Love har lekt lite. ;)

2012-02-29-108 (MMS)

Love har lekt lite. ;)


Sitter på jobbet. Längtar hem! Helt otroli...

Sitter på jobbet. Längtar hem! Helt otroligt att hur jobbiga ungarna än är så saknar jag dom så fort jag lämnat dom eller när dom somnat! Känns så tomt utan dom! För dom senaste veckorna har verkligen bara varit bråk känns det som! Dom gör allt som dom vet att dom inte får och har tappat öronen så man blir ju mer eller mindre tokig när man är med dom. Men en stunds tystnad gör att jag saknar dom! Älskade ungar!


Sova? Vad är det??

Nu är barnen inne i någon konstig period tycker jag där dom sover väldigt dåligt!! Moa drömmer massa mardrömmar och vaknar och gråter. Love får för sig att han ska upp när klockan är 4. Och eftersom det blir ljust tidigare nu så vill dom gå upp tidigare oxå. Suck! Jag tyckte 7 var tidigt att gå upp men nu är det närmare 6 dom vill gå upp ist. =/ Inatt var Love uppe och kissa 3 ggr oxå. Och han kan ju inte gå själv utan han ska stå och stampa och låta så man måste gå upp och följa med honom. Vilket leder till att Moa vaknar också. Så det är inte mycket sammanhängande sömn man får kan jag lova!!!!

Men det är ju bara att hoppas på att det snart vänder!!! ;)

Finns inget att skriva

Här på bloggen händer det inte mycket. Men det är för att det finns inte så mycket intressant att berätta heller! Vi jobbar mest och är hemma resterande tid. Barnen har tappat öronen och det är mest bråk hela tiden känns det som... =/ Men det går väl över någon gång...

Jag har ingen ork till något heller. Så huset förfaller! Men jag ska försöka ta tag i det nu tänkte jag. Barnen är ganska lugna idag iaf *peppar peppar* så lite kanske man får gjort.

En sak som jag undrar vad man ska göra åt är Moas rivande i böcker och papper. Love har aldrig gjort sånt men Moa kan liksom inte låta bli känns det som,... Suck!

Fast att dom har varit väldigt jobbiga det sista så har dom ju sina ljusa stunder oxå.. Hehe...

Moa kom precis till mig med 2 clementiner. En liten och en stor så sträckte hon fram dom och sa.
- Mamma. Hjälpa mig öppna den stora...... och liten. :)

En annan sak hon börjat med är att när hon sagt mamma och man svarar. -Ja. Så säger hon: - en sak. Istället för att säga typ -Vet du en sak. Så säger hon bara - en sak. Ganska gölligt!! :)

Love börjar använda sånna där "konstiga" ord som t.ex. kom han nyss och bar på en tung sak och sa: -Ser du hur enormt stark jag är mamma!?

Moa bygger lego.

2012-02-22-060 (MMS)

Moa bygger lego.


Hmm...

2012-02-15-044 (MMS)

Vad har du ätit? ;)


Lördag

Idag lånade jag ut Love till min bror och hans tjej. Dom tog med honom till Halleberg och grilla korv. Det hade gått jätte bra och Love berätta att han hittat kottar och pinnar och att han ätit kalla korvar.. hehe.
Då passade jag och Moa på att åka till överby (köpcentrum) för att handla en present till kalaset hemma hos familjen Lindskog imorgon. Moa slapp vagnen och hon skötte sig jätte bra! Tills att hon blev lite väl trött och inget var bra så jag fick bära henne till bilen. När vi åkte hem somna hon. Men en mysig fika hann vi med iaf. :)

När Moa vaknat ska vi hämta hem pappa Tobias som varit på jobbet i över 26timmar. Sedan kanske vi åker och köper lite godis. Det är ju faktiskt lördag ;)

Sedan blir det nog en lugn kväll bara. :)

Roligt att slippa vagnen :)

2012-02-11-012 (MMS)

Roligt att slippa vagnen :)


Design.

Är det möjligen någon som skulle vilja hjälpa mig med min design på min blogg?? Har ju ganska gamla bilder och skulle tycka det var kul med lite nya bilder. :)

RSS 2.0