Mina pepparkaksbagare ♥
SovaVem behöver gosedjur när man har en katt? Moa och Kokos delar kudde varje natt :) ♥

Lite nya bilder

Till dom få som följer min blogg så ska jag nu lägga ut dom senaste bilderna. :)


Vi var och hälsa på Jenni och Kalle på Loves önskemål. Då fick barnen se en älg för första gånger. En död älgkalv. Love tyckte d va spännande. Men Moa va rädd för älgen. ;)


I Måndags var vi på öppna förskolan. Där byggde vi tågbana...


...sen ville Love ta kort med min mobil. Detta blev resultatet.


När Moa lagt ut clementinbitarna såhär så fråga jag om hon ställt dom på kö? Svaret blev att hon gjort en regnbåge. Sen börja hon peka på dom och sa vilka olika färger det va. Röd, gul, orange osv. Ser ni det? ;)


Fikatroll

Idag åkte vi till 3stads lekland för att göra av med lite energi. Ett omtyckt resmål ;) I halvlek tog vi en fikapaus. :)

Igår tog jag med Moa på en fika i stan där det även finns ett rum med leksaker. För det är nog svårt att ens hinna dricka upp en kopp kaffe innan hon tröttnar på att sitta till. Så det var ett omtyckt ställe för henne. :)
Sedan åkte vi till tandläkaren för att kolla på hennes tand som hon slagit i på förskolan. Och det gick faktiskt jätte bra! :)Trebarnsmamma

Idag fick jag den stora äran att passa lilla Hilda. Så under ett par timmar så var jag trebarnsmamma till dom tre finaste barnen i världen! ♡♡♡Kompisar ;)


Solig dag

I Tisdags tog jag med mig ongarna ut så dom fick cykla. Vi tog oss till en lekpark så dom fick leka av sig lite innan vi skulle åka hem till mormor och morfar. :)

RSS 2.0