Sitter och gosar i skuggan.

20110629952 (MMS)

Sitter och gosar i skuggan. Härliga sommar! :)


Ute hela dagen!

20110628933 (MMS)

Idag har vi varit ute typ hela dagen. Jösses va trött man blir när man inte riktigt är van vid denna värmen!!! Men jag klagar INTE!! Mer värme! Vill bli van med värmen!! :)


Min coola son. ;)

20110622863 (MMS)

Min coola son. ;)


Nu har jag precis gått och lagt mig..

Nu har jag precis gått och lagt mig i vårat "nya" rum. Love vakna och skulle kissa och sedan gick det jätte bra att lägga honom i hans säng igen. Hoppas Hoppas att han kommer kunna sova i sin säng hela nätterna nu när vi ligger i samma rum. Så ska vi ha det till en början i huset sen. Eftersom det bara finns 2 sovrum på övervåningen så får Moa ett rum och Love får sova inne hos oss. Tanken med det är att han ändå sover mellan oss nästan hela nätterna och nu kanske kommer sova i sin säng iaf. Så slipper vi trängas 3 personer i en säng om det funkar. Vi får väl se. :)


Alla ska nu sova i samma rum tills vi flyt...

20110621860 (MMS)

Alla ska nu sova i samma rum tills vi flyttar. Det andra rummet ska vi ha alla lådor i...


Jag frågade min älskade son om han kommer ...

Jag frågade min älskade son om han kommer pussa på pojkar eller flickor när han blir stor. Detta blev svaret: Pojkar.....och flickor.....samtidigt.


Svar till "Linnéa"

Om du inte vill läsa om sånt är det ingen som tvingar dig. Du har förmodligen inga barn själv... Det här är i MIN blogg och härskriver jag vad jag känner för att skiva! Läs det eller ej. Punkt

Tji fick jag!

Jag skrev ju att Moa inte blivit lös i magen av att få tänder. Men dagen efter blev hon jätte lös. Trodde först att det berodde på att hon ätit massa vindruvor dagen innan men nu har hon varit lös i några dagar. Men jag ser att hon har en tand till påväg och konstigt vore det väl om man inte påverkas av att få så många tänder samtidigt! Stackarn! Hon börjar dessutom bli ganska röd under näsan pga all torkning! Någon som har tips på hur man kan lindra det? Om ni undrar över varför jag inte lägger upp så många bilder på Love just nu på bloggen, så är det för han vill inte riktigt vara med på bild. Eller iaf VÄLDIGT sällan!


Ponnykarusellen is the shit! ;)

20110617830 (MMS)

Innan den börja snurra ville hon inte riktigt vara med. Men så fort den satte igång ville hon inte sluta. Så det blev några varv där ;)


Första toffsen!

20110613779 (MMS)

Moas första tofs. :) Den åkte ut lika fort igen men sedan satte jag den bak istället och då gick det bättre :)


Tänder

Jösses!! Från att Moa bara haft sina 6 tänder så sa det helt plötslihgt PANG och nu har hon 12 tänder. För kanske 3 veckor sedan så kom en hörntand och nu på bara någon vecka drygt så har 5 tänder till spruckigt igenom. Inte konstigt att hon varit så snorig!! Hon får alltid massa grönt snor när hon får tänder. Men inget gnäll eller lös i magen. Konstigt!! Men VÄLDIGT skönt!!
Lilla skruttan!
Men efter tänderna spruckigt igenom har hon varit väldigt gnällig i ett par dagar och inatt sov hon jätte dåligt. Såg igår att det kom något klet ur örat så snart ska vi till vc och kolla om det kan vara någon öroninflamation... Annars vet jag inte vad det kan vara. hmm... det återstår att se!

Måste bara skriva ett inlägg och klaga lit...

Måste bara skriva ett inlägg och klaga lite! Varför ska alltid hemmet rasa ihop när jag jobbar? Svårt att städa med två barn hemma? Ok att det är bra att han lägger all tid på att vara med barnen. Men man kan ju städa lite när dom somnat..! Så nu är det väl jag som får städa upp här idag. Tråkigt men men.. Jag mår ju dåligt av att gå omkring här i detta kaos! Så bara att sätta igång!


Detta arbetspass är lååångt! Längtar hem t...

20110610744_1 (MMS)

Detta arbetspass är lååångt! Längtar hem till mina barn och sambo! Nu har jag krupit ner i sängen vi har här och Hoppas på några timmars sömn! När jag kommer hem imorgon är det Tobias tur att åka till jobbet. Han jobbar hela helgen så jag kommer inte se mycket av honom. :( Hoppas på fint väder så jag kan hitta på något kul med barnen! Snart är det semester. :)


Barnen plockade blommor till farmor när vi...

20110605715 (MMS)

Barnen plockade blommor till farmor när vi var på Emaus. Väldigt sommrig bild tycker jag! :)


VARMT!

20110603620 (MMS)

Eftersom det varit något strul med mms/sms tjänsten här på blogg.se så har inte mina bilder kommit upp förens nu. Denna bild är tagen förra lördagen.... Då var det bad i Onsjö hos familjen Antonsson :)


Gips

20110601602_1 (MMS)

Här firar vi, att Love blev av med sitt gips, med en glass. :) Bilden tagen för 8 dagar sedan.


RSS 2.0