Kväll

Då var det kvällen och jag är trött. Frågan är om det är någon idé att lägga sig nu, Moa kommer säkert vakna snart och vara hungrig. Aja, vi får se.
Idag har min syster Jenni varit här och färgat håret på mig. Tack! Nästa vecka ska jag nog beställa tid och klippa mig! Tänkte vi skulle ta kort till tidningen nästa vecka så då kan det ju vara kul att vara fin i håret. Men mest för att vi ska köpa bilden efteråt. Annars hade det väl inte varit så noga. hehe..

Love är riktigt trotsig nu. Men det är nog för att Moa i 2 dagar krävt väldigt mycket uppmärksamhet. Hon har ont i magen och vill inte ligga själv då. Så då måste någon hålla i henne hela tiden. Men men...hoppas det ska bli bättre snart. Vi har ju börjat med semper magdroppar.

Imorgon ska vi på kalas. Amanda fyllde 2 år igår. Senare på dagen får vi besök oxå. Så imorgon blir nog en trevlig dag! =)

Kommentarer
Emma

Jaa här är hennes mejl:

[email protected]

Hon svarar alltid på mejl.! Hon har en hemsida oxå, där står säkert mer om priser osv..? :S

http://www.massageovatten.se/

2010-02-06 @ 08:36:10
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Marie [Mamma till William]

Hej =)

Ja det är jätte dyrt, men man kund delbetala beloppet. Det va billigare och köpa många bilder. Det skillde tex bara 500 kr på 10 bilder och 20 bilder.

Men kostade ca 1600 för 10 bilder.

2010-02-07 @ 16:32:10
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Emma

Tack själva. :D Jag ska lägga upp liite fler bilder men C var såå sur.! ;)

2010-02-08 @ 09:31:05
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback