Gårdagen

Igår var det verkligen full fart!!
Dagen starta 5.45 när klockan ringde. Sen dusch, smink, hår, kläder, väcka barn, klä på barn, iväg till förskolan, lämna barn och vidare till jobbet.
Väl på jobbet gick det i ett och sitta ner för en kopp kaffe gick knappt det.
Efter jobbet blev det en löprunda.Lite mat på det och sedan packa in familjen i bilen för att åka på utflykt. Upp på Hunneberg för att fiska och grilla.
Aktiv dag men en bra dag!Torsdag 27/6-13

Gääääsp!!! Nu sitter jag på jobbet. Inatt sov jag jätte dåligt så skulle helst bara gå och lägga mig! Är på dåligt humör också...haha! Men dåliga dagar får man ha så det är väl bara att bita ihop och överleva dagen. ;)
Sen jag skrev sist har det hänt massor!
T.ex. så var vi på kalas i söndags. Moa vägrade att ta på sig klänning eller tunika. Hon skulle ha sina shorts och t-shirt. Men när Love skulle välja skjorta så ville Moa också ha skjorta. Så det var klart hon fick det :)
Sen måste jag säga att jag blir lika förvånad varje gång jag ser Love bygga ihop ett lego som är för 8 åringar. Mammas duktiga hjärta!


Nu ska jag försöka jobba vidare ;)

Nu är den ute! :)

Efter mycket kämpande så lossna äntligen tanden ;)
Sötisar!

Dom gillar att gosa :)Glad!

Igår fick jag äntligen min tröja!
Älskar den! :)Kusten igår

Igår när Tobias började jobba så tänkte jag ta med barnen till Ikea en snabb sväng innan vi skulle åka hem och tvätta fasaden och lite små grejer som skulle göras här hemma.
Men det blev andra planer på vägen. Så vi hamna på kusten. Tur att barnens farmor bor där så dom får komma ut och plaska och leka med snäckor och krabbor. Själv är jag ju uppvuxen med att bada i sjöar så d hade nog mest blivit det hon inte bott där. Och barnen tycker d är jätte kul! Men när det blev för kallt så gick vi upp och fika och åt mat och njöt av lugnet. :)

När jag tog denna bilden på Moa med Love i bakgrunden så blev samtalet såhär:
Jag: Måste du göra grimaser?
Moa: Ja
När jag tagit klart kortet säger hon.
Moa: Var jag rolig nu mamma?
Jag: Nej, det tycker jag inte var så roligt.
Moa (ser lite förvånad ut): Det tycker jag iaf att jag var!


Nu är d kul med trädgård!

Nu börjar gräset på framsidan växa. :) Äntligen :)


Har sett att smultron, jordgubbar och krusbär börjat få frukt. Och igår åt jag en smörgås med våran egen sallad på :)

RSS 2.0