. Väldans trött!!!

Friday

Idag sov vi till klockan 9.45. Guuuuuuuuud va gott!! Love vakna ju ganska många gånger men somna om med en gång. Så det blev ju ingen direkt bra sömn men känns skönt att slippa gå upp klockan 7. Dagen blir så lång då!
Igår var vi i vbg och sedan hemma hos familjen Antonsson. Mycket trevligt! Vi kom hem jätte sent igår! men men...
Love fick sig en ny jacka och så var hans mormor och morfar på Gekås i Ullared så då köpte dom en overall till honom också som han kan ha i vinter. Mycket bra! =)
Idag ska jag köpa linser till mig och sedan ska jag hem och göra bönburgare. Love ska väl med sin pappa och fika tror jag... Om nu Tobias vän hör av sig någon gång...
Men nu ska jag klä på mig och kanske promenera iväg snart..
Ha en bra dag!

Toooorsdag

Idag fick jag sova till klockan 8.45. Det va gott! Tobias fick gå upp med Love idag. Han slipper ju faktiskt gå upp med honom på natten!!
Idag har vi inte gjort så mycket. Tvättat en maskin tvätt bara. Ska snart åka och besiktiga bilen och sedan åker vi till vbg och träffar Louise och Amanda. =) Så blir det nog ett besök hemma hos dom sedan också.
Love och Tobias ligger och sover nu men när dom vaknar ska nog jag gå ner på stan med Love ist. Så får Tobias åka själv med bilen tror jag. hehe...
Nu ska jag nog vika lite tvätt...

Morgon

Då sitter jag här igen. Love ligger och gosar och Tobias har åkt till jobbet. Love har vaknat ganska många gånger i natt så nu hoppas jag på att han ska somna om en stund så jag kan få vila en stund till.
Idag ska jag och Love ner på stan och äta lunch. Får väl se men jag tror det blir med Louise och Amanda.
Sedan är det som sagt bvc idag också. Alltid lika spännande att se hur mycket han vuxit! Och  nu var det ju 2 månader sedan Loves bvc sköterska träffa honom också för hon var på semester förra gången vi var där. Ska bli roligt att se vad hon säger. Förra gången hade han ju vuxit 4 cm så han har nog blivit väldigt stor i hennes ögon! =)
Vi får väl se...

Denna dagen

Love somna när jag skrev mitt inlägg i morses och han sov nästan 1 timma. Så efter det blev det mat för honom och sedan kom tobias uppstapplandes. Så då gick jag och duscha och så blev det frukost. Efter det åkte jag och handla lite som vi behövde. Vi hade ju bjudit hem våra vänner Felix och Linnea idag. Så vi åt lunch med dom och tog en fika. Så efter många trevliga timmar så var det dags för dom att åka hem. Men Felix åkte med oss ut till överby. Så slapp han ta bussen. Lilla Emma ville ut och handla en tröja och ville att vi åkte med så det gjorde vi.

Nu har Love somnat och jag vill också lägga mig snart!
Imorgon blir det BVC och en spruta för Love...

God morgon!

Nu har jag och Love gått upp. Tobias ligger kvar och sover. Han klagade på huvudvärk när jag var uppe och amma vid 5 så jag får väl låta honom ligga en stund till.
Love har fått en torr blöja och ska snart få mat. Sedan ska jag försöka få upp Tobias för jag vill äta frukost. Hungrig! hehe
Sedan ska vi väl åka och handla lite mat och blöjor.. Eller så gör jag det sj så slipper vi krångla ut med vagn å så i detta tråkiga väder!!
Idag ska vi nog få besök också. Trevligt! =)

Förvandlingen

 Före

 Färgningen

 Efter =)

Kort..

Vi picknicka innan Loves morfar kom åkandes..
 

Love i sin gåstol. Han testa den i ett par minuter.. och Love på promenad
 

Kort va d ja

Skrev ju igår att jag skulle lägga in kort idag. Men jag hade med mig kameran till mina päron förut och har antingen glömt kameran där lr i bilen. =/ Tog fina kort när jag var ute på promenad förut. Men men...får väl lägga in det imorgon ist då.
Bjuder på ett kort här iaf.=)


Slut på veckan

Idag är det 5 dagar kvar tills Love är 5 månader. Va tiden går fort! Tyckte nyss han blev 4 månader. =)
Vi har idag fördrivit tiden med en fika hos grannarna, en sväng till mor och far och så handlat lite matvaror. Så körde vi Tobias till jobbet förut också. Han slutar klockan 10 imorgon så då får vi åka och hämta honom. Love sover en liten stund nu och när han vaknar ska han få en torr blöja, pyjamas och lite mat så blir det väl sängen efter en stund.

Imorgon ska vi få besök och så var det något mer som hände men det kommer jag inte ihåg..hehe...blivit väldans glömsk!!!
Nu ska jag kolla lite tv och ta det lugnt!

Igår och idag..

Igår var en trött dag! Snurrig var jag...blev nästan rädd för mig själv! Sömnbrist på hög nivå! Jag skulle köra Tobias till jobbet så vi gick till bilen...så när vi gick där kom jag på att jag inte viste riktigt hur vi tagit oss ner från lägenheten. Naturligtvis hade vi åkt hiss eftersom vi hade barnvagnen med, men hade bara en svag aning om att jag åkt hiss. Sen åkte jag hem och hälsa på fam. Antonsson. Så stod jag och skulle brygga kaffe. Så ställde jag en fråga...då fick jag till svar. "Nu får du skärpa dig Lisa, det frågade du för en halv minut sedan." Herregud! Hade ingen aning om att jag frågat det redan! Men men...lite kaffe gjorde fakiskt underverk och jag blev lite piggare.

Idag har jag och Love varit med Marika på stan. Trevligt trevligt! Inte ofta det händer längre eftersom hon jobbar nu. Sedan hem och försöka få något i magen. Inte lätt med en unge som skriker! Han skrek i 2 timmar..=/ Sedan hämta vi Tobias och åkte till vbg för att kolla på min far när han åkte inlines i aliansloppet. Så där satt vi på en filt och drack kaffe och kolla på alla som åkte. Mysigt! Så när far min åkt förbi tog vi bilen till thn och trodde vi skulle hinna se honom gå i mål men icke sa nicke...vi var för långsamma!! men men...
Sen hem och laga mat och efter det åkte vi hem till Marika och Lukas och åt en jätte god paj som hon bakat,. Så jag fick med mig resten hem...MUMSFILLIBABBA!

Tagit några kort men dom får jag lägga in imorgon. Måste sova nu så jag kan hålla mig vaken imorgon!!
God natt!

Bilder från idag






Torsdag

Idag har jag och Love varit på stan och tagit en fika med Marina och Kevin. Så träffa vi Tobias syster Helena och Loves kusin William. =) Och så kom min syster Emma också. Trevligt!
Så nu har jag och Emma spelat lite spel medans Love sovit. Ska väl köra hem henne sen så kan vi ju hälsa på mormor och morfar också (Loves alltså).

Tänkte lägga in lite bilder också men det kronglar nu så får göra det sen,..

Onsdagen

Idag gick jag och Love upp klockan 9, så det var lite sovmorgon. Fast på morgonen efter klockan 6 så vaknar han hela tiden och vill ha nappen..=/ Så man får ju ingen direkt bra sömn då! Och i natt var han extra jobbig. Han vakna 4ggr innan klockan var 1. Så jag tappa räkningen sen på hur många gånger mer han vakna. Men men... Hoppas på att han sover bättre i natt!

Klockan 11.15 träffade vi Louise och Amanda här nere och gick ner till stan. En snabbkik på stan och sedan blev det lunch. Men sen blev det flera timmar i affärerna.=) Så lite kläder blev det köpt till våra små!

Ska nog åka på en liten turné snart. Lite grejs som vi ska göras...=)

Uppdatering

Uppdaterar med bilder för det var ett tag sedan jag la ut några. =)

 Så här söt är Love i sin nya jacka och mössa!

 Love med sin morfar.

 Molly gottar sig.

 
Så här tokigt kan det bli..*tihi*

 Så här såg det ut i Lördags när vi bjöd mina föräldrar på middag här.

Kvällen.

Det blev en kaffe på stan och sedan hem igen. Jag och Love har lekt en del och sedan fick han gröt och nu ligger han och sover. Det är det som här hänt här. Inget mer spännande än så. hehe
Imorgon ska jag och Love gå på stan med Louise och Amanda. Det ska bli trevligt!
Tobias sover ju borta i natt och då brukar han va så trött efter det så det passar ju bra att han kan vila och ta det lugnt medans jag och Love går på stan. =)

Nu ska jag hoppa i säng oxå tänkte jag!

Tisdag 19/8

Ja idag har det inte hänt så mycket! Bara varit hemma och slappat. Jag har lagt ut lite kläder på tradera idag =) Ska bli spännande att se om man får några pengar för det!
Nu ska jag nog gå ner en sväng på stan. Måste komma utanför väggarna lite! Blir så segt att bara sitta här och glo...fast nu är det ju iaf OS så man har något att kolla på!
Imorgon kommer barnbidraget! Längtar! Ska ner och köpa en present till min kompis som fick barn förra helgen.

Love ligger och sover så jag ska passa på att göra mig iordning lite för en stund på stan.=)


Till Tösabiten:
Jag har nog bestämt mig för att det blir brunt! Vill ha lite förändring! =)

Trevlig dag!

Idag har vi inte varit hemma så mycket! Var en sväng på stan mellan 12-14. Sedan lagade vi mat och efter den måltiden åkte vi hem till Linnea, Felix och Elvira. Mycket trevligt! När vi insåg att klockan var kvart i nio så var vi tvungna att gå. Love skulle ju sova och vi behövde något i magen. Men vi skulle ju upp och lämna fatet till Marika, ett likadant som det hon fick i present fast det var sönder. Men hon stod i duschen så vi gick in och vänta på att hon skulle bli klar. Så när vi väl kom hem var klockan nästan 22. Så nu har vi käkat här och Love har somnat och det gör jag också snart! Så nu ska jag gå och göra mig iordning för natten!!

Men samanfattningsvis så var det en väldigt trevlig dag! =)

Trött och Kalas

Igår var mina föräldrar här på middag. Klockan 1.30 åkte dom hem, så då var det bara att hoppa i säng efter en väldigt trevlig kväll! Klockan 6:30 ville Love inte sova mer och då hade jag sovit 4,5 timme... Men efetr lite mat somna han faktiskt om en liten stund, Typ en kvart. Men han fick så snällt ligga kvar i sängen mellan mig och Tobias. Där låg han och lät och greja och sov om vartannat. Såklockan 8:45 gick vi upp jag och Love och så började jag städa. För här såg ut som en soptipp.. Men men.. Har inte vart allt för pigg idag kan jag lova!

Så var det kalas sen då. Jag lämnade Love hemma och det skulle jag inte gjort! Hehe....alla vill ju hellre träffa honom än mig nu för tiden! ;) Men behöver vara utan honom lite tror jag. Har varit utan honom i 8 timmar totalt typ sen han föddes.
Men Marika fick sin present och när hon öppna den var en del sönder. Såj ag får väl helt enkelt köpa en ny sån. Inget kul att ge bort trasiga saker! hehe. Men det var väldigt trevligt där iaf och tårtan var smaskens!

Nu på kvällen blev det ett besök hos familjen Antonsson Nice!.
Så nu ska vi käka en nattamacka och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar!
Imorogn är det en ny vecka med nya äventyr! =)

Ingen rubrik

Idag blev det lite ärenden efter jag hämtat Tobias från jobbet. Vi var på systemet och köpte lite olika öl. Vi ska bjuda mina föräldrar på middag här imorgon så då får vi ju ha lite goda öl att dricka oxå. Sedan gick vi och köpte en present till Marika. Hon fyller ju år på Måndag. Så jag köpte en *pip*.....haha...det trodde du va! ;) Hoppas hon blir glad iaf!

Vi var hemma hos min far och mor förut. Jag ville låna borrmaskin och några pluggar. Men vi kom fram till att det inte behövdes och så hade han inte tillräckligt med plugg så vi ska väl åka ut till coop till morgonen.. Ska hänga upp två hyllor och två speglar. Men det är ju inte direkt några bra väggar här för det!!!!!!! Jä*la tunn gips!


Men nu ska jag nog hoppa i säng tror jag! Så man orkar med morgondagen! God natt!

PANIK!!!

Imorses efter Love ammat så fick han ligga bredvid mig. Men han ville inte sova så länge. Så när jag titta mot Love fick jag se ett djur krypa på kudden bredvid honom. Jag var helt nyvaken och det var ganska mörkt i rummet så jag tyckte det såg ut som en kackerlacka... PANIK!! Jag sätter mig upp och får se att det är en GETING. Ännu värre! Så jag ska ta bort kudde men då flyger getingen upp i luften, så jag fick börja jaga den. Ville ju inte att den skulle sticka Love! Så den fick tillslut sätta livet till..Usch..gillar inte att döda djur men det skulle vara hemskt om den stuckit min lilla älskling!!

Nu ska vi snart åka och hämta hem pappa Tobias. Vi har hunnit äta, duschat, diskat och Love har sovit en timma ungefär.. Nu ska jag leka med min son.

Kvällen..

Ja nu på kvällen har det varit massa bus med min lille älskling! Sedan blidde det lite gröt och han börjat tycka om det mer och mer!! Sen blev det pyamas på och sängen för skruttis! Så nu har jag kollat lite tv och fått något i magen så snart ska jag oxå hoppa i säng! Hoppas man får sova mycket i natt! Skulle behöva det!

Men nu ska jag stänga av datorn tror jag och gå och göra ett svepande med tandborsten!

God natt!

Torsdag?

Jag börjar bli helt dagblind men det är nog Torsdag..hehe..
Idag har vi varit och handlar det sista som vi ska bjuda mina föräldrar på när dom kommer hit på lördag. Nu har vi ju flyttat denna tillställning ett par gånger så nu får det väl bli av.
Love ligger och sover nu men vaknar nog snart.
Undra vad vi ska hitta på ikv då? Tobias jobbar så vi får väl gosa bara jag och Love.
Nu vakna han...

Jaha..

Idag har vi varit igång hela dagen! Började dagen med att Louise och Amanda kom hit och tog en fika och sedan gick vi ner på stan. Då var klockan runt 12 tror jag och jag var hemma igen klockan 16.40 ungefär. Då var det matning av Love och sedan iväg igen. Var och storhandla mat så det ska räcka i några dagar.

Just nu håller jag på att försöka få Love att sova...men det vill inte han. Fast han är JÄTTE trött så somnar han inte =/ Så jag springer mellan datorrummet och sovrummet just nu.. Men skamm den som ger sig ;)

Ursäkta att jag inte skrvit härpå ett tag emn har änna haft fullt upp. Tobias har jobbat och Love har varit en riktig gnällrump! Men nu är det bättre! =)

Så nu ska jag umgås lite med min sambo!

Morgonen..

Idag gick jag och Love upp klockan 8.40 tror jag klockan var. Klockan 10 slutade Tobias jobbet så då var vi där och hämtade honom. Så nu har Love sovit en stund och ska snart äta igen. Ska testa lite puré idag igen! Hoppas det går lika bra idag igen!! =)

Idag ska Loves farmor komma på besök tror jag. Innan det ska vi åka och köpa blöjor och lite annat smått och gott!

Beslutsångest!!

Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra med mitt hår! Känner faktiskt för att färga det brunt igen men dom runt omkring mig (dom flesta iaf) tycker inte jag ska göra det. Lägger upp ett par bilder till som ni gärna får tycka till om!!!

 

Ny desig!!

Japp, nu har Marika hjälp mig att snygga till min sida. Det var ju fint innan oxå men kul med lite förändring! Så nu är jag jätte nöjd! Blev väldigt fint!!! =) Tack så jätte mycket!

Dagen har varit ganska slö, förutom mitt försök till att dansa på dansmatta...haha Tobias börja jobba klockan 15 så då körde jag och Love honom till jobbet och sedan åkte vi till Jenni för att låna hennes tvättmaskin. Våran skramlar så, så jag vågar inte tvätta något i den innan någon kollat på den!! Så åter till det här med dansandet... Jenni har iaf ett sånt där Wii med dansmatta...då dansar man ju även med händerna. Men blir så irriterad för jag tgycker den gör så dåligt utslag på när man rör armarna så d blir ju inte som man vill...Fast kanske inte ska skylla det på tv-spelat! Haha!

Jag testade nyss att ge Love lite potatis och majs puré som jag spädde ut med vatten. Det gick faktiskt väldigt bra när den var lite lösare!! Vågade dock inte ge honom allt för mycket så det blev "bara" några teskedar.

Nu ska jag leka med min son lite innan han ska sova!

Grattis!

Grattis Angelica och Johan som fick en son idag!! ♥

Nu har vi varit på kalas och efter det blev det fika hos grannen oxå..så mycket gott har jag i magen nu..hehe
Snart läggdags för lille Love. Sen blir det nog sängen för mig oxå inte så långt där efter!!

Kalas

Snart ska vi på kalas. Det börjar klockan15 men men älskling slutar inte jobbet förens klockan 15 så vi får komma lite senare. Har varit nere på stan och köpt en present till min kusin. Love ligger och sover nu. Han är jätte gnällig lille skrutten! Har varit det i nästan en vecka nu...=/ Vet inte va det är med honom!!
Men men...nu ska jag sätta mig och kolla lite tv och samla krafter tills Love vaknar!

Lördag

Idag var det uppgång klockan 8 som vanligt. Det har blivit så sista tiden nu att Love vill upp vid 8. Och det är väl lagom om man hade fått sova lite mer på natten.Ok att man ammar en gång men han vaknar ju och vill ha napen några gånger. Så då blir ju sömnen så störd! Men men... Nu sover han igen. 1,5 timma orka han va vaken innan han nästan decka. Försökte få honom att sova innan eftersom han var trött men han ville promt leka mer! Så till slut låg han och sov på golvet. Nu ligger han inne i sin säng så jag ska väl gå och duscha tänkte jag...

Grodan

       Gissa vilket år jag är född! ;)

Regnigt men varmt!

Om det ändå ska regna så behöver det väl inte bli så fruktansvärt kvavt? Idag var det 25.6 grader när jag kolla på termometern. Då hade det regnat hela morgonen. Men nu känns det som det svalnat av lite. Gillar inte när det är så kvavt! Antigen varmt eller kallt! Då kan man klä sig lite bättre tycker jag!! Jag är ju en sån där som svettas som en tok!! Men men...nu känns det lite bättre som tur är! =)

Idag var jag nere och träffa Marika på stan och gick och kika lite i affärer. Trevligt! =) När hon åkt hem kom Tobias ner. Då köpte jag mig en bh, en "tröja" (vet inet vad man ska kalla det riktigt. en tröja/linne/klänning..hmm...) och en groda till Love.

Nu ligger min prins och sover men känner jag honom rätt så vaknar han nog snart!!
Jag har bakat en choklad och mocka rulltårta nu här på kvällen. Blev väldans god! Ska nog frysa in den så jag kan dela den med min älskling imorgon. Han jobbar ju ända tills klockan 15 imorgon. Så i natt blir jag och Love ensama hemma. =(

Va jag babblar! Nä..ska bjuda på lite bilder tänkte jag! =)

 
Så här ligger han nu och myser! *gottigt*


Vilken gnällig dag!!

Idag har varit en sån där gnällig dag igen. Det är inget som passa mr Love idag! Sova vill han inte heller.. Är det något som är kul så passar det sig i 1min sen är det grinit igen!! Vet inte vad man ska göra när det är så!!? Någon som har ett bra tips?
Inte gjort så mycket idag då mer än att försöka behaga honom. Var bara nere i stan och hämta ut ett paket med en body och en filt till Love.
Nu ska jag väl göra ett försök till med herr gnällig!!! Hoppas han somnar denna gången!!!

Underbar start på dagen!

Idag ville våran lille buspojk inte sova längre än till 7. Men då var min älskling Tobias så go och gick upp med honom så jag fick sova lite till. Love har nämlige sovit väldigt dåligt i natt så jag har varit vaken ett antal gånger..
Klockan 8.45 kom älsklingen in och väkte mig för han skulle åka på rea. Love låg oh sov då så jag låg och drog mig i sängen an kvart till ungefär. Sen vakna Love så han fick lite mat.
När älskling kom hem sen så hade han fyndat! Han skulle fynda till sig själv men hade bara köpt saker till mig. Va gullig han är! =) Två t-shirtar och en luvtröja. =)

Så nu har vi käkat frukost och nu tänkte jag gå och ta ett bad med Love.

Dagens skörd

  Amanda och Love

 Här håller dom handen

 Här ligger hela högen!

Tisdagen

Idag blev det uppgång klockan 9. Klockan 11 blev jag barnvakt åt lilla Amanda. Det gick så bra så, Love låg och sov och Amanda underhåller sig själv så bra så! Det gör inte Love! Fast han har faktiskt blivit mycket bättre på det! Nu har han ju lärt sig att vända sig från rygg till mage. Han är så duktig så! =)

Så har vi haft en dammsugarförsäljare här idag oxå. En underbar dammugare...om man har råd!!

Ne nu ska jag dricka lite te och sedan sängen. Hoppas på att få sova öite längre imorgon. Men det  får jag nog för min älskling är så go och går upp med Love på morgonen så jag får sova lite till, eftersom jag ammar på natten...

Förresten...blir nog brunett nästa vecka...nu är bara frågan hur jag ska klippa mig!!!???

God natt då!

Brunt lr blont??

Funderar på att färga håret Brunt igen.. Vad tycker du??

 

Sjukgymnasten

Idag har vi då varit på återbesök med Loves Torticollis. Sjukgymnasten tyckte inte det hade bivit så mycket bättre.. =/ Vi tycker ju att det har blivit mycket bättre men men.. Så nu ska vi tillbaka igen 1 sept... Så det är väl bara att träna på för fullt nu då och hoppas på att det blir bättre till nästa gång!
Love och Tobias ligger och sover. Jag tänkte att jag oxå skulle lagt mig och vilat men trodde inte Love skulle sova så länge så jag struntade i att lägga mig. Ångrar det nu för han har sovit 1 timma typ.. Men men...
Snart börjar Tobias jobba oxå...undra vad jag och love ska hitta på idag då!!!??
Blir väl bara att ta det lugnt här hemma.. Så tråkigt väder så man känner ju inte för att gå ut iaf!!

Nu ska jag gå och kolla till mina pojkar!!


Info..

Snor denna av Marie som i sin tur snott den av någon annan..hehe.. Hoppas det är ok!

- Vad heter du?
- Varifrån kommer du? (Stad eller Ort)
- Ålder?
- Varför läser du min blogg?

Skulle bli väldigt tacksam och glad om DU tog dig tid att svara på dessa snabba frågor! Kul att veta vad man har för läsare. Så kan jag ju kolla in din blogg oxå (om du har någon). =)

Kärlek

Älskar min underbara son!!




Bjuder på denna bilden. Tagen av Tobias syster Michelle..

Dagen har gått fort

Idag gick jag och Love upp klockan 9. Tobias åkte och jobba klockan 6.30 så han skulle vi inte få träffa på hela dagen..
När vi ätit frukost och gjort oss iordning åkte vi ut och hälsa på fam. Antonsson. Alltid lika trevligt! =) Hade med mig kameran men glömde ju naturligtvis att ta några kort.. =( Men men...kommer väl fler tillfällen!
Sen ringde jag min älskling runt 15 tiden för att höra hur det gick för honom, Då hade han slutat tidigare och ´var på väg hem. Va glad jag blev då =) Så vi åkte hem lite tidigare än beräknat för att träffa pappa Tobias.
Så nu har vi varit nere hos våra grannar och käkat nygakade bullar. Smaskens!!
Snart blir det sängen så man orkar med morgondagens äventyr!
Vi ska ju på återbesök för Loves Tortikollis...

God natt då!!

Lördag

Idag eller ska jag säga igår nu när klockan är över tolv??? ......hmm......hur som helst menar jag lördagen. Jag säger idag.
Idag har jag och Love varit med Lousie och Amanda. Vi gick på stan och kika och  shopa lite kläder till våra små. Sedan blev det lunch på stålis innan vi gick hemåt. Imorgon ska jag nog åka ut och hälsa på dom i Onsjö. =)
Nu på kvällen har jag och Love varit på grillfest. Mycket trevligt!! Tobias älsklingen har jobbat och slitit hela dagen och ska göra imorgon oxå. Så vi får inte träffa honom så mycket imorgon heller..men men...pengar är ju alltid välkommet!

Nu ska jag hoppa i säng så jag får sova något innan lilleman vill upp!!!
God natt!

Alingsås!!

Japp, idag blev det en tripp till Alingsås för att hälsa på Tobias syster Michelle och hennes man Olof. Vi hade ingen aning om vart dom bodde eftersom vi aldrig kommit iväg och hälsat på dom innan (tyvärr). Så vi började alltihopa med att parkera på fel sida av stan. Så det blev en liten promenad för att ta sig dit men det gör ju inget i en så mysig stad! Så efter en liten trevlig pratstund hemma hos paret Piercewall tog vi oss ut i solen och värmen. Vi köpte med oss sallad och gick till en park och picknickade!  Mysigt mysigt och väldigt trevligt! Michelle tog några bilder på oss när vi satt där. Vi tog oss friheten att låna några bilder av henne för dom blev såååå otroligt bra!! Hoppas det går bra!
  

Sedan skulle vi då hem. Det gick väl sådär. Efter en liten felkörning så hittade vi ut ur Alingsås också. Sedan gjorde vi en liten avstickare och åkte på kalas i Flakeberg. Men nu är vi hemma iaf och ska snart lägga oss och sova!

RSS 2.0