Äntigen! :)

Idag äntligen har vi tagit tag i några små problem som vi liksom går och drar på innan vi tar tag i. Så nu har vi satt upp två lampor, två tavlor och en rullgardin. Lamporna känns väldigt välbehövliga nu när mörkret kommer så tidigt. Den ena var nämligen i barnens lekrum och det är ju svårt att leka där efter 16 när man inte ser något. Den andra var uppe i våran klädkammare. Bra om man ser sina kläder. ;) Rullgardinen i barnens sovrum har vi klarat oss utan tack vara en filt vi hängt för fönstert. Men nu äntligen är den uppe. Och så satte jag upp barnens fina födseltavlor som deras faster gjort åt dom. :) Så nu tänkte jag ta tag i att städa lite här hemma. Man får liksom ny energi när man fått gjort sådant som bara hänger över en hela tiden men man inte orkat ta tag i!

Igår var vi i Velanda och hade lördags/jul mys. Barnen bakade lite chokladbollar och vi vuxna baka scones. Till detta drack vi glögg och julmust. Vi hade även pepparkakor och julskum. Haha! Konstigt nog blev inte barnen helt vilda utan dom fick väl någon slags sockerchock och hamnade i soffan framför en film med sina nappar och snuttar.. Väldigt mysig och trevilg kväll! :)
Barnen somnade i bilen klockan 22 när vi åkte hem. Men dom var upp och hoppa klockan 6 imorses ändå. Så idag har vi inte sådär jätte pigga barn! Men vi får nog försöka hålla dom vakna tills det är läggdags för annars ska dom väl upp vid 5 imorgon ;)

Nä, städa var det...

Kommentarer
farmor

å, så gott det låter, ni har både lyckliga barn och så har ni fått gjord det där tråkiga som, när det är gjort, gör att vi är så tillfreds. Hälsningar från en sjuk farmor

2011-11-21 @ 10:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback