Njuta!

Lite mindfulness och njuta av vinden i trädet, kvittrande fåglar och kvällssolens värmande strålar. Det ägnade jag min kväll åt igår. :)Knaaaak!

Här växer det så d knakar! På 9 dagar hände detta. :)

Undra vad vi har i jorden här! Våra maskar är stora som ormar ;) Nej men jag har aldrig sett så stora maskar som vi har här... Dom gör tydligen nytta :)

Oj va vi slitit!

Idag, efter ca 10 månader, har jag äntligen fått bort den stora jordhögen på framsidan.
Det var ju så att muren på framsidan (av huset) var påväg att falla utåt och häcken vi hade var halvdöd och gles. Så förra sommaren drog vi upp häcken och plocka ner muren. Tanken var att vi skulle lägga tillbaka muren eller köpa en ny. Men d blev liksom inte av. Så för ca2 veckor sedan började Tobias gräva, gräva och gräva för att göra plats åt att gjuta en mur. Så det gjorde vi (jag, min bror, mor och far och Tobias) förra helgen. Så nu när den torkat så fick jag ÄNTLIGEN ta tag i jordhögen. Den där jordhögen som inte såg ut att vara så mycket jord, tog lååång tid att fördela ut! 5timmar ungefär. Men nu är det klart. :)
Nu är det "Bara" några lass matjord och sedan så gräs som är kvar att göra. :) Längtar tills d är klarr! !!!

Före- och efterbilder:

Underbar dag!!

Denna dagen är jag supernöjd med! Jag har fått gjort så mycket och ändå spenderat nästan all vaken tid med mina underbara barn ute i det fina vädret! Men man hinner mycket när dom lagt sig!! ;)Bilder

Idag har det jobbats på bra. Shit va vi har slitit. Jag, min bror, min mor, min far och Tobias. Tack för hjälpen! Är otroligt tacksam! !!
Nu ska d bli skönt att sova. Men först lite bilder. :)


Liten Moa med feber. Hon låg mest på soffan idag oxå fast hon va ute ett par korta stunder och fick lite frisk luft och cykla några meter. Klart hon blev sugen på att cykla när brorsan och hans kompis cykla runt runt runt här ute. ;)


Vid denna har jag stått nästan hela dagen. Eller efter första rasten när jag bjöd på nybakad kladdkaka så blev detta min uppgift. ;)


Denna rabatt påbörjades igår som jag skrev. Och idag fixade vi lite till med den. Stora rabarber redan :) Så är det en liten krusbärsbuske, lite smultron och gräslök också. :)


Dagen

Har inga bilder att lägga ut idag. Men imorgon eller på måndag ska jag lägga ut lite bilder. Här i trädgården håller d på att hända grejer. Äntligen ska vi få en mur på framsidan så vi slipper jordhögen som ligger där nu. :) Duktig pappa och bror jag har som löser detta!
Idag var även svärmor här och rensa massa ogräs och hade med sig en svamppaj och kladdkaka. Så vi blev riktigt bortskämda! Tack!
Jag gjorde landet på baksidan större och sedan plantera Tobias om krusbärsbusken och börja lägga sten runt landet.
Vi har haft en slö och febrig tjej här idag som mest legat på soffan och en pojk som glatt cyklat runt med sin nya kompis nästan hela dagen. :)
Min lillasyster var här med hunden och hälsa på. En söt liten Tyson som är 11veckor. :)
På kvällen kom även storasyster med sin sambo och dotter och hälsa på. :)
Mycket nöjd med dagen!

Äntligen! ♡

Nu äntligen vågade Love cykla utan stödhjul :)Kosläpp på Nuntorp

Vi väntar på korna...
Som va jätte glada för att få komma ut. Vissa va lite frågande över va alla människor gjorde där men dom flesta hoppa och skutta :)

RSS 2.0